brownie

Jag har gått och blivit brunett, ni får se bilder sen. nu ska jag ivög till vitabergsparken och kolla på en dansföreställning, kyssar




hon gör allt för att göra mig lycklig

det känns bättre nu, skolan har börjat och det har gått en vecka sen familjenB flyttade.

B gick precis utanför min dörr här, då han börjar 1 halvtimme tidigare än vad jag gör. Så jag sitter och dricker på det enda (?!) jag kan få i mig såhär tidigt, en yoggi yalla. tyvärr är det lite dumt då jag går dans och behöver så mycket energi som möjligt. men jag äter bara två tuggor på mackan om jag gör en och gröt orkar jag inte göra. jag vet, i-landsproblem... jag borde sköta mig med maten, vi som verkligen har.

jag har inte gjort så mycket sedan vi sågs sist. haft mysstund och varit på kräftskiva i helgen och sedan plugg/slapp-kvällar nu i veckan.

på fredag kommer familjen E hit och ska röjja en helg med oss. en tradition är gröna lund, men vet inte hur det blir på den fronten, då manda hade något som hon ville gå på och då måste vi alla fyra med.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan springa iväg till Tbanan. pussar


amanda överst och sedan är det manda och cassandra från vänster.
Har verkligen saaaknat dom, det är för lite att ses alla 4 bara EN gång per år, inte okej!


meaning

mår fortfarande inte så bra, men vill länka bloggen som
min faster skriver i nu medan de bor i Kina. pussar


here (in your arms)

Förlåt, jag har varit en vecka på Cypern med fam H och bara njutit av sista dagarna av sommarlovet. kom hem i måndags och hade gråt/farväl-kalas igår för min favoritfamilj, nu flyttar de till kina. det är 3 timmar tills flyget lyfter från arlanda, stockholm, sverige. ååh... jag vill inte vara med just nu. därför är det bloggtorka. hör av mig när jag mår bättre. hoppas ni har förståelse. puss


hoppas ni vet att jag älskar er & kommer sakna er som faaaaan.


fuck nu kom tårarna igen, jag blir gaaaalen.


shake your body

sämre uppdatering då det var mys-och-slapp-dag nr 1 igår. låg och kollade på oth, är nästan klar med hela säsong 1, tjiiiho! som ni kanske förstår så sprack planen för igår, jag skulle övningskört, vilket vi struntade, jag skulle åkt till grönan, men barnen var dygnsura redan vid 1 och de åkte hem vid halv 4 så det var ingen idé. men att åka till B, det var min stora händelse på dagen, en bussfärd full av nysningar och en glad B möttes jag av. hade också sällskap av B's kollega Filip (?) hem och skrattade gott om B's euro shopper-pizzor, haha men de var faktiskt goda. mums!

är hos B nu och ska strax tilll kista med mami och papi, de svänger förbi här och hämtar mig. kommer säkert komma hem med någon påse, förvåna er inte. blir sedan lunch/middag på foodquarten (?) med mina älskade familjemedlemmar, sen får jag se om jag stannar och väntar på att B ska sluta jobba (han jobbar i kistas industriområde, 5 min från kista c) så kanske jag åker hem med honom, annars åker jag hem tidigare och myser här eller hemma.

nu måste jag sminka mig, pussar


what hurts the most

det blev inte film, eller jo.. jag bad mami spela in den.

vi åkte nämnligen in till hennes jobb med allt jävla bakverk som var kvar, hahah mami fick panik igår när vi räknade på hur många som skulle komma, och såklart blev det över. som vi slet igår -.-

aja nu ska jag nörda oth och prata med B också, han ska upp vid halv 6 imorn för jobb på LOW i två veckor, nice huh ? - not

Imorgon blir det att ringa några samtal och även köra lite bil med mamma tror jag, kanske även glider förbi gymet också. nu börjas det, nu ska det tränas 3 dagar i veckan på gymet, alltså styrketräningspass och även massa bilkörning för mig. det är tänkt (och jag vill) att jag ska ta körkort innan april 2011 är slut, vilket vi får hoppas på. för visst tror ni på mig?

kvällen ska jag spendera i min älskades famn och kyssar men innan jag åker till honom drar jag nog mig mot djurgården och gröna lund för att vara med fam Backteman och deras vänner, det ska bli himla skojj. ska försöka vara med fam B så mycket det bara går, då det flyttar om 16 dagar, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.....


ready for love

det blev mysstund med B i min säng igår, mycket uppskattat av mig. mission impossible 3 blev det, chips och dip blev det också, vi hade det så otroligt mysigt!

Idag har vi firat min underbara Mamma, hon fyller nämnligen 50 år idag, det har varit massa människor här och det har varit trevligt. träffat vänner till mami och papi som jag inte träffat på 5-10 år, träffade även min gudfar som har varit på äventyr lite överrallt. mami fick en clean-parfym och fallskärmhopp av oss mig, pappa och lillsis Manda, vilket hon uppskattade väldigt mycket.

nu ska jag kolla på minst tre avsnitt av oth, måste ta igen då jag inte har sätt det på år och dagar. Dessutom är jag helt slut, behöver lata mig i sängen.

update: det blir nog en film som heter alex och emma på 5an, eller förresten.. jag vill ju se på oth :o ..

RSS 2.0