hos älskling

har sprungit runt på stan med en vän tills klockn sprang om mig och jag var tvungen att åka hemmåt för att hinna hem och äta innan jag behövde begé mig hit.

ja just nu sitter jag hos min älskling och njuter av hans varma famn, gaahh.. i love him! och att jag ska få sova med honom.

imorgon börjar jag 08.25 & B börjar 08.00 så för att tajma tiden så åker vi samma tbana så att han hinner till sin lektion, och jag till min. fantastiskt va ?

Han är just nu inne och duschar så jag passar på att undersöka fb och blogga, känner mig ganska duktig.

så här ska ni få en planering över the week :
Tisdag
- dans
- samhällskunskap + klassråd
- matte
- spanska,
slutar 14.45
väl hemma blir det städning, gym (tror jag?!) & läxläsning

onsdag
- svenska
- dans
- idrott
- engelska,
slutar 15.25
inget planerat än

Torsdag
- spanska
- dans
- svenska
- samhällskunskap
- livskunskap
slutar 14.45
blir en kvällsfika med AF

Fredag
- dansträning
- dans
- engelska
- matte
slutar 14.20
kräftskiva utan kräftor/bio med fam H


datorkunskapen

sitter nu på datorkunskapen och lider.

igårkväll blev det ganska sent men jag klarade mig upp imorse. med thé'et in handen sprang jag ner till tbanan och hoppade på tåget.

idag har vi:
datorkunskap
samhällskap A
lunch
balett
matematik
idrott/livskunskap

sen efter skolan bär det av till café 60 för att fika med en liten vän för en pretstund, som verkligen behövs.

när jag väl kommer hem sen blir det att städa mitt rum , packa inför imorn och sen åka över till älsklingen.

nu ska jag försöka med sök & ersätt...


the weekend

har varit fullt upp denna helg. igårkväll kom B hit efter mycket om men. men såklart hittade vi på massa bus, tog bussen till norra sköndal för att ta en kvällpromenix till sköndal-donken och tjocka oss. mysigt med världens bästa sällskap gick jag hand i hand med pojken jag älskar. bussarna hade såklart slutat gå när vi bestämde oss för att dra oss hemmåt så jag & B gick genom husområdet och hela vägen hem. papi var påväg hem när vi precis hade trillat innanför dörren så det hann bara gå några minuter innan han kom hem med massa att berätta. tiden rann iväg och mami hann komma hem innan vi hann somna, och det var inte direkt meningen.

upp vid 11.00 för att slänga i oss lite frukost och sen hoppa in i bilen. vi kollade på en lägenhet i Nacka, åkte hem till skarpnäck (där papi hämtade något) innan vi åkte bort till örby för att kolla på en ledig tomt och lämna av B där. fick så snällt skjuts av mami & papi in till hornstull där Amanda satt och jobbade inne på Energiverket. och där spenderade jag iaf 1 ½ timme där med henne, underbart att få prata av sig och höra på allt som hänt runt henne.

vid 15.45 gick min tbana mot liljeholmen från hornstull, så jag pussade på Amanda vid tjugo i och sprang sedan ner till tbanan. tajmade 165an såklart, så jag var hos B inom 30 min. mötte en frusen älskling och sprang sedan tillbaka hem till honom. eftersom jag är klassad som världens sämsta filmtittare av min pojke, så föreslog han att han skulle sätta på en film och jag skulle sova en stund, självklart gick jag med på det och jag la mig rask i hans famn och somnade på direkten.

åt middag med familjen H och sen fick jag skjuts till högdalen då B & Alex W skulle på träning nere på lisebergs BP.

har i storts sätt inte gjort något sen jag kom hem vid 20.00






uppdateringar

men herregud, det är ingen idé att jag lovar något till er. men okej, jag ska verkligen skärpa mig. första riktiga skolveckan har gått, och det ser positivt ut! jag är riktigt nöjd.

jag har säkert hunnit spendera massa pengar på fika, då jag fikat med mina nya små vänner och även en gammal vän igår, nämligen min älskade AF. blev massa prat samtidigt som vi drack en varsin obligatorisk chai på café 60. Storis ska faktiskt hoppa bungy jump idag, så håll en tumme vid 16.00 åt henne, så att hon överlever !

men annars har denna gångna veckan varit great. onsdag & torsdag-kväll spenderades med B för liiite mys. även igår så fick han en pusstund av mig, samt en ros, rosa ros. åkte hem med honom för att spendera lite tid där tills det var dax för mig att dra mig hemmåt för att förbereda mat till papi och mig. pussadce även på Isabella innan jag åkte från B igåreftermiddag. jag mötte upp dea vid juliaborg och så tog vi en promenix bort till högdalen. in till rådmansgatan och upp till 60.

när  vi hade fikat klart så begav vi oss till tbanan och vi båda hoppade på hagsätra tåget, gick av högdalen båda också. B kom och mötte oss, gick sällis med dea då hon skulle möta upp hennes tvillingbror. kramade på henne och önskade henne lycka till tills idag (bungy jump'en) innan jag och älsklingen sprang hela vägen hem till honom.

sov för länge enligt pojken min, men det gjorde nog inget. då vi hann mysa med frukost och trevligt sällskap.

kollade när bussen hem skulle gå och fick plötsligt väldigt bråttom, så pussade på älskling och sprang bort till högdalen's centrum för att ta 172an hem, men såklart var de väldigt försenad (är inte förvånad när det gäller den busslinjen) men jag är ju iag hemma nu. phjuu. ska sätta mig och kolla tv och bara njuta av helg denna kväll. om det inte kommer intressanta förslag på vad som händer ikväll, det gillar vi !

nu ska jag dricka upp mitt underbara, goda thé och kolla på tv. Puss !

hatar att vara sjuk

nu har jag vaknat och hunnit klä på mig, samt äta frukost.

och såklart har min hals blivit sämre och jag vet inte om den kommer hålla hela dagen, som tur är så tror jag att det inte är pratlektioner nu i början.

jag ska röra mig mot badrummet för att sminka mig och brosta tänderna.

hör av mig senare idag

bättre tider

nu är jag på blogghumör och det tror jag att det kommer hålla i sig, så nu kommer det bli mycket uppdateringar, yiiiha !

imron börjar jag 09.50 och då kommer jag ta tbanan från skarpnäck som går 08.57

ja vi hörs imorn natti

hurra hurra hurra

kom på att snart har denna blogg ett år, ja efter omstarten. ja för er som inte har läst bloggen sen den startades så har jag haft den här i typ 2 ½ år, men använde en annan blogg under hösten och vår terminen i åttan.

ville bara påminna om det


rip MJ


ja, så var skolan igång

snuvig men ändå lyckligast i världen. jag börjar 09.50 imorgon Tisdag, så jag har ingen så brådska till sängen, även fast den lockar med massa duntäcken & kuddarna !

Skoldagen har bestått av:
datorkunskap A
matematik A
balett (dans & gestaltning A)
livskunskap (idrott & hälsa A)

efter vi hade slutat så gick jag, Natalie och Pernilla bort till fridhemsplan och tog tbanan in till stan och jdär skildes vi åt. jag gick till balettshoppen i salénhuset för att köpa hem ett par söta balettskor, vita blev det. efter det åkte jag en sväng till fältöversten och karlaplan. sprang förbi bokia inne i fältan och köpte kollegieblock och 7 & 5-ämnesblock, och juste, en kalender blev det också, ni ska få se framsidan när jag har pysslat ihop den, känner mig kreativ !

ne nu ska jag vänta in mami och visa upp allt som har inhandlat idag, kyssar

 
jag har världens bästa pojkvän

 
ballerinaskorna

helgen

men gud vad kass jag är på att uppdatering..

men skolan är suverän, klassen är primaballerina och pojkvännen är den bästa man kan ha. så kan man ju sumera min frånvaro.

både idag och går har jag och Amanda fikat på stammis'stället café 60 och pratat en massa.

nu snart ska jag ta tbanan till gullmars och hoppa på 144an som leder mig bort till parkudden för att träffa en brun dea som varit på kreta en hel vecka, avundsjukt ju!

hör av mig senare eller imorn, kyssar


19 augusti

ett pb-avsnitt blev det som dagt och en vattenskadad telefon, bara B förstår.

igår var vi ju på kryssning och det var jättemysigt och kul. orkar inte gå in på detaljer men denna gång kommer heller aldrig glömmas. tack min kära familj, för igår !

idag blir det skola till - jag vet inte när ?! och sen ska jag träffa Amanda, vi har mycket att prata om jag och hon, det händer alltid saker runt henne, och det gillar jag !

men nu ska jag sällskapa papi vid frukostbordet. tänkt lite extra på mig nu idag, jag kommer behöva det..

bilder från kryssningen kommer självklart komma upp, då jag går hem till farmor och snor de någon dag framöver

mot finland!

ni som  har mig på facebook vaknar väl upp poch ser att jag ska på dagskryssning med farmor, kusinerna Estrid & Mina, Linda & Manda. vi ska åka med viking line bara över dagen. det ska bli mysigt och en oförglömmlig-dag. för förra gången det bara var jag, manda & farmor var det jättekul.

så nu är det typ ett bra tag sen jag var uppe såhär tidigt och bloggade, och kommer nog blogga såhär tidigt var dag resten avm in gymnasietid då det kommer ta mig 40 min till skolan, ja alltså då är det dörr till dörr.

Ikväll blir det väl att fortsätta titta på prison break-boxen jag fick låna utav Amanda, och sen är det bara att hoppa i säng, fort som ögat. för imogon klockan 10.00 ska jag vara i St: Eriksgymnasie Aula.

ni får ha en supertrevlig dag så hörs vi ikväll eller iaf imorgon! pussar

liiiista

12 HAR DU:
* Ett förhållande: Japp
* En bästa vän: Klart
* Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
* Blivit kär vid första ögonkastet: Nja
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja
* Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja det har jag
* Några husdjur: pappa är allergisk
* Hamnat på polisstation: absolut inte

11 DAGENS:
* Klädsel: Jeans, linne & stickadkofta
* Hår: boll på huvet
* Låt: dancing in the dark - Bruce S
* Vill ha: Pussar !!
* Sjukaste: inget
* Saknad: B's läppar
* Köp: Gooodis
* Godis: persikor & nappar
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: ohnoo

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis: Elin
* Husdjur: fisk, guldfisk
* Semester: usa, florida. sep -93
* Jobb: prao - Gateau sturegallerian
* Köpta skiva: spice girls antar jag
* Piercing: öronen - 99, NavelP -08
* Konsert: lucaikonsert i globen

10 SENASTE:
* Peronen som ringde dig: älsklingen
* Personen som du ringde: Manda
*Personen du sa 'jag älskar dig' till: Sebastian
* Bilfärd: mami hämtade mig i gubbängen
* Filmen du såg: sommaren med göran
* Gången du grät: tidigare idag..
* Måltiden: liiite yoghurt nyss

9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: ohjaa
* Våga hoppa bungyjump: ja det skulle jag :)
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: japp
* Kalla dig själv lycklig: just nu är ajag världens lyckligaste
* Hellre ta bilden än vara med på den: ta bilden
* Kunna gråta över en kille: klart
* Kunna gråta över en tjej: yes
* Ljuga för någon: ja, men helst inte
* Kunna springa 50mil: aldrig i livet


8 VAD:
* Gör du just nu: sitter i vardagsrummet
* Ska du göra imorgon: träffa B en snabbis
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Det kommer bli bra
* Har du med dig in på bion: världens bästa sällskap
* Är det för färg på dina byxor: har inga på mig
* Är det för väder hos dig just nu: natt
* Skulle du göra om du vann på lotto:  ge m&p en lyxresa


7 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet: nej, är ganska oblyg
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: si
* Luvtröjor: nja, föredrar söta koftor
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: tatuering vill jag ha

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
* Sommar eller vinter: för'sommar
* Vilken ålder har varit bäst hittils: just nu
* Sova på sida, mage eller rygg: sida


världens sötaste gudbarn !

vi firar Isabella

jag och B har smitit ner till hans rum för att uppdatera lite.

vaknade imorse av min älskling, han hade tydligen vaknat upp några gånger under natten och en av gångerna var det mitt fel, jag hade trligen snackat i sömnen och sagt något konstig. jag fick mackort med gurka på till frukost och sen har vi bara myst tills det var dax för B att hoppa in i duschen och alla gästerna kom strax efter.

B's släktingar på pappas sida är idag för att fira Isabella som fyllde förra söndagen, och såklart blev det fika. cheesecake, kladdkaka och massa kakor.

mami ringde nyss också för att kolla när jag skulle komma hem och jag berättade att jag skulle åka hem innan 17.00

men nu ska jag vara social och gå upp till basse, han gick före. pussar

15 augusti

nu är jag hemma hos B efter ett långdraget velande från min lilla älskling som är kanske velig av sig. vi hade nog annars suttit hos bodini just nu och garvat åt de fulla, eller iaf jag. men så blev det inte. medan jag sitter och uppdaterar mig med alla bloggar så ligger han och läser.

det blev ingen kyckling och potatissallad. det blev istället mums'mat här hemma, grillat och potatisgratäng. efter det började vi kolla om några ville med in till the voice för att vara sällskap till cassandra och julia. Vi mötte upp Jonas och sen bar det in vidare till stan, gick in i kungsan och försökte få tag på manda, och lyckades från cassandras teliamobil.

väl när vi träffade manda, var både hon & alexz svarthåriga!!

jaja, det blev att äta på donken sen och ta sig vidare hemåt. nu ska jag krypa ner brevid min älskade pojkvän, som aldrig varit surare.


några år innan jag träffa B såg han ut såhär !

Jag är lycklig

Idag har jag varit flickvän i 11 månader, och det är de lyckligaste 11 månaderna jag varit med om !
 
Att jag å B varit tsm i 11 månader ska självklart "firas" , eller alltså vi ska mysa och bara vara vi, koncentrera oss på varandra. Vi ska äta lite gott och det ska troligtvist äta kyckling å potatissallad, mumsigt va gott !

Igår blev det helt ändrade planer, eller middagen blev liite försenad men det ordnade sig. Jag å dea satte oss på café 60 och påbörjade allt snack. Fick höra att det blev ändrade planer för B å hans gäng också, så jag tog dea's hand och sprang ner till tbanan för att åka till gullmars och möta upp B, Amanda, david, Alex och chricke. Medan dea åkte mot högdalen så tog vi oss upp till 144an. Vi var påväg till Jonas. Väl hos Jonas så blev det drag haha, videos kommer upp på fb!!

Mami hämtade oss och körde hem oss, tack mams :) nu ropar B på miiig, puss

lill&stor-kväll

efter en heldag på stan så står linda och hackar upp grönsaker medan jag sitter och kollar lite på datorn. vi ska äta kyckling & grönsaker med Maria och någon Ann, det ska bli mysigt. efter det ska jag slänga mig på 2an och åka ner till odenplan för att möta upp storis. det blev inget Måns, vi skrippade det. vi sätter oss hellre på café 60 och pratar och umgås massor !

det kommer inte bli som förra veckan då jag fick åka taxi tillbaka innanför tullarna för att hämta B, så jag åker hem i förväg. om inte han följer med sin lilla flickvän till skarpnäck tidigare. annars så hoppar jag i min säng och kollar på ett prison break avsnitt.

men vi hörs sen, inatt kanske. pussar


jag trivs i storstan

nu kommer ett stress inlägg !

jag ska in till stan med Farmor och Maria snart. vi ska ta tbanan in inomr en halvtimme, och jag är inte klar..

inne i stan ska vi möta upp linda, estrid och Mina tror jag, I'm not sure.

ikväll blir det Måns på grönan. ska försöka få med mig storis också, ja hon åker ju till greece inatt, eller på lördag morgon typ. ska förmodligen få med mig henne till café 60 om jag inte vågar hoppa in på * (amandas idé).

men måste som sagt skynda mig, och idag kommer också Cassandra Eresjö hit ner. kanske ska springa ner till centralstationen och pussa lite på henne.

pussar


heela gänget förutom Alice som tar kortet.


lill<3mini, tack älskling !

13 juli, alice 16 ååår !

kollade faktiskt nyss igenom mina senaste blogginlägg och shit vad långa de är, haha särskillt det där som jag skrev den 11 aug, haha. borde kanske bli författare ? eller inte.

jag och amanda gick iaf på sommaren med göran (som jag verkligen rekommenderar, sjukt rolig) och sen åkte vi vidare till café 60 för en obligatorisk fika med tjejsnack. vi kom hem runt halv ett och somnade efter lite tittande på anna pihl.

morgonen, vaknar såklart av mitt alarm som startade vid tio över elva, ett måste-ta-piller-alarm, ganska viktigt. så det blev frukost ätande strax efter det. jag packade ihop mina saker och sprang bort till tbanan, hoppade på 165an när jag kom till liljeholmen. åkte hela vägen bort till farsta c för att köpa en blomma till min älskade Alice Janson som fyller 16 ÅR idag !! sprang sedan upp till rottnerosbacken för tårtkalas.

resten av eftermiddagen spenderades där, sprang sen ner till farsta (i regnet) och mötte upp min kära pojkvän - för att få bli bjuden på lite mat. pratade och bara njöt av tiden med honom, kollade även hur det skulle bli i helgen (hans & min 11 månaders dag (han är trött på att fira, hahahah) på lördag/ fira hans lillasyster). blev såklart hemskjutsad så han kunde åka och träna lite hockey. jag har hunnit skriva på lite papper som behövs ha med på onsdag då jag börjar gymn. (gaaaah !) jag har även hunnit se första avsnittet av prison break, och den är hittils bra.

men nu ska jag försöka få min älskade mami att övningsköra lite med mig, för bilen är fixad, finally ! kyssar

bilder kommer senare

myskväll med Amanda

Nu sitter jag hos Amanda och har duschat och klätt på mig. Det ryktas om at jvi ska ut och äta med hennes mamma + mamman's jobbarkompisar, ska bli kul. ikväll blir det förmodligen bio, om vi kanske inte har filmkväll här hemma.

Jag mötte upp Amanda kvart i två för att lämna grejerna och byta om här hemma hos hennes mamma. sen blev det dax för oss och springa ner och sola på apollo sol. amanda ville hem innan vi sprang ner till energiverket för lite träning. vi båda var ltie trötta och slöa, så fick fick ett varsitt äpple av Stefan (amandas pappa) och sen gick vi hemmåt. nu har vi duschat  och kollar lite på top model.

nu ska vi dra, så vi kanske hörs av senare, pussar

mot hornstull !

snart är det dax för mig att åka till hornstull för att lämna mina grejer där hos Amanda, sen ska vi gå och träna på gymet energiverket där hennes pappa jobbar. kvällen kommer väl bjuda på lite mat och sen pratade vi om att gå på bio, hmm.. får se hur vi gör.




DU ÄR UNDERBAR, vad skulle jag göra utan dig ?

elfte augusti

ska strax krypa ner i mina lagom mysig säng, med alla kuddar och de två duntäckena, myspyys!

Cas ringde också och skulle meddela att hon & hennes tjejkompis kommer ner hit på fredag och ska gå på the voice, tydligen ska de bo i högdalen (?!) så då meddelade jag raskt tillbaka att B bor där. så det ska bli skoj och träffa henne. vem vet, de kanske kommer bo grannar med min söta lilla älskling, hah.

det bar av till stan iaf, dea hörde av sig strax efter jag publicerade inlägget innan och såklart så skyndade jag mig att göra mig iordning. var i stan runt 14.00 och där mötte jag upp Storis. sprang direkt bort till mq drottninggatan för att dea skulle inhandla en jättesötkofta, sådär gammelrosa var den. under tiden vi hade varit inne på mq så hade det börjat ösregna, så vi sprang (läs SPRANG) bort till sergelgatan brevid gina där massa andra också stod. stötte även på två kända pojkansikten, men de vinkade vi av så fort vi kunde. tog oss bort till gallerian och däromkring hittade dea lite skoj, hann även förbi söder och mariatorget för att kolla på väska till dea som inte fanns, så det var bara att åka in till stan igen för att kolla vidare efter hennes väska. i soukgallerian stötte vi på en "tillfällig"-bellebutik och såklart kom vi deor inte tomhänta där ifrån, då vi båda älskar bellskor. vi köpte ett varsitt par likadana svarta loafers, superfina (bild kommer imorgon) som såklart jag nog ska börja använda flitigt, me like !

som ni vet så jobbar ju B denna vecka, så när han precis hade kommit hem så tog han bilen hem till mig, medan jag & dea satt på tbanan hem, hon hoppade av i slussen och jag åkte vidare. sprang upp och hämtade garagenycklarna hemma och hoppade in i B's bil, han körde upp till våran parkeringsplats och så gick han och jag hemmåt igen. mat diskuterade vi och vi kom fram till pastasallad. så vi gick upp och hämtade pengar och kollade vad vi skulle ha och sen bar det iväg till konsum i gummistövlar för min del. - det är alltid lika mysigt att äta och laga mat tillsammas med B.

efter maten blev det filmdags, Zack and Miri make a porno. strax efter 22.00 så skulle B åka hem, och jag följde med honom så snällt till garaget och öppnade åt honom. vinkade av honom och traskade hem. sen dess har jag bara fixat lite och pratat med B för att säga natti. och det ska jag även göra till er nu, alltså säga Natti.


my new shoes


en tröttis dea

vad hände med vädret ?

nu har jag ätit frukost, yoghurt med special k, mumsigt!

schemat idag är lite fullbokat, men jag har ett problem.. för vid halv fem ska jag träffa sebastian. och om inte AF vaknar snart så kommer inte jag hinna träffa henne idag, vilket är synd. så om du läser det här dea innan tre idag (tisdag) så ring mig då!

kvällen kommer som sagt spenderas med B, eller kvällen och kvällen.. men eftermiddagen. det ska bli supermysigt att få bara vara med honom. vi behöver sånna timmar !

på tal om B, så är det bara 35 dagar kvar tills han & jag varit tillsammans i 1 helt år, it's unbelievable !


vi är menade för varandra

en riktigt galen söndag

nu ska jag strax samla ihop mina grejer och börja röra mig mot min garderob. gud vad skönt att jag hade en slapp dag idag, det har varit skönt. jag somnade vid 15.45 och blev väckt av älsklingen som ringde vid 17.50

jag ska möta upp alice och sen får vi se vad vi hittar på, kanske åker till stammisstället som jag åker till varannan dag, nämligen café 60.

gårdagen bestod ju av sol&bad på flatenbadet knappt en timme, det var dax för mig att åka mot stan så jag hoppade på bussen och bytte kläder. sprang ner till tbanan och tog mig bort till fridhemsplan. mötte upp amanda, jocke och gustav och sen åkte vi vidare till solna. jag och amanda sprang in på donken för lite mellanmål och sen bar det av mot råsunda. vi gick in och satte oss, i steksol. fyfan.. det ska jag aldrig göra om. att sitta på östra när det skitvarmt och solen skiner är inget jag rekommenderar. nästa gång ska jag stå i nån av klackarna, om jag ska dit med amanda så blir det bajens, hah.







det är braa Bajen !

opsi, sent igen..

det blev en mysig och galen söndag. varmt som satan var det också, men allt ifrån skratt till kyssar. hann pussa på B innan han åkta hem från råsunda. juste.. jag & amanda var ju på derbyt idag, ja jag finner inga ord. det var extremt varmt, häftigt och otroligt att få uppleva den lagandan som det faktiskt existerar.

dessutom så bestämde jag och amanda oss för att träffas efter vi båda käkat middag, så vi satte oss på café 60 och jag hjälpte henne med den grejen jag är till för att hjälpa henne med, mer får ni inte veta.. men vid kvart i tolv hoppade vi på 4an mot gullmars, hon gick av vid hornstull och jag åkte hem till skarpnäck. men mer om (gårdagen) idag.

I need 2 sleep, efter en varm och solig dag.


världens finaste och jag, på Kos. the last day..

myslördag


dea& dea(jag), igår


Ja nu sitter jag hos B efter en mysig eftermiddag med massa firande. ikväll blir det nog film och mys, imorgon den 9onde så fyller världens bästa Isabella 10 år, och då ska vi upp ganska tidigt och gratta henne. får se om det blir så att jag åker med linda, estrid, mina& farmor och bada sen på förmiddagen.

för  eftermiddagen kommer bestå av att jag coh Amanda ska mötas och sen åka till råsunda för att kolla på DIF- HIF, det ska bli roligt.

resten av veckan vet jag ej hur den ser ut än så länge, men någon dag kanske jag, farmor, linda, estrid, mina och manda hoppa på någon kryssare och åker över dagen. nästa lördag ve jag i oförsig att det är min & B's 11 månaders dag och så är det NJR i kungsan, så det kanske ska hittas på något skoj ? vem vet..

det är ju bara denna vecka kvar och sen börjar alla skola igen, denna sommar har nog varit en av de bästa sommrarna i mitt korta liv, ja fått åka till kos med pojkvännens och hans kompisar + Amanda, åka till norge med familjen och sen spendera massa dagar med B och hans familj på yxlan, helt fantastiskt!

men nu ligger B i sängen och suckar för att jag tar sån tid. men ha så kul lördagkväll allihopa!

kalasfirande

förberedelserna inför kalaset är i full gång, men nu sitter vi och väntar in alla. mormor har hunnit komma och B har åkt hem en snabbis och bytt kläder. då jag hämtade honom i skanstull och utanför club metro på götgatan igårkväll. det blev en mysig kväll med pussar från mina & estrid´, chailatte-fika med ett väldigt trevligt sällskap och sen få med mig hem en lite småfull älskling. att sova med honom är det bästa jag vet, märks det ?

jag är väldigt taggad inför skolan förresten, vill bara börja fast ändå inte.. jag vill inte vara fast med några enstaka 1-veckorslov tills nästa juni, gaah. fast ändååååå, jag vill verkligen börja om från noll, äntligen.

imorgon är det derby med Amanda, det ska också bli kul !

men nu får ha det så mysigt denna varma sommmarlördag, så hörs vi förmodligen ikväll.

fridaynight

nu sitter jag hemma hos mon kära faster. gudbarnet har somnat och vi lägger pärlplattor samtidigt som vi äter popqorn, mums !!

men jag ska strax hoppa på bussen och möta upp dea & hanna för en fika på café 60, för tredje dagen denna vecka, stamkund ?

men som ni vet imorn så är det kalasfirande och sen på kvällen så ska jag spendera den med B, vi får se hur det blir på kvällen. om vi kollar på film med godis eller om vi kör på en parkpicknick eller hur det blir. ja..

sen på söndag är det derby, är sjukt taggad. kommer nog vara bajjare under den matchen då jag kommer ha en hoppandes Amanda brevid mig som kommer skrika hammarby, höh. tur att jag inte är gift än, för då hade min kar dödad mig, haha!

men förövrigt kommer nog helgen bestå av sol& bad också, me likeii !


dea och hanna typ 2007 ? då jag lärde känna dom, länge sen juuu

7 augusti

ojdå, jag glömde visst berätta att jag följde med B &C till yxlan onsdag till torsdag, det blev lite intensivt så jag hann inte blogga.

men jag har ng någon bild sen de två dagarna och så har jag varit duktig och  laddat upp lite bilder och videos på facebook, så om du är intresserade av att se dom bilderna. så kika in på FB.

nu ska jag strax springa ner till tbanan och åka till västermalmsgallerian för att kolla lite. jag ska möta upp Amanda & Lovisa på st.eriksplan vid 16.00 så då ska jag springa över bron och bort till st.eriksplan.

men kyss på kinden, imorgon blir det kalas för både mamiii & gmormor. så vi får se hur uppdateringen blir. ikväll så kanske det blir mysig hemmakväll om inte storis har planer som jag kan följa med på, återstår att se !

 


listor <3 lilldea

har inte skrivit en lista på länge, så här får ni en.

Namn: Andrea Linn Modesty Selin
Tilltalsnamn: Dea, lilldea & älskling
Födelsedag: 30 mars
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: mellanbond
Längd: 1 meter och 65 centimeter
Höger/Vänsterhänt: Höger ofc.
Värsta vana: älskart att shoppa....
Stjärntecken: Vädur
Sko stlk: 36/37
Är dina föräldrar skilda: klart de inte är
Dina skor just nu: ett par svarta med blommor på från indiska
Dina rädslor: olycklig kärlek, värsta jag vet.

Mål för det här året: att klara ettan som en dans
Mest använda fras på msn: är aldrig inne på msn längre
Det första du tänker på när du vaknar: vad är klockan ?
Dina bästa kännetecken: pratar högt & nyfiken
När går du och lägger dig: när jag är tröttis
Bästa minne: många finns det

Favoriter

Färg: rosa, svart och vit
Mat: SUSHII!
Djur: små hundar
Glass: strawberry cheesecake med B n' J
Godis: persikor
Sallad: gurka ?
Bokstav: A & B är mina absoluta favvosar!
Nummer: 10
Tuggummi: extra rosa
Helgdag: Lördag!
Årstid: Sommarn, eller typ försommarn. typ i maj ?
Tandkrämssmak: haha starkt är gott!
Radiostation: NRJ
Parfym: barbiiie

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: framgångsrik och lycklig
Hur vill du dö: hand i hand med B
Vem av dina vänner är mest lik dig: alicepalice !!
Vem är högljuddast: Deaaaa
Vem får dig mest att skratta: baby
Vem har du känt längst: lillasyrran
Vad är den bästa känslan i världen: att vara kär
Hur länge tror du att du kommer leva: oj, jag vill bli gammal ! hah
 
Har du någonsin
Varit kär: japp, är det just nu!!
Rymt hemifrån: nje, har försökt
Föreställt dig ditt ragg naken: det borde jag väl gjort efter 10 månader ?
Skolkat: klart jag inte har
Sovit utomhus: hah, tältat ?
Gråtit i skolan: ja tyvärr..
Spytt i skolan: nejnej!
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: massor
Sett en död människa: gmorfar.. när vi tog farväl till honom, r.i.p
Druckit alkohol: ja.. jag ska inte ljuga
Ätit sushi: klart jag har, favvorätten är det juuu
Varit på scen: det har jag med!
Snattat: nope
Varit full: japp
Retats: har man en lillasyster så har man..
Blivit nerslagen: varför skulle jag ha blivit nerslagen ?

Du??
Svär: alldeles för mycket
Sjunger bra: hahah, årets skämt
Tycker att du är attraktiv: JAAAA ! OFC :D
Kommer överens med dina föräldrar: de är mina bästavänner
Gillar åska: lite mysigt med rätt sällskap
Spelar något instrument: nää, men har spelat piano
Äger en iPod: två faktiskt, 1 nano och 1 touch
Går till kyrkan: Nej, inte dagligen
Dansar i regn: nja, har gjort :p

This or that:

Pepsi/Cola: cola light
McDonalds/burger king: donken
Choklad/vanilj: mensgodis <3
Jordgubbar/blåbär: gubbarna såklart
Kött/veg: i am a killer
Tv/film: tv, för filmer går oftast på tv.
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: chines
Kakor/paj: pajj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: kan inte välja, vill både höra och se

Kan du:
Gå ner i splitt: nej, men det är ett av mina mål innan jag går ut 3an
Skriva med båda händerna: bara på datorn
Vissla: klart !
Blåsa en bubbla: hah, tuggumiblubblor kan jag inte blåsa upp
Rulla din tunga i en cirkel: nje
Ha dina ögon i kors: ja, men får ont efter ett tag
Nudda näsan med tungan: nja
Dansa: hah, klart jag kan!
Äta vad du vill utan att oroa dig: japp

Vem var den senaste personen:
Du pratade i tfn med: Älsklingen
Msnade med: oj, ingen aning
Du kramade: Dea
Du skällde på: B..

Senast du:
Skrattade: alldeles nyss, åt B
Filmen du såg: vet ej xp
Tuggade tuggumi: för någon timme sen
Drog ett skämt: det var väl idag/igår
Sång du sjöng: nyss, sweet about me

Random:
Hur många kuddar sover du med: 7 stycken
Dricker du mjölk: nja, har blivit mer på sistone
Person du hatar mest: hatar ingen, eller jo "hitler"
Hur många signaler innan du svarar: oftast inte så många
Är du ett hälsofreak: jag älskar godiiis
Vad är det värsta vädret: höstregn, eller tö.
Lekte du med barbie som liten: barbie är obligatoriskt i livet.

en helkväll med AF

nu är jag hemma, ellar har varit i 1 timme. kvällen har såklart spenderats med storis, vi möttes på gullmars. åkta till café 60 där jag åt en pastasallad och så tog vi en varsin chai. sen drog vi oss och träffade Mark och hans kompisar. hamnade på en parkbänk nån timme tills vi tog initiativet och gå bort till café 60 igen, såklart blev de ännu en chai och massa prat. vi hoppade på hagsätratåget och tog ett varsitt tåg vid slussen, hon skulle mot liljeholmen och jag hem till skarpnäck.

imorgon tänkte jag faktiskt gyma ett bra tag, har trots allt itne gjort det på hela sommare, skjut mig.. vilken jävla ångest jag har !

men nu ska jag nanna lite, och prata med B en liten stund till. love


Dea, någon ?! och sen Mark i de gula kallingarna.

Sol & bad på långholmen

förlåååt för lite sämre uppdatering än vad ni har förväntat er. men jag ska bara slänga in ett inlägg innan jag måste hitta på något att äta för att itne hungra ihjäl mig på café 60 som tiden där ska spenderas med AF.

idag har jag varit med två blonda nissar, Amanda &Ella. vi låg på långholmen vid badet där och solade + badade. Ella bodde granne med stranden, så vi sprang upp dit och åt lite lunch, baguettter med skinka & ost, mums. efter det bestämde vi oss för att dra oss in till stan. but amanda behövde gå hem och byta om, så en sväng förbi henne hann vi också med innan vi gick heeeeeeela hornsgatan bort till slussen, för att hoppa på en tbana mot gullmars. vid gullmars tog de 4an tillbaka till skanstull och jag hoppade på bussen och åkte hemåt. nu är jag hemma och ska strax få i mig något att äta.


gullungarna jag spenderade dagen med !


ha en trevlig kväll mysgossar, det är trots allt bara 2 veckor kvar tills skolorna sätter igång.

kubbkväll II

nu har jag& min B kommit hem från kubbspelet. det var kul men jag var i det förlorande laget varje gång, så det var inte lika kul som igår. men med det sällskapet vi var så vart det underbart iaf.

imorgon blir det mys med pojken på morgonen och sen blir det att hoppa på bussen för att träna lite, som jag förövrigt inte gjort på år &dar.. på eftermiddagen/kvällen blir det lite lill&stor-kväll, i think ?

men nu ska jag krypa ner brevid älsklingen och kolla på någon film. nattii

hellojj

hepphepp, här var det väldigt dåligt med uppdateringar. jag får skylla på att jag varit en liten busy-woman ! jag har varit på B's landställe också, det kan man också få skylla på.

men igår blev det iaf en lyckad kväll, men amanda + örby-grabbarna. ett återförenande !

och ikväll ska det bli en till, på precis samma ställe, men samma personer, dock med lite mer människor utifrån, det ska bli supermysigt!

förövrigt kan jag bara berätta att jag är sjukt taggad på att börja gymn. jag är rastlös och vill bara få det överstökad. men nu ska jag fortsätta njuta av sensommarvärmen.

RSS 2.0