tid

fan vad jag hatar tiiiiid.. antigen går tiden alldeles för fort när man som minst vill det, men om man nu vill att tiden ska gå fort, så rör sig knappt sekundvisaren sig..  och om den väl går, så går den låååååååååååååångsamt. & dessutom sitter jag just nu å väntar på ett sms från hemlig och håller på att somna, funderar på att lägga mig istället. ja va säger ni om det ?

kvällens

Kvällens vill ha: summernights, ge mig nuuuuuuuu!
Kvällens klädsel:  party tights och ett gulligt linne
Kvällens smink: rinnande mascara
Kvällens frisyr: "hästsvans"
Kvällens lycka: Mina, Estrid å få träffa älsk (?)
Kvällens låt: superhuman
Kvällens planer: förmodligen träffa B å umgås med honom
Kvällens saknad: älskade snön
Kvällens dummaste: min kära pappa
Kvällens drog: kärlek till allt & alla
Kvällens dryck: minneralvatten!

mobil-lista (:

Har du pussat nummer 2? haha, ne jag har inte pussar "adam" ..
Vad har du för relation med nummer 20? "basse<3", ja han råkar vara min pojkvän..
När ska du träffa nummer 30? stor"dea",  jag vet inte. när vill du ?
Är nummer 18 söt? "Antonia", jag har bara träffat henne en gång. å då va hon söt.
Vad var ditt första intryck av nummer 13? "Anders" = lång å snygg x)
Gillar du nummer 14? hhaha, det är mig själv, å jaaa jag gillar mig!
Har du träffat nummer 3 den senaste månaden? "Adamtyresö" , ja det har jag gjort!
När ska du träffa nummer 25 nästa gång? ingen aning när jag ska träffa "Cecce"..
Har du gått på bio med nummer 4? nejp, jag har inte gått på bio med "agnes"
Skulle du kunna gå ut med nummer 35? "Elin Ek", haha .. det skulle jag säkert.
Vad pratar du och nummer 5 oftast om? "Ahlvin", jadu ? allt möjligt faktiskt
Skulle du kunna ge nummer 8 en kram? självklart skulle jag kunna ge "Alexi" en kram!
Vad har du och nummer 24 för relation? "Carro" , ja vi hade bättre kontakt förut..
Vad skulle du vilja göra med nummer 26? "Cessie", spendera mitt liv med henne
Vad är det bästa med nummer 9? "Alice" min vän, HELA hon är bääääst!
Brukar du och nummer 16 träffas? ja, då jag bodde där hos "Anneli"/tobias
Vad tycker du om nummer 40? hhhahahah, nejnej.. "Erik" är störd!


bilder från igår

   

första bilden är på Jessica & Estrid i E's rum och bygger pussel. Den andra är på en sovande Mina och samtidigt som den ungefär togs så sitter då Ann-Marie å farmor och kollar på Idol. och den sista bilden är på mig precis innan jag ska smyga in i Estrid's rum och sova.

saturday

ojoj, två dagar sen jag uppdaterade sist. förlåt! men det har hänt en massa..

B sov hos mig tors-fre och åkte sedan hem samtidigt som jag gick till skolan igårmorse. gick i skolan till typ 10.50 då vi fick sluta för att lärarna i min skola är sjuka hela bunten. men va kvar å övade på Rihanna- Cry som vi ska spela upp på musiken om typ två veckor, ja vi får se hur det kommer gå (6)

men igår så åkte jag ner till kulturama också för att kolla om mina skor kommit tillbaka, (de blev snodda igår när jag va på dansen.. :/) men såklart så fanns dom inte där.

åkte sen direkt till gamla stan och mötte upp farmor, Linda, Estrid, Mina, Jessica och Ann-Marie som kom från stureplan å kungsan. Vi satte oss i nån restaurang/bar i gamla stan där de över 18 tog en drink medan jag & Estrid fick ett varsitt glas ramlösa. Tog 2an hem till backteman's och där spenderade jag resten av kvällen och denna fina lördagmorgon också. Linda å co tog en drink till där hemma och sen åkte dom, jag å Estrid kollade på idol och fredag hela veckan med stor som kom där runt nio och höll mig sällskap, mysigt! Bromark som nästan bor granne med kusinerna kom förbi å höll oss tjejer sällskap och sen följde med dea till odenplan för att hon skulle vidare nånstans.

Jag slog genast på SATC-filmen när mina små söta vänner hade gott och myste med halva den skulle jag tro. somnade sen och vaknade av att Mina skrek. sprang upp och gjorde välling och sen matade henne för att sen bära över henne till stora sängen och sen smyga in till Estrid och min madrass som låg nedanför hennes säng.

vaknade av att estrid lekte med mitt hår och sa "Gooooomorron Dea :) ", så jävla gullig! Myste sedan med massa böcker och pussel med Estrid.

nu sitter jag ock har ont i min kära rumpa, har suttit förlänge.. Men ska iaf börja laga ihop nåt just nu. hörs ikväll! kyss


torsdag

det gick hyffsat bra, jag tänker inte berätta om det här i bloggen. för det angår bara mina närmaste..

bromark är påväg hit bara för att hämta mig och sedan åka hem till honom och sen ska han å jag sola. och förmodligen hinner då klockan rinna iväg så vi kan möta upp storis i slussen för att umgås en stund med henne. för att sen ska jag till kulturama och ner på dans.

så min helg kommer iaf se ut såhär än så länge:

fredag: slutar 13.40, då jag ska hem å hämta en massa godis å grejer så jag kan åka till linda och dom å hjälpa till, för att sen vara ensam med barnen där hos backteman's.

lördag: har jag lovat att fika med Gustaf, och deffinitivt träffa min älskling. och för att sen kanske parta lite på lördagskvällen ?

Söndagen: slappardagen nr. 1 , men ska dra mig till farsta och hem till Alice för att få vara med på glöggsöndag med deras familj å vänner, mysigt värre. då det också är första Advent, fan va tiden går fort ..

nä men nu måste jag rusa, puuuuussar

hemska natt

har aldrig varit såhär nervös och rädd i hela mitt liv. ligger här med klumpen i halsen och nästan skakar.. jag vet inte vart jag ska ta mig till, vill bara ha älskling här och så jag kan få ligga i hans famn å känna hans underbara doft! jag vill inte gå dit imorn, fan asså.. jag ska inte behöva genom lida det här. å som mami sa det, så har jag inte uttryckt mig med att jag har måt dåligt eller nåt förens nu, när det är försent.. fan jag hatar DOM!

det här kanske förvirrar er läsare, men det går inte att förklara på bloggen.

svenska lektion

Sitter än en gång i skolan och uppdaterar, svenska läraren sitter och harutvecklingsamtal så min engelska lärare släppte in mig i datasalen för att skriva på en filmrecension av filmen Livet är underbart som vi precis blev klara med att se.

när jag slutar vid tre så ska jag springa bort till horisontvägen och möta upp min älskling för att umgås med honom den knappa timme innan jag är tvungen att åka till gullmars och sen ner till dansen.

men sen efter dansen , så ska ska jag in till stan och möta upp Alice för att åka till fridheimsplan och gå bort till St:Eriksgymnasium. det ska bli jättekul!

nu ska jag in till klassrummet och få tillbaka en novell som vi skrev förra veckan..

ciao bella!

APPLESTORE

JAG HITTADE DEN !


 

det är två olika, men ja.. den till höger ser mycket bättre ut, fast det är massa folk i bakrunden.

hååååret

Sitter här och pluggar förfullt faktiskt, och kom på att det hände en liten förändring på mig igår. jag var nämnligen och slingade mitt hår, lite askblont. Så nu är jag inte brunett längre, skönt!

ni ska få bild, men eftersom jag gjorde det igår.. så ser det fortfarande sådär flygit och så har jag inte riktigt kommit in i det än.

men nu ska jag plugga vidare, för att sen kunna åka & möta upp älskling och vara med honom tills jag är tvungen att åka till gullmars och ner till luma, idag är det nämnligen yoga.. sista gången dessvärre.

 
det ser mer ut som på första bilden, för att jag va ju i motljus på andra..

minnen som jag aldrig kommer glömma

ja sitter just nu och kollar igenom lite bilder på min dator, jag letar faktiskt efter en bild på mig, manda & mamma utanför applestore i SF.. men jag hittar den inte. istället hittar jag massa bilder på mig och dea från i sommras tex, och mycket mer från resten av året 2008 - det mest händelserika året i hela mitt liv.. både positivt och negativ faktiskt.

 
här är två av dom, en på mig å stella.. men den här är dock tagen i slutet på 2007. och den andra är faktiskt på dea ute på drottningatan, nån som kan gissa på vad hon tittar på/gör ?


Sis Backteman's

 

dom här två underbaringarna kommer jag att få vara barnvakt åt nu på fredag, förmodligen kommer den yngsta redan vara däckad innan mamma linda åker hemifrån, men vi får se hur det blir.


nu blir det plugg för dea

vecka 48

den här veckan blir det mycket å göra, har redan hunnit med två av det tuuuusen saker.

Måndag: knappt skola, till hemlig destination och fika med Raul efter det. nu - plugg!
Tisdag: Hemstudiedag och träffa min älskling, och sedan bär det av ner till yogan.
Onsdag: Skola och dans, och sen möta upp Alice för att gå på öppethus på St:Eriks.
Torsdag: Hemstudiedag och såfort det går, träffa dea &umgås. och sen direkt ner till dansen
Fredag: skola som vanligt till 13.40, sen förmodligen till Backteman's med nån till sällskap ?
Lördag - ? ej nåt inplanerat om inte det blir partaj eller nåt med nån (:
Söndag - till familjen Jansson på glöggkväll, myspys med Alice !


måndag

blää, nu är det måndag igen, å ny vecka. sitter här i köket och jag börjar om en halvtimme, ska strax röra mig mot badrummet och tandborsten.

i lördags så åkte vi sen och kollade på mandas match i gustavsberg, åkte sedan hem för att för min del vänta in älskling. myste och pratade med honom tills vi kom på att vi skulle nörda satc ett litet tag.

igår tog B 12.13 bussen hem och jag sprang raka vägen hem sen och klädde på mig, samt åt lite frukost och sen drog mig in till medis och götgatsbacken där jag mötte upp min kära farmor. gick en promenad därifrån till nk, genom the old city för att möta upp familjen backteman. ställde oss sedan i kön till att få prata lite med NK-tomten för Estrids skull och sen blev det fika.

jag åkte hem vid halv fyra och blev påkommen påväg hem av Tim, prata en massa med honom för att sen kila upp och hjälpa mami med det sista innan Agnes och Peter kom hit med sina ungar på 5 år & 11 månader.

ja, dom åkte hem vid åtta så då blev det tv & ensam mamma söker, och därefter det blev det sängen och satc.

nu idag ska jag va i skolan till typ 14.00/15.00 , hem och sen fika med Raul, och maybe later träffa storis (?)

ha en bra dag, kyssar


sabado

Nu ska vi åka till täby och kolla på kusinernas gympauppvisning.

sen ikväll vet jag inte va det blir, för är ju lite små sjuk. like always

hörs laaaaaaaater

torsdagen

ledig idag, åh gud va skönt det va. började plugga lite med manda imorse men hann inte så långt för va tvungen att möta upp älsk på gullmars, eller snarare att jag skulle hoppa på hans tbana in till stan. åt lite på BK och sen myste med honom. kom hem till typ kvart i fem då jag åt pyttelite och hjälpte mamma att välja kläder till firmafesten hon skulle på. hon gick hemifrån nöjd, och kom inrusaden typ vid kvart i elva helnöjd och sprallig som vanligt.

dansen va great och rolig. men hade önskat att det snöade like yesterday när vi kom ut från kulturama.

har jobbat på utkastet med manda lite då å då ikväll, och nu är jag klar. jag är nöjd faktiskt (för en gångs skull)

nä men nu ska jag kolla på ett satc avsnitt och sen sova direkt. nattiiiiii

jag älskar dig sebastian

favvodag!



men usch,vad gör jag uppe såhär sent ? jo för att jag är halvt ledig imorn, eller ja.. vi kunde jobba hemma istället å det känner jag att jag vill. för både jag å mandis ska plugga samma sak å dels är mami på jobbet tidigt imorn, så jag tänkte hjälpa min kära lillasyster lite granna.

fan asså, den här dagen har allt bra hänt.. eller asså. först snöar det, sen träffar jag å myser med älskling och sen prat med mami å så om allt möjligt, ja allt har varit bra. faktiskt!

den här kvällen har jag å älskling kollat på serier.. först lite satc, sen på Greys Anatomy och sen på Dirty Sexy Money, alla tre helt utmärkta serier! sen följde jag älskling till bussen som jag egentligen inte ville.. för det va ju värsta chansen att han kunde sovit här ? men han va tvungen att åka hem å knarka sina piller .. å det komiska som hände när vi gick till bussen, va att mami körde förbi å råååååtutade på oss och sen kom tillbaka typ fem min senare och skulle hämta upp mig. för hans buss precis skulle komma, så lyx för mig lixom.

ja imorn då.. plugga lite lätt med Manda, å sen träffa älskling. å sen om jag hinner kanske jag ska träffa Victor, för B har typ match sen imornkväll så vi kan ändå inte umgås hela kvällen. och sen dels det, så har jag dans 19.15-20.15 också.

nä men nu ska lill sova, nattinatti. ääääääääääääääälska

 



fredagsplaner

åååh juste, Farmor fyller ju år på fredag. så det blir nog lite firande innan det blir utgång. bara så att alla vet ;o

onsdag

har varit hemma i snart fyra timmar och jobbat på mitt utkast jag ska lämna in nu på fredag.

ska alldeles strax, eller ja typ några minuter över fyra så ska jag ner till tbanan för att åka till gullmars å sen ner till H-sjöstad. dansen är slut 18.00 å då åker jag raka vägen hem , å kanske hinner äta en snabbis. innan älskling kommer hit å myser.

ja, vi hörs sen. pusssssar


en lista till

Jag va tvungen, har skittråkigt på bilden.

Värsta känslan?
jag vet inte.. men typ oro.
Bästa känslan? bästa känslan är som mest när man är kär, åh jag älskar det!
Din första tanke när du vaknar? vart är jag ? / vad är klockan ?
Vilken ringsignal har du? classic phone / ljudlös
Har du någonsin varit kär? ja, just nu faktiskt
Vad har du på väggarna i ditt sovrum? tavlor och speglar
Vad har du under sängen? ingenting, förutom damm när jag inte har dammsugit på länge ^^
Ser på? greys anatomy, ensam mamma söker, sex and the city mm.
Lyssnar på? ojoj, ja du.. allt möjligt faktiskt !
Skriv nått smart! jag är inte smart, tyvärr.
Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem? min farfar som jag aldrig träffat.
Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS? haha, det va från basse.. och det är värsta boken.
Vad vill du bli när du blir stor? New York-bo, försörjer mig på dansen och va lyckligt kär
Hur skulle dina vänner beskriva dig? Glad, sprallig, alltid positiv, snäll och omtänksam ? det är det jag iaf för höra av dom flesta.. om jag har fel mina vänner, så kommentera det så lägger jag in det :)
Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? när jag fick reda på att jag skulle bli gudmor til Mina
Vad skulle du vilja vara världsmästare i? Kyssa, eller att dansa.. fan tänk å vara världsmästare på att kyssas ?
Vilken kroppsdel klarar du dig utan? om det försvinner nån del på min kropp, så kommer jag inte vara samma person
Vilken superhjältekraft vill du ha? osynlig, lätt!
Vad är du beroende av? familjen, mina vänner, älskling, mobilen, datorn.. & farmor!
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? jag skulle ta med min mamma, för om jag dör där.. vill jag vara med henne.

tisdag

Veckan som kommer har jag detta inplanerat !

Måndag: skola till 16.00 , middag & sen umgås med lini
Tisdag: skola till 16.00 , utvecklingssamtal & senare yoga mellan 19.30-21.00
Onsdag: skola till 15.00,  dans 17.00-18.00 och sen träffa äälskling
Torsdag: skola till 12.00 , möta upp B å iväg till hemlis ? sen dans på kvällen 19.15-20.15.
Fredag: skola till 13.40 , förmodligen festa ? men kanske träffa Alice ? :)
Lördag: tydligen ska jag med å kolla på mina kusiners uppvisning. & sen kanske träffa folk ?
Söndag: middag med pappas kompis familj och sen plugg tror jag.

boysboysboys

Efter maten åkte jag direkt till skanstull och mötte upp lini å två till tjejer. vi åkte till eriksdalshallen å kollade på när Nick tränade med sitt lag bajen P93. Och va där till typ tjugo över nio.,gick sedan till södra station för att lämna av lini och sen gick jag å karro (?) till medis och tog tbanan hem. hon bodde tydligen i kärrtorp. så hade sällskap påväg hem och fick hennes nummer.

ja sen stack jag direkt till farmor, linda å dom. små ungarna sov medan farmor och bettan satt på balkongen å rökte vattenpipa, ja lagom normala.

nu ska jag kolla en snabbis på satc, kyss i nacken


middag

Sitter just nu och väntar in både mami&papi och sen min sjuka lillasyster som är segiiiiiis idag. Ja, men dom kommer nog strax. efter vi har ätit åker jag nog med lini till eriksdalshallen och kollar på en handbollsträning där. vi hörs laaater


in tha school

Sitter här i datasalen som varje gång jag uppdaterar i skolan. Haft typ mentorstid eller snarare klasstimme då vi pratade om veckan och sen luggade lite till 2 VK, eller iaf läste på lite till nästa vecka, då vi ska fördjupas oss i nått ämne inom 1 eller 2 VK.

Manda är sjuk så det är SAS som springer runt här, ska faktiskt hem under rasten och typ lämna böcker till manda som ligger hemma och är sjukiiis..

Nu börjar spanska alldeles strax. PUSSAR

Monday

ojoj, nu måste jag springa å sminka mig hörs senare idag.. Kanske till å med i skolan (6)

Ha en bra dag, kyssar

jag älskar listor <3

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svarta jeans från CM, brunt linne från HM & sen en kofta.
Vad använder du just nu för skor: jadu, beror på vilket humör jag är på
Favoritfärg på kläder: ljuuuuusa

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Mamma & Pappa just nu
Du gick på stan med: Alice & Gustaf
Skällde på dig: mami..

Senaste
Låt du hörde:
Here I Go
Film du såg: Into the blue, igår.
Mat du åt: frukost, nyss
Kram: mami
Puss: mami igår när hon skulle till jobbet
Känslan: förälskekänsla
Resa: Norge (fast med plan va det NY)
Dröm: ojoj, den är lite för kinky för fbloggen.
Boken du läste: nån som vi läser på svenskan (?)
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Alice
Personen du fick sms av: älskling
Gången du åt en 7-eleven korv: oj, har nog aldrg ätit korv där
Gången du var utomhus: yesterday
Gången du sov: va hos älsklingen<3
Gången hela din familj åt middag tillsammans: hahaha, det va ett tag sen
Saken du köpte: Chai latte igår ?

Om dig

Namn: Andrea
Ålder: 15
Smeknamn: Dea
Sysselsättning: grundskolan än så länge
Bra egenskaper: Omtänksam
Dåliga egenskaper: känslig..
Linje/klass: 9an..
Hårfärg: brunt, men snart kommer det slingor till
Ögonfärg: brownies
Skostorlek: 37

Godnatt

ville bara säga natti till er läsare och bloggen. imorn blir det sovmorgon till halv tio å sen skola till fitt 4a, ååååååh. aja, får se om jag orkar gå upp.. Sov så gott alla sötnosar, för det ska iaf jag! ciao
 
dea <3 basse

söndag

Men usch va dålig jag är på att uppdatera. men jag får skylla på att jag har mycket å göra nu för tiden.

kom hem för typ en & en halvtimme och Sarah klagade på att jag uppdaterade dåligt (a), ja jag vet att det är andra också som tjatar på att jag borde uppdatera , men som sagt.. har inte orkat göra det.

Ja juste, jag kom hem ju hem från stan och då jag hade varit å fikat på EH med Alice, Gustaf å en kille som hette Alex. Jag å Alice fick gustaf att gilla chai latte å sen fick jag träffa Gustaf som jag inte gjort på riktigt, på riktigt länge.

i onsdags så gick jag i skolan till 3, förbi högdalen en liten stund å träffa älsk och sen åkte jag till dansen. hem sen å plugga järnet.

provet i torsdags gick väl sädår, eller iaf bättre än väntat faktiskt. i torsdags, åkte jag in till fridhemsplan och sen kollade lite på hur det blivande (?) gymnasiet för mig, låg. och jag är väldigt nöjd, nära till västermalsgallerian å allt. drog mig sedan söderut å förbi H sjöstad och dansade i en timme och sen hem.

fredagen bestod ju av en heldag på gymnasiemässan och sen åkte jag med alice och klippte oss på östermalstorg, bara toppning av håret men ja iaf. åkte hem på direkten och sen stack jag och åt en snabbis hos farmor och sen mötte jag upp Dea. åkte sen å bytte hennes jacka och sen va vi tvungna att åka till skarpnäck och möta upp camilla och sandra.

ja den kvällen kommer förmodlingen bli oförglömlig, förenad med storis !

lördagen va ju secret, även fast alla vet ju om vad som hände. ja men iaf, det var min å älsklings 2 månaders dag, så gulligt! men myste med honom hela dagen å sen natten, tack för att du finns baby !

å så dagen, vaknade upp brevid B och åt lite frukost med honom. tog bussen hem och hann knappt fixa om mig tills det var dax för att dra mig till norra sköndal för att möta Alice å åka till Tyresö och Mandas match, eller manda spelade iaf. de vann, solklart!

förbi donken lite snabbt och sen hem å prata lite om allt å inget för att sen dra oss in till stan för att träffa gustaf.

kom nyss hem från att ha varit på ica å handlat lite B&J-glass å så, mums!

Kolla mina läppar, gud va rosa de ser ut. även fast jag inte använde nåt på dom..


tisdagen

vaknade i hyffsad tid idag iaf, efter ha varit sjukt arg & trött från igår. men allt har ordnat sig..

gick i skolan till 13.30, eller då hade skolskoldagen tagit slut, för då skulle vi till högdalen på tvåtimmarspasset som vi den här veckan hade idrott, och simning. åkte sedan hem och mami hade säkert stekt runt 30 pannkakor till oss.

jag åkte sen in till Victor för att hålla honom sällskap då familjen Bromark's lägenhet då hade visning. han satt på pizzerian när jag kom från tbanan i regnvädret och vi gick upp till upplandsgatan 69 där han bor, eller ska flytta ifrån rättare sagt. mötte upp hans mamma där och sen kom mäklaren precis. gick in och såg verkligen hur fin deras lägenhet är, usch asså! jag vill ju bo där :)

vid strax efter sju skyndade jag mig ner till tbanan och åkte till gullmars, tog tvärbanan och sen sprang jag bort till kulturama och yogan. kom hem vid tjugo i tio och satt och pratade med min kära lillasyster.

imorn blir det dans och sen råplugg med mamma, har ett viktigt SO-prov på torsdagmorgon.

sen på fredag så vet ju alla att det är gymnasiemässan, eller det är det tors-lördag, men vi ska gå på fredagen. så jag kommer få träffa Ludde som inte jag har gjort på väldigt länge, längtar!

och på lördag är det en väldigt speciell dag, ja ni får inte veta mer.. it's a secret!

make me a list babe

Har pms och mår sjukt dåligt just nu. så vi hörs imorn, men ska driva tiden lite med en lista, om inte två ?

Jag kommer från: född i sverige men är halv norsk
Jag heter: Andrea
När fyller du år? 30 mars
Tycker du om någon just nu? jadu, jag älskar honom ^^
Om sex månader: har jag hunnit fylla 16 år och haft sex månader med *
Jag samlar på: kyssar
Gröna eller röda äppeln: röda vafan ?
Vem ringer du när du är arg/ledsen? mami, hon är den jag litar allra mest på just nu!
Gillar du golf? haha, nej verkligen inte. tråkig sport!
Vilken tid gick du upp idag? för sent, 09.02
Har du sovit i din egna säng inatt? ja, tråkigt nog..
Har du sovit ensam inatt? japp, ännu tristare. vill ju jämt ha sällskap
Har du strumpor på dig nu? nej, barfota is the shiiiet!
Hur svarar du i telefon? hej det är dea/andrea eller bara andrea
Vad ska du göra ikväll? kolla på satc, å sen sova.. fast först -  tröst äta+satc = halvlycklig dea
Vad ska du göra imorgon? skola, simning, utvecklingssamtal och sen yoga
Var vill du bo när du blir stor? ojoj, New York först och sen i nåt svenne hus med baby
Är det okej att gråta? varför skulle det itne vara okej ? har lixom tårar i ögonen just nu, tråkigt nog..
När grät du senast? tio minuter sen ?
Vilken årstid tycker du bäst om? sen vår/tidig sommar & sommaren!
Laddar du ner musik och film från internet? ja, eller det händer lite då & då.
Skulle du göra om du vann en miljon? det får du fråga om då, wish me luck!
Bär du glasögon eller linser? nej.. men har det i släkten så skulle inte förvåna mig om jag behöver det.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? verkligen inte HM's kläder skulle jag kunna leva på!
Har du piercing? japp, två
Har du tatuering? nej, eller inte än kanske jag ska säga ?
Vill du gifta dig? OM jag vill ! blie säkert i Empire State building eller nåt najsigt ovanligt.
Vill du ha barn? ja jag vill ha en liten minidea
Solar du ofta? nja, men vill mera. me <3 solarium
Är du bra på att laga mat? haha, självklart !
Gillar du att dansa? jag älskar att dansa, lever för det!
Hur vig är du? haha, ja det beror på. mitt i en termin är jag ganska vig.
Vilken är din favoritglass? ben&jerrys såklart
Tror du på ett liv efter döden? japp
Bor dina föräldrar tillsammans? ja det gör dom
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällis
Vilken ögonfärg har du? brungröna
Vilka hårfärger har du haft? blond, röd typ, svart och brunett.
Har du någon gång gråtit dig till sömns? oj, jadu.. det är inte få gånger.
Är du beroende av något?  haha, inge droger. eller kärlek, vad räknas det som ?
Senaste låt du hörde? superhuman
Brukar du bädda sängen? njää, inte speciellt ofta.
har du kysst någon den sista veckan? men självklart, älskii
Vem kramade du senast? Mami inatt
Var du glad igår? igår.. jadå.
Sminkar du dig? klart jag gör
Känner du dig värdelös? lite så, just nu iaf.

ja nu när vi ändå är igång. så kööör vi !

Stjärntecken? klockren vädur!
Vilken månad fyller du? MARS
Datum? 30onde
Vilket år är du född? 1993
Vad heter du? Andrea Linn Modesty
Favoritfärg? rosa
Hårfärg? ljusbrunt
Är du tsm med någon? ja det är jag, älsk
Vad har du gjort idag? skola och sen jobbat på min power point presentation
Vad ska du göra i morgon? skola & sen yoga
Har du några syskon? ja en lillasyster, som förövrigt är helt störd!
Hur länge sov du inatt? inte alls så mycket som jag behöver
Röker du? nej
Snusar? verkligen inte
Har du msn? vem har inte ?
Hur många kontakter har du? tillräckligt
Känner du alla där? njää
Vem va den senaste du pratade med på msn? älskling, just nu ^^
Är du medlem på någon comunity sida? oj ja många
Isf vilka? fjortis'playahead är en av dom iaf
Har du ÄKTA kompisar? ja, men få.
Är du mobbad? det skulle jag absolut inte påstå
Vad brukar du göra på dagarna? gå i skolan
Har du haft många killar? är inne i mitt tredje seriösa förhållande
har du varit otrogen? nej, och kommer aldrig vara
Ångrar du det? -
Är du singel? nej jag är inte singel
Ett ord du säger ofta? haha (?)
Varför svarar du på alla frågor? tidsfördrift
Vad ska du göra nu? gå och borsta tänderna och sen kolla på SATC
Hatar du någon? det va och ta i..
Vilka? nämner inga namn
Vad är klockan nu? 22:29
När ska du sova? innan 00.00 så jag iaf får min skönhetssömn idag istället
Saknar du någon nu? klart jag gör
Vem? Aliiiiice & sen mitt älsk
Ångrar du något du sagt eller gjort? klart jag har.. men vafan ? sagt är sagt & gjort är gjort ...
Om det gick skulle du vrida tillbaka tiden då? ja då skulle jag fixa iordning allt

natti, nu ska dea kolla på sex and the city , pussssssssar


Måndag

sitter i datasalen för att skriva ett litet blogginlägg. har dessutom smygit in, för vi får egentligen inte vara här..

idag började vi 09.30 och vaknade 09.02.. hade lixom 28 min på mig att klä på mig, äta, sminka mig och sen borsta tänderna. jag hann men precis i tid, innan läraren ens var i klasrummet.

går till 16.00 och sen ska jag kanske träffa bromark ? eller det är perfekta dagen för att umgås med basse, men vet inte om han har tid eller nåt.

även fast jag måste plugga och lämna in två uppsatser tills imorn, då jag ska ha utväcklingssamtal med ellinor :) ?

hörs senare ikväll.. kyss

onödigt inlägg ?

ja ni kanske ha märkt att det är lite ombyggnad på min kära blogg. men så får det vara tills jag är helt nöjd, älskar headerbilden mest iaf.

nä men nu måste dea ta å sova om jag ska få nån skönhetsömn (somna innan 00.00) som farmor brukar säga .. kissies

rubrik

jag kan inte tänka mig att vara utan dig längre, det är d<3b nu och så får det lov att vara en bra stund till tycker jag. ja vi har ju våra NY-planer som ska uppfyllas först.. trodde aldrig det skulle bli såhär bra, men tydligen. du vet att jag älskar dig, och det är det som är huvudsaken. only 5 days left baby.. kärlek från din dea


pics

  
 


Sunday


Mahah, storis bad mig göra det är. like the old times

igår, fan va det blev kul tillslut iaf. från skarpnäck, till bromma - vällingby, till tyresö & sen gullmars och sen hem. med lini & sen den kortaste stunden jag träffade älsk på skulle jag säga och det jag kommer ihåg. men pussar fick jag och träffa adam & david blev det också.

Nu idag vaknade jag av att mami å dom kom hem, gick upp och satte mig för att plugga. det gick jättebra tills pappa ringde farmor och kollade när vi skulle dit och det bara var en kvart kvar. jag fick paniiiiiik. hinna sminka mig, klä på mig vettiga kläder och sen springa dit på en hel kvart. men ja jag klarade det bra, blev mina chinos från bik&bok och min ljusrosa älskade tröja från H&M.

och nu sitter jag här och kollar på sista tjugo minuterna på filmen Hemma bäst med Sarah Jessica Parker som spelar en av de två huvudpersonerna i filmen, hon gör allt så mycket bättre (SATC!!)

nu ska jag kolla vidare så hörs vi senare, kyssar.. på dig mitt älsk

blääää

ojoj, gud va dåliga uppdateringar det blir nu för tiden..

menmen, älsk va hos mig i onsdags och hade det mys.

torsdag - åkte hela klassen till Zita, en biograf på Birger Jarlsgatan. Såg en hemsk film om en man som överlevde andra världskriget och ett/flera konservationsläger. Ja, senare efter när vi kom tillbaka till skolan blev det att sitta och skriv en jävla novell om första världskriget och jag valde och skriva om en 21:årig soldat som låg i skyttegravarna och krigade. Efter det var det bara att sticka hem och äta med Estrid, Farmor & Mina. Och på kvällen blev det dans och sen hem direkt.

fredagen - bestod av att va i skolan tills vi slutade 13.40 och sen bar det iväg hemmåt, åkte sen å mötte basse i högdalen och pussade lite på honom. därifrån tog jag tbanan till t-centralen till alice och umgicks med henne tills farmor ringde från linda och ville bjuda mig på mat. Så jag åkte direkt dit, spelade barba-spelet med Estrid och gosade med Mina. Älsklingen smsade efter ett tag, å ville ha sällskap under natten av mig. Så jag begav mig hemmåt, hämtade lite grejer och så skjutsade mami mig dit.

lördag - vaknar brevid mitt älsk, och gjorde mig iordning och sen åkte hem. Och nu har jag hunnit hjälpa papi med maten och bara tagit det lugnt. ikväll vill jag försöka gå ut iaf! Aja, ska jaga nåt kul. hörs laaater

onsdag

hejhopp, ska bara skriva lite snabbt.. för min kära farmor ringde och frågade om inte jag ville äta med dom, och självklart ville jag det

så nu ska jag dit & sen direkt till kulturama, & sen troligtvist möta upp basse på gullmars.. om inte han tar bussen direkt hit eller ifall jag tar tbanan till honom och vi är där istället. ja, det återstår att se..

men somsagt idag har jag varit i skolan tills för typ en timme sen, haft dharana hela dan som vanligt på onsdagar, börjar bli lite halvtrååk.. men jajaj.

imorn är det upp tidigt. tbanan med klassen mot hötorget går 08.08 imorn... så jag & manda måste pallra oss upp väldigt mycket tidigare än vanligt.

aja, önska oss lycka till!

nu ska jag kila , hörs maybe senare ikväll före nåt satc avsnitt eller nåt. kyssar

opsi

ojoj, nu har jag inte bloggat på nästan en vecka..

nä men nu ska jag skärpa på, sitter och pumpar aguilera låtar och mår ganska bra.

sen jag skrev senast har jag varit på värsta brakfesten i torsdags med först moa &klara, och sen bjöd jag dit lini, och fan va kul det! måste göras om, ber er fan :)

fredagen stack jag och manda in till stan och fixade lite grejer, samt mötte upp mami & gick till strinbergskliniken och fick en varsin ansiktsbehandling. efter det, typ halv sju så skjutsade mami mig till basse, va där till nio och åkte sen hem och bara va hemma, skönt faktiskt.

lördagen , kommer jag fan inte ihåg vad jag gjorde på dagen.. men jag gjorde nåt iaf, men på kvällen så åkte jag till bagis och umgicks lite med ida å co.

söndagen blev det solarium och bio med mini, skitamysigt verkligen! södersol & mamma mia på biopalatset söder. men tog det lugnt senare på kvällen.

igår så gick jag i skolan med idrott som sista lektion och sen direkt efter tog jag lillsis i handen och gick till gmormor å åt, och sen pluggade lite & sen kom älsk. myste med honom tills han skulle åka hem typ tjugo över tio.

& idag, så va vi på nån utställning i gamla stan och sen hade vi slöjd själva med myspys med ljus å grejer. och nu ikväll hade jag yoga och fick andas ut lite, kom hem runt halv tio..

nu ska lilla dea kolla på satc och sen sova, nattiiiii <3

30 saker killar bör & måste veta om tjejer

Hittade den här listan, å tyckte den stämde jävligt bra. Så grabbar... Ta åt er!

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne.. Hon går runt i bara underkläder precis som du

2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. - De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
- Ett gosedjur
- En av dina tröjor
- En väldigt tjusig ring (Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den är ditt liv förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund.

RSS 2.0