tisdag & onsdag

Efter jag & Alice stack hemifrån Alice igår, så åkte vi raka vägen hem hit. Hämtade lite grejor och sen åkte vi in till stan, mötte vi Thomas, Tilde, Linnea & Sophia vid rådmansgatan/odenplan. vi tjejer minus Tilde åkte till st:eriksplan och träffade Jocke, nån Alice kände. 

Senare drog vi till sturegallerian där Tilde och Thomas satt och värmde sig, vi gick sen över till EH och värmde oss ännu mer med lite chai latte dessutom. vi blev kvar där tills dom stängde, & sen drog jag & Alice hem till Manda & Stella som va hemma. somnade inte förens typ halvtre..

tidigare imorse vaknade jag, hoppade in i duschen medan Alice typ vaknade till. Vi gick ner och åt lite frukost och sen sminkade vi oss och åkte till skärmarbrink och väntade på Thomas. Fick sitta där i typ en kvart och sen hopapde på den tbanan som T kom med, Linnea gick på i skanstull och skulle med oss till Gustaf.

Väl på odenplan så gick jag upp och gav Victor sin present som han förövrigt inte vågade öppna.. Ja, sen mötte jag upp A, T & L och vi gick tillsammans bort till Gustaf's port och ringde honom.  Fick koden och sprang typ upp, Välkomnande av en annorlunda G, men vi körde hårt! Ja ni vet, eller ni som inte vet kan fråga mig...

Efter ha varit hos Gustaf ett tag, gick vi ner till donken sveavägen och satte oss där en liten stund. För att sen gå ut & vädra oss lite för att inte dö av värme, så vi satte oss bakom statsbibloteket och sjöng lite. Tills det blev dax för hemfärd lagom vettiga.

Ja & nu sitter jag här, får inte ha så jättekul ikväll pga att jag ska till njurläkaren imorn på återbesök efter jag låg på sös för typ tre veckor sen.. lite synd men det ordnar sig. Ska antagligen följa med Alice å dom till lindingö eller vafan nu dom skulle, ja men vi hörs nog imorn. pusss

Moorning

Nu sitter jag hos Alice och ska strax göra iordning mig. Då jag tar med mig Alice hem till skarpnäck en snabbis och hämtar massa grejer& jag ska byta om å så.

igår åkte jag in själv å shoppade en del. & fika en snabbis med farmor min´, för att sen åka tbana hem och springa bort till ica och hämta ett paket från telenor, Jenni berlin. (mitt ex's mamma). I paketet ska min lilla ipod nano & en av mina bh'ar som mr berlin hade 'råkat' få med sig.. Men jag tvivlar på det asså.. paketet hade såklart inte kommit än, men ska hoppa av på vinggatan nu med alice och kolla om den har kommit då. & det hoppas jag, fan!

det jag fick hem från shoppingen var: En rosa liten tröja & en halsduk från H&M, ett par bb-kallingar, ett svart gina-linne till manda i (försenad)-namnsdagspresent & en present till min bästis som FYLLER år idag :D ! - Alla grattar honom på detta nummer: 0700137579 & hälsa från mig också :)

Senare igår stack jag sen till farmor & åt lite, och sen gick jag hem och städade rummet då basse skulle komma. Han kom vid sju & kollade på etttsatc-avsnitt med mig & sen låg vi bara å pratade. Påväg till bussen så ringer min älskling Alice, vi beslutar oss för att jag ska komma till farsta & hem till henne och sova här. Thomas, jag & Alice kollade på tv å så tills klockan blev typ halv två & sen somnade vi, ja.. jag & alice såklart. Thomas sprang hem till sig..

nä men nu ska jag gå & sminka mig och sen sticker vi tror jag, KYSSAR


Juste, om ni har nåt galet för er & vill ha med er iaf tre brudar.. så hör av er! För då kommer dea, alice & sophia :D



PS. Jag älskar dig Sebastian, bara så att du vet det! (a). DS.

The weekend

Nu kör vi som Linda ropade ut i hela lägenheten i lördagskväll runt halv elva.

Ja dopet va ju i lördags vid ett-tiden. Vackert så nån tår kom lite då & då.. ´Senare middag/mingel hos L&P samt E&M. Jättegott med lite småplock  & sen sushi på det, mumsigt asså ! Åkte direkt till farsta därifrån, för alla skulle ut på krogen och Pontus skulle ta hand om ungarna. Jag tänkte sova där, men då smsade min lini å frågade om inte jag vill komma till skogås och sova där, klart jag ville det, för hon & jag har inte sätts på hundra år. Mötte upp henne i farsta & då ringer mamma från sitt jobb och ber mig åka hem istället. Hon fick damp å skällde ut mig igårmorse. Men det är över nu, för pappsen kom å hämtade mig i skogås och sedan åkte han &jag hem.

Vaknade .. hmm klockan 13.00 igår och va pigg som fan, gick ner å lagade frukost till mig å mami som hade jobbat natt & också precis hade vaknat. Sen kom pappa hem vid fem med mat å så.

åkte senare en snabbis till högdalen & gick en romantisk liten promenad med basse, pratade och skrattade (fan vad jag hade saknat honom....)

Men åkte sedan hem, bytte om och åkte tillbaka. men påväg dit, på tbanan så kom en ros-försäljare och sålde rosor.. men precis innan han skulle av, gav han mig sjungades en ros & kallade mig för mina lilla sköna. HAHAHA

Ja, väl där så va det full gång. Hanna&Dea kom också dit, och jag å dea satte oss i basses säng och förlät varandra tror jag iaf ? det kändes rätt, för jag har verkligen saknat henne... & det vet du väl stor ?

gick upp så galet tidigt också, 05.30 ringde klockan. men det var bara att gå upp för älsklingens skull. Men vaknade dock upp ett idag igen av att mami kommer in å skäller på mig för att jag inte gått upp...

nåväl, nu ska lill sticka in till stan & köpa presenter till lillasyster, bromark & morbror johan. hörs sen!

lill<3 stor, forever ?

gurbarnet



denna skisöta bebis kommer bli mitt gudbarn inom 24 timmar. fan vad jag älskar dig Mina Backteman


night

Farmor behövde ingen hjälp, så jag har ägnat mig eftermiddagen här hemma med manda som sällskap, iaf tills fredde kom hit. har också försökt plugga.. orkar inte göra nåt annat. Men jag följer med till liljeholmen då Manda ska vara med på en stadslagsträning. Åker säkert hem kommunalt, för tror pappa ska stanna till tio då det är slut.

jaja, nu ska vi strax åka. PUSS

Fredag

Igår blev det skola och sen shopping med mami, strumpbyxor i alla möjliga slag & raggsockor, samt en ljusblå yogamatta till lilla mig. Och som pricket över i:et blev det sushi som middag. Åkte med henne hem och pluggade glosor, tills jag var tvungen att springa ner till tbanan och åka till dansen.

Direkt efter dansen gick jag hem till farmor, där Linda, Estrid och lilla Minisen va. Mina sov, men myste lite med Estrid så mig va det inge synd om. Hjälpte Linda med förberedelserna inför dopet som är imorn och så. Lite té-fika med hembakta vanilj bullar blev det också.

Idag fick vi sluta lite tidigare från matten, han tyckte vi nior inte behövde vara kvar för vi låg ungefär på samma tal och hans planering. Så nu har jag varit hemma i två timmar alldeles strax. Ska ringa min kära farmor och höra om hon behöver bakhjälp tills imorn. jag tror Bettan har hunnnit komma hit till sthlm eller så kommer hon ikväll, som göte-Selinarna gör.

nu ska jag prova outfit'en tills imorn, & sen ringa farmor. Kyss

å min älskling är tvungen att följa med ut på landet i helgen så honom kommer jag inte få träffa förens typ söndag, om kanske till å med måndag.. ja usch vi får se hur det blir! du ska iaf veta att jag saknar & älskar dig himlas mycket <3

Onsdag

Hejhopp.. har nyss varit nere en snabbis å fixat mina fina naglar. Som MÅSTE hålla till lördag.

Idag har jag varit i skolan till strax efter 3 och sen gick jag hem en snabbis tills det var dax för mig att åka ner till Hammarby sjöstad & Kulturama. På dansen gick det väl rätt okej, har ju inte varit där på ett bra tag. Men tyckte jag lyckades hänga med ganska bra. Sen direkt åkte jag hem till G-mormor&morfar och fick mat å sen min favvotårta, som hade bakats för att min kära Gammelmorfar fyllde hela 83 år idag.

Greys anatomy med ett litet cp-avbrott.. men annars har dagen varit helt underbar

nu ska dea sova, kyss

Tisdag

Hallå hallå ! Har precis ätit upp en mandarin och ska snart gå och ta bort sminket samt borsta tänderna, senare smita upp på mitt rum å kolla SATC.. like always

Har varit i skolan till typ tjugo över fyra och sen tog ja bussen till älskling å mötte upp honom i högdalen. Åkte direkt från honom till Yogan å kom in i yoga-världen på bara några minuter.

ska vidare upp nu, puss

Goodmorning

Hejhopp, mamma kom upp å väckte mig  vid tio i åtta och limmande min ena nagel som det hade blivit en liten spricka i.. ja å så nu sitter jag här och har precis ätit upp frukosten.

Har skola 09.00-15.00 varav sista timmen ska vi få träffa våran SYO, det ska blir kul å och hur hon reagerar på mitt (nästan) valda val. & senare kanske jag åker till basse, om han slutar i tid dvs. Sen är det ju tisdag, och Yoga :)

pussar

<3 tandborsten!

  

bilderna är tagna med våran systemkamera, Sony x350

Såja

Nu är jag iaf hyffsat nöjd, får nöjja mig med det här. Nu ska jag upp och kolla SATC, kyssar

oj opsi

Jag har inte haft tid för bloggen på sista tiden, så det kommer bli lite färre inlägg än vanligt.

Men idag gick jag i skolan 08.50-15.00 , gick å åt hos farmor & åkte sedan direkt in till familjen Backteman. Kom hem vid tjugo i nio och pussade på mami innan hon åkte till jobbet.

Nu ska jag försöka fixa blogg-designen innan det blir SATC. Är riktigt sugen på att kolla flera avsnitt!


känns tomt utan dina gulliga sms ibland..


renovering

ombyggnad sker just nu på bloggen, men nu ska jag å mamma plugga matte. kyssar

här är det lite bilder, enjoy

 
manda på tbanan

 
Mina, Seffi's & Sofie's skor utanför teatern

 
Manda å Seffi på tbanan, Sofie försöker förklara nåt..


Kolla, hon förklarar ju så det till å med syns på bilden x)

 
Mina naglar + min fina jacka som jag tror inte kommit på bild än, men här är den iaf!



Mjukisar och tv blev det igår, samt lek med kameran!

Nu då..

Nu ska jag försöka skriva vad som hände igår och så..


Jag är ju mörkblond nu för tiden, eller det ser brunt ut men det är det inte! Mami och jag åkte och köpte hårfärg i torsdags strax efter det senaste längre inlägget. Jag är jättenöjd, men ska ju typ slinga det eller nåt i veckan så jag är fin tills dopet som är om en vecka. Ja på tal om familjen Backteman så är dom påväg hem just nu, dom sitter på flyget hem till Sverige. Saknar dom massor!

Gårdagen bestod av att jag gick i skolan 09.00-13.40 och sen när jag precis kom hem så förslog jag för mamma att hon kunde göra mina naglar så hon har det gjort. Det gick jättebra, och är jättenöjd. Bild kommer efter pappa har kommit hem med kameran som han tog med sig imorse när han och manda åkte till enköping då manda skulle/håller på att spela USM. Efter naglarna blev klara så smsade jag alice och bestämde att jag skulle åka och möta dom i Farsta C. Hade jättekul med de andra fyra!

Sen kom min älskling hit och sov här, kollade på två SATC-avsnitt å somnade kanske runt tre efter lite prat. Vaknade sen vid typ tio av att jag drömde en ledsen-dröm.. men älski tröstade mig, så gullig som han är! Han åkte hem vid kvart i ett medan jag va hemma och fixade lite å försökte plugga. Lyckades med Svenskan, men inte matten.. Aja mamma får hjälpa mig med det imorn.

Jag och mami åkte till mormor och åt Römmegröt (en speciell Norsk gröt), men då mamma skulle sova lite fick jag skjuts av morfar till Barkaby pendelstation. Jag kom precis i timing och åkte till Sthlms södra. Tog 4an till gullmars och tbanan hem efter det. Väl hemma har jag bara njutit av att vara ledig. Jag är helt slut och känner att huvudet har värkt sen jag satt på pendeltåget. Har kollat lite på Stjänor på is, samtidigt som jag pratade med mamma en lång stund då hon var på väg till jobbet.

Nä men nu ska jag kolla klart på Stjänor På Is och sen ja jag tror det blir en SATC-kväll. Orkar fan inte göra nåt annat, ska ladda upp inför nästa vecka å helg då det är höstlov!

älskar, fast mest till dig

fan det är i sånna här lägen bara du & jag ska ligga här i soffan och kolla på tv, och bara mysa! Även fast jag såg dig senast för nio timmar sen, så vill jag alltid vara med dig. Kan inte få nog..

Saturday

AAAAAAAAAAAAH MEN FYFAN!! JAG RÅKADE RADERA HELA SKITEN JAG HADE SKRIVIT. FAN NU ORKAR JAG INTE SKIVA DET IGEN.. Vi hörs ikväll, kyss!

Om ni vill nåt, så nås jag alltid på mobilen - 0707136717


The Week

Så, nu ska jag försöka upptadera lite regelbundare iaf.

Nåja, Sitter just nu och lyssnar på coldplay-låtar på youtube å så mår jag rätt bra. Men längtar efter mina favvosar.. som är på Mallorca just nu, de kommer hem på lördagkväll. Så kanske får träffa dom på söndag ? Hoppas dom är bruna å fina! Annars blir det ju inte kul..

Nä men Den här veckan har jag iaf gått i skolan, haft prov och varit flickvän i över en månad. Ganska lycklig och överglad ibland, även fast jag knappt sover nåt på nätterna. Har somnat runt två varje dag sen natten till i Måndags, inte bra alls. Men det är för mycket att tänka på, då jag har legat på sjukhus, har mycket plugg och måste underhålla min ledsna vänner som går igenom en fas som jag vet att den är jobbig. Jag borde få pris för världens bästa vän, för jag kämpar för allt å alla!

Avfärgade mitt hår i måndags, efter jag å mami va i farsta och köpt en klänning som jag ska ha på Mina's dop som är ungefär om en vecka å två dagar. Då jag också mötte upp min Alice och drog med henne med i bilen och hem till mig. Hon , mami och manda hjälpte till med håret och så. Dom gjorde en bra insatts, även fast jag blev orange/rödhårig. Men det ska fixas idag, tror jag (?) .. hoppas jag iaf.

Tisdagen bestod av att jag gjorde pasta sallad och sen åkte på yoga. Helt underbara 90 minuter med att bara få koncentrera sig på att andas, faktiskt.

Igår, så åkte klassen på teater på kungsholmen.. Så efter det så åkte jag till stureplan och satte mig på EH och bara tog det lugnt tills jag började åka mot AF å Alice, hon beodrade dit mig till då hon slutade. Så jag mötte upp Alice och Jossan precis utanför AF och gick å köpte godis och sen vidare mot deras körgrejs. Såklart så skulle jag prata med Alice, men då ringer Sjukhuset.. Och babblar på hela vägen till dit vi skulle, men det va ganska viktigt. (åh Alice, jag vet att du läser min blogg. Så ville jag lägga på och säga att jag var upptagen, men eftersom de var så gulliga och ringde upp och kollade hur jag mådde å så. Så kunde jag inte lägga på.. Sorry :/). Sen efter jag lämnade dom så åkte jag raka vägen till högdalen och mötte upp älsk, åkte med  honom till skarpnäck och kollade på två avsnitt SATC med honom. Bestämde oss för att äta, så det blev pizza.. Hemma hos farmor x), Men där satt vi och åt å pratade, och hade det mys som bara vi kan ha. Han godkände Alice (förklarar sen älskling!) & jag gjorde detsamma med SECRET.

Och idag gick vi bara halvdag, då vi egentligen skulle haft lite uppgifter hem. Men Dharana glömde att vi inte skulle ha lektioner så vi slapp att jobba hemma.

Så nu ska jag prata med mamma om mitt hår.. PUSS

sämst uppdatering

Såklart så blev det inget farsta med mamma, och med min pms så dampade jag.. Men pappa bjöd iaf på mat hos g-mormor, och därifrån skjutsade mami mig till B. Va hos honom, myste å kollade lite på tv. Mötte upp mamma i högdalen och så åkte vi hem. Hjälpte henne och laga lite mat, och sen kollade vi på stjänor på is. Dagen i kortform.. men den va inte så mycket roligare, förutom b såklart!

Nu blir det SATC & sängen jag redan ligger i för min del. vi hörs imorn, då det ska pluggas & kanske få träffa Alicepalice ?

Kyss&Natti!


night

Under Idol så ringer Alice och vill prata lite med mig, för hon satt ju på tbanan hem. men det jag tror hon ville prata om va hur det va med mig och så fick jag berätta sjukhus-storyn å så. Och så gullig som hon är, så ska hon komma och hälsa på mig imorn, eller kanske möter upp henne i farsta när jag är där med mami och tar en fika eller nåt. Bara jag får träffa henne!

Så imorn har jag inplanerat:
- Vakna &så
- sen troligtvist åka till farsta med mamma och köpa hårfärg
- väl i farsta, kanske träffa min Alice!
- träffa älskling.. för han&jag har redan sagt att vi måste göra det, så det blir det nog iaf.
- & sen blir det väl en hemmahelg den här med. För jag känner att jag verkligen vill vara frisk
- plugga sönder, fast det blir det nog på söndag. har massa plugg att göra.. suck!

Näj nu ska jag faktiskt kolla på SATC en stund, sen blir det nanna. hörs imorn..

Buenas noches

Friday

Det blir en hemmakväll som börjar bli en vana som dock är skittråkigt, även fast idol kanske livar upp det hela. Men att Manda kommer in och har en attityd som.. ja jag blir bara så jävla ledsen. Jag har legat på sjukhus och haft över 40 graders feber och nu när jag är hemma och fortfarande inte är helt frisk så skäller hon på mig. ÅH!!! jag orkar inte med henne, nån som vill köpa henne ? jag säljer henne väldigt billigt!

Nu ska jag ta min mamma i handen som just nu sitter och sorterar mail och gå å titta på idol med pappsi!

hörs senare,
beso (puss på spanska)

fördriver tiden ..

Jag får inte gå ut för mamma, och för den delen så orkar jag inte heller. Jag vill umgås med nån jag inte har umgåts med på ett tag, som tex.. Alice, Victor eller kanske B ? Men ja, Alice kan inte.. Bromark vet inte ens att jag har legat inne, och ja b vet jag inte vad han ska göra ikväll. Har inte haft nån kontakt med honom idag, fören typ alldeles nyss då jag inte har hunnit svara på de smset. Men, nu äter jag den här cp-penicilinet och efter, då fan! Jag dör snart i, ja jag vet inte vad.

Mamma ville ju inte åka till farsta (inte direkt oväntat) , men jag tror hon beställde en klänning som hon visade mig och som jag tyckte va jättefin. Hon hade någon rabatt på Ellos eller nån sån där och då ville hon passa på och kolla på klänning eller nåt fint tills Minas dop som jag skulle ha på mig.

Nä nu ska jag upp och städa rummet, puss


Riktig sjukling

Har inte skrivit på tre dagar, och det beror på att jag har legat inne på sjukhuset för att ha en urinvägsinfektion som höll på att bli blodförgifning när jag låg där på akuten i onsdags. Allt började med att vi bara skulle till läkaren jag och mamma, får ta bilen dit (även fast det tar max 5 min dit att gå) för att jag mår så jävla kasst. När vi väl sitter där och väntar på min tid så blir jag snurrig och när jag ska ställa mig upp så va jag tvungen att ta mamma i armen för att inte falla. Proverna sen dagen innan hade kommit tillbaka och det visade sig vara väldigt negativ. Mamma tog alla papprerna och gick ner med mig till bilen, ringde pappa och bad honom följa med till sachsska. Vi åkte dit och jag låg på en "säng" och fick ta blodpprov, ta blodtrycket, kolla pulsen och bara ligga där och må piss. Tills jag blev inskriven på avd 70 och på rum 18 då jag och mamma låg där i sängarna och kollade på tv tills jag skulle få antibiotika i min kanyl som jag då hade på min vänster hand. Trodde däremot att jag skulle få åka hem igår eftermiddag, men fick då lite för hög feber då pappa inte gjorde som jag sa och hade åkt där ifrån och lämnat mig ensam. Carina, den sjuksystern som hade hand om mig då hon jobbade, hon gjorde verkligen allt hon kunde för att jag skulle ha det så bra som möjligt. Men nog om sjukhus! Nu är jag hemma och det är det som är huvudsaken. Jag vill få mamma att åka till farsta och köpa avfärgningsfärg, för jag vill inte ha mörkt längre. jag har verklinge tröttnat. Får se om hon vill vänta tills manda kommer hem om två timmar eller om hon ger med sig och släpar ner mig i bilen.

Juste, kan ju lika gärna kolla på klänning/ nånting jag ska ha på mig på Minas dop, för jag vill ha nåt nytt och fint, ska ju stå längst fram och läsa en liten dikt. Haha usch.. blir nervös bara jag tänker på det.

Ja som ni märker så är jag mycket bättre än vad jag har varit på tre veckor nu, mamma och läkarna räknade ut att jag hade varit sjuk enda sen Borlängeborna va här, och det va fan 12-14 sep.

åååååååh jag saknar min kyssare

sjukling

Fan, jag lyckades inte.. Jag är sjuk igen. Och då blev det ju såklart inge skola eller solning med Alice. Fick till och med gå till läkare tidigare idag och ta lite blodprov för att mamma vill veta vad det egentligen är med mig. Men sitter just nu och kollar på Äntligen hemma med min kära mamma, ska lägga mig lite tidigare idag än vanligare. Så det kanske inte blir nåt inlägg lite senare.

puss&kram

mån(dagen)

Dagen har egentligen varit helt cp.. Jag har mått dåligt och frysit hela dagen. Gick hem lite tidigare och somnade ner bäddad i soffan av mamma, duschade en snabbis. Sen åkte jag till högdalen och till B, låg i hans säng och bara myste som han & jag kan. Kom hem för en halvtimme sen ungefär, och har hunnit ätit och pratat med manda, väntar på att mamma ska komma ner så jag ska bli sjuk/frisk- förklarad. Har ont i hela kroppen och fryser/blir varm varierande, åh jävla feber jävel! Imorn på eftermidagen/kvällen ska jag och Alice sola, och då måste jag vara frisk.

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv tills mami kommer ner, vill inte gå upp för där ligger Manda & Fredde och kollar på tv tror jag.

hörs sen, eller imorn som senast. pussar

Godmorgon

usch, har precis ätit min såkallade frukost. funderar på att gå förbi ica och köpa med mig lite drickyoghurt, har varit lite bortskämd med att mamma har handlat hela förra veckan, då jag var sjuk och absolut inte fick gå ut för henne. Men nu sitter jag här och ska strax gå & borsta tänderna och sminka mig lite, för jag ska till skolan!! Undrar om dom kommer vara lika jävliga ? Vi får hoppas på att det inte blir så direkt.

Nu ropar Tandborsten efter mig, kissies

Söndag

Men gud vad tiden rinner iväg.. Ska ba ner och borsta tänderna och så sen ska jag kolla ett avsnitt på SATC sen blir det natti. Idag har jag hunnit mycket, men mest ätit och fikat med farmor som kom hit en snabbis.

Imorn blir det skola för hela slanten, känns skönt att komma tillbaka helt frisk. Fast tror jag skippar gympan, eller det beror på vad vi ska göra. Efter det blir det mat hos farmor och sen ännu lite senare ska jag nog träffa mitt älsk. Plugg imorn dessutom.. Kommer få göra en mattediagnos på mattelektionen som jag inte alls är förberedd på, men jaja. kyss på kinden!

I'm a list-lover!

Nu har jag kollat klart på hela säsong 3, eller asså det var typ en skiva kvar och jag hade sätt nått av avsnitten innan.

men tänkte slänga in den här listan här och svara på dom frågor. Juste, om ni har nåt ni undrar om mitt liv eller nåt så kommentera och fråga, jag svarar gärna.


KLÄDER
Skor:
Beror på väder, men annars dessa
Sneakers: sneakers å sneakers, men ett par som jag köpte i USA
Jeans: Just nu är det en av mina gina-jeans, men jag älskar mina miss sixty's
T-shirt: Med små skitungar på, hur gullig som helst.
Underkläder: beigefärgade spets bh'n och ett par sköna hotpants

ACCESSOARER
Väska: friis o company väska som jag köpte vintern 06.
Plånbok: Just nu använder jag Mandas Chanel
Solglasögon: Oh, i sommras va det ett par svart/bruna.
Klocka: använder inte, men skulle vilja ha nåt enkelt och snyggt!

BADRUM
Tandkräm: Colgate!
Tvål: ingen aning vilket märke, men den luktar gott ?
Parfym: lacoste
Medicin: nope
Vitamin: tar samma som manda, så det blir sports.
Huvudvärkstablett: Alendrin!!

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa ofc
Vin: ysch!
Bröd: Äntligen
Glass: Ben&Jerry's Strawberry Cheescake

HEMMA
Säng: 120 cm från ikea.
Lakan: rött med gröna hjärtan på <3
Espressomaskin: Mamsi har, fast den används inte
Kylskåp: ingen aning, nåt vanligt märke ?

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Vita, på nybrogatan
Bank: Swedbank
Mobiltelefon: Sony ericsson C902, 5.0 megapixel kamera.
Färdmedel: Kommunalt, om inte jag får skjuts nånstans.


5 oktober

Godmorgon, eller goddag ?

Idag vaknade jag typ runt tio, men låg i sängen till tio i elva. Gick ner och fick höra värsta storyn om igår från Stella och Manda. Har aldrig garvat så mycket åt en sån historia, fan helt sjuk.

Just nu är det möte i östra real's aula om språkresor, och varken jag eller Alice är där. Fast mamma och pappa sa att vi ändå skulle lösa sommarn 09 på ett annat sätt, som att typ jag skulle få vara praktikant på nåt svenskt ställe i New York ? Som typ på Face sthlm, för mamma känner nån chef där. Spännande verkligen! Även fast jag skulle behöva jobba lite nu och tjäna ihop pengar, jag älskar pengar!

Nä men nu ska jag kolla på SATC en snabbis, ska bli klar med säsong 3 idag hade jag tänkt mig. pussar

Saturday

Nöjdast av alla sitter jag här och sjunger. Helgen blev halvt lyckad iaf, eller jag tycker den blev helt great! Fick reda på att jag ska få en guddotter, fick träffa älsk, fika med världens bästaste Klara & Fanny och sen få träffa Ida & co nu ikväll. Även fast jag körde nyktert båda kvällarna, eller jag fick smaka lite vin av Linda igår och idag så snodde jag lite vodka från Idisen. Men jag har klassats som nykter iaf, för jag är ju inte direkt frisk än..

Nu ska lilla dea sova, vi hörs imorn. Då blir det plugg för hela slanten, har egentligen inte så mycket att göra, men har lovat både Ellinor att göra en uppgift, samt Dharana att läsa igenom svenska provet. Så det ska jag göra, och juste.. Jag har matte och göra också, haha har fan lovat Henning att plugga. Ska ta kort på lappen som han så gulligt skrev. Näj men nu ska jag sova. Nattiiiiiiii!!

GodMorgon!

Sitter och kollar The Hills på MTV, och har fastnat för den serien. Den är verkligen bra!

Dagen idag blir det nog så att jag åker till Mandas match i Sköndal och sen direkt vidare till Skanstull där det blir fika med Klara och kanske till och med Fanny. Efter det får vi se hur B har det, om han har kommit hem från matchen eller hur det är. Annars får jag träffa honom imorn, så mig är det inge synd om! Ska kanske börja göra mig iordning om jag ska vara i Sköndalshallen klockan ett.

Så, vi hörs sen. Puss på er, men mest på älskling!


Lilldea finns inte längre..

Jag vet inte hur jag känner mig nu inatt, jag är helt lycklig fast ändå helt förstörd. Fått reda på mycket idag, Men det jag ändå är gladast över, är att jag ska få bli gudmor. Mina ska döpas den 25 ocktober, och jag blev förfrågad nu lixom ? Jo men självklart ska jag ta emot det ansvaret att bli Mina's gudmor, men jag trodde verkligen aldrig att det skulle bli så. Hade nämnligen den frågan i huvudet tidigare idag, att vem som skulle få bli Mina's gudföräldrar. Och så fick jag svaret, svart på vitt.. Jag Andrea och Lasse, Pontus polare. Fan det ska bli skitkul, fast nervöst inför dopet. Måste ju stå längst fram med dom och sen kanske blir det så att jag läser upp en liten dikt eller vad det nu är, men iaf. läääääskigt!

Blandade känslor sa jag, och då är det allt från lycklig och kär till besviken och ledsen. För idag har det hänt en jävla massa, ska inte ta upp det här. Men dom som ska veta om det, vet redan om det.

Senare efter middagen med farmor och dom. Blev det tv & idol, sen ner springaden till konsum för att köpa lite B&J- glass till stackars Linda, ja den här kvällen kommer jag aldrig glömma.

Men imorn blir det träffa pojken och sen kanske träffa Ida eller Jack om nån av dom har lust. För jag måste seriöst ut och umgås, klarar inte av mer!

Nej men nu ska jag sova, kyssar på dig

Matlust

Nu ska vi strax äta, hörs av senare.


I have a dream ..

Ni som läste inlägget lite längre ner på sidan, om min dröm. Den kommer förmodligen aldrig gå i uppfyllelse, har fått det klart för mig nu. Tack för tiden med dig iaf.. Låten är så himla mycket dig, för den instämmer känslan.

Tog den med OTH för den påminner mig om en person som betyder hur mycket som helst för mig, och som får mig på bättre humör när jag tänker på honom. jag älskar dig




Fredagkväll

Nu ska jag strax upp i duschen och bara duscha av mig lite. Sen ska jag bara ta på mig jeans och nån fin t-shirt eller nåt för att sen springa över till farmor. Äta middag där och mysa med kusinerna, blir nog förmodligen där hela kvällen. Om inte ida eller nån smsar om att jag ska komma och göra dom sällskap. Men som sagt är jag fortfarande lite halv sjuk, jag går på två alvedon varje sjätte timme så jag känner ju i kroppen att det inte är som det ska. Men tänker inte missa några helg-sysslor för att jag har lite feber.

Nej men duschen väntar, hörs hos farmor. Eller ni kanske vill ha en dagens ? mysdress vs jeans, nja vi får se.


Nu är det helg igen

HejHopp, och nu är det fredag och helg. Jag måste komma ut idag, eller iaf träffa folk. Annars den här helgen ska jag och Alice till östra real på söndag och gå på informationsmöte om språkresorna. Det är nog det enda bestämda, även fast jag nog ska träffa älsk också. Men ikväll blir det nog att träffa Ida och dom, så jag håller så nära skarpnäck som möjligt, även om det blir så att vi kanske ska till henne i farsta ? Nej nu ska jag ta nåt gott att äta till lunch, pussar

lista

Haha , jag måste bara göra den här listan och se hur jag blir. Spännande verkligen!

Hur naturlig är du?
Du har..
(x) Mascara över 100 kr -  Lumene
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Fondation över 200 kr - Christian Dior
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr - Lancome & Victoria Secrets
(x) Hårinpackning björn axen
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion Nivea
(x) Parfym över 300 kr
totalt :12


Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans/Läppsyl varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad
totalt:6

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
totalt: 4

Totalt: 22

5-10 Naturlig som naturen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Jag visste det, Fryst Jordgubbe x) ?


ohyes

Jag ska börja med att min klass är som ett tredje världskrig, som kommer pågå i nio månader till ungefär. En hitler finns och dom som inte tycker som honom blir slagna och nertryckta med ord. Våra lärare kommer knappt stå ut till jul. Det här kommer bli tufft känner jag, så önska mig lycka till.

Så på mötet så rörde det bara till det, alla blev förvirrade och ingen fattade nånting. Eller jo, lärarna fick en klarare blid av hur situationen var.

Men nog om det, för om tjugo min är det Idol för mig och sen efter det blir det lyxfällan. hörs senare, kyss


Möte

Nu ska vi på möte, usch! Aja, vi hörs sen..

fan mår inge bra, hjääälp

kyss min rumpa!

fanfanfan, Nu har jag varit hemma i fan sex dagar. Jag står inte UT! Eller okej, jag var på Ikea med mami igår och sen fick jag skjuts till B, men mamma kom och hämtade mig igen. Så ja.. Jag har knappt varit ute.

Just nu sitter jag och pluggar SKIT-Matematik, ååååååååååååh jag hatar. Men sånt i livet, även fast jag nästan har bestämt vilket gymnasium jag ska gå på till nästa höst. Inriktning blir estetisk, Dans.. oavsett. För jag är trött på datorer. Jag vill kombinera min gymnasieutbilning med en inrikning med Estet, & Dansen lever jag för! Så för mig kanske det blir St: Eriks gymnasium ? Eller kanske Fryshuset ? Kulturama där jag går på kvällskurser vill jag inte gå, nej det är inte min sorts skola.. Men Viktor Rydbergs kanske ? De har Dans också, jaja.. vi får se på gymnasie-mässan vilket av de gymnasium som lyckas vinna mig. Hahaha

Ikväll ska jag ta min pappa&manda i handen och gå till skolan på ett möte med hela klassen + elevernas föräldrar. Ja, vi får väl se hur det går. Uppdatering mer om det ikväll.

nu ska det pluggas mer, har lovat Henning (matteläraren)



RSS 2.0