regndag

har varit hemma en liten stund, åkte hem direkt efter spanskan och Louise, Johnna, Matilda och Clara var jätteduktiga. jag är väldigt imponerad, jag hade inte kunnat klara det.

pluggat lite och sedan lite datanörd'grejer, haha har jag gjort under dom här timmarna. vid fem ska jag möta upp B för att åka till Linda och äta middag med farmor, gmormor och barnen, hoppas det blir gott, annars kommer jag få en suris till älskling. för jag lovade honom att det skulle bli gott.

efter vi ätit middag där och myst lite med barnen, så åker vi hem och handlar lite mat påväg hem för att det behövs fyllas på så som B och jag äter....

När vi kommit hem så ska vi kolla klart på SATC som vi påbörjade igår, ja jag bokade två biljetter till SATC 2 på torsdag på heron, så jag tänkte att vi skulle friska upp minnet lite (även fast jag kan hela serien...) ja jag tänkte på B, annars kommer han sitta som ett frågetecken, och det vill jag inte.

smsar lite med familjen där nere i spanien och de har 25-30 grader och klarblå himmel, snyft... för det har verkligen inte vi. jag har inte sett himlen på 3 dagar..

nästa tisdag ska jag även färga utväxten hos skolans frisörer, jag blev så himla nöjd senast, så jag passar på nu innan de slutar (det är treorna som tar hand om besöken). det ska bli skönt!

jaja, nu ska jag plocka ihop lite grejer innan jag åker in och möter B i gullmars. puss


gudbarnet jan -10


onödig dag

Skolan har varit helt okej, lite långtråkigt då vi inte har något viktigt, och på spanskan som börjar om 5 min är också helt onödig. men jag ska kolla på musiklatjejernorna som ska visa upp deras projekt. puss

24 maj 2010

efter en hejdundrande helg är jag tillbaka. för mig har denna måndag varit som en mysig söndag med en 2 timmar lång teaterföreställning som teater 3orna spelade upp för oss, Gökboet. Dom gjorde det väldigt bra, elelr jag har inte sett varken bounce eller någon annan gökboet, men den var otroligt häftig.

I fredags var det party hos emma book, vi, jag och fanny kom dit för att fira att klara hade fyllt arton år. vi var där väldigt kort stund innan jag åkte hem till älsklingens varma säng och slocknade efter sisådär 5 min.

Lördagen blev det upphämtning hos B av mami och manda för att sen fixa mig inför middag och difmatch. middagen var hos farmor och sedan blev det att åka till stadion med B för att hejja på dif, blev 1-1 i förlängning då dif hade 1-0 sedan typ 70onde minuten. med en sur/ledsen älskling fick jag iaf med mig honom då vi båda hade bråttom. planerna inför kvällen var att vi skulle till nacka, tills jag insåg att jag inte orkade ignorera en person där, så jag smsade emelie och nenna för att träffa nenna på centralen 20.00 och sedan åka till vällingby/hässelby där kvällen spenderades. 23.15 var vi hemma hos emelie för att sedan börja grilla, mysigt som tuuusan. men kvällen blev sen och jag var tvungen att åka mot stan igen. efter pussar på E&N så hoppade jag på bussen mot vällingby och lte tidsfördriv med en äldre kvinna. väl framme i slussen mötte jag upp grabbarna och fick oss ett gott skratt då Stoffe var väldigt full. åkte sedan hem till min kära säng, somnade dock då fåglarna kvittrade som bara den..

söndagen blev det uppstigning då resten av familjen Selin åkte till arlanda för att sedan flyga ner till spanien där dom är kvar just nu. B åkte hem och jag gjorde mig iordning inför en regning dag på gröna lund. mötte upp Linda och barnen vid bussen som vi skulle ta. blev lite strul innan vi hamnade på grönan. men regnet hindrade oss inte, Estrid hade blåa läppar och där gick gränsen. då vinkade vi till grönan och pussade på B som skulle ta båten och vi tog bussen. väl hos familjen Familjen fick jag lite mat och vi pratade om dagen på grönan och deras portugalresan.

B kom till mig sent igår kväll så jag somnade medan han kollade på restavsnitt av grey's.
imorse låg jag kvar i sängen till 12.00 för att springa ner och äta frukost och slänga ihop allt nödvändigt som behövs för en teaterföreställning.

tog med mig flickorna hem till mig för en fika på balkongen. blev sedan sushi för mig och nu kollar jag på det kungliga bröllopet, och snart blir det popqorn och dum&dummare. puss


Försommar

Hej på er, idag och hela veckan har varit underbar. Idag träffade jag älskade storis för mycket (läs otroligt mycket) catch up prat. Det var väldigt mysigt. Sedan bar det av på äventyr till rådmansgatan och hem igen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Kyssar

råsunda

efter jag skrev senast har jag njutit av solen, njutit av solen och njutit av solen. har även jobbat på råsunda en sväng. denna kväll blev chefen nöjd då man tilloch med hade 100 kr över, känns skönt. fick lite skäll av henne förra gången..

Nu sitter jag hos B och bara njuter på att vara här med honom omkring mig, det är det bästa jag vet, att vara i hans närvaro. me like


Men efter ett jobbpass på Råsunda så är man litelitelite ölig, så nästa är duschen för min del innan jag kryper ner i älsklingssängen och njuter av sisådär 6,5 timme sömn. pussar


uppdatering

det kommer bli bättre ju mer tid jag har. Torsdag-lördag följde jag med min kära pojkvän och hans familj ut på yxlan för lite kvalitetstid med fam H, vilket var efterlängtat och för att jag och basse inte kommer vara med på midsommarafton då vi ska till arlanda tidigttidigt på midsommardagen då vi åker till magaluf, vi och åtta galna till, galet vad kul vi kommer ha. Hoppas också att Sofia kommer ner såfort som möjligt så kan hon visa hr man röjjer på Magaluf, för jag vet att hon kan!

i lördags när vi kom hem hämtade mami mig och skjutsade hem mig för att jag skulle duscha och slänga alla kläder i smutsen som jag använt. sedan hämtade B mig och så slank vi ner i den lilla soffan och hans föräldrar i den andra soffan för att kolla på 2012 (i'm sorry, jag var livrädd för att se den filmen på bio). 01.20 väckte basse mig då jag hade somnat i mitten av filmen och sedan var det bara att springa ner till värmekudden och älsklingssängen, så otroligt skönt.

igår blev det en ganska tidig buss, iaf tidigare än vad jag brukar ta. bussen från högdalen gick vid 13.01 och då åkte jag hem och myste med min kära familj, innan det bar iväg hem till Ida. massa god mat och trevligt sällskap. vid sju skulle hon till jobbet och jag till café 60 för en fika med becka. massor av olika berättelser och gamla fylleminnen senare åkte vi hemmåt, jag var hemma vid 22.

Tappade upp ett mysigt bad med min lilla vita spelandes min favvomusik från spotify. låg i badet i en timme lite drygt och kröp sedan ner i min säng för obligatorisk sömn.

kvart i 7 ringde klockan och jag släpade mig upp. åt aprikoskräm med mjölk och borstade tänderna och sminkade mig. sprang sedan ner till tbanan, det står att det är 20-minuterstrafik och jag höll på att tuppa av. ringde papi som kom springades ner för att han skulle komma i tid till sitt arbete. Spanska nationella imorse vid kvart i nio och det gick väl bra..

nu ska jag springa ner till solen och my friends. puss


norrskogen

sitter och väntar på B som är ute med hans lillebror. jag vet inte vad de gör så jag sitter och väntar ivrigt. jag vill mysa med honom. ligga brevid honom i den 70 cm breda våningsängen och skratta medan vi försöker hålla om varandra för att någon av oss ska ramla ner för sängen.

nu kom de hem ! puss

idrott

sitter i biblan idag igen haha, just nu pluggar jag med nenna och emelie. alla datorer var upptagna så jag hämtade min sötnost som jag använder just nu, alltså min lilla vita dator.

i eftermiddag/kväll blir det plugg och kanske gym.

ska springa ner och ha idrott nu, puss

mot stan

Sitter just nu i skolans bibliotek med pernilla och väntar in emelie, linnea och sofia. vi ska på stan och umgås och ta en fika innan det bär av tillbaka till skolan för att dansa och visa de intresserade som vill gå dans/musikal-linjen här på skolan, då det är öppethus för estetlinjerna på S:t Eriks gymnasium. ifall ni är rastlösa ikväll så kom förbi i lilla aulan och kolla lite, om ni inte vill komma och kolla på föreställningen den 11 maj (om 1 vecka, precis) antigen 11.30 och 18.30 går dom. dagföreställningen är gratis medan kvällsföreställningen kostar 40 kr, vilket inte är någonting.

nu ska vi sticka, pussar


älsklingen & jag på park


Matte Sitter just nu på mattelektionen ...

Matte Sitter just nu på mattelektionen och är lycklig efter en underbar natt med älsklingen. Idag går jag i skolan 11.25 - 16.50 och ska sedan hem och plugga!!


2 maj

sista minutrerna av good luck chuck och både jag & älsklingen spricker av pinsamhet när chuck förstör förhållandet han försöker med Cam...

vi ska hem till B strax och sova där. det ska bli supermysigt.

Imorgon får vi nog reda på vad vi fick på matteprovet, och jag är lite nervis.. även fast jag vet att jag borde ha G iaf.. svarade på nästa alla frågor så ja, det borde vara ett säkert G.

vecka 18 kommer bli en hysterisk-vecka..
måndag - skola 11.25 -17.00, hem och plugga ekonomi
tisdag - skola 8.30-14.00, NP i eng och dansa under öppethus på skolan
onsdag - skola 08.45-15.15, plugga ekonomi
torsdag - skola 08.00 - 18.00 prov och dans/rep inför föreställningen.
fredag - skola 08.30 - 17.00, repa, repa, repa inför tisdagens båda föreställningar med 2orna.
Helgen är inte bestämd än, återkommer om info.

nu börjar filmen igen, pussar


bira bira bira

nu är jag hemma efter en omtumlande dag. B följde med mig hem och spenderar lite kvalitetstid. Vi har inte haft det sen, ja jag vet inte när. Det är alltid någon eller något som stör. Jag eller vi kollar just nu på lyxfällan och ska mysa till söndagsrepriser av program som man inte hinner med i veckan.

Idag gick det ganska bra när vi sålde öl på råsunda, det var ju derby och min och mandas första ölsäljarjobb.

ikväll blir det lite plugg och sova tidigt. Jag behöver massa sömn.

puss


tårar

I körslaget vann han den lilla gulliga tjockisen och Estrid skrek av lycka, hahah gullungen min.

Jag kan inte fatta.... Att fam Backteman ska flytta till Kina och Shanghai nu i augusti, det får inte hända. Tre år ska dom bo där, jag kommer aldrig kunna hämta dom på dagis längre, Estrid börjar skolan nästa år, gaah vad åren går gort. För mig är hon fortfarande min älskade lilla 3-åring som sprang runt fötterna på oss, nybliven storasyster vid det här laget för 2 år sen, I can't belive it. Jag vill inte att de ska flytta, linda är ju som min mycket äldre storasyster och Estrid och Mina är som mina smååååå-syskon. Jag hoppas att de kommer hem ofta, men fan.. det kommer aldrig bli samma sak....

Jajaja, jag kommer iaf sakna hela familjen Backteman.


Julen 08


tidsfördrivt

12 HAR DU:
* Ett förhållande: Japp
* En bästa vän: Klart
* Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
* Blivit kär vid första ögonkastet: njaaa
* Kysst någon och sedan ångrat dig: det har hänt, ja
* Några smycken som kostat över 1000 kr: klart
* Några husdjur: pappa är pälsallergiker
* Hamnat på polisstation: varför skulle jag?

11 DAGENS:
* Klädsel: svarta leggings med nitar, ett vitt och ett blommigt linne.
* Hår: snebena och utsläppt
* Låt: Heartbreaker - MJ
* Vill ha: som det var förut..
* Sjukaste: att * och * kom till mig.
* Saknad: B's läppar
* Köp: nothing
* Godis: yoghurt-täckta torkade jorbgubbar
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: *morgontrött*

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis: Elin
* Husdjur: fisk, guldfisk
* Semester: usa, florida. sep -93
* Jobb: prao - Gateau sturegallerian
* Köpta skiva: spice girls antar jag
* Piercing: öronen - 99, NavelP -08
* Konsert: luciakonsert i globen

10 SENASTE:
* Peronen som ringde dig: papi
* Personen som du ringde: B
* Personen du sa 'jag älskar dig' till: älsklingen
* Bilfärd: B, hans bror och A hämtade mig igår
* Filmen du såg: toystory idag
* Gången du grät: tidigare idag..
* Måltiden: tonfisksallad

9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: klart jag skulle
* Våga hoppa bungyjump: samma svar som föregående
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: nja, beror på vad för format
* Kalla dig själv lycklig: inte just nu, men annars ja.
* Hellre ta bilden än vara med på den: vara med på den
* Kunna gråta över en kille: klart
* Kunna gråta över en tjej: yes
* Ljuga för någon: ja, men helst inte
* Kunna springa 50mil: aldrig i livet


8 VAD:
* Gör du just nu: sitter i lindas rum hos farmor
* Ska du göra imorgon: Sälja öl på råsunda
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: se positivt istället på allt skit.
* Har du med dig in på bion: världens bästa sällskap
* Är det för färg på dina byxor: black
* Är det för väder hos dig just nu: mulet men inge regn
* Skulle du göra om du vann på lotto: köpa lägenhet och ge m&p en resa etc.


7 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet: nej, det tycker jag att jag inte är.
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: ohjaa
* Luvtröjor: nja, har på mig en nu, men föredrar koftor.
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: någon fin tatuering skulle sitta fint.

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
* Sommar eller vinter: för'sommarn
* Vilken ålder har varit bäst hittils: just nu
* Sova på sida, mage eller rygg: sidan


Valborg + 1 maj

Som vanligt är jag inte så duktig på att uppdatera... Men jag ska börja mobilblogga när jag fått igång min iphone, som vägrar fungera, snyft.

Gårdagen blev lite halvt lyckad. Slutade skolan med prov, matteprov. Hoppas att det blir godkänt. Tog sedan 1an till humlegården för spendera kvalitetstid med kusinerna och fastern min. Sprang till tunnelbanan med allihopa och sedan åkte vi hem till älskade skarpnäck. Duschade, torkade håret och klädde på mig hann jag bara innan B ringde mig för att jag skulle springa ner och hoppa in i hans bil. Sminkade mig direkt när jag kom hem till B för att sen vara social och umgås med fam H och deras gäster. Åt jättegod mat med kött, ungsbakade potatisar och tsatsiki samt lite bea. Till efterrätt blev det äppelkaka med vaniljsås, mumsigt!

När vi ätit klart så sprang jag och B och mötte upp gys för att sedan åka mot bandhagen och Stoffe. Väl i högdalen sprang vi in på Ica och köpte läsk. Tajmade tbanan och sprang sedan till stoffe i regnet. När vi var framme var det bara att börja klunka, dock inte jag. Var tyvärr inte alls taggad och vi fick dra oss vid 22.30 tiden. Blev att gå bort mot tbanan med gys såg att 173an kom så jag och B sprang och hoppade på den. Vi gick hem till farmor och pratade lite med henne och Linda. Innan vi gick hemmåt och somnade ganska omgående.

Vaknade av att vi båda hade somnat medan vi pratade, mitt i en mening nästintill. Gick upp vid 12 för att äta ägg och frukost. Efter lite omständigheter så blev det bra och B åkte hem för att spendera kvällen hos Hänninger, pokerlan, hur mysigt kan det inte bli, hahah.

När han hade åkt bytte jag om för att springa hem till farmor och umgås med älskade kusinerna.

Nu blir det mat och myskväll här. Om inte ** svarar..

Puss


jag och sis var brudnäbbar på Fasters bröllop 21/8-04


RSS 2.0