tröttmössa

jag håller på att fixa lite hit och dit med lite uppgifter som har kommit upp nu under kvällen. planera helgen & lovet, pratat med F som har uppfattat något helt konstigt etc. ja allt möjligt alltså, mitt pluggande ligger just nu lite åt sidan, som ni kanske märker eftersom, jag nu bloggar.

har lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt, och tidigt för mig.. är runt 22.00, så vi hörs imorgon på morgonen tror jag. då jag nog är pigg som ett barn.

veckan som kommer, ser ut såhär än så länge:

onsdag (imorn) - skola till 15.00 direkt därifrån till gymet för att sen springa hem och plugga till matteprovet.

torsdag - matteprovet i skolan för att sen sluta vid 15.00, då jag tar mitt pick å pack för att gå hem och plugga innan jag måste åka tll H Sjöstad för att träna pilates och dansaerobics.

fredag - inlämningar ska in och jag ska argumentera inför min klass, på engelska. yippie.. men kvällen kommer nog spenderas med B tror jag, eller det ser ut som det just nu iaf.

lördag - kanske fika med stor ? för att sen ha en lill&mini-night med något skoj, får se vad vi hittar på!

söndag - blir nog ett pass på gymet för att sen bara slappa då det är lov veckan framöver, veckan 15.

kyss i pannan av överkänsliga dea


smygfotografen

sista mars

har haft teknik hela förmiddagen, har fastnat och jag orkar inte fortsätta försöka. för vi har lunch typ nu, jag har senare matte och slöjd. kommer säkert uppdatera efter eller under lunchrasten.

hörs sen , har lite planer på nishen på denna blogg.


ny dator, yippie !

sitter här uppkopplad på min mini dator som jag fick hem idag, den va den där hemligheten som skulle kommit den 25/3 men kom idag istället, suck. men här är den iaf. ska ta min älskling i handen och gå och borsta tänderna för att sen sova, som jag inte fick igår. men vi hörs imorn, förmodligen i skolan, kyssaaaar !!

engelskalektion med en irriterande lärare....

sitter i skolan och ska snart stänga ner. har precis haft engelska.

juste..när jag kom till skolan imorse vid 09.30 så stod det på tavlan att våran spanska lärare va sjuk så vi va lediga eller vi skulle plugga egentligen, men jag tog med mig manda och sofie till gullmarsplan och mötte upp B och hans kompisar för att sällskapa dom när de åt lunch, mysigt att träffa älskling efter det som hände igår.

ja men vi hörs nog sen när jag är hos B, puss på er. och dessutom har är det världens finaste väder ute, oooh i love it

30 mars

efter massa gråtattacker igår, så är bra.. eller jag hoppas det. ska träffa B strax efter elva och prata samt kanske luncha med honom ?

fick en rosa rattmuff av farmor nu imorse, hahah. det står left och right så jag inte glömmer det.. ja farmor är en påhittig liten filur hon.

men ska göra mig iordning snart för att sen möta upp manda och sofie för att åka till gullmars. hörs later

för imorgon är det ingen vanlig dag, för det är Dea's födelsedag...

med tårar rinnande ner för min kind, så känner jag att min födelsedag kommer bli den sämsta någonsin. jag mår dåligt, är ledsen.. mamma är på jobbet så hon kan inte trösta mig och manda är påväg hem, typ ledsen också. fanfanfan...jag hatar att vara sårad. och jag som har sett fram emot den här jävla skitdagen......... aja, bara 42 minuter kvar. tack för att ni andra finns och stöttar mig, jag behöver det  verkligen. nu ska jag upp och sova, eller kommer nog få ett samtal då jag kommer få somna i tårar, lyckat alltså.


tårarna blöter ner mina kinder

hann inte längre än till min egna dator som står i våran kökssoffa då mamma läser upp att henens kollega har dött, fyfan.. hormonerna strömmar ut och förstör hela mig då jag måste byta ut mina cp-piller, jag hatar dom! så snart som möjligt.

men tänker er att en kompis/klasskompis/lagkompis eller vad som helst som ändå liksom fanns där om du kanske hade frågat och behövt honom eller henne en dag då livet känns åt helvete, bara försvinner sådär. mammas kollega va en bosse som tydligen va en speciell liten filur han. det är sjukt, för bara jag tänker på att ifall någon i min klass skulle dö, så skulle inte jag klara gå till skolan någon mer gång, fan vad tomt det hade varit tomt utan honom/henne. även fast jag ogillar min klass, ganska starkt!

RIP Bosse

söndag

ojoj, jaghar haft fullt upp hela gårdagen + dagen idag. fick jättefina saker + sängsällskap på kvällskvisten, mysigt!

igår strax innan sverige-portugal matchen börjat sprang jag, Basse och Linda över med två sovande barn, Estrid la vi i vagnen och jag tog Mina i famnen. jag drack två stora koppar thé då de andra som är över arton tog varsin öl/glas vin. efter matchen tog jag älsklingen i handen och sprang hem och la honom i sängen. somnade halv 2 sommartid .

fick gå upp sjuuuukt tidigt imorse då vi va tvungna att åka förbi B's polare som bor här i skarpnäck och hämta lite grejer som han glömt. direkt därifrån åkte vi till farsta ip och släppte av min älskling. hem och sova blev det sen för mig och mami. vaknade upp vid 12.40 för att rusa upp och äta frukost. bestämde mig för att åka med till nybodahallen fast lite senare, så jag kom till hallen vid 14.45 och matchen började 14.50 manda och hennes elitlag spelade mot skogås och de förlorade ..

hem igen för att snabbt äta och sen gå bort till gymmet som ligger vid horisontvägen och köpa gymkort till mig som jag fått i födelsedagspresent för att sen hoppa in och sola i de underbara bra solariet, oooh.. i love it!

har precis tagit en paus från mitt mattepluggande, phjuuuh.. det är jobbigt att vara koncentrerad.

imorn fyller jag ju år, men blir nog ett inlägg till mig senare. pussar

 
 
  




sön(dagens) outfit, buketen jag fick av älsklingen och body sprayen jag fick av resten av fam Helge. de andra paketen får ni se laaater.

Eorol

ett snabbt inlägg bara, och det handlar om att jag blev inspirerad av denna tjej och sprang genast in på life i sturegallerian och härmade henne. hon har ju så otroligt fint hår, så jag tänkte kanske att jag kunde kanske försöka att få så fint hår som henne, thihi.

nä men här är kamomillsprayen som hon skrev om att blondiner ska använda, de är mycket skonsammare för håret och det sliter tydligen absolut inte på det. ni ska få en bild på mig och flaskan så ni kanske gör som jag direkt när ni ser mig och den :p ? si så kanske .. som ann, min danslärare för modern och nutida dans säger.

 

yiiiha

bloggar senare under dagen, nu ska jag äta frukost och springa runt till lite olika lååååtar, åh jag älskar att vara glad och jag kommer få pakeeeeeet idag :D för på måndag är det ju ingen vanlig dag, nä för det är dea's födelsedag, hurra hurra hurra

de jag älskar allra mest

sitter här med tårar i ögonen och försöka tänka mig ett liv utan varken mamma och B.. och jag skulle inte klara av att fortsätta leva mitt ynkliga lilla liv om någon av dom försvann. jag skulle gå sönder inuti,..mamma kan jag sätta mig i hennes knä och bara gråta ut och hon kan tänka efter på vad det är och hjälpa mig, genom att prata om det. B vet jag inte vad jag skulle göra utan, det är han som får min mun léende. när jag sitter i hans knä, ruffsar honom i håret och pussar honom i pannan, för mig är det kärlek. sen när jag har gjort det och han kollar upp på mig och ler för att sen trycka sig närmare och hålla om mig mer. ååh det bara rinner och rinner ner tårar ner för min kind. så ni två, vill jag att ni verkligen ska veta att : jag älskar er så sjukt mycket, tack för att ni finns !!


läggdags

nu har jag kommit hem efter min låååånga dag. blev fika med Alice och co på baresso på nybrogatan, mysigt! senare begav jag mig till anglais för att kissa och smyga lite på pontus som jobbade idag. kom på mig själv om att kusinerna och linda kanske va lediga så jag slog en pling till ynglingatan och fick komma. kollade på let's dance där och blev hämtad av mami, så snäll som hon va. vi hämtade sen påväg hem upp papi som kom med bussen från tyresö och pkte hem. nu är vi alla tre hemma då manda är hos alexz.

nu ska jag försöka ladda hem någon mysig film, ge mig förslag kanske ? :)


här är en för tidig födelsedagspresent som jag har fått av mina föräldrar, så snälla som dom är. klockan kommer från tritoni och är köpt på dry lake i sturegallerian, superfin. tack m & p

liiiista

Är: den jag alltid har varit!
Ger intryck av att vara: alltid positiv, skrattar åt allt & är översocial
Mår: SUPERDUPER, det är ju fredag !
Ska: kolla på film och sen sova
Har: världens bästa pojkvän
Bör: plugga till matteprovet
Kan: de flestas födelsedagar !

Blir glad av:
se mamma lycklig samt  fina små ord.
Vill ha: seeeecret..
Skulle vilja: flytta till NY nu..
Tycker om att: vara med vännerna
Drömmer om: att få lite bättre slutbetyg än höstterminens..
Längtar till: ååh sommarn, hatar attt frysa
Fasar inför: gå till skolan och "umgås" med min störda klass
Har ett brinnande intresse för: dansen

Bryr mig om: alla mina närmaste
Trivs med: alla som inte har något emot mig
Bor i: etagelägenhet i skarpnäck, men letar efter hus runt om i sthlm
Klär mig gärna i: jeans. eller just nu blir det mest tights
Dricker gärna:  chai, oh i love it!
Lyssnar ofta på: kärleksbalader,
Läser: oj, ganska ofta.
Nu: pprecis kommit hem från fastern

Arg på: ne jag är inte arg
Stolt över: B
Rädd för: mörker typ..
Lycka: att vara kär
Äter: mat som mat, bara det gott
Sover: ganska lite..
Dansar: oj, jämt!
Lever:  för det jag tycker jag behöver leva för

VILKEN SIDA TYCKER DU BÄST OM HOS DIG SJÄLV?
att jag alltid kan garva.

...OCH VILKEN TYCKER DU MINST OM?
blir kanske lätt irriterad

DITT LIV HAR HITTILLS VARIT...?
underbart, även fast det finns lite jobbiga stunder som jag kan minnas


VILKEN ÄR DIN STÖRSTA PRESTATION?
jag vet ej..


VEM ÄR DIN STÖRSTE FIKTIVE HJÄLTE?
Modesty Blaise


VILKET ÄR DITT/DINA MOTTON?
"gör det du vill, så vet du att du kommer lyckas"


VAD HAR DU PÅ NATTDUKSBORDET?
pengar, mobil, lampa, ettt vattenglas och piller


NÄR TVIVLAR DU?
oj, nästan aldrig


NÄR KÄNNER DU DIG STOLT?
när jag eller mina närmaste lyckas med något de verkligen vill

VILKEN SKIVA ÄR MEST NÖTT I DIN SAMLING?
använder spotify

VAD GÖR DIG FLY FÖRBANNAD?
när det blir orättvist, usch alltså!


VILKET DRAG FÖRAKTAR DU HOS ANDRA?
otrevlighet hatar jag, man ska vara snäll och artig

VILKEN ÄR DIN HEMLIGA LAST?
last :p ? vet inte


VILKET ÄR DITT KÄRASTE MINNE?
när jag och familjen var i Norge i augusti 08, har aldrig sett mamma så lycklig


VILKEN ÄR DIN MEST ÄLSKADE SAK?
sak ? familjen och B kanske ?


NÄR DU BLIR RIKTIGT SUGEN PÅ NÅGOT, VAD VILL DU HA DÅ?
godis, oftast. eller kärlek !


finally friday

förlåt för sämst uppdatering. men jag har varit tvungen att plugga, kolla efter present med farmor till mig, umgåts med älskling hela kvällen igår och i onsdags så va jag ute hela kvällen, kom hem runt 23.30 och somnade på en gång jag hade kommit hem, superskönt.

men ni ska få veta hur helgen kommer se ut här nere.

Fredag - fika med Alicepalice en stund för att sen planera kvällen, drar väl ut kanske ?

Lördag - förbereda allt tills eftermiddagen då vi ska fira papi och mig, umgås nog med B på lördagkväll

Söndag - pluggdagen nummer uno ! ska försöka tvinga ut och gå eller något med mig, myyyspys


Och juste, på måndag fyller jag ju år.. så jag förväntar mig mååånga grattis. men nu ska vi packa ihop datorerna in i förrådet på skolan, kyss på älski

armbandet

jag saaaaaaaaaaknar mitt armband, även fast jag vet att det är hos farmor.. så ska jag nog ta mig bort dit och leta. kanske ska göra det nuu ? ja det gör jag ! ciao

lunch

hemma en snabbis på lunchrasten, eller kom hem vid halv 12 för att jag inte behövde vara i skolan då jag har min bok här hemma som jag tydligen glömde imorse.. skjut mig!

ni ska få dagens oufit också, eller jag bytte om nyss, så det blir halvadagens outfit :p

 
 

mammas ljusblåa/vita-randiga tunika samt ett vitt långt linne under + ett par svarta sprumpbyxor

gaaaah, jag hinner inte...

ojoj nu blir det bråttom.. har nationella om 20 min och ska hinna med rätt mycket hör hemma än så länge.

hörs nog i skolan, kyssar

25 mars, only 5 days left ..

klockan har slagit över till den 25 mars - då min mentor fyller år, det är våffeldagen och vi har nationella i engelska, suck!

men ska sova, har nog svarat på en del av kommentarerna, fortsätt kommentera ! och sen tänkte jag köra en frågestund imorgon också.. uppskattas det ?

juste, senare idag.. efter att jag har tagit en lång powernap och sedan gått till skolan, ska jag träffa Zandra och Sarah, kanske ta en fika eller något sånt dära, det ska bli himla mysigt. pussar

plugga är roligt

ojoj, jag svarar på alla kommentarer senare. måste plugga lite geografi nuuuu.. pussar

tiiiiisdag

har precis målat naglarna, ätit frukost och ska strax springa in och f´göra ett försök på att borsta tänderna.. utan att förstöra lacket, wish me luck!

Ja idag är det halvdag med henning och sen blir det hemgång för mig då jag ska vara på balettakademin 14.00 ombytt och klar.

vet inte om vi hörs senare, för nu måste jag springa och prata med mamma dessutom kom jag på. kanskekanske kommer et inlägg runt lunch, kyssar


här får ni en bild på Mina och mig när Estrid fyllde 3 år. Mina va inte ens 1 månad här på bilden..

mitt hår, det blonda alltså

bilden två inlägg ner visar också hur mitt hår ser ut, det är liiite ljusare i verkligheten, då jag har redigerat den bilden som finns. ja, ni ska få en naturlig bild på mitt naturliga hår,

sovdags

har precis pratat med mamma och manda som pappa kom hem med för typ en timme sen, skönt att inte vara ensam längre.. ogillar det faktiskt. känns som att det hela tiden är någon där nere/uppe när jag är på respektive våning, usch. hur ska det gå när

ska alldeles strax sova, ska bli skönt. verkligen ! tandborsten ropar..

och juste, imorn blir det ju intagningsprov på Viktor Rydbergs som har sina dans'salar i Balettakademins lokaler, myyysigt värre alltså. så mer om det imorn, kommer hem efter lunch!

listor listor listor

Namn: Andrea Linn Modesty Selin
Tilltalsnamn: Andrea
Födelsedag: 30 mars
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: ljusare och ljusare för varje frisörsbesök
Längd: stolta 1.66 cm
Höger/Vänsterhänt: Höger
Värsta vana: vägrar nysa ut mina nysningar
Stjärntecken: Vädur
Sko stlk: st 37
Är dina föräldrar skilda: absolut inte
Dina skor: ballerinas då det va vår i förrgår..
Dina rädslor: hatar och är livrädd för slutet av något
Mål för det här året: leva lycklig, förbättra mina betyg
Mest använda fras på msn: det är nog "haha" x)
Det första du tänker på när du vaknar: vad är klockan ?
Dina bästa kännetecken: alltid glad :)
När går du och lägger dig: när jag känner för det, men ty runt tolv ?
Bästa minne: oj, det finns en del
Favoriter Färg: alla tjejers favorit, rosa såklart.
Mat: SUSHII!
Djur: katt/hund
Glass: Ben and Jerry, gillar de flesta av dom
Godis: färg-glatt godis (a)
Sallad: ceasar
Bokstav: självklart A!
Nummer: 8
Tuggummi: extra ljusgröna
Helgdag: Lördag!
Årstid: Sommarn, eller typ försommarn. typ i maj ?
Tandkrämssmak: haha starkt är gott!
Radiostation: NRJ
Parfym: just nu har jag Lacoste - touch of pink 
Vad vill du bli när du blir stor: å jobba som ? mäklare i new york
Hur vill du dö: lycklig fast gammal, över 85 år iaf!
Vem av dina vänner är mest lik dig: skulle säga alice, vi klickar i allt
Vem är högljuddast: Sofie helt klart.. :p
Vem får dig mest att skratta: de flesta
Vem har du känt längst: Manda Selin
Vad är den bästa känslan i världen: Att vara kär
Hur länge tror du att du kommer leva: Jag kommar iaf bli över 85 år tror jag
Har du någonsin Varit kär: oj, självklart är det just nu :)
Rymt hemifrån: nej, men har försökt..
Föreställt dig ditt ragg naken: haha, har sätt honom naken (a)
Skolkat: Nja , inte medvetet
Sovit utomhus: hah, tältat ?
Gråtit i skolan: ja tyvärr..
Spytt i skolan: nejnej!
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: säkert.. men kommer inte på nåt just nu.
Sett en död människa: halvt ? motorcyklist som blev påkörd från sidan och låg på marken. vet inte om han andades.. Druckit alkohol: vilken 15 åring har inte testat ?
Ätit sushi: om jag har, det är min favvorätt!
Varit på scen: haha, ofc
Snattat: Nej
Varit full: Ja
Retats: haha, men gud.. vad är det för frågor ? klart jag har.
Blivit nerslagen: nej det har jag inte
 Svär: fråga inte mig ? men jo det gör jag nog.. (måste sluuta!)
Sjunger bra: hhaa sjunger mest i min ensamhet.
Tycker att du är attraktiv: HAH, SJÄLVKLART..
Kommer överens med dina föräldrar: oftast
Gillar åska: lite mysigt med rätt sällskap
Spelar något instrument: nää, men har spelat piano
Äger en iPod: två faktiskt, en touch och en gammal nano
Går till kyrkan: Nej, om det inte är något dop eller bröllop ?
Dansar i regn: usch nej, men har gjort

This or that:
Pepsi/Cola: cola ffs!
McDonalds/burger king: BK
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: gubbarna såklart
Kött/veg: Kött fifan!
Tv/film: tv, för filmer går oftast på tv x)
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: chines
Kakor/paj: pajj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: kan inte välja, vill både höra och se

Kan du:
Gå ner i splitt: hah nejnej
Skriva med båda händerna: på datorn eller förhand ?
Vissla: haha, ja
Blåsa en bubbla: inte med tuggummi nej x)
Rulla din tunga i en cirkel: yes  
Ha dina ögon i kors: ja, men får ont efter ett tag
Nudda näsan med tungan: ne, har mini tunga..
Dansa: hah, klart jag kan!
Äta vad du vill utan att oroa dig: japp

Vem var den senaste personen:
Du pratade i tfn med: B
Msnade med: lelle, emma, oskar och B
Du kramade: mamiii
Du skällde på: mandapanda

Senast du:
Skrattade: när jag prata med B.
Filmen du såg: slumdug millionaire
Tuggade tuggumi: yesterday 
Drog ett skämt: oj länge sen..
Sång du sjöng: hope and glory - måns zermerlöv

Random:
Hur många kuddar sover du med: 3 kuddar
Dricker du mjölk: nja, bara till te eller liknande
Person du hatar mest: behövs inte nämnas
Hur många signaler innan du svarar: haha det beror på vart mobilen ligger
Är du ett hälsofreak: dea <3 godiiiis
Vad är det värsta vädret: slaskigt
Lekte du med barbie som liten: meh of course !

måndag

sitter med tårar rinnande på mina kinder då mamma läser en av hennes vänninors blogg där hon skriver om att hon har gjort ett gravtest och det har blivit negativt.. hon har åkt ner till danmark och stoppat in två befruktade ägg i sin livmoder och vill bli gravid. stackars liten.. hoppas på det bästa!

med mensvärk så jag kvider tog jag mig till skolan och gick så snällt i hela dagen, fick dessutom reda på att flera uppsatser skulle vara inne tills nästa vecka, då också jag har en mattediagnos att göra. så kommer nog förvändla mig till en liten pluggis den närmsta veckan, suck alltså.

har mensvärk så jag är febervarm, yippie.. pratat också med C om partyy, men hon skulle ringa efter hon hade gymat, och snacka vidare om det, så ja vi får hoppas på det bästa, annars får jag smöra mig in hos F, jaja det ska nog inte behövas.. eller hur C ? ;)


 
hade beslutsångest när det gällde kläder imorse, så jag tog på mig favvotröjan den är mandas egentligen, höhö!

inge sovsällkskap idag inte..

nu blir det sista inlägget innan jag går och sover, men innnan jag ska sova. så blir det lite filmtittande, eller om min mamma tillåter det dvs. så nattinatti på er, ska försöka komma på en röd tråd till denna blogg, som beskiver mig eller det jag sysslar med. kanske dansen ? eller nåt annat som jag lever för.. chailatten kanske ? :p


nä nu ska jag sova, natti mina unika läsare

varje hjärtslag

sitter här och laddar in bilder från helgen och äter ben n' jerry-glass samtidigt som jag repeat-lyssnar på every heartbet med Kleerup ft. Robyn så hiiimla underbar låt. fick också ett samtal från älskling som inte hade svarat på si sådär 2 timmar och sa att han skulle på fotbollsträning, i detta snöoväder ?! VAFAN .. DET VA JU VÅR NYSS :o ?

men, ska fortsätta med att leta upp en bild på min köra farmor som jag lovade. annars kommer det komma upp en efter nästa helg, då det är firande av min& papis födelsedag som är den 30 mars, grattis till oss i förskott, ja då hela släkten kommer och firar oss och de kommer tas massa bilder, I know my whole (big) family


 
såhär har jag sett ut i helgen, på den vänstra bilden är det jag hade på mig i fredags och på den högra är det jag har haft på mig både lördag&söndag, mysigt och slappt!

sunday

söndag igen.. suck. vill inte gå tillbaka till skolan, men är tvungen.. är fan bara 2 månader kvar av skiten, finally. dessutom så fyller jag år om 8 dagar, yiha !! blir kanske lokalfest någon helg framöver ? om vi fixar det dvs. JAG ÄR TAGGAD PÅ DET !

sitter hos farmor och pratar lite med henne, har varit inne på söder med henne och kollat ltie då hon shoppade järnet, hon är världens bästa farmor! ni ska få en bild på henne i slutet på detta inlägg.

basse kom till till moi vid 19.30 igår och myste till robinsson och sen slumdog millionaire, mysiiiigt! imorse gick vi upp ganska tidigt, för att äta och sen klä på oss för att åka till högdalen. där i högdalen, sprang vi ner till solakuten och solade i 20 min, sedan tog jag tbanan till slussen och mötte upp farmor.

ikväll blir det plugg och amerikanska pannkakor skulle jag tro, ska försöka mig på att fixa det till mina hungriga familjemedlemmar. nu ska jag springa hemmåt, kyssar


 


första bilden är tagen på juldagen hos farmor när älskling va med, det är han jag Mina och Manda på den bilden. den andra bilden är på mig och Estrid när vi va i gbg hos selinarna och jätteApan satt på universeum mitt i centrala göteborg

saturday

sitter just nu hos fam backteman och ska nog dra mig hemåt snart. idag blev det en tripp till stan med mami för att få ett syngrej till tillståndet som måste bifogas med alla körkortspapper.. sen åkte vi till västermalsgallerian och kollade lite på kläder, mamma åkte tll jobbet och jag mot city. hann bara till hötorget innan linda ringde mig och jag åkte till odenplan och mötte upp faster+ kusinerna. åkte med dom hit, åt lite och nu ska jag leka det sista med Estrid.

gårdagen blev lyckad och avslutades med att jag fick sovsällskap och myste hela natten, tack baby

ikväll blir det fömodligen att umgås med B och göra något roligt. kyssar

B som är Blond!

juste, jag är ännu blondare nu.. bild kommer upp 2morrow. ni får vänta spännt tyvärr !

have some fun tonight, för det ska jag ha!

den tomma helgen blev genast uppbokad. ikväll ger jag mig ut i city med några söta små filurer, imorn blir det solning med B och sen till kvällen blir det förmodligen myskväll eller så åker vi ut på äventyr.. fan jag är ttrött på att vara hemma egentligen, jag vill ut och upptäcka världen, med honom såklart som jag självklart älskar hur mycket som helst, ingen kan någosin förstå det, inte ens jag eller han själv..


men nu ska jag äta upp så jag inte försvinner såfort vi ens börjat, höhö. sedan bär det av till stan och möta upp *. kyss&smek på den finaste magen.. jag är förälskad, mer än jag någonsin varit i den kroppen & personen som har namnet Sebastian Helge!

taggad inför... en tom helg.

oj va mycket det blev igår. åkte in med tbanan som gick 11.17 mot stan, mötte upp B och vi åt på pizzahut där mitt på medborgarplatsen. efter det slank vi förbi lovestore och kikade lite där, han va tvungen att återvända till lektioner och skola medan jag tog en shoppingrunda upp och ner längs götgatsbacken, helmysigt i sol och allt. köpte en liten kofta och ett vitt behövande linne, skönt att ha köpt lite baskläder, pjuuh.

dansprovet gick super och jag kände mig iaf frisk för en gångs skull ?! gick ner till max vid fem och åt lite, sprang sedan in i en underklädesaffär och hittade min bikini för sommar 09, sjukt fin! iaf.. sprang upp till pilatesen och sen för att ha dansaerobics. kom hem cirka 21.10

nu idag bär det av till liljeholmen och till sthlms estetiska, näst sista dansprovet.. så vi får hoppas på bättre resultat från mig än vad jag gjorde förra veckan då jag också typ hade feber, stackars mig.

nu måste jag kiiiila,

juste, hemligheten kommer nästa vecka.. håll ut mina söta läsare

victor bromark

jag struntade i att ta tbanan som går nuuuu, så jag tar en senare.. eller jag vet inte om jag behöver vänta på älsk länge då, men jaja.

här är en bild på min bästavän, jag saknar dig...

 

18/3

nu ska jag börja dra mig neråt mot underjorden för att ta tbanan till gullmars och möta upp baby, äta lite lätt lunch med honom för att sen kanske gå på stan en stund innan jag är tvungen att slinka ner till H sjöstad och till kulturama för att göra intagningsprovet, det ska bli spännande.

men ska prata en sista minut med mamma och sen springa ner.

solen lyser och jag tar på mig solglasögonen, det är så grymt (sol)klart ;)



bolerotröja - monki, svart linne - jc, trasiga jeans - abercrombie & fitch

nattens

Nattens vill ha: sovsällskap
Nattens klädsel:
ett par hotpants
Nattens smink: borttvättat..
Nattens frisyr: hög 'hästsvans'
Nattens lycka: att jag snart ska få sova
Nattens låt: heaven - bryan adams 
Nattens planer:
sova med tröjjan
Nattens saknad: min älskade B
Nattens dummaste: att det ännu inte är som förut
Nattens drog: musik i mitt hjärta
Nattens dryck: vatten, iskallt.

 


här är jag snyggare än vanligt, not.. men här får ni bilder, som en av tyckte att jag skulle ha, dagligen. så skärpning med bilder, ska faktiskt försöka få en till *-bild på mig & älskling, om han nu går med på det ? kanske kan få den imorgon i solskenet, åh jag älskar våren & att vara kär å lycklig samtidigt.

vill ha sovsällskap

usch och fy, jag är sur och borde inte blogga. men vill hålla er uppdaterade om lilla mig. ska snart springa upp och sova, då jag ska upp rätt tidigt och duscha och så, för att sen åka in till söder och äta med pojken och för att sen åka ner till kulturama för att ha dansprov.

jag vill bara krama och prata med B.. det är bara han som förstår mig

ändrade planer

oj, blir nog förmodlingen att åka in till stan och möta upp Sarah, länge sen man träffade henne.. så det ska bli helkul. ska strax göra iordning mig :o kyssar

help me

jag behöver eran hjälp när det gäller bloggen.. jag vill förbättra den och skriva det ni vill läsa om. ska jag specificera mig under något ämne ? hjälp mig, nununu! jag vet att ni ett antal som läser min blogg, come on ! :)


ensam hemma, för en gångs skull

nu sitter jag och pratar med stella och manda, de är påväg till tyresö för att träna. så jag blir själv här ikväll, ska unna mig med lite ben n jerry-glass som jag köpte tidigare idag när jag var på promenad, helt själv ute bland vårvindarna, helt underbart. jag längtar efter senvåren då man kan slänga på sig tjockare tröjja och bara gå ut.

grattis pojken min, du är världens bästa.. utan dig, är jag ingenting.

blir att plugga vidare nu, behöver skriva litelite till så kan jag kunna somna ikväll också.

och juste, jag glömde berätta att jag hamnade i älsklingens säng och tiden drog iväg. ringde mami och berättade att jag sov hos honom istället och att jag skulle komma hem tidigt idag. pluggade sen när jag kom hem imorse men vid tio skulle jag bara vila lite, och somnade till och sov till 12.00 då mitt piip-alarm ringer varje dag, dags att gå upp alltså. sprang upp och tog det, men sprang tillbaka till soffan och la mig igen, somnade om med tio minuters-intervaller, då folk hade tid att spamma mig med sms, såg knappt vad jag skrev. men det blev säkert bra.

saknar en person, väldigtväldigt mycket.

håret



jag saknar mitt bruuuuna hår...

only 13 days left, yiha

nu har jag pluggat en del och sen fixat och trixat lite med designen. nöjd med båda, särskillt designen. juste, ska kolla upp en hemlis också.. den kommer nog komma inom ett par dagar. & då ska ni få se hur min skönhet ser ut, längtar!

ikväll blir det bilskolekurs med mams och paps för mig, ja jag fyller ju trots allt 16 år om 13 dagar ?! inte ens 2 veckor, så grattis till mig i förskott!

nu ska jag värma på potatisgrattängen & köttbitarna sen i lördags, tror de kan va gott u typ 3 dagar efteråt ?

ni ska få chansen på en frågestund! fråga vad ni vill, kommer nog svara på de flesta..

norge, mitt andra hem



frukost med papi



myser i solen på storkusinens landställe



bad på landstället med alla kusiner, älskade det

tisdag

vaknade runt halv elva & har pratat med manda sen dess. börjat lite på mitt arbete som jag är hemma för att göra, ja men allt förutom det blir gjort.. like always

men nu ska jag iaf försöka börja skriva, så jag kan skicka in det till dharana så jag får vara hemma imorgon med, som planerat.. yiha !

frukosten väntar också, blir nog en "dea-fixar hemma"-chailatte med yoghurt & havre fras, mums

designen är ändrad..

ja.. som ni ser har jag fixat liiite med bloggen. jag förbereder mig på att fixa allt så jag kan bli något , eller iaf försöka på mig något. jag saknar dig baby, komsiiiiiikomsi !

'

i'm not a girl, not yet a woman

helg hela veckan

jagvilljagvilljagvill... har aldrig velat något såhär mycket någon gång, egentligen är det inte bara något.. utan massa något. sova hos älsklingen, flytta bort härifrån, bli sams & kunna umgås som förut, etc.

men vet ni vad ? jag har sovmorgon till måndagmorgon! ne men jag har ingen riktig skola, den enda dagen jag verkligen behöver gå upp superduper tidigt är på fredag, då jag ska till liljeholmen & till sthlms estetiska på intagninsprov, finally. ja ni som inte fattar, så har jag två hemstudiedagar framöver; tisdag & onsdag, sen på torsdag ska jag till kulturama för intagningsprov och sen vara där hela dagen samt kvällen och på fredag blir det ju STEG

nuuu ska jag sova, vi hörs imorgon. pojken ville nog prata en stund med mig innan han börjar imorgon, så jag kanske kommer upp ganska tidigt ändå. ja det ser vi 2morrow

måndag

efter en ganska chillmorgon i skolan så sitter jag här och äter upp våfflorna jag egentligen skulle fixa igår, mumsigt.

nu blir det att springa ner till tunnebanan för att möta upp resten av min störda klass för att åka till skanstull & eriksdalsbadet och ha livräddning.

efter det blir det nog att bada ettt tag där för att sen åka hem till farmor och äta med småttingarna & sen åka till stureby och kolla på huset. resten får ni höra ikväll, nu måste jag leta igenom hela huset efter ett hänglås till mandiiiiis, kyssar

Mini & Måns



du kommer nog aldrig fatta hur jäkla mycket du betyder,
jag är ingenting utan dig. tack för att du finns Alice Adele Janson




allt för dig



ingen annan vet vem jag menar, förutom duuu och kanske manda, om hon tänker efter tack iaf för att du finns.

söööndag

gud vilken härlig dag med att man verkligen kände att det var litelite varmare än det brukar vara, ååh jag älskar våren!

Men till dagen..
vaknade upp 12.00
började fixa en våffelsmet men blev avbruten
mamma ville ha med mig till nyboda hallen
kollandes på handboll, de förlorade..
till söder med farmor & familjen
äta på en kinesisk restaurang
möta upp B å åkte till café 60
fikade & pratade, åkte därifrån
efter mkt &men åkte vi till ciaociao
delade på en pizza & pratade om allt från himmel till jord..
åkte till odenplan, tog tbanan hem & nu är jag här.

möttes också i dörren av en glad mamma, hon & pappa har suttit och kollat lite på hus runt omkring här och har hittat ett i stureby som vi ska kolla på imorgon. det är perfekt för oss, nära till allt och så! dessutom typ 15 min dörr till dörr till älskling, perfekt! egentligen kanske det är gångavstånd på 20 min eller nåt, men eftersom jag är lat, så kör jag tbanan :D

natti alla söta ungar

juste ... får inte glömma att ringa UM imorgon. påminn mig annars!

15 mars 2009

idag är det verkligen ingen vanlig dag, utan det är dagen då jag & älsklingen har varit tillsammans 6 månader. tack för allt min älskling, jag älskar dig massa!

nu ska jag äta en macka, hoppa in i bilen för att åka och kolla på när syster spelar. hem sen & byta om och så för att sen åka in till stan  & möta upp B då det förmodligen blir ett matbesök på någon resto, ja vi får se hur det blir ikväll. love


helgen

gårdagen bestod av solning, till skrapan på upptäcksvärd & köpa hem chai-pulver, promenad med Jack, sen hem för att  "äta, kolla film, göra iorning mig-stress" , fick skjuts över till Mini and the partyy , yeah babyyy!

tog taxi hem från farsta & väntade in en full älskling, mötte upp honom kvart i två för att sen äta och kolla tv en stund.. innan vi somnade in strax innan 04.00

vaknade av att han låg och masserade min rumpa (?!) , C ringde och snackade med B i åratal.. senare blev det hettsäta frukost och fixa iordning mig och springa bort till horisontvägen och åka till högdalen för att sen åka vidare till farsta för att umgås en liten stund med alice & sophia, myspys. gick till hökarängen med S och bytte till skarpnäckståget vid skärmarbrink, för att sen ha slängt mig in här i den goda mat-doften, mums!!

Ikväll blir det film, ner till godisaffären och ladda inför melodifestivalen, ska köra en riktig svenne-kväll, yiha.

B kommer sen för att sova med mig, ja vi har ju ändå ett halvår 2morrow.. finally. förmodligen blir det solning och plugg innan jag ska möta upp honom på stan för att äta på resto tillsammans, åh jag älskar hans ideér.


listaaa

Test 2009



Vad heter du?
Andrea Linn Modesty
Vilken klass går du i? Kr9
Har du några syskon? si, una hermana
Hur var år 2008 för dig ? helt underbart!
Vilka firade du nyårsafton med? massa
Vem fick nyårspussen? försenad tio min, men såklart Sebastian
Betyder han/hon något för dig? ohja, han är bäst

Har du . .
Åkt flygplan?
ja, 4 gånger inom 3 veckor.
Snusat? aldrig
Druckit alkohol? ja
Slagit någon riktigt hårt? nej.
Planerat ett mord? om jag har
En pappa? klart
En bror? nja
En syster ? yes
Någon du kan lita på ? ja det har jag
Någongång fått gått till rektorn? aldrig i hela mitt liv


Vem ..
Kysste du senast ? B, imorse
Krama du senast? jack
Höll du handen med senast? sif
Slog du senast? albin
Hatar du? varför hata ?
Gillar du ? alla som gillar mig

This or That..
Killar eller Tjejer -
killar
Vatten eller Juice - vatten
Frukt eller Grönsaker - frukt såklart
Tv eller Dator - båda
Skola eller Jobba - oj, jobba i NY
Pojkvän/Flickvän eller Vänner- vänner, min BF är en vän ?

Hur / Var. .
Gammal är du om 12 år? - 28 år
Vart befinner du dig då? - beror på årstiden, sthlm vs. NY
Har du barn? - vi får se, maybe
Är du alkoholist? - kommer aldrig bli
Vill du dö?- över 75 år ska jag bli
Går du i skolan ? - just nu ? jaa ..
Trivs du ? - nja, bättre än inget.
Är du lärarnas favoritelev ? det tror jag ej..


dea ska bli brunis

Nee.. jag drar och solar på söder för att sen gå på uppdrag i skrapan, får sen sen när jag kommer hem varför jag ska till skrapan. puss

äntligen fredag

har inte varit i skolan sen i måndags, så det kändes ganska bra att komma tillbaka till skolan, konstigt nog. Jag är nog inte beredd på gymnasielivet riktigt än, jag behöver bli starkare inombords och orka göra de ynka uppgifter vi har nu, hur ska jag klara mig i ettan om jag knappt har någon ork för skarpnäcks fria ? ja.. vi får se hur jag ska klara det. även fast det bara känns lite jobbigt nu, för jag känner mig såååå liten..

fredagen den 13 mars 2009 - engelska nationella & spendera kvällen hos aliiiiiice. så ser min fredag ut.
men så råkar det vara så att min älskling fyller 18 år idag, grattis till dig plutt!

funderar på om jag ska slänga mig på tbanan för att sen springa ner till södra och bli liiite brun (någon som har varit i solen i 2 veckor klagar på att jag är vit?!)...  jo men det blir nog så. och dessutom kanske jag slår en pling till faster Linda och kollar hur det ser ut på dagis och så. Vi hörs sen, innan jag drar mig mot farsta. ciao


18 dagar kvar..

det blev ingen dans.. pratade med M&P och de tyckte inte jag behövde. skönt va väl det, är helt slut i kroppen efter allt farande och flängande, pjuuh. jag behöver nog en hälso-vecka med mig själv. äta riktig frukost, gå en promenad varje dag och få umgås med mina vänner. usch.. jag behöver nog ett till lov, gash! det är första engelska nationellaprovet imorgon, och jag avlider.. jag suger hästB*lle på det tråkiga språket. tänk så mycket roligare spanska är jämfört ? jag vet.. jag är ganska ensam om det, och jag vet.. att om jag ska ha en framtid i New York, så får det bli att vara duktig på engelskalektionerna.

Men nu ska jag försöka bege mig mot gullmarsplan, för att sen ta tbanan till högdalen. vi hörs nog där.

SÖDRA LATIN

tjenixen, nu sitter jag här och har precis ätit upp min frukost och ska vidare bort till badrummet för att borsta tänderna och sminka mig, innan jag måste ta 08.01 tbanan här i från skarpnäck för att vara i god tid. Idag är det intagningsprov för ytterliggare ett gymnasium, nämnligen Södra Latin.. jag funderar faktiskt starkt på den skolan, för har gjort det sen nären av våra avslutningsshower från när jag gick på A.P fantasy när jag var yngre och va i deras lokaler, ohgash! jag är förälskad..

Men nu måste jag skynda mig, svara på sms som jag fått från min pojken som förövrigt fyller 18 år imorgon, grattis i förskott baby ! Och somn ni kanske inte vet, så sover jag där ikväll.. kanske blir uppdatering därifrån, eller härifrån under dagen. för jag slutar redan vid 12.00 idag, sedan ledig ett par timmar för att sen gå på pilates & dansaerobics, kul!  CIAO

intagningsprov

Nu bär det av till st. eriks gymnasium, intagningsprov för en klen liten dea. ska försöka göra det bästa jag kan.. och hoppas det kommer gå suveränt.

broken strings


elaka flickor

A whole new world.. Ja jag har spenderat kvällen med en film och med ett långt samtal med min Mr. , kan inte förstå hur underbar han är, engagerar sig i saker jag egentligen har gett upp hoppet om då ingen gjort något sånt mot mig tidigare. Han är min gentleman, och jag älskar honom så sjukt mycket.

Kvällens film hette Mean girls och är en av mina favvosar, ojoj.. har rätt många, men den är en av mina absoluta favoriter iaf.

planerna skulle ju hållas som igår, då jag slocknade innan 22.30, men det gick inte idag. Med 1 timmes prat med pojken samt ett försökande att kolla klart, ja det gick inte ihop. så den tittade jag klart på alldeles nyss, sedan sprang jag ner och kollade med pappa hur det gick med * och han satt & pratade med mamma om det. berättar imorgon eller nåt vad det blir för något. kyssar

inte ens ett dygn

herregud va misslyckad jag känner mig.. jag fick panik inatt och tänkte slänga upp datorn som jag hade lagt så fint på sin plats under min säng. men jag påminde mig själv om att jag har en bloggpaus men det gååååååååååår inte.. Så ni kommer få inlägg lite då och då, just so you know ! annars är det bara att tjata lite om ett inlägg så kan jag försöka fiska fram lite tid till ett.

vaknade även till av att jag fick sms från min bästis, han var ledsen och skrev ett såntdära fint bästis-hjärta-bäsis-sms till mig, åååhgud jag måste åka ut till honom fler gånger ! vill inte tappa kontakten pga hans flytt, känner mig kass..

ni som läser det här, ni får gärna skicka iväg ett hur-är-det-med-dig-sms, brist på uppmärksamhet.. usch !

bloggpaus !

ligger här helt sönder gråten, vet inte vad det är med mig.. men jag orkar inte blogga. ska satsa på skolan och vännerna just nu.men kommer iaf få bloggångest, får hoppas på att jag kan hålla fingarna i styr. blir också att sova tidigt idag, är helt slut efter inatt.. misshandel här nere på gatan (som jag såg), inget täcke så jag fick dra mig ner till soffan och hämta extra täcket då älsk hade tagit de stora 1.60täcket, förstår inte hur han lyckas.... Men kan ändå meddela att jag även är världens lyckligaste igen, efter 18 dagar har jag fått kyssa de underbara läpparna jag har saknat, ooohyes I love it !

lördag

B går runt och pratar i telefon och jag sitter och läser bloggar, båda är sega men vi funderar på att sticka ut.

förlåt för att jag inte har bloggat nåt, men har haft fått upp. blir mer bloggande imorgon ..

pussar


Mamma & Pappa

Vad skulle jag ha gjort utan er ? ni är underbara.. tack för att ni finns mams & paps. jag älskar er


Natti, mina läsare

Ne men nu ska jag sova, ska försöka sova tills baby ringer och väcker mig. kommer nog inte bli så svårt, med tanken på när han ringde imorse, vill bara skälla på honom.. men jag tillät ju det ! och som jag har sagt, att jag gör allt för att han ska må bra. och det va tyligen det han ville göra för att bli glad, så jag ställer upp. nä nu ska jag nanna, kyssar

S Helge, my love

jag vet inte hur jag ska börja.. du sitter just nu på planet påväg hem och det känns så himla overkligt att jag äntligen får träffa dig. har aldrig kännt såhär starkt förälskelse till någon, åååååh jag kan verkligen inte förstå.

Första gången jag träffa dig, va på ung-08. jag dog direkt när jag såg ditt fina leende, blev jättegenerad och visste inte vad jag skulle säga till dig. trodde aldrig.. verkligen aldrig på att det skulle bli du&jag tillslut. men när vecka 35 hade paserat, då jag hade sovit hos dig för första gången och varit med om pinsamheten med stort P, och du skyllde på mig kommer jag ihåg.. du va inte direkt favorit just då, men jag hade ändå en dragning till dig. jag visste att det fanns en annan för dig då, och jag hade också en annan, fast det rann ut i sanden mellan den personen och med ganska fort då det enda jag tänkte på, var bara på dig. efter andra gången jag hade sovit hos dig, då det dessutom var planerat.. som inte första gången var. så kändes det som att vi inte direkt var kompisar längre.. ja eller någonting mitt imellan. runt den här tiden blev jag sjuk, och va sjuk under en hel helg som jag egentligen inte fick vara sjuk (se i arkivet från sep). Men måndagen den 15 september.. blev jag lyckligast i världen. då jag stolt fick erkänna för lillasyster att jag nu var flickvän.

Nu har snart 6 månder gått.. 1 halvår, gud! jag kan inte förstå att tiden har gått sååå fort, även fast det känns som jag har kännt dig hela mitt liv. första månaden hände det inte så mycket, då jag också låg inne på sjukhuset i ett par dagar. men tillslut fick jag dig att inse något som jag verkligen inte ångrar, kommer ihåg hur sjukt dåligt jag mådde då jag kände mig tjatig osv. men du tog det positiv och du gör mig än idag till världens lyckligaste. jag längtar tills imorgon, då jag äntligen får träffa dig.. Andrea Selin <3 Sebastian Helge


påväg hem

Nu ska jag strax åka ner till odenplan för att sen ta tbanan hem ..

hos gudbarnet

Sitter hemma hos kusinerna på ynglingagatan. Åkte hit efter jag och mamma var hos en kiropraktor och fixade min rygg.. gud va skönt!

Ikväll är det sista kvällen och natten innan B kommer hem, och det känns underbart :)

men vi hörs sen, nu ska jag äta popcorn med Estrid, puss

äntligen fredag

ojoj, skuelle varit i skolan och fixat lite grejor just nu.. men försov mig iaf. fanfanfan. men det kommer inte förtsätta såhär någon mera gång ! Efter imorgon ?!  så är han hemma och man slipper bli väckt typ 05.15 på morgonen, pjuuh! Ska alldeles strax springa till skolan, kyssar

sleeptime

ska sova nu, för ska upp sådär tidigt ni vet.. bara en dag kvar så, längtar som tuuuusan efter dig baby! men det är inte ens två dygn kvar ?! kan inte förstå.. jag älskar dig Sebastian

dancetime

Ska spriiiinga ner till tbanan som går 28 ifrån skarpnäck, fast först måste jag packa ner kläderna som jag packade upp utan någon anledning.. suck ! aja, hörs senare ikväll. då jag egentligen behöver plugga röven av mig, jaja.

5 mars

försov mig idag, gud va hemsk jag kände mig när jag smög in i klassrummet, fick en argblick av min lärare men satte mig nästan brevid henne och hade inte med mig varken telefonen eller något sånt som stör enligt henne, hon tyckte jag va duktigt som kom in i det nya ämnet så fort då alla andra hade fått en genomgång, ppp och fått se ett klipp från youtube om händelsen, men jag kom in i det och började argumentera om en av sidornas rättigheter.

blev filmvisning och mycket prat med asimina som bara jobbar på torsdagar och fredagar.

lovade egentligen en tjej att jag skulle göra reklam för hennes hemsida och henne, men det tänker jag inte göra förän efter den 13 mars, för hon kommer ha hjälpt mig med Sebastian's present som blev komplett imorse, skönt.. så slipper jag oroa mig att det fattas en väldigt viktig del av presenten

ska alldeles strax åka in till stan med mami & mandi för att köpa ny bh den andra gick sönder... gah får damp på min överkropp ! och för att sen åka ner till H Sjöstad för att gå på pilates & dansaerobics, sköööönt!

Tycker också alla ska gratta Moa Larsson, hon fyller 17 år idag ! Grattis till dig, sötnos


lycklig dea

gaaah vad jag längtar till min födelsedag ! ja jag ska få en speciell present av mamma och pappa .. men tänker inte avslöja den här än, eller ni får bild på den senare, när jag har fått den om ca. 25 dagar :D

tearstearstears

efter många, otroligt många tårar och ett samtal från Miami så mår jag mycket bättre. och fick det bekräftat, jag ska aldrig bli singel igen ! aldrigaldrigaldrig.. jag är för kär i honom, alldeles för kär egentligen. jag har haft två seriösa förhållande tidigare, men ingen har slagit det här med seriöst! jag har aldrig varit såhär lycklig, såhär kär och såhär otroligt älskad.

såå.. nu kommer det gå 2-3 dagar innan örbykillarna vet att jag gråter efter deras kompis, hahah... x)

rubrik saknas

ett av mina smeknamn finns inte längre, jag orkar inte kämpa mer för dig. du tror att du kan strunta i mig hur som helst, jag klara inte allt tyvärr för dig. jag är nog den ärligaste och den bästa du har haft, jag har fan alltid funnits där för dig och hjälpt dig med det mesta, blir väldigt besviken när du gör såhär mot mig. tänker inte nämna något namn, för den vet precis vem den är. kommer saknar den otroligt mycket, men får leva utan den då.. den har verkligen fått mig att få ett annat perspektiv på hur olika familje situationer kan vara, hemsk alltså.. stackars liten säger jag bara.

B gillar mensgodis

ja men eller hur, blir att möta upp mami på stan istället. blir nog att inhandla de sista till B's present, eller ja.. vi får se hur det blir, får hoppas att det blir som jag tänkt mig. Och sen.. juste ! Han och jag firar ju ett halvår den 15onde mars och då är det känns lite speciellt.. Så måste hitta något till honom, eller så köper jag bara ett kilo mensgodis/choklad(jag äter bara det när jag har mens).. eller vad vill du ha älskling ?

äcklas bara jag tänker på vad du har gjort med folk, smidigt!

bokrecensioner

nu är jag hemma under lunchrasten och ska strax bara äta upp min toast som ligger i toastjärnet och sen kila iväg tillbaka till helvetet . Sen är det bara att sitta och lyssna på alla som ska redovisa sina engelska-läs-böcker som skulle vara inne den här veckan, oups!

Men ska kiiiila bort till köket nu, massor av kramar



Saknar mitt bruna hår.. fan är nog finast i det.
eller vad tycker ni ?

snart heeeelg

oj gud, nu har jag suttit här i en halvtimme medan jag har ätit frukost och vips så har tiden runnit iväg. första lektion är nog förmodligen bild, om inte vi ska försöka få ur Dharana vad vi fick på nationella, spännande! men vi hörs efter skolan, då jag också ska försöka få ut dea.. behöver få spendera en dag med henne ensam. kyssar

Karlsson på taket



Nu kommer jag bli mördad av min kära lillasyster, men jag tycker hon ska kunna bjuda på sig själv.. eller ? Såklart är det ju Estrid ,den lilla blonda tjejen (hon var 2 år :o ?! skit asså..)
Filmen är inspelad på vårat hotellrum som vi hade i Rom. Jag, Manda och Estrid fick den där resan i julklapp julen 06 av farmor/mormor och då fick även Linda följa (Estrids mamma)

I love 2 dance

Gud.. jag fastnade här iaf, jag stod inte ut med designen.. men nu får den vara såhär rosa och fin ett tag :) bilderna är från just när vi Selinare var i USA, fast vi va på västkusten och California - SF & LA samt de 4 sista dagarna i New York.

tisdag & N Y

Usch Bloggen ser hemsk ut.. Men jag ska fixa den efter dansen ikväll.

Ni som vet om mina drömmar om att flytta till New York någon gång senare i livet tycker jag ska läsa våran reseblogg som vi hade och bloggade på under resan. Där finns också både fina & fula bilder på mig bland annat, men jag bjuder på det. Fan saknar den resan nu när pojken är i de underbara landet!

Men nu ska jag höjja volymen på mina kärleksballader och samtidigt försöka packa ner danskläderna så fint, önska mig lycka till ...

pussar

designen

tilfällig design, kommer ny ikväll !

Tisdag

ojojo, imorse blev det att gå upp tidigttidigt, då jag skulle tajma älsklingen då de hade kommit hem från mat och shopping. 05.45 ställde jag klockan, tog upp datorn.. pratade med B i 45 min och sen ner med datorn igen för att kunna sova den där timmen extra. blev nästan vå extra timmar då ajg snoozade ett bra tag, bra dea!

Gårdagen hände mycket, men vi skippar det här i denna blogg.

Idag är det plugg till 13.40 och sen blir det väl något teoretisk uppgift jag får av min kära lärare.

Så vi hörs då, och JUSTE det är dans idag :)

Måndag

Godmorgon på er !
- Nu sitter jag här och är helt utsvulten.. men ska strax ta något att äta, då jag inte vill trängas med papi som går alldeles om en stund.

Idag blir det skola & prov, spanska prov ! Men det ska nog gå bra.. Hoppas vi på, annars blir jag hängd. Kommer säkerligen gå på en underbar promenad för att sen prata kanske få prata en ganska lång stund med B, usch jag saknar honom! only 4 days left, baby we can do it !

Ikväll blir det pluggaplugga för att sen sova en skönhetsömn har jag tänkt, alltså sova innan tolv.

Men såhär ser veckan ut:
Måndag - skola till 14.10, prata med älsk & sen plugga
Tisdag - skola till 13.40, gå en promenad & sen dans 18.00-19.25
Onsdag - skola till 15.00 .. sen träffa stordea
Torsdag - skola till 15.00 , hem, sen till pilates/dans 18.10-20.30
Fredag - skola till 13.40 , kanske träffa Sarah ?
Lördag - upp vid 11.00 för att duscha, klä på mig & åka till högdalen för att träffa älskling
Söndag -
Ja.. den spenderas väl antagligen med min pojken

1 mars

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och pussa på tröjan och sakna älskling hur mycket som helst..


Men vi hörs imorgon då jag ska till skolan som jag inte varit i, på 11 dagar. Puss & Natti



såhär somnade jag för ett par dagar sen

skola imorn

åhgud vad jag känner mig hemsk,har ju knappt bloggat den här helgen.

I fredags när jag satt i soffan så fick jag ett samtal från storebror om att han ville ta en fika. Så jag slängde mig in i duschen, drog på mig  kläder för att sen åka till söder och möta honom. Det blev en fika på waynes med två chai's och han köpte en chokladboll. Efter två timmars prat med honom, tog jag tbanan till hötorget för att möta upp pappa och stå och vänta in mamma. de fanns inga biobiljetter till män som hatar kvinnor så vi åkte hem besvikna. Sen vid halv nio senare på kvällen smsade jag stor och frågade vad hon gjorde och hon sa att hon va påväg in till 60, så jag frågade om inte jag fick komma dit, och självklart fick jag det. Åkte in mot stan, mötte upp D & C för att sen åka bort till centralen och prata lite med C's nallebjörn. Drog oss senare bort till liljeholmen och tog en taxi bort till misha, va lite party där och så såg man några kända ansikten.. folk som inte sett sen nyår och i typ december. pratade sen med b en lång stund innan jag ville sova..

Igår låg jag i sängen när mamma bad mig att börja göra mig i ordning då vi skulle förbi hemköp innan vi skulle svänga förbi hörtorget och hämta pappa för att sen åka ut till täby. mamma åkte iförväg bort till hemköp, då jag blig jättestressad och missar ett trappsteg när jag pratade med manda och hennes anhäng, underarmen är helt öm och vänstra stortån gör ont! Pallrade mig bort till busshålsplatsen för att mami skyndade sig tillbaka in i skarpnäck då jag ringde och tårarna rann ner för min kind. In i bilen, mot stan och hämta de 3 biljetterna till Män Som Hatar Kvinnor. hämta upp pappa strax därefter och för att sen åka ut till Täby & Morbror + kusinerna, mysigt ! Vid åtta tog jag M&P i handen och gick ut till bilen för att åka in till stan i lugn och ro, kollandes på Stig Larsson's succé till film, eller filmen är ju basserad på en bok. kom hem, slängde upp datorn på sängen och började prata med älskling. det skulle tydligen äta på hard rock.. så han va tvungen att gå och skulle komma tillbaka vid 03.00 svensk tid/ 21.00 florida tid, men de kom tillbaka vid 04.25 , så jag va vaken till 05.50 imorse.. så ikväll blir det att sova tiiiidigt.

Idag vaknade jag upp vid 12.00, tog mina piller.. somnade sedan om men vaknade vid 13.15 igen, upp och plugga spanska och läsa bok, mysigt ! Och sen dess har jag gjort det, eller jag har kollat på GA's repris eftersom jag och alice va på äventyr i onsdags, mahah !

RSS 2.0