elfte augusti

ska strax krypa ner i mina lagom mysig säng, med alla kuddar och de två duntäckena, myspyys!

Cas ringde också och skulle meddela att hon & hennes tjejkompis kommer ner hit på fredag och ska gå på the voice, tydligen ska de bo i högdalen (?!) så då meddelade jag raskt tillbaka att B bor där. så det ska bli skoj och träffa henne. vem vet, de kanske kommer bo grannar med min söta lilla älskling, hah.

det bar av till stan iaf, dea hörde av sig strax efter jag publicerade inlägget innan och såklart så skyndade jag mig att göra mig iordning. var i stan runt 14.00 och där mötte jag upp Storis. sprang direkt bort till mq drottninggatan för att dea skulle inhandla en jättesötkofta, sådär gammelrosa var den. under tiden vi hade varit inne på mq så hade det börjat ösregna, så vi sprang (läs SPRANG) bort till sergelgatan brevid gina där massa andra också stod. stötte även på två kända pojkansikten, men de vinkade vi av så fort vi kunde. tog oss bort till gallerian och däromkring hittade dea lite skoj, hann även förbi söder och mariatorget för att kolla på väska till dea som inte fanns, så det var bara att åka in till stan igen för att kolla vidare efter hennes väska. i soukgallerian stötte vi på en "tillfällig"-bellebutik och såklart kom vi deor inte tomhänta där ifrån, då vi båda älskar bellskor. vi köpte ett varsitt par likadana svarta loafers, superfina (bild kommer imorgon) som såklart jag nog ska börja använda flitigt, me like !

som ni vet så jobbar ju B denna vecka, så när han precis hade kommit hem så tog han bilen hem till mig, medan jag & dea satt på tbanan hem, hon hoppade av i slussen och jag åkte vidare. sprang upp och hämtade garagenycklarna hemma och hoppade in i B's bil, han körde upp till våran parkeringsplats och så gick han och jag hemmåt igen. mat diskuterade vi och vi kom fram till pastasallad. så vi gick upp och hämtade pengar och kollade vad vi skulle ha och sen bar det iväg till konsum i gummistövlar för min del. - det är alltid lika mysigt att äta och laga mat tillsammas med B.

efter maten blev det filmdags, Zack and Miri make a porno. strax efter 22.00 så skulle B åka hem, och jag följde med honom så snällt till garaget och öppnade åt honom. vinkade av honom och traskade hem. sen dess har jag bara fixat lite och pratat med B för att säga natti. och det ska jag även göra till er nu, alltså säga Natti.


my new shoes


en tröttis dea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0