kvällens

KVÄLLENS VILL HA: myspys med B
KVÄLLENS KLÄDSEL: aprikosfärgade mjukisar, svarta raggsockor & ett svart linne
KVÄLLENS SMINK: bara mascaran kvar sen skoldagen 
KVÄLLENS FRISYR: utsläppt med ett hårpänne i luggen.
KVÄLLENS HÄNDELSE: min sovpaus, melike
KVÄLLENS LÅT: man in the mirror - MJ
KVÄLLENS PLANER: idol, äta och mysa med älskling
KVÄLLENS SAKNAD: B, gudbarnet och Maliiiin
KVÄLLENS DUMMASTE: inget än
KVÄLLENS SJUKA: att en man tog en genväg över tre spår på gullmars
KVÄLLENS DROG: rosebud
KVÄLLENS ROLIGASTE: lillsis
KVÄLLENS FAVORIT: Mamsen
KVÄLLENS KÖP: wienerbröd
KVÄLLENS GODIS: samma som den övre
KVÄLLENS HUMÖR: tröttis men lycklig
KVÄLLENS ORD: älskling ?

hoppas ni stannar kvar, ändå

nu är det så att jag inte har tid för att blogga regelbundet, då jag är helt slut efter skolveckorna och skoldagarna. så därför kommer ni få lite uppdateringar lite hur som helst några veckor framöver, tills min kropp ha vant sig vid all stress. jag trodde jag skulle klara mig utan hinder, men icke sa nicke..

du är allt och lite till

lovade pojken min att skriva några rader om honom, så då får han väl det. för det är han faktiskt värd.

Sebastian Helge, nu har vi varit ett i 372 dagar, och det kan jag nog inte riktigt förstå. jag får ibland tårar när jag tänker på hur jävla (ursäkta ordvalet) bra jag har det. helt seriöst.. ? även fast vi haft motgångar så har jag ändå varit kvar vid din sida, dessutom har jag knappt orkat med allt. vilket jag idag är stolt över, alltså att jag orkade vänta tills du hjälpt mig med en hand, ditt hjärta, dina kloka ord, eller bara din famn, dina läppar eller närhet. jag älskar DIG, S J M H. du är mitt absoluta allt, glöm aldrig det !



första bilden på oss tillsammans och våran första pussbild. - dec 08


händiga Dea

ja jag vet, bloggningen har inte gått så bra. men har massor att skylla på. jord-fästning ("begravning"), dataprov, älskling, amanda, fam fräs, farmor, fam backteman etc. ja listan kan bli ännu längre.

dessutom har jag en sån ångest, jag måste ta tag i att börja jobba och sen att jag inte har gymat, på jag vet inte hur många veckor.. uschusch. dea ska skärpa sig.

- som sagt, i söndags begav sig fam fräs hem och då var det bara att sätta igång och plugga.
- måndagsmorgon blev att rusa iväg till skolan i sovfrillan. men det gick bravisimo. jordfästning och sedan tillbaka till skolan. efter skolan blev det att åka och möta kusinerna + deras föräldrar och dra med de till skarpnäck. för middagsätning. efter middagen sprang jag ner till tbanan för att bli upphämtad på gullmars av papi och sen åka iväg och kolla på en lägenhet på södermalm. nu har vi verkligen tröttnat på skarpnäck. åkte sedan till högdalen och somnade i B's säng, som allra lyckligast.

- imorse bar det iväg till skolan. först på schemat stod det modern dans, så otroligt skönt. efter det rullade dagen på tills jag slutade och då mötte jag upp amanda. vi åkte till sveavägen 60 för att ta en obligatorisk chai latte samtidigt som båda våra munnar gick i ett.

- 2morrow, onsdag, så är det skolfotot vid halv nio. black and white-tema, det ska bli kul och kolla hur det blir, spännande. efter jag slutat ska jag träffa alice och sen ska jag träffa storfiiiiisen i stan för lite catch-up prat, det behövs.

- torsdag är lixom lillfredag denna vecka. ja alla kommunala skolor i sthlm har ju studiedag på fredag, så då blir torsdagen som fredagen brukar vara.. såklart ? kvällen ska iaf spenderas med Amanda, tror jag.

- fredagen finns det olika alternativ för mig. ES09D ska fira den enda grabben i våran halv normala klass tror jag, någon i B's grets skulle vara ensam hemma under helgen och dessutom my soulmate också. så vi får se hur lilla dea väljer.

men det var allt för mig denna sena tisdag. godnatt

gröna lund

godmorgon, eller goddag ska man kanske säga ?

ja nu bär det iaf snart iväg till grönan. ska bli himla kul att åka med fam Fräs. förre året fick jag ju inte följa med, jag var kräksjuk.. men iår ska det åkas.

men som jag sa, så blir det grönan tills det stänger.

pussar

småsjuk

Godmorgon på mina små nissar, troligen är det inte så många som är lika "datanördar" som jag är, som alltså har lite abstines och uppdatera på morgonen. men jag vill somsagt förbättra på mig på att publicera inlägg, som jag som bloggare är tvungen. ska man ha en aktiv, bra & "stor"blogg så gäller det att uppdatera, lägga in bilder etc.

smörigt va ? haha jag kände själv att det blev lite struntprat, men vad gör det ? jag förlorar ju inget på det !

idag mår jag bättre, ska försöka pallra mig till skolan. tyvärr är det balett& jazz ni på morgonen, och jag tror att jag kommer bli tvungen att sitta ner på båda, då Stina och Kicki inte gillar när man är med om man sjukling. v"var hellre aktiv bakom än passiv på golvet" - sa kicki till mig när jag sökte in. ja då hade jag 41 graders feber och mådde verkligen inte bra. men jag kom ju in ? så visst kan jag prestera !!

nu blir det frukostdags, ska bli väldigt gott. juste, jag har också börjat hoppa i ett kokhett-badvatten innan jag somnar för att vara varm i hela kroppen innan, sjukt skönt. ett litet tips dära.

hörs laaaaaaaaaaater

Goodnight

tänkte bara säga gonatt till er läsare, ska försöka pallra mig  till skolan imorn. om jag orkar. annars blir det lite plugg &läs-dag. vill komma en bit in i "om jag kunde  drömma"-boken.

men natti, pussar


idol

nu har idol precis börjat, och jag sitter med only panties på mig fast med ett täcke omringad runt mig. väntar på att B ska höra av sig och berätta att han står 4 våningar ner och behöver att jag ska springa ner och öppna porten åt  honom. dock ska han inte få pussa på mig, iaf inte på munnen, då jag har blivit sjukling. papí nämnde tydligen till manda jag skulle vara hemma imorgon, vilket jag verkligen inte vill. jag vill inte missa jazzen, jag vill inte missa, jag vill inte missa JAZZEN. det är ju den jag ser fram emot hela veckan, torsdagar och fredagar blir som diamanter när jag har jazzen ligger på schemat.

men nu ska jag klä på mig och springa ner och hämta älsklingen, love

fixarDea

har fixat lite på bloggen, om ni kollar runt så kanske ni ser det. men det är smådetaljer. headern ser ni säkert, visst är den fin ? det är en bild på mig och min älskade lillasyster en dag på stranden när vi bodde i spanien, året var 1999, längtar tillbaka.....


Slipping Through My Fingers

KLÄDER
Skor:
enkla svarta tygskor från HM
Sneakers: samma som ovan
Jeans: de båda gina tricot-jeansen
T-shirt: heltvit från HM
Underkläder: den vita spetsBHn och ett par hotpants

ACCESSOARER
Väska: just nu använder jag farmors pradaväska
Plånbok: en från accent, som jag verkligen gillar
Solglasögon: använder typ inga. men annars ett par från LA
Klocka: yes, min triwa

BADRUM
Tandkräm: Colgate!
Tvål: palmolive
Parfym: barbie
Medicin: regelbunden - tjejpiller!
Vitamin: ja, när mami ger mig..
Huvudvärkstablett: Alendrin

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Bonaqua persika
Vin: nope
Bröd: Äntligen och skogaholmslimpa
Glass: BJ's Strawberry Cheescake

HEMMA
Säng: 120 cm !
Lakan: rosa vitt rutigt
Espressomaskin: no
Kylskåp: ointressant

ÖVRIGT
Frisörsalong:
rinse, stureplan
Bank: Swedbank
Mobiltelefon: sony ericssons's C902
Färdmedel: tunnelbana och buss


dea är en listlover, som ni vet !

Vad åt du till frukost? yoghurt med special K
Vad är ditt andranamn? Linn Modesty
Har du pojkvän/flickvän? klart jag har!
Var är du född? på Nacka BB
Vad ville du bli när du var liten? flygvärdinna

Äger du en cykel? ne, papi har sålt den.
Hur många tatueringar har du? ingen än
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? min klass
Hur löd det senaste sms:et du fick? "haha vet men ville ju säga det :p<3"
Vilken ögonfärg har du? bärnstensbruna

Hur stor är din säng? 120 cm, perfekt för mig&B
Har du stationär eller bärbar dator? jag har två bärbara
Vad sover du i? sköna trosor
Tycker du om kaffe? ysch..
Tycker du om att mysa? mitt andranamn är mysdea

Känner du någon med samma födelsedag som din? min älskade Amanda
Vilken var den senaste boken du läste? läser just nu "om jag kunde drömma"
Är du kär? efter 1 år är jag fortfarande lika kär, nyförälskelse !
Vad längtar du till/efter? lov, att få spendera tid med B, jul, 30 mars & sum 2010
Sparare eller slösare? det sistnämnda.


pluggisdag

nu är man hemma efter att gått 5 km. jag, Linnea, Matilda och Amanda var vi som kom sist av dans-ettan, yiiha! ne men det var otroligt mysigt. tog sedan bussen till ekstubben och hoppade sen på 816 som går förbi skarpnäck. nu ska jag äta min matsäck jag köpte och hade med mig (helt onödigt). är superhungrig nu, verkligen.

updates: alice är sjuk, så tror det blir att vara hemma och plugga/ta det lugnt. jag behöver det.

tänkte jag faktiskt göra svenskaläxan som ska vara gjord tills 2morrow. känner mig extremt duktig som tar itu med det nu när jag faktiskt har tid, pluggisDea är påG. kyssar


vill också hälsa att min idol även kallad storis krya på sig för hon tror nämnligen att hon har alla-pratar-om-sjukan, ja ni kanske fattar ? hoppas iaf att vi kan ses nästa vecka, du ska veta att jag tänker på dig!


kärlek på hög nivå, kommer du ihåg ?


Prinsessan Dea

sitter här, men mjukiskläderna på. ska som sagt ut till hellas för att gå/springa/jogga en stäcka på 5 km, jag tror jag tuppar av. jag är verkligen inte i form för något springande iaf. tur att jag går i en "slapp"klass som övertalade alla att gå i en stor grupp och bara prata. eller jag kanske ska speeda upp tempot, men det blir iaf inget springade eller joggande. efter det hoppar jag på bussen och åkte hem, för att fixa mig och sedan dra mig in till stan för lite kvalitetstid med Alice, det behöver vi (jag älskar skvaller&uppdateringar i andras liv!!).

senast jag uppdaterade bloggen var i gårkväll och det var helt underbart. hur kan jag förtjäna en sådan underbar, snygg, söt, fin och bra pojkvän ? jag kan inte förstå det .. ? jag tog en pastarätt och B åt en grillmix med tsatziki (stavning?), underbart gott var det iaf! kommer dessutom aldrig glömma denna kväll på Stekpannan, då det satt en kille några meter ifrån oss, som garvade hela tiden, LÄSPADE och var inte speciellt smal. jag höll på att skratta ihjäl mig där ett tag, men vad gjorde det ? hellre en sådan kille än en äckelgubbe.

vid kvart i nio gick vi bort till medborgarplatsen och hoppade på skarpnäckstbanan, B lämnade sin fotbollsväska här igårmorse, så han var tvungen att hämta den och sen så lekte han lite gentleman och följde med mig till dörren för att pussa på mig, så himla gulligt. jag är DÖÖkär !

men nu ska jag göra mig iordning, för att sen väcka mami och hoppa in i bilen för att få lite lyx - skjuts bort till hellas, gaah vilket perfekt liv jag lever !!


15 september, 1 år

Halloj, idag är det världens bästa dag. hela dagen har varit helt fantatiskt, vaknade uppt brevid älsklingen. åkte tillsammans med honom, till gullmars där han skulle hoppa av för att springa till skolan. jag fortsatte som sagt till fridhemsplan och skuttade iväg till skolan. blev att dansa modernt på morgonen, då man var helt iskall innan lektionen började, myspys. efter danslektionen hade vi samhällskunskap. det blev attt sysselsätta sig med att äta lite potatismos för att vänta in B. det blev dessutom att sluta efter lunchen och då åkte jag bort till sköntorp för att möta upp B & simon.

tog tbanan in till hötorget för att fika med B, jag tog en chai latte och en morotskaka. såklart delade vi på morotskakan och samtidigt prata en massa. medan B satt kvar så sprang jag iväg för att göra lite ärenden. gick in till papi en stund och hälsade på pratade med hans jobbarkamrater.

blev att åka hem hit för att prata med mamí och sen sova. nu har vi vaknat och ska strax åka in till söder för att äta på restaurang, vilken vet jag inte än.

så ni får ha en jättetrevlig tisdagkväll, för det ska jag ha ! kyssar


klockren...



... men hur sjuk får man vara ?


vecka 38

Måndag
skola 08.55 - 15.55
plugga, packa och åka till högdalen & till B

Tisdag 1 årsdagen
skola 08.25 - 14.45
umgås med älskling

onsdag
idrottsdag i hellas
träffa alice, fika ?

Torsdag
skola 08.30 - 14.00 (ev. 15.00)

Fredag
skola 08.30 - 14.20
Fam Eresjö kommer hit !

lördag
grönan med brudarna + papporna

sunday

Idag är det söndag och det är faktiskt den dagen jag helst sitter och går igenom veckans läxor, kolla om någon nisse vill träffa mig eller ifall linda behöver hjälp med barnen. ja allt möjligt.

fredagkvällen blev lyckad, iaf för mig. dock så hände det massa grejer. men det tar vi inte här i denna blogg. mami & papi kom och vi hoppade in i bilen. först skjutsade vi hem Jonas, sen skjutsade vi Paulina till gullmars och sen åkte vi via donken och sen hem. B var lite rund om fötterna så man fick sig ett gott skratt i bilen.

lördagmorgon gick vi upp vid halv elva, åt lite frukost och sen begav vi oss hem till B. blev att kolla på film, men filmen vi kollade på hade jag sätt. så jag försökte vila lite medan B kollade på filmen, men det gick åt helvete. vid kvart i tre hoppade vi i fam Helge's bil och åkte till heron. stressade lite för att gå in på Ice age 3 3D, sjukt roligt film.

efter det blev jag skjutsad till högdalen för att kunna åka hem.

väl hemma blev det at krypa ner i sängen och mysa lite under täcket då jag var väldigt frusen. men när maten var färdig var det bara att kliva upp och sätta på mig kläder för att sen kunna åka in till stan och fika med Amanda.

fika som sagt, vi satt självklart på café 60 och njöt av chai latten och pratade om vad som hände på fredagen, både för henne och mig. åkte sedan hem och hoppade i säng vid 01.20

Nu har jag precis ätit frukost och ska borsta tänderna, sminka mig och sen ta med mig mami till farsta för att fixa lite grejer.

sen ska vi hem och då ska jag sätta mig ner med ett fotbad och samtidigt fixa med veckan. då ska ni också få se hur min vecka kommer se ut. puss

ps. idag fyller Sofia Sanchez 18 år, grattis grattis till dig. ds.


party fredag

okej, jag vet att jag är kass på att uppdatera och med att underhålla bloggen. men det är en sådan period, tyvärr. till och med min egna mami klagar på att jag måste uppdatera, lika så gör både AF och älskling, fy skäms på mig..

men idag då, finally fridag ! igen.. vecka går så troligt snabbt, jag förstår inte. om det hade varit som vanligt så hade vi haft den danslektionen jag längtat efer som tuuusan idag, men eftersom lärarna är i NY så blir det inte av med det. bara en härlgg balettlektion.

ikväll ska jag, B & några hem till D och busa med ett gäng där. festa gärnet och se den riktiga sidan av ett par tjejor, haha.

ooups, måste springaaaaaaa.

090909

uppdatering: måste strax springa ner till tbanan, men det är ändrade planer för ikväll. jag& storis ska ta en obligatoriskt fika på 60 nu på eftermiddagen/kvällen. sen ska jag hem och börja läsa boken vi ska läsa på svenskan. tror jag ska låna första boken ur twilight-serien, om jag kunde drömma. men om den inte finns på bibblan så ska jag kolla med Amanda om inte jag får låna hennes.

men nu blir det bråttom, like always.. kyssaaaaaaaaaaaaar

kvällens

Kvällens tanke: g-morfar (bilden)
Kvällens humör: Trött men glad
Kvällens borde: plugga spanska
Kvällens frisyr: slapp-toffs
Kvällens klädsel: tights & mami's jeansskjorta
Kvällens planer: film och plugg
Kvällens materiella vill ha: kyssar
Kvällens längtan: 15 september
Kvällens beroende: Thé i min starbucksmugg !
Kvällens tråkigaste: matteläxa tills imorgon
Kvällens person: min älskling
Kvällens låt: beat it - MJ


du är saknad, Edvard Selin 1925.10.22 - 2009.04.25


Hurra Hurra

tänkte bara påminna om att denna blogg är 1
år och en dag idag, den blev 1 år igår :)


vecka 37

Måndag
- datorkunskap
- matematik
- balett 
slutar 14.25
*städa och plugga spanska

Tisdag
- samhällskunskap + klassråd
- matte
- spanska
slutar 14.45
*plugga engelska

onsdag
- idrott
- engelska,
slutar 15.25
*låna en bok på statsbibloteket

Torsdag
- svenska
- samhällskunskap
slutar 14.45

Fredag
- balett
- engelska
- matte
slutar 14.20


i helgen blir det att fira Sofia som fyller 18 år om exakt en vecka. sen hoppas vi på att ice age 3 blir av nästa helg också. även en myskväll med B ska in, om inte två denna vecka.

4 september













hey pretty baby, with the high heels on

helgen flyger förbi, men som sagt så är det söndag idag. och denna dag har varit efterlängtad. en riktigt vila-upp-sig-dag. som mami sa efter jag hade övningskört lite, så är söndagarna den dagen man vill ta intiativet till att städa, träna och vara ute i de gröna. ta långa promenader med hundarna eller sin pojk-/flickvän/man/hustru.

själv vaknade man vid 06.50 då min väckarklocka satte igång sig, efter att B hade klagat klart på hur dum jag är som inte stänger av mitt alarm på fredagmornar så somnade vi till, tills hans alarm ringde och det var dags att gå upp. såklart gick vi inte upp då, utan vi låg kvar i sängen. men när kyrkklockorna nedanför mitt fönster började ringa flög min pojke ur sängen med händerna tryckta mot öronen och klagandes, som han alltid gör.

frukost blev det för bådas del, jag insåg att jag lika gärna kunde gå upp vid 10.00 istället för att sova bort dagen.

i fredags så åkte vi som sagt bort till hägersten för en kräftskiva/partykväll. jag och Amanda pratade massor och jag smidde planer med B. han & jag åkte hemmåt med de flesta grabbarna, men det blev bara jag, B & Gys kvar. fyllekäk på donken innan vi sprang ner till slussens perrong och tog hagsätra-tåget till högdalen och traskade  hemmåt.

på lördagsmorgonen vaknade jag och B upp vid halv elva och blev då glatt överraskade när Isabella kom med förslaget om att hon kunde fixa frukost till oss, såklart var det jättegott och bra gjort. men sen blev det att begé sig mot skarpnäck för mig, när B skulle på örbydagen och jag skulle hem och fixa mig inför kvällen.

kvällen spenderades med en del av världens härligaste klass, vi träffades på plattan, tog bussen till norrmalmstorg (några hade klackar, höga klackar på mig. inclusive mig.) för att sen traska vidare mot stureplan och T.G.I Fridays. med trevligt sällskap smakar maten alltid gott ! och det gjorde det. efter alla hade ätit klart och allt var betalat så gick vi bort till humlan och ukuperade en del av parken. galet med beat it-dansen, en utbytesstudent och en full L*nn, HAHAHAHA. tjejerna skulle börja dra sig hemmåt, så jag ringde pojken min som var på ett party mitt i the old city så dit åkte jag och han fixade in mig utan problem. en heliumballong fick jag med mig och då blev jag genast mycket mer intressantare. jag skulle vara gullig mot B och säga att jag älskade honom med heliumröst, men det räckte inte till det. så nästa gång får du höra det älskling, i promise !

denna sena lördagnatt/tidiga söndagmorgon blev det att åka hem tidigt får att B hade en hockeymatch att döma vid 11.30

dagen idag har även bestått av att äta kyckling, potatissallad och baguette till lunch/middag, väldigt sen lunch iaf. med världens bästa sällskap, nämligen så åkte B hit efter hockeymatchen som han dömde. hann mysa lite med honom dessutom, så nu är det en lycklig dea som skriver detta inlägget.

men nu ska jag ladda upp bilder sen jag vet inte när, har bilder sen i somras i min kamera, inte bra. men alla ska jag försöka ladda upp på FB, så kika in där om ni vill se massa bilder från i somras.

kvällen kommer bestå av:
* plugga liite matte
* kolla på ensam mamma söker
* fortsätta plugga matte
* sova

puss på er !

friday night

dåligt uppdatering, men jag har mina anledningar. jag har faktiskt knappt hunnit plugga. gårkvällen blev lyckad med en fika med storis med massa prat. sen blev det så att vi båba ville ha lite sömn, så vi åkte hem. jag pratade med B påväg hem och fick höra en del roligt.

idag har dagen varit allt i från att ha visat massa kärlek till ilska, hah ilskan kanske inte var så seriös.. även fast jag tyckte det var viktigt. de som märkte av det har bra sätt en liten del av mitt temprament.

mötte upp B utanför hans skola och åkte hem till farmor. åt pannkakor och myste med kusinerna, skyndade oss hem, jag duschade och fixade mig innan vi åkte hem hit, alltså till B.

nu ska vi strax åka, puss och ha en trevlig kväll !

Grattis Jonas !

tänkte uppdatera lite. idag slutade vi halv fyra och då begav jag mig bort till stureplan/östermalmstorg för att kolla om min frisör hade tid, såklart var hon fullbokad. så då fick det bli på salongen i centralstationen, där tågen går. men där kände jag igen några ansikten, eftersom jag har klippt mig på den kedjan i snart ett år nu.

satt där i 1& ½ -timme och läste lite läxor medan färgen satte sig i håret. efter det skyndade jag mig bort till slussen för att möta upp B och grabbarna. fast innan Basse och de andra kom så stötte jag på chricke och undehöll honom och fick veta en del grejer som gör mig glad !

B och gänget anlände äntligen till slussen, så då sprang vi bort till donken för att de skulle käka. just nu sitter de på Galaxy och dricker + firar världens gulligaste JONAS som fyller 18 år idag (onsdagen den 2 september), hoppas de har trevligt. hade gärna följt med, men eftersom jag är en liten plutt så blir det att vänta i 1 år & 7 månader.

efter jag hade pussat, och vinkat av B & hans gäng så sprang jag ner till tbanan och hoppade på farsta strand-tåget och åkte till gubbängen. kollade sisådär 45 min på Emma när hon tränade älskade aikido innan jag skuttade bort till tbanan för att åka ner till H sjöstad och vara social. såklart träffade jag, manda & alexz. jag fick hälsa på alexz snälla storasyster och hennes lilla dotter, übersöt verkligen !

efter massa prat så såg vi tvärbanan komma, så jag kramade på lillsis & Alexz och sprang in i tvärbanevagnen. väl på gullmars missade jag tbanan med 3 sec, suck!

men nu har jag hunnit räkna matte, äta en nektarin, målat naglarna och pratat de sista med pojkvännen som är ute i östersjön (läs ovan) innan täckningen inte funkade så hann jag iaf säga att jag älskar honom & saknar honom redan innan det bröts. men jag hoppas ni har det underbart och fira Jonas från mig med.

nu ska jag sova, ska upp 06.45, kill me !


onsdag

är påklädd och ska strax äta. sovit gott har jag dessutom gjort, så denna dag kan börja och vara riktigt bra. ska smsa min kära pojke när jag väl sitter på tåget. för han sover och märker ändå inte när jag skickade godmorgon-smset, höhö.

hinner inte så mycket mer, ska äta, sminka mig, borsta tänderna och sen springa ner till tbanan. kyssar

thébruden

smuttar på mitt halvkalla thé som jag gjorde för 1 timme sen.

har själv suttit och kollat igenom lite papper från skolan, det är regler till mål/kriterier, gah. jag vet inte om jag verkligen har fattat att jag har börjat, det där som jag gått och väntat på i över ett år. men nu sitter jag här, med matte-läxa tills på fredag, roligt att börja terminen med att ligga "efter" (egentligen är det ju alla i hela klassen, vi ligger efter planeringen våran mattelärare har givit oss, kassa vi är alltså!) men det får ordna sig. sätter mig med matten imorgon. för nu ikväll har jag verkligen ingen tid. ska upp vid 06.10 för att verklige veta att jag får med mig allt när mitt tåg går kl 07.17, känns ju lagom nice att börja 08.00 med cp-svenska, med en dålig lärare.

tidigare idag gjorde jag iordning mat till mig, och det blev potatisbullar och lingonsylt, mumsigt! efter det har jag fixat med mitt ämnesblock och hällt i mig thé, yiiiha.

nu ska jag krypa ner i sängen med fyra små vänner; mobilen, ipoden, aftonbladets söndags-skvallerbilaga & sofi's mode (ååh jag älskar min mamii!) och bara läsa igenom för att sen släcka och somna. natti

om 15 min så är det bara 13 dagar kvar tills det var d<3b i ett år, äntligen !

Man in the mirror

imorgon så ser ni inlägget under vad som händer i skolan. och jag tänkte kanske springa förbi när emma och gänget tränar aikido i gubbängshallen. vi saknar varandra, så då passar jag såklart på att åka dit när hon ska dit. och hälsa på alla kända ansikten därifrån.

ni som börjat följa min blogg & mitt bloggande (har bloggat i 3 år) under denna blogg vet ju inte om att jag & min lillasyster har tränat aikido i gubbängens aikido- klubb en gång i tiden. eller vi slutade för lite exakt 1 år och 3 månader. har graderat mig till 3 kyo (för ni som förstår) och såklart ligger hakama'n (svarta byxor) i garderoben.

innan jag springer in och gör världens entré på aikidopasset så har mami lovat att jag ska få övningsköra med henne. det ska bli spännande om hon utmanar mig denna gång med. körde ju nästan hela vägen hem från flaten för någon vecka sen, läskiiigt !




efter hans död så har jag såklart suttit och lyssnat & lyssnat på hans låtar om och om igen, särskillt en låt som jag verkligen spelar är Man In The Mirror, den älskar jag ! Beat it, smooth criminal, billie jean, bad, the way you make me feel och you are not alone är det som går på repeat, just nu iaf.



RSS 2.0