vi hörs den 8onde!

om exakt 6 timmar har vi lämnat arlanda. det ska bli supermysigt att komma bort från sverige. min väska väger såklart lite på gränsen, men har fått tagit bort några grejer. 14.00 lämnar vi skarpnäck för att rulla mot högdalen och hämta upp Alex & Basse. sen kommer vi pumpa musik och ladda inför resan hela vägen ut till arlanda. papi kanske följer med och vinkar av oss, men det är inte säkert.

väl på arlanda kommer det bli massa prat och skratt. i taxfree'n tänkte jag kanske köa något, foundation är det brist på i min sminkväska, så jag ska nog springa in bland kosmetikas-avdelningarna och leta efter någon bra & ganska billig.

ni får ha det så jääävla kul här i sthlm/sverige nu denna vecka som kommer. vi kommer hem natten till den 8onde juli och dagarna innan lördag förväntar jag mig att de dagarna ska vara uppbokade. ska hinna träffa mina älskade innan jag drar igen. ska ju som sagt till Norge och en liten vända i Mora, maybe att jag kanske tar tåget hem från Mora då Malin kommer upp till sthlm just den helgen vi landar i Mora. men vi får se. lucky me !


ohyes, bye bye
bara för att jag är cool!


kommer sakna min balkong <3

måndagen den 29 juni


äntligen.. eller det va nog ingen riktig picknickk. men en mysig stund med B fick jag trots allt.

efter alice hade tagit bussen hem så slängde jag på mig mina kläder och hoppade jag in i bilen för att fixa lite grejer i farsta. först och främst växlade vi lite euro så att jag har de två första dagarna, sen sprang vi runt i centrum och kollade efter ett par fina sommar/gladiator-skor och hittade till slut ett par på din sko.

när mami stod i kassan kom B in i butiken och pussade på mig. vi gick bort till apoteket och handlade huvudvärkstabletter etc. efter det så åkte mami hem medan B & jag åkte mot stan. sprang ner till hemköp (åhlens) och köpa två pastasallader och två drickor till oss och sen hoppade vi på 47 ut till waldemarsudde och där satte vi oss på en bänk och började äta. efter vi var klara så tog vi en promenad runt hela ön för att sen sätta oss på en varm buss och åka mot stan.

vi hann även förbi montis och gallerian innan det var dax för hemfärd. vi hade sällis till gullmars, men där skildes vi åt. jag sprang upp och kollade om någon buss gick, men icke sa nicke. så det blev att vänta in skarpnäckståget i 10 min istället.

väl på tåget så ringde farmor och undrade om jag ville ha lite mat och samtidigt pussa på mina pussgurkor. självklart ville jag det och vi hade det extrem mysigt på farmors balkong.

nu har jag packat ner allt + skorna, nu gäller det bara att vänta in mami så att hon hjälper mig att få med mig allt. kyssar


skorna från dinsko, jag är kär!

kungsholmen, here I come!

sååå var det klart. jag kom in på st: eriks, danslinje. är otroligt nöjd!

 

hos alexz

sitter hos alexz och hr varit här en liten stund. ska strax ta med mig alice hem och kolla på film, tror jag. hihih.

imorgon får jag snabba mig med att packa och allt innan jagt ska med b på picknick, den eftertracktade. skulle egentligen varit på den picknicken på våran 9 månadersdag den 15 juni.. men eftersom jag blev inkallad barnvakt och det spöregnade, så får vi ta det imorgon och samtidigt  ladda som faen inför resan.

nu är det fan bara två dygn tills vi är ute på något uteställe och har börjat föra, gaaaah.

sunday

nu idag vaknade jag & B upp strax innan elva, mami tog fram resväskan så jag började vika kläder. men kom inte så långt då B fortfarande var kvar. åt frukost gjorde vi ihop men sen tog B bussen hem som gick 13:43.

sen dess har jag lyssnat på musik, haft smskontakt med en massa och packat som en galning. fast ingenting är klart än på ett tag.

jag och Alice ska äta middag ihop, det blir väl pizza på balkogen, eller jag är iaf sjukt sugen på det !

uppdaterar ikväll. nu ska sy i mina slitna svarta jeans, får se hur det blir. wish me luck

onsdag-lördag

nu sitter jag med mina mörklila-klackar och min nya grön/turkosa-byxsdress och har tagit en lite paus från packande. smsar med Amanda om hur vi ska ta oss till arlanda, eller vi, B & Alex har plats i mamis bil, men det är så att resten av pojkarna ska få plats i en bil.. och de är en för mycket. så vi försöker lösa det, vilket går åt helvete.

men ni ska få en liten överblick hur jag hade det denna vecka, då det varit glest med uppdateringar.

onsdag det blev en snabbis hos tandis, då vi pratade mina tänders-framtid. men det är detsamma som förut. så jag & mami hoppade in i bilen och hon skjutsade mig så snällt till B för att hoppa in i C's bil. mot nynäs begav vi oss och hamnade på badet Nickstra. otroligt mysigt med massa vattenrutschkanor och ett hopptorn upp till 10 meter. B skulle på träning vid 18.00, så det blev att packa ihop allt runt 16.00 och sen åka tillbaka till kära sthlm. kvällen spenderades med min söta lilla Sarah i kungsan och sommarens knäppaste minne, då jag skriker av rädsla och hon bara garvar åt mig, gaah jag har aldrig haft så ont i magen för att jag garvat så mycket, höhöh!

 
          B solar i nynäs                                        Sarah's &mina skor      

torsdagen bloggade jag ju. men B hade tydligen fått med sig Amanda's mobil då de över 18 år var ute i onsdags. så jag & mami hoppade in i bilen efter jag hade tränat och hon hade solat och hämtade honom. åkte till passenheten på kungsholmen och hämtade våra pass och sen körde vi förbi A. efter det blev det att springa förbi ett fruktstånd och köpa hem massa nektariner och lite dricka från sleven innan jag & B hoppade på 165 från liljeholmen för att åka hem till honom. på med bikinin och bara ligga och prata och umgås med Alex & Stoffe någon timme innan de stack och familjen Helge kom hem och lämnade oss lika snabbt, dock med liten kvar. åkte hem och somnade ganska omgående när jag kom hem.

 
     B & liten har vattenkrig                           Jag när jag kom hem från B


fredagmorgon begav jag mig till eriksdalsbadet för att umgås med Amanda och tagga till och bara prata om resan. B, Alex & Stoffe kom senare och höll oss sällskap. strax innan fyra blev det var dax för oss att åka hemmåt.  jag & Amanda möttes upp på gullmars för att fixa lite innan vi gick bort till globen och påbörjade vårat fredagsjobb. blev att stå och dela ut flyers i 2 timmar och 45 min, innan vi fick våran lön och begav oss mot örby och grabbarna. Amanda hoppade på 165 för att åka hem medan alla vi andra gick bort till donken och käkade nattamat. hamnade i B's säng någorlunda tidigt.

 
I väntan på att vi ska få börja                          Amanda delar ut flyers       


(lördag) direkt när jag vaknade igår så smsade jag linda som ville få med mig till eriksdalsbadet igår (lör) så jag snabb åt lite frukost hos B och mami kom och hämtade mig. bytte om och slängde ner alla badgrejer + ombyte. badade med Estrid och pussade på Mina innan det var dags för de att åka hemmåt. men myste med farmor ett tag innan jag hoppade in i duscharna där på eriksdals och gjorde mig iordning. mötte upp Alice uppe vid skanstull och tog en sväng i ringen, innan vi köpte med oss mackor och läsk för att sen begé oss bort till humlan. Thomas satt precis utanför ingången till humlan så vi gick med honom bort till en fingräsplätt och umgicks. klockan blev 7 och vi gick mot tbanan. jag åkte hem och satte på mig lite mera kläder innan jag åkte in igen för att umgås med de pratglada tjejorna + Thomas. hann smita förbi Ivar loo park, donken & skinnis innan vi åkte hem. jag åkte hem ensam för att vänta in B och få sovsällskap.

  
bilderna är från när vi satt uppe på skinnis

resväskan

dessutom ska ni få en liten överblick på min resveska innan jag åker utomlands med alla grabbar, pojken och Amaaaaaaanda !

trodde jag inte skulle åka utomlands i sommar, men där hade jag fel

nu är jag i farten igen

det är extremt dåligt med uppdateringar. men jag ska försöka bättra mig.

älsklingen har kommit hit och ska sova med mig, alltid lika mysigt! imorgon blir det picknick också, förhoppningsvis.. om inte han måste fixa lite inför Kos-resan, ja vi åker ju om två dagar, gaaah :|

men, ni som behöver veta vad jag gör. kan slå en pling eller smsa , eller bara vara den som spenderar kvällarna/dagarna/nätterna med mig.

men nu ska jag och B sova, natti alla läsare. hoppas ni inte tappat suget. det har ju trots allt varit fint väder, vi skyller på det. kyssar


moonwalk'ens skapare har dött

Michael Jackson är död - jag kan inte förstå.. tänk alla som skulle på hans koncert, fyfan. de borde få pengarna tillbaka! B's morbror skulle ju åkt dit, tycker synd att de ska behöva hända sånt här. och tänk att våran hjälte inom pop'en har avlidit. tack för musiken och utveckligen iaf, moonwalk-kungen !!




torsdag

har inte bloggat ojoj, vad det blev stressigt imorse. hann med att träna lite också, innan det blev hemgång och duschen för min del. gjorde mig iordning och hoppade in i bilen, åkte förbi B och hämtade upp honom. direkt åkte vi till passenheten på kungsholmen och hämtade ut mitt, manda och mamís pass. så nu slipper jag & mami åka till arlanda extra tidigt på tisdag, för att va tvugna å fixa tillfälligt pass, skönt. sprang ut till bilen och åkte mot hornstull, lämnade A's mobil och sen hoppade jag & B ur bilen och åkte hit, till honom.

hunnit sola och umgås med B's två kompisar som kom över och höll oss sällskap medan vi skulle sola. senare blev det sovtime och sen så var det tid för oss att påbörja barnvaktstiden, supermysigt. bad och massa skratt, bilder kommer imorgon.
senare ikväll blir det antagligen att jag sover här eller att åker hem. jaja det bestämmer vi senare. pussar

sammanfattning i bilder


B sov så gott under mina rosentäcken


hela gänget som var ute igår


grabbarna


de eldade stenkullen liiite


innan vi åkte och fixade pass


min älskungar, Estrid & Mina.

klass åttnian



översta raden från vänster: Adam, Mariama, Filippa, Lisa, Louise, My, Ivar
mellan raden från vänster: Mimer, Henrik, Petter, Albin, Martin, Sofie, Manda
tredje raden från vänster: Magnus, Johannes
nedersta raden från vänster: Toni, Andrea(jag), Sefanit

I miss you already

vecka 26

onsdag
tandis 08.10
bada med B m. familj
hämta ut mitt pass

torsdag
gyma + sola på förmiddagen
hämta ut mitt pass
spenderar kvällen med B, (han ska vara barnvakt)

fredag
inget bestämt

helgen kommer väl gå åt att packa, växla pengar och bara ladda inför tisdagen.

tisdag, only 1 week left!!

har varit hemma en stund, men har unnat mig med fotbad och fixat mina fötter. så nu är de finfina !

dagen spenderades som sagt i vasaparken, hur mysigt som helst. båda barnen sprang runt nere vid gräsmattan/fotbollsplanerna och bara myste. blev också lite picknick/fika, med bullar och mariekex och till det blev det ramlösa och saft, mumsigt.

linda ringde mig när vi hade gått upp till lekparken och påminde mig om att jag inte hade några nycklar, då pontus inte hade gett mig några, höh. så det var bara att vänta in Linda som slängde sig på tbanan och mötte oss på odenplan. väl hemma hos de blev det att leka med ungarna och sedan äta mat med tjejerna. när båda började bli trötta packade jag ihop alla mina saker och sprang ner till bussen, som jag missade precis, dooh. promenerade till odenplan, tog tbanan 2 stationer och hoppade av på hötorget. jag sprang upp till sergelbio och pussade på min B som skulle på bio med resten av grabbarna, faktiskt så var det alla Kos-grabbarna.

gick sedan ner till tbanan igen och åkte hem. nu sitter jag här och ska strax packa inför imorgon, då det blir någon badstrand/bad-variant med B, maria, anita & christian, det ska bli supermysigt.

innan jag hoppar i bilen med de andra så ska jag & mamma förbi björkhagen & folktandvården. vi ska prata om hur vi ska göra med mina tänder.

men nu ska jag packa. kyss

mot stan

dåligt med uppdateringar, extremt dåligt. förlåt..

igårdagen spenderades i örby med örbygrabbarna & Amanda. kubbspel, korvgrilling och krök. alla är så sjukt taggade inför resan, som det bara är 1 vecka kvar till. om en vecka har vi nog precis kommit ut till arlanda, galet najs.

tidigare igår så åkte jag med mami &manda till passexpeditionen inne i stan för att fixa nya pass, egentligen va det för att jag ska få mitt inom 1 vecka då vi ju åker till Kos ! henne vi gjorde allt hos sa att det ksulle vara klart på fredag, ev måndag. så det skulle inte vara någon fara. i värsta fall så kan man fixa ett tillfälligt på arlanda. men det ska nog itne behövas. efter vi var klara med passen så skjutsade mami mig bort till hötorget där jag sprang upp i alla affärer medan jag väntade på att Amanda skulle komma in till stan och umgås med mig. vi möttes vid halv tre och gick runt och pratade, fast det enda vu typ pratade om var ju resan, gaah !

nu idag ska jag hämta estrid och hoppa på buss 4 och åka till vasaparken. pontus kommer dit med Mina och sen ska jag & ungarna vara där en bra stund, innan det bär av till ynglingagatan. kvällen vet jag inte hur den ser ut. men någonting kommer det nog hittas på.

sommarbilder












The weekend

nu är man hemkommen från stan och hjälpt mami med att förbereda en söndagsmiddag, det blir något slags kött och sen potatisgratäng. mums !

jag hade faktiskt med mig min lilla dator, men eftersom internet inte ville hjälpa mig så blev det bara det jag tyckte var viktigt, och det var att kolla hotell & flyg ner till Grekland& Kos, jag kan inte förstå att det är bokat. mitt hjärta går i hundratio bara jag tänker på det, gaah!

vi kom fram till norrskogen ? vid 22.30 och direkt blev det att packa upp och göra sig hemmastadd, tills det var dax att äta lite jordgubbar med mjölk, yummiee!! sen var det bara att lägga sig för att inte vara för trött på själva midsommar. min familj är inte så mycket till att fira midsommar, så det är underbart och se hur andra familjer har det. och framför allt den familjen jag kommer spendera resten av mitt liv med (i hope).

B's faster med familj kom ut till oss vid 11 tiden och började göra iordning lunchen. sill blev det för några och köttbullar, korv och potatis för oss, fortfarande sjukt god mat det serveras hos fam Helge. på med midsommarklänningen (som ni skulle få en bild på) och begé oss bort till ängen vid 14.00. Amanda sprang förbi och kramades, men jag & B bara njöt av att det äntligen var sommar och släppte nog aldrig varandras händer, så mysigt! B's farmor & farfar kom också dit och höll oss sällskap.

det bar av hemåt för att diska alla tallrikar och sen göra iordning middagen, klyftpotatis med två olika kött maten har varit helt underbar med tzatziki. myste lite innan vi satte på oss lite mer kläder och begav oss bort till ängen och dansbanan för att kika på alla lite småfulla människor som dansade uppe på dansbanan eller sprang efter sina små söta ungar. ja alla i olika åldrar var det verkligen, till å med raggarna var på plats. tydligen så brukar de köra "norskfylla" då man springer till en pinne, tar upp den och snurrar med pannan mot ena ände typ 10-20 varv (tänk på att de inte är alls nyktra) och sen ska de försöka springa tillbaka rakt, en kommentar jag fick höra efter jag hade hört det var att man var tvungen att akta på sig när de kom springades (åt helt fel håll, haha) mot en. men tyvärr så hade de inte kommit då vi var nere, så jag såg inte den traditionen. fast vi sprang ner till stranden och vinkade till B's lillebror som just nu är i finland och är på ett flygläger, alla har sina intressen & segelflyg är Alex's intresse, vad jag vet..

tiden gick och vi hämtade Amanda och gick en kvällspromenad runt området, såg börja av soluppgången innan hon ville hem så hon/vi inte var trötta dagen efter då vi alla firade att A hade fyllt 18 år (på samma dag som coola mig, fast hon är exakt två år äldre). som hölls ute på hennes landställe ute på yxlan.

vaknade relativt tidigt och åt frukost med resten av fam Helge, alltid lika mysigt. myste lite och kollade på resan jag & Amanda hade pratat om kvällen/natten innan. hittade den vi nu bokade idag och smsade min kära mor.

klockan blev mycket och det var dax att göra sig i ordning, B stack ut och sprang medan jag hällde ut hela min väska för att hitta allt jag letade efter. sprumpbyxorna var det redan hål i, men det kunde jag lätt göma.

sprang pussade på en svettig B som var en segis, klockan blev 14.15 innan vi sprang över den lilla vägen som skiljer tomterna ifrån varandra med ett paket i handen, eller jag hade paketet i handen. kramade snabbt på A och gav henne paket och sen gick jag & B bort mot stora vägen där Simon hoppade av bussen från stan och kom ut dit. vi gick tillbaka och var tvungna att hämta lite mat. även denna typiska festmat var utsökt. blev att bekanta sig med nästan alla innan kvällen var slut.

Amanda bestämde sig för att ta med sig alla under 20 år ?! ner till stranden och visa att hon kunde bada i 17 gradit vatten. även Simon hoppade i, men det fanns något som fick honom att hoppa i som han förlorade, tyvärr. åldersgränsen bara höjdes och höjdes för allt fler följde med strömmen ner till vattnet så tillslut så var nästan alla gäster där nere, sjukt mysigt.

nästan alla gäster gick vid 6 så vi hoppade in i den gula stugan och började köra blubblan, straffbubblan. En av tjejerna var tvungen att gå så det blev jag, B, Amanda, Simon & Ella kvar i stugan och mycket hände där. skratt så tårarna rann och samtal till en del, ja en kväll jag aldrig kommer glömma.

vaknade imorse av att B's mamma pratade med Isabella och sedan kom in igen för att väcka oss. Isabella skulle på ett födelsedagsfirande/kalas vid 13.00, så det var bara att packa ihop allt och hoppa in i bilen för att börja resan mot sthlm.

lämnade av Simon och åkte hem till B, hoppade in i mazdan och B skjutsade hem mig, så snäll som han är. pussade på honom och tackade för helgen innan jag sprang upp och hoppade in i mami & papi's famn.

KOS 09 30/6-7/7

ojojoj, nu har vi varit galna & bokat en resa till Kos, jag & amanda var så sugna på att följa med grabbarna ner till greece. fy fan vad det ska bli kul!!!

nu har jag precis ätit och ska springa och torka mitt hår. jag ska vara på ett café mittemot NK om en halvtimme, ska försöka hinna, iiiiiih.

mer om hur det har varit ute på yxlan ikväll, I promise!

mot Yxlan

nu åker vi strax, eller alla springer runt och packar det sista. längtar tills vi sitter i bilen & är påväg, den känslan älskar jag !

ni alla får ha en riktig trevlig midsommar här i sthlm & på övriga ställen. kommer kanske uppdatera under helgen då jag har med mig min lilla vita leksak, hihih! pussar

uppdatering torsdag

förlåtförlåtförlåt gaah vad det har varit sämst uppdatering.

men efter vi hade  varit på gubbängsfältet och kollat på när tyresöbrudarna spelade mot GT-76 i B-finalen (som tyresö förlorade..) åkte jag med till högdalen & hem till B, spenderade lite kärlekstid med honom det behövs alltid. Jag begav mig mot anneboda för att möta upp AF, gick upp mot en bänk och satt där och kucklade om allt som hänt, sen vi senast sågs. vid 21.00 var det dags för mig att åka hemmåt. tog bussen och innan det så blev det lite småprat med B's kompisar som var där en snabbis.

Fick även ett sött litet sms från B's tjejkompis Amanda & hon frågade om inte jag ville hitta på något igår(onsdag), och självklart ville jag det!

hoppade upp igårmorse för att göra mig iordning och åka in till stan för att möta upp A. blev en massa prat om allt, ja vi har ju trots allt B som en gemensam vän. de har kännt varandra typ hela livet, och det känns verkligen som jag kännt min underbara pojke hela mitt (korta) liv, helt sjukt.

Shopping blev det, kom hem med en tröja, ett par leggnings och en klänning från bikbok & så ett linne från h&m

igårkväll började jag också övningsköra (läääääääskigt) på parkeringen på flaten och sedan lite senare på skarpnäcksfältets parkering. så jävla häftigt!

nu idag blir det att hoppa in i bilen (idag igen) så att jag hinner packa efter vi kommit tillbaka från billektionen, inför resan ut i skärgården och ut på Yxlan med fam Helge, ska bli så jävla mysigt.

nu bär det av till g-ängsfältet !

nu blev det bråttom, jag ska möta B på donken-sköndal vid 15.00 och sen gå bort till plan 37 för att kolla på Bfinalen mellan GT-76 & tyresö, HEJJA TYRESÖÖÖÖ!

jag som tänkte skriva värsta inlägget om igår. aja det får bli ikväll efter jag har träffat storis. pussar

ps. jag kanske ska jobba på Gottfrid Johanssons musikhandel imorgon. musikhandeln ligger i tbanehallen uppgång mitten, kom å hälsa vettja. ds.

du är helt underbar

Såå, då har det ännu gått en månad. för nio månader exakt, måndagen den 15 september, vi denna tid. visstejag aldrig att jag skulle firat denna fantatiska dag med honom, honom jag älskar & kommer spendera resten av mitt liv med, det är vad jag vill & det är mina planer, från & med nu.

Att veta att en människa som betyder så enormt älskar en fortfarande, det är en obeskrivlig känsla. jag kan vakna upp mitt i natten och vända mig om för att kolla om han ligger där och sover, eller om han inte ligger där. nu på sistonde har han faktiskt legat där, så då har jag lagt mig ner, säkert och somnat bara efter jag nuddat kudden med huvudet.

nu idag ska jag först vara barnvakt åt Mina/mitt gudbarn och då självklart ska älsk med, att sitta inne på ett fik och bara mysa medan M sover, ååh jag vill inte vara liten, jag har gjort allt jag vill nu när jag är ung..

Sebastian Helge, jag vill i alla fall bara tacka för dom här underbara 9 månaderna med dig. I can't belive.. att jag varit din i nästan ett år, gaah! 15 september var min nya start på livet, och den här kärleken kommer aldrig ta slut. I love you


resten av veckan

tisdag
picknick i de fina vädret med älsk?
- köpa present till Amanda ?
umgås med storis på kvällen

onsdag
inget bestämt

torsdag
ut på yxlan med fam Helge
fint väder ? - sol&bad?

fredag - midsommarafton
spenderas med B's familj på deras lantställe
mycket mat och prat

lördag
födelsedagsfirande
-vi ska fira Amanda fyllde 18 den 30/3
-forhoppningsvis blir det fint väder.

söndag
hemmåt mot sthlm
fårse vad söndagen har att bjuda på.

uppdateringar

förlåt för dålig uppdatering. men jag har inte orkat och inte haft tid.

i går (lör) så gick vi upp någorlunda tidigt, åkte till farsta och köpte paraply till mamsen och sen begav vi oss mot gubbängsfältet & eken cup, i spöregn & gräset som inte vara gräs längre, utan gyttja. tyresö hf 2 vann båda matcherna igår, men förlorade de två de spelade idag, tråkigt nog. kommer ihåg sommar 2007 då jag sprang runt med bikiniöver del och ett par jeans shorts, såklart var jag inte normal, men ändå.. folk ick runt i sportbehåar och tunna kläder. det kan man inte föreställa sig nu, när det har regnat konstant i snart 4 dygn.

efter jag & B hade lidit oss igenom 2 match på g-fältet så sprang vi bort till tbanan och bussarna, B tog bussen hem. medan jag tig tbanan till fam backteman och tog skydd där hos dom resten av eftermiddagen och senare på kvällen. det bjöds på tacos, och det satt ju faktiskt inte så fel efter att ha haft iskalla händer ett bra tag. gosstunder på båda ungarna fick jag också. efter att barnen gått och lagt sig, började jag & linda kolla på filmen babel. efter 40 min av filmen kom B dit och kollade med oss, för att sova med mig senare på natten. mamma Berit kom och hämtade oss och körde hem oss till skarpnäck, älskar dig mamiiiii!

lite nattamat innan det var dax och sova för våran del. fick även för oss att kolla på första halvtimmen av twilight som brudarna hyrde i fredags, sevärd film verkligen ! såklart är jag nog typ sist med att se den.. men iaf !

10.30 stod klockan på och då gick vi upp och kollade resten av filmen, B drog sig hemmåt och jag fick för mig att åka in till stan. kollade lite på kläder och annat kul.

har suttit här hemma och kollat på tv hela kvällen med mami och papi, riktigt mysigt.

imorgon blir det att gå upp tidigttidigt för att hämta gudbarnet inne i stan så linda kan hoppa in på sin jobb och jobba lite. drar mig bort mot förorten/farsta så småning om för att hämta ut lite piller och annat. B möter upp mig i farsta för att vara barnvakt för en stund medan jag är hos barnmorskan.senare på eftermiddagen blir det att hämta estrid på lärkan och dra oss hemmåt till ynglingagatan för att vara barnvakter till båra ungarna.


ems och ronja efter sista gruppmatchen idag bild tagen från ems blogg


jaa.. här är dom, alla förutom manda typ. kolla bara marken under dom.


lillasyster efter första matchen idag (söndag 14 juni)

nu blir det att sova, nattiiii!

A cinderella story

Nu har vi äntligen borstat tänderna efter att ha sett a cinderella story. förra gången vi tittade på film blev det en väldigt sorglig film.. så jag tänkte att det skulle bli en gullig/romantisk film, med ett lyckligt slut denna gång. och så blev det, jag älskar lyckliga slut, fast den var nog lite förutsägbar också, men like ändå!

får hoppas på att jag får sova ut längre än vad det blev idag, ska iofs inte klaga. men jag älskar att sova, så därför klagar jag. I'm sorry

men imorgon bär det av till Gubbängs fältet för att kolla på lillsis & hennes lag då hon såklart spelar eken, som förövrigt kommer vara en regnig eken detta år, sjukt trist. blir nog någon gång på eftermiddagen eftersom jag vill kunna sova lite längre än igår ?!

men nu ska jag pussa godnatt på min älskling och sen hoppa i säng. kyssar

pics


jag&sis innan allt började. med varsin elise-klänning på oss


när jag höll tal

alla lärare på SFS


 


(klickbar)


sommarlov

med filmen herbie fulltankad rullande, sitter jag här och kollar på filmer jag & B kan titta på senare ikväll. Malin ringde nyss och "grattade" för att ha klarat grundskolan, finally. Vi pratade också om när jag ska åka ner till gbg och mysa med henne, ja vi får se när det blir.

skolavslutningen är nu avklarad och det är grundskolan också, så otrolitg skönt. efter det blev det massa kramar och prat med både adam & fia, usch vad jag saknar alla raster då man gick i åttan och adam & mikias kom förbi oss och pratade, de var våra rastunderhållare! Fia & Kikki är nog de jag kommer sakna allra mest av lärarna från sfs.

B åkte hem och jag blev upphämtat i bil för att inte bli genomblöt påväg hem. blev att souvlaki med ris, mums och nu står filmen på igen. så vi hörs sen. love


skolavslutning

nu har jag lockat klart håret och har på mig klänningen jag ska ha. faktiskt så är det elise klänningen som jag fick av farmor i födelsedagspresent, nu kommer den verkligen till användning. lite synd att lilla Estrid har avskutning samtidigt som mig&manda, så farmor är tvungen att välja våran, då jag faktiskt går ut och E har full förståelse för det, tror jag ? hon & resten av tjejerna ur fam Backteman hade nog också velat komma hit till skarpnäck om det inte hade varit avslutning på Lärkan också.

men nu ska jag göra något snabbt och lätt ó äta för att nite hungra ihjäl innan jag får mat ikväll. får se vad det blir för mat vi ska käka sen, iaf fam Selin för att fira lite. ja jag har ju trots allt gått ut grundskolan, klart det ska firas! vi hade värssta planerna inför ikväll, men de ändrades och ställdes in, så det kanske blir något mysigt med någon som vill spendera kvällen med lilla mig ?

gårkvällen bjöds det på NRJ in the park med älsklings B, Chricke, Jonas, Simon, Amanda & sen lite senare hängde Sarah & Agnes på. dessutom kom det med någon Markus, Froe & Alex kom också in, men åkte hem igen väldigt fort. Amanda försvann och vi begav oss mot Ivar loos park med världens finaste utsikt, i världens bästa famn. Amanda kom tillbaka & med någon hon hade i handen (såklart hennes pojkvän) som jag & B var ó mötte. ska bli sjukt kul nästa lördag, då midsommarafton & även midsommardagen ska spenderas på ön Yxlan på B's lantställe & samtidigt på Amanda's (de bor mittemot varandra där ute), vi ska fira A's 18 årsdag med massa mys & filtar, yiiiha vad jag är taggad. Flickan är sjukt snäll & söt, utan henne hade jag åkte hem igår, sent igårkväll. tacktacktack!

men idag blir det avslutning(&massa tårar) om en timme, ska blir så sjukt skönt, men ändå väldigt ensamt. tack för alla dessa år ! vet att några ur klassen iaf läser, särskilt Petter ;)


familjen Selin's tårta till tårtkalaset som SFS kommer att ha.


lockarna & klänningen (den är inte ljusblå, den är turkos)


110609

nu är det nära, bara 1 dag kvar. jag är så himla glad och stolt över mig själv att jag lyckas ta mig igenom alla dessa år, även fast de både varit lyckliga & sorgliga på samma gång, så är jag otroligt nöjd med min prestation, me like.

B är hos läkaren just nu, men ska komma hit och sen vara med mig kvällen ut. vi får se hur planerna håller sig och vi drar ut på grönan.

nu blir det tårtbakning inför imorgon, gah.. jag kan inte fatta att det händer imorgon ?!






duktigt Sverige

hurra vad bra vi är. 4-0 lyckades det  bli mot Malta, jag är imponerad. även fast jag & B precis hade vaknat när matchen hade börjat ó vi trodde det började 20.00, men tre mål hann vi se och de 35 minutrarna var det värt att ligga å kolla på tråkfotboll.

vi åkte in tidigare idag för att äta och bara ha dea&basse-tid, älskar när det inte är någon som stör! jag vill ju ha honom för mig själv (a)

imorgon ska jag & min klass njuta av den sista "riktiga" dagen tillsammans, då det står film & godis på schemat, me like.

det var även planerat (men jag tror det inte blir av pga det j'vla vädret) att jag & min kära pojke skulle till GL imorn för att spendera massa tid med varandra samtidigt kombinera med att inte missa nrj in the park, som tydligen ska vara på grönan detta år & även såhär tidigt som i juni, värdelöst om du frågar mig. 30 augusti 2008 är en kväll att minnas, då även jag hade börjat tycka om B. fick ju honom tillslut också, only två veckor efter.

greys.. jag har aldrig gråtit så mycket åt ett tvprogram som det dessutom var säsongsavslutning på. kan inte vänta tills i höst! vill se den nya säsongen nuuuu. men det var ju både lyckligt& sorgligt.

nu blir det att sova för oss, har blivit sent massa nätter innan. kanske till ó med får en skönhetssömn, i den sängen jag älskar. love

sova ensam

har försökt kolla på någon bra film, men det går åt helvete.. jaja jag ska iaf strax sova, om inte det går fortare med¨det som tar tid.

pratade med B för en timme sen ungefär och då hade dom spelat lite men gullig som han är pausade han spelet för att prata lite med sin älskade flickvän. ska smsa honom strax å fråga om han inte vill säga massa gulliga ord till lilla mig innan jag somnar, utan honom.

men imorgon är det massa grejer som ska göras. slutar skolan 15.00 troligen blir det så att jag kanske träffar AF någon stund, eller så slutar det med att jag & B ligger antagligen här eller hemma hos honom och kollar på när sverige gör bort sig, motståndet de har är Malta. så hejja sverige nu då. vi gjorde ju bort oss sist, på nationaldagen och allt, vilket land vi kommer från/bor i alltså. tydligen så får jag sovsällskap av B imorgonkväll. alltså natten mellan onsdag till torsdag, mysigt värre.

och såklart är vi de sista som går ut skolan, alla andra slutar idag, imorn eller på torsdag, bara för att vi är sämst. blää




så nu är de fina ó klara inför 12 juni, gash vad jag längtaaar !!

klant-dea

åhgud, ni vill inte veta hur mycket jag försov mig. vaknade upp vid 11,10 och insåg att jag (& tydligen lillasyster Manda med..) hade försovit mig. så jag slängde mig på mobilen och smsade raskt ett sms till sif, då hon hade smsat tidigare, vid 09.00 och frågat om vi var påväg. men så det var bara att stiga upp, slänga på sig kläderna och jag bestämde mig för att locka mitt hår, bara för att prova hur det såg ut. skälvklart blev det superfint, men allt kaosade sig och det förstördes i vinden, men så fick det vara. slutade 16.00 men stannade kvar i skolan ca en timme för att fixa massa saker, som förövrigt gick åt helvete.

dessutom förändrades planerna och mami hade visst inte tid imorn till att fixa mina naglar, så hon fixade med dom idag. är superfin nu, ska bara försöka hålla dom fina tills fredag, även fast jag alltid vill ha gelénaglar.. men iaf.

nu ska jag prata en stund med B innan han sticker in till stan med de andra 8 killarna och nördar ögonen fyrkantiga, suck asså. hugs

måndagkväll

sååå nu är bloggdesignen hyffsad snygg. jag måste verkligen gå upp nu. för imorn står det idrott i två timmar direkt på morgonen, suck. dessutom så rycktades om att vi skulle springa skoljoggen-rundan som uppvärming, skjuuuuut mig. jaja får glädja mig åt att skiten strax är slut och jag slipper alla dessa jobbiga lektioner som min "friluftsskola" hittar på, dock är det en klasskamrat till mig som ska hålla gympalektionen imorn, men ändå! det ska bli så superduper skönt att få slippa alla nördar jag går i samma klass som, finally.

tunnelbanan som jag ska ta går 08.38 från skarpnäck. så jag hinner vara där i tid och inte behöva stressa bort till kärrtorps ip.

ska nog slå en pling till B & bara säga natti, för nu kryper jag i sängs. love

 
mina läppar är bara dina

i love yoga

har varit hemma en ganska bra stund, faktiskt runt 2 timmar sen jag kom hem från yogan& gymet. otroligt skönt med den timmens yoga, den var verkligen behövlig.

dagen har varit helt okej-kul. lite längre än vad jag trodde/ville. men nu är det ju bara trots allt bara 4 dagar kvar tills dagen med stort D kommer. dagen då jag går ut nian, finally.

imorgon drar vi bort till kärrtorp och har gympa där mellan 09.00 - 11.00, efter det har vi rast till 12.45 för att sen ha syslöjd med emelie till 16.00

även onsdagskvällens planer är satta, jag ska med dea & några till djurgårn för att mysa ó ha picknick tror jag det var. sjukt mysigt.

men nu ska jag fixa lite med designen och så, det behövs en sommardesign.


    
jag efter yogan

ska även passa på & fråga om det är någon av mina bloggläsare ska på nrj in the park 09 på grönan ? ni kan ju kanske höra av er, då jag & B ska dit, om planerna inte ändras. som de brukar.

kvällen & veckan

nu är det så att jag ska hoppa i badet och sen få massa sovtimmar. skönhetssömn blir det förhoppningsvis också då jag verkligen kommer somna innan klockan slår 00.00

fast innna jag hoppar i badet så ska ni få en överblick hur min vecka kommer se ut.

Måndag
skola 11.00 - 16.00
yogapass på gymet mellan 17.30 - 18.30

Tisdag
skola 09.30 - 16.00
inget bestämt än

Onsdag
skola 09.00 - 14.00
mamí ska göra gelénaglar på mig

Torsdag
utflykt med klassen
till GL/nrj in the park med B

Fredag
göra mig i ordning
vi ska samlas i orhem vid 14.45
skolavslutning mellan 15.00 & 17.00

update: vi ska vara på skolan på fredag, ska tydligen vara dåligt väder hela vekcna ut, suck asså ! men vad gör det, att vara i de lokaler jag vuxit upp i de två sista timmarna med min klass, krabborna.

men nu väntar ett varmt och mysigt bad.

se & få ett gott skratt



klockren

mitt älsk

att vakna brevid mannen som du tänker spendera hela ditt liv med är det mest underbara som finns. sen att få sig ett skratt för livet för en lite händelse ger mina läppar ett ännu större leende. kärlek är det bästa som fanns, oavsett om någon skulle ta ifrån mig tak över huvud och alla pengar, så skulle jag fortfarande bevara min kärlek till den mest fantastiska mannen som finns. han som lär sig av sina misstag, visar all kärlek från solen & tillbaka gånger 99999999. att just lilla jag blev tilldelad denna man, gör mig helt rörd. för jag förtjänar honom inte. så som jag alltid betér mig.. fan, jag ska skärpa mig.

tårar rinner till home - westlife då jag tänker på att om 6 dagar.. har jag varit flickvän i 9 månader.  I can't belive it.

dagen med stort D, väntar jag spänt på. som barn väntar på julen, du vet precis vilken dag det är. 30 mars 2011, dagen då våran kärlek kommer förenas till två smycken, jag vill jag vill jag vill. ta mig dit, spola fram tiden och ge mig bra betyg. I deserv it!



en kväll med C

phju, äntligen hemma hos B.  ska alldeles strax krypa ner i hans säng med täckte upp till öronen, är så sjukt trött.

jag åkte från B vid 14.45 och börja prata med papi. tiden gick och vi var tvugna att röra oss mot jakobsberg. blev att sätta sig på en kinarestaurang och vänta in maten. blev en trerättersmiddag och sen begav sig jag & manda bort mot pendeln. var hemma en snabbis och såg de allra sista minutrarna av sve-dan för att sen möta upp Charlene vid tbanan och begé sig bort till roslagstull/östermalm.

charlie & några kom ut och hämtade oss och någon till. sjukt fin lägenhet med trevligt folk i, me like!

men mer om ikväll får ni veta imorgon. hoppas ni haft en trevlig Nationaldag, för det har jag haft. trots förlusten mot grannlandet. puss

filmmys med B

har precis kommit hem till B från en mysig och rolig kväll. han kom till mig efter han hade slutat och vi fick skjuts av mamí hit till högdalen. la oss direkt och tog en powernap. tydligen hade jag sovit som en gris, inte varit så snäll & tryckt ut B ur sängen, hahah.
 
B stack ut och sprang medan jag umgicks med hans fantastiska gulliga lillasyster I. efter han hade kommit blev det boxningsäcken för hans del och fotboll för mig och I's del.

god mat blev det och sen la vi oss i sängen igen. kom överrens om att vi skulle in till stan och mysa på café 60 istället. så vi tog 22.25 tåget från högdalen och var tillbaka här vid 00.30

imorgon hoppas jag på sovmorgon för att sen åka hemmåt och göra mig i ordning inför kvällen som kommer spenderas med mormor, morfar, morbror med familj & våran familj på någon restaurang, mysigtmysigt.

men nu ska vi kolla på filmen Talken, enligt B är jag ju världens sämsta filmtittare, så det blir jag väl utsedd till denna gång med, det skulle inte förvåna mig.

hörs imorgon när jag är hemma, pussar

snart är det sommarlooov.

nu har B åkt och jag har precis kollat klart på the voice morgonprogram. som tydligen var den sista för säsongen, nu känner man att det inte är långt kvar, nu är det bara en vecka kvar, hela min mage är full av fjärilar och vill få sommarlov nununu. ska bli så himlans skönt, att få en minnesvärd sommar 09 och sen en bra skolstart, me like.

idag blir det att springa 3 km och sen åka direkt hem för att duscha & fixa mig. ska sen åka till gullmarsplan & möta upp baby för att åka hem till honom och ta en powernap, det behöver vi. vi gick inte å la oss i tid, like always..

men nu ska jag kolla vidare på tv. tar nog 09.37 tbanan till kärrtorp. puss



taggad till max just nu

only 1 week left

ska alldeles strax krypa ner i sängen. som tur är kom B förbi och ska hålla mig sällskap under natten, alltid lika mysigt. sover som allra bäst när jag har honom brevid mig.

imorgon blir det att åka till kärrtorp och gå till kärrtorps ip, ska vara där 10.00 och börja värma upp inför den sista skoljoggen jag har med sfs, ska blir sjukt skönt. gud så elak jag är...

B sitter och fjantar sig ó vill sova, så nu blir det att stänga av min rosa leksak för att sen sova, lovely. natti



kommer aldrig glömma den där kvällen

en ledsen dea

jag mår verkligen inte bra. är inte på humör, det har hänt en del och jag orkar inte just nu. känslorna vill inte riktigt göra som jag vill.. så nu blir det tv. kommer säkert bara bli under kvällen jag inte bloggar. men jag vill iaf säga till. uppskattar gärna nått litet sms om just du har mitt nummer.

fryser och är kall

orienteringen gick åt helvete. en hund sprang ifatt mig  & M då vi stod och kollade vart vi skulle. Petter ringde frågade om hunden och han hade stött på ägaren. så i rask takt gick vi tillbaka och sen mot brotorp, i regnet. har redan badat en gång sen jag kom hem, men ska nog hoppa i badet en gång till. för att sen städa mitt rum, det behövs.

skulle ha spenderat kvällen med mini, men vet inte om det blir så. är helt slut och måste vila upp mig tills imorgon.

nu blir det ett till bad och sen en film, step up 2


torsdag + resten av veckan !

nu är jag sjukt taggad inför orienteringen. inatt blev det dock inte så mycket sömn pga tandvärk, vaknade upp sådär runt 01.50 och hade sjukt ont i tänderna, sen helt plötsligt ringde telefonen, såklart var det B som inte tänkte sig för och (inte) väckte mig.. han skulle berätta att han så duktigt hade duschat och gjort sig iordning, så gullig. särskillt när man hör att sockerdrickan blandar till orden, haha. men somnade efter ha gått ner och fått hjälp med värktabletter av papí.

imorse kom mami in och kliade mig lite på ryggen, alltid lika mysigt. men idag var det bara att hoppa ur den varma sängen för att springa runt och leta efter ett par svarta strumpor.

nu i eftermiddag blir det skola på eftermiddagen men sen vid 15.00 så slutar jag och begér mig mot the city, för jag ska möta upp min mini, finally! så kvällen kommer nog spenderas med henne, om inte planerna ändras såklart...

resten av veckan kommer se ut såhär ungefär:

Fredag -
skoljoggen, slutar runt 11.30 
träffa B & spendera kvällen/natten med honom


Lördag -
middag med mamís sida av släkten, M&M's 50 år i bröllopsdag
träffa min idol/stooooris !

Söndag -
inget bestämt faktiskt

mot gymmet

nu ska jag ta mami i handen och springa och träna. ikväll blir det kondition, så ni hittar mig på löpbanden. imorgon är det ju orientering och då behöver man ju en sån bra tid som det det. men ska försöka hålla ut iaf 20 min, haah önska mig lycka till.

blir även solning, om jag känner mami rätt. puss




onsdag

sämst uppdateringar, i know.

men jag är helt fast i mamís iphone, jag vill också ha! så all tid hemma går åt att hålla på med den, höhöh.

idag blev det myspys med älsklingen tills han var tvungen att åka hem för att gyma och bli ännu starkare. och nu snart ska ha till Stoffe på studentmottagning, grattis Stoffe en en gång.

ikväll blir det greys för mig. funderar på om inte jag ska städa mitt rum också,

men jag är alldeles för lat, haha.

2morrow är det orientering på schemat, ute i brotorp och sen är det vanligt schema på eftemiddagen. fredagen är det skoljoggen och sen är det bara en vecka kvar tills jag går ut skiten/grundskolan, fy sjutton vad skönt. dessutom så påminde mamma mig om att hon ska jag göra gelenaglar på mig nästa onsdag eller torsdag så att jag är fin tills på fredag. även den 12 juni så hade jag förväntat mig värst alokalfesten, som förövrigt blev inställd. men vi får väl fira på något annat sätt, eller hur baby ? jag ska iaf ha kul, yiiiha !

men nu står det slappa i soffan med mamma på schemat. kyssar



du vet vem du är, alltid vi två!

en dag på stan med Mina

sitter hos faster Linda som fyller år idag.

igår försvann jag bort på djurgården och höll Agnes & Sarah sällskap på grönan, eller fjortisstället som B säger, haha. mysigt var det absolut och självklart så tvingade S upp mig i insane. jag brukar inte vara en bangare.. men igår tvekade jag lite. fast jag klarade det! det var lätt värt det, och sen var det ju sjukt bra väder som pricken över i:et.

dessutom så ringde jag min älskling och bestämde att jag skulle komma och sova med honom. eftersom vi båda var halft lediga idag, jag skulle vara barnvakt och han skulle ha skola någon på eftermiddagen. men ändå vart det att å upp sjukt tidigt, för en ledig dag.

jag hoppade på bussen, sprang hem och hämtade paraply och en jacka för att sen springa till tbanan. hann vara i skarpnäck i exakt 15 min. åkte till odenplan och bytte buss till 2an. var här på ynglingagatan kvat över 11. jag är stolt över mig själv att jag lyckades åka från högdalen till skarpäck och sen in till stan/odenplan på 1 timme. helt sjukt.

hämtade sen gudbarnet och så begav vi oss ut i regnet. höll mig inomhus så mycket som möjligt och provade massa kläder. men det enda jag fick med mig var ett par jeansleggings, mina allra första. haha känner mig extremt efter..

men nu är det mat ! hörs sen ikväll.


1 juni 2009

ojoj, det blev rätt mycket igår. jag hjälpte mamí med att fixa med hennes kontakter på hennes nya mobil, en iphone. fyfan vad jag är aviiis.. jag har alltid tjatat om den, så köper hon den lixom. men när comviq lanserar den, då jävlar blir en av dom min ! men tills dess, vad ska man ha för färg på baksidan ? eller vad finns det ?

igårkväll blev det att somna tidigt, eller ganska tidigt. har ju somnat runt 02.30 både fredag & lördag så runt 00.00 är faktiskt tidigt!

men idag då.. ? ja jag går i skolan till 15.00 då jag ska träffa storis, eller det är vad vi sagt. haha men vi får se hur det blir. men nu på morgonen tänkte jag vara lite busig och gå till gymet för att sola och sen hoppa iväg till skolan. jag börjar ju trots allt om en timme lite drygt och är färdig nu, så då tar jag alla mina grejer och förflyttar mig till mitt älskade solarium.

vi hörs om hur veckan ser ut ikväll/eftermiddag. kyssar

RSS 2.0