gotland dag 3

var tvungna att gå upp sjukt tidigt, och så precis när jag kliver ur duschen så springer sofir förbi mig, hon kom utifrån och somnade nästan i sängen innan jag ens hann blunda. men nu skulle hon packa.. och inte sova. alla förutom jag, sif, lisa & my + alla geekarna hade tydligen varit uppe hela natten och till ó med cyklat in till visby city för tt busa lite. så några som ville sammarbeta fanns inte på världskartan. men alla förutom petter hjälpte faktiskt till att städa. mannen som bodde i huset slapp, och det förtjänade han. jag dammsög hela huset och våttorkade det också, så vuxenpoängen bara strömmade in när jag stod där och lekte lite boss över de trötta ungdommarna, muhah.

efter att allt var klart, begav vi oss till visby för att sätta oss på något fik och bara ta det lugnt ett jävla bra tag. innan det var dax för att samlas utanför stället vi hyrde cyklarna på.

men innan klockan ens hade slagit 12.00 hade vi hunnit in till visby och kollat i massa affärer. jag hann köpa både presenter till småkusinerna & två ringar (misstolka inte!) till mig själv. efter den andra fikapausen så var det dax att begé sig till mot hamnen. i väntan på att gå ombord så hann vi i stort sätt bara sätta oss innan det var tid för oss att ta ännu några steg närmare nynäs och sthlm, gud som jag längtat efter min eftertracktade stad!

somnade ganska omgående och vaknade av en läskig dröm och frågade efter resten av SAMS & det hade tydligen varit busiga och sprungit in på en delen av båten som har de skönaste stolarna och tvskärm, så de hade kollat på film.

när båten hade lagt till så tog jag mina vänner i händerna och sprang bort till där vi skulle hämta väskorna och hittade de otroligt mycket snabbare än vad jag trodde att vi skulle hitta dom. hoppade in i bilen och begav oss mot skarpnäck. hann bara in och vända då mamma skulle jobba natt. så vi behövde skynda oss förbi högdalen och släppa av lilla mig hos B för att äntligen få umgås med honom.

tack för en underbar resa med er crabs ! jag kommer sakna er enormt nu när jag går ut, men ändå så kommer jag veta det att iaf 94orna kommer finnas kvar ett år på SFS. nu har iaf hjälpt till och gjort min klassresa till något jag aldrig trott hade funkat med er, men nu bevisade det! I'm proud..

 
T-shirtar till kusinerna, den blå till E & den vita till M




ser ni den blåa skylten där vid mandas fötter ?


såhär står det på den blåa skylten:
 Vänligen ligg ej i sofforna!
- visa hänsyns till dina medresenärer
hahah, gud vad jag skrattade...

gotland dag 2

trött som jag är på mornarna så vinglade jag upp och skulle kissa. såklart så står alla i mitt hus och kollar på mig samtidigt som min lärare öppnar ytterdörren just när jag springer förbi occh ska i på toan för att hinna akutkissa (jag har världens minsta kissblåsa..).

dagen börjar med en rejälfrukost och sen bar det av till visby city för en shoppingrunda. det blev det också, både jag och manda tömde våra konton, så det blev två samtal till mami om att vi behövde mer pengar för att överleva.

vid 18.00 samlades vi vid turistcentret för att gå en guidad tur i västra delen innanför muren. efter det blev det käk och jag trodde jag valde det bästa, fast jag tydligen inte gjorde det. lövbiff, potatisgrattäng och bea, det va den äckligaste lövbiffen jag ätit.. tyvärr.

väl i gustavsvik blev det massa mys ute, vi bestämde oss för att gå en liten promenad runt området (fast utanför) och såklart stötte vi på våran lärare som av en händelse gick ner för att prata i telefon. två av klassen försvann och alla blev oroliga, men tillslut kom de tillbaka och det dom hade gjort, var att "diskutera dödstraff" då vi itne trodde dom för deras ryggar var fulla av nyklipptgräst (alltså de klippta gräset) .. ja ni fattar ?

jag och sif somnade strax därefter då vi låg i våra sängar medan de försvunna kom tillbaka och när fnitternerverna hade lugnat ner sig så slocknade både hon och jag.










gotland dag 1

i måndags vaknade jag med massa spritter i bena och sjöng mig pigg. packade ner allt och trippade iväg bort till ica för att möta upp resten av sams. under bilturen pumpade vi låtar från radiokanalen nrj och så helt plötsligt var vi framme, mitt ute i.. ingenstans. vi var där 10.00 men båten gick inte fören 11.05

båtresan var såklart långtråkig, men vi hittade tillslut upp till deck där det fanns ett ställe där det var lä. solandes låg vi där ett bra tag. tills vi äntligen närmade oss gotland och visby hamm.

lämnade in alla väskor i en bil som körde bort allt till semesterbyn Gustavsvik där vi skulle bo. hämtade ut alla cyklarna och trampade 3 km bort till våra stugor i semesterbyn gustavsvik.

vi bosatte oss i stugorna efter väskorna hade kommit, och såklart fick vi den bästa stugan, lovely!efter grillningen så drog vi SAMS oss bort mot visby city och myste i en park innan vi åkte tillbaka hem. jag somnade ganska tidigt, medan de flesta satt uppe tills solen började gå upp.










saturday

sorry for bad uppdatering.. men jag har haft fullt upp. imorgon kommer bilderna från hela veckan, allt om gotland, och ett inlägg om hela helgen. 

har spenderat dagen med älsklingen tills det var dax för honom att gå och gyma vid 13.45 , ringde upp mamí & bad de komma och hämta lilla mig bland massa folk i högdalen. stötte även på Ello, manda spelade handboll med henne för ett tag sen, kul att se henne. saknar lite alla spårvägentjejooor. de kom och hämtade mig och vi åkte hem, satte på mig bikini och pumpad spice girls låtar med papí på balkongen, lovely!

linda ringde när hon svängde av nynäsvägen, så jag slängde på mig alla kläder och väskan på axeln och sprang ner för att möta upp dom och hjälpa henne in med båda barnen. även ett gående gudbarn, finally.. vad vi har väntat på de första egna stegen.

åt massa god mat, blev en trerättersmiddag med trevligt sällskap.

nu väntar ett sms från B och en tjatande linda som vill ha sällskap på balkongen. mysigt har vi där ute.

så.. vi hörs 2morrow. me loves you!

sommarn börjar närma sig

förlåt förlåt förlåt, jag har verkligen inte haft tid idag. sprang och solade direkt efter skolan och sen var jag tvungen att ta mitt pick ó pack för att möta älsklingen på gullmarsplan. han hoppade på min tbana och vi åkte till rådmansgatan för att promenera längs sveavägen bort till hötorget och hälsa på papsí på jobbet. hann även springa in på gt, mq & hm. två vita linnen och ett par ljusblåa shorts fick följa med mig hem, från hm.

åkte sen mot högdalen och hem till B, sprang tillbaka till högdalen för att köpa godis och paprika. hem till B igen och äta tacos, muuuumsigt ! har mest suttit ute på deras veranda och pratat med B & C om allt möjligt för att sen spendera lite mysig tid med B i sängen medan I satt och spelade sims, alltid lika trevligt med hennes sällskap. ungen är helt underbar!

senare ikväll blir det att kolla på da vinci koden med min älskade för att sen lägga oss någorlunda tidigt. ska upp ganska tidigt för att fira att Högdalen fyller 50 år med att kolla på när Måns uppträder på scenen utanför kyrkan som jag och B såg när det dom reste när vi var i högdalen en snabbis. puss



i norge på äldsta kusinens landställe


need 2 sleep, good night

nu ska jag bara måla naglarna lite och sen ska jag bosätta mig i sängen med båda häftena och traggla in allt skit. vet nån vad en Valthorn är ? nä precis.. ingen, men det ska jag kunna tills imorn. hahahahaha !

Kvällens humör: trött som en griiis
Kvällens borde: plugga meraaa
Kvällens frisyr: ruffsigt men utsläppt
Kvällens klädsel: jeans gt blus kappahl
Kvällens accesoarer: örhängen & från å med igår ring
Kvällenssmink: förstört av tårar
Kvällens bästa: godiset!
Kvällens sämsta: tas inte upp i bloggen
Kvällens köp: goooodis från FK
Kvällens sysselsättning: vart med namnen där uppe.
Kvällens låt: hey there Delilah
Kvällens planer: måla naglarna, plugga & sen sova
Kvällens materiella vill ha: en flygbiljett till paradiset
Kvällens längtan: jag vill ha sommarn, nuu
Kvällens fundering: varför just jag ?
Kvällens beroende: muuuusic!
Kvällens middag: lunch/middag kl 16.30 - fisk, potatis & sås

går på den sista energin just nu, behöver sömn. natti på er.



såhär fina är blommorna utanför min port, lovely
 
jag älskar dig Sebastian Helge

I love him



en pärlplatta kanske inte beytder så speciellt mycket. men när man ser pojkvännen sitta och kämpa ihop denna pärlplatta som jag tagit kort på, blev jag helt varm i hela kroppen. HALLÅ ?! .. grabben är 18 år och sitter och gör en pärlplatta till sin 2 år yngre flickvän som gjorde ett litet hjärta (med pärlor) till honom. jag har inset att ålder nog inte spelar någon roll, barnslig kan man vara oavsett ålder. fjantig som jag är vågar jag nog inte erkänna det själv, jag kan inte göra fula miner/grimaser eller sånt någon gång.. det är något som får mig att känna mig liten, och det är något jag inte vill. eller fatta mig rätt, jag älskar barnsliga saker, men att göra dom är jag osäker på om jag vågar.

mystiska ddea ? eller ?



att folk ibland frågar om jag kommer från utlandet det är något jag tar som en komplimang ibland, och ibland inte. Även fast det är väldigt annurlunda att jag får höra att jag ser ut att ha rötter nere i mellaneuropa, fascinerande egentligen. i like it. juste, ni som inte känner mig eller bara vet om vem jag är har ju inte fått det klart för sig att jag är expert på det man kanske inte tror om lilla mig ? jo att jag är duktigt på sex. jag har vuxit upp i en familj där mina föräldrar berättat hur barn blev till enda sen jag knappt kunde läsa. min favvobok var ett tag och är nog det fortfarande ett barn blir till som ett par män/kvinnor skrivit, fantastiks bok verkligen. om det är något jag skulle kunna jobba gratis för så är det att åka runt på olika skolor och föreläsa om hur sex egentligen går till, och att det inte bara handlar om att man ska göra kvinnan gravid och hjälpa samhället med att skapa en ny generation som man har sex. utan att det egentligen går ut på att man ska ha så skönt sex som möjligt. jag tror att det är viktigt för er alla att veta att jag är en sån skruvad människa som hatar skolan, men älskar att prata om sex. sex överhuvudtaget är ett mysterium, för det kan både vara skönt och göra ont på samma gång, om det är något jag verkligen älskar så är det att bevisa saker som människor inte tror att jag kan göra. jag menar, när man hör att ens älskade säger - "esteter har ingen framtid" och det jag brinner för är dans och det jag verkligen har drömt om är att ha dans på schemat, så blir jag lite fundersam. då jag tänkte söka till ett mediaprogram på gymnasiet. men nu i efterhand står jag för att jag valt det jag valt, och det är att gå danslinjen på St: eriksgymnasium och kunna dansa varje dag. jag behöver det för att kunna orka. tillbaks till ämnet jo att man kanske inte tror att jag kan stå framför en högstadieklass och verkligen berätta om hur det går till, hur de två olika könsorganen ser ut och så. ibland är jag en blyg tjej, men oftast är jag väldigt på och såfort det handlar om ett ämne jag brinner för, så kommer de andra i disskusionen inte ha en chans mot mig. jag älskar det

ohherregud, det skulle bli ett kort inlägg om något ni inte visste, men det blev ett brev istället. men en paus i pluggandet behövdes. nu ska jag plugga in massa olika historiska epoker i klassisk musik, önska mig lycka till. det behöver jag verkligen. om jag får mvg på provet, så går jag ut med mvg i musik, lycka !

pluggpluggplugg

sorry .. men jag har inte tid. jag har massa plugg och det prioriterar jag. imorgon efter skolan kommer inlägget om resan, efter det så slänger jag på mig nått sött och åker och möter B för att gå ut och äta med honom. ska bli supermysigt. bara han & jag, längtar som faen efter honom ju.. även fast jag var med honom för 10 timmar sen. han är just nu påväg till råsunda och solna för att sälja öl/godis/läsk åt alla aik'are som hejjar fram sitt älskade lag. jag själv står just nu i ett svårt val, pojken vill göra mig till dif'are medan papí vill ha kvar mig som hif'are, svårt val, för båda männen är de som betyder allra mest.

nä nu väntar musikhäftet, wish me luck!


kändes lite som att vi var utomlands ibland,
eller så drömde jag bara just den sekunden.

älskade sthlm

nu sitter jag här, helt nyvaken i älsklingens rum. kom hem till skarpnäck 21.00 men mamí skjutsade bot till högdalen, innan hon var tvungen att skynda sig in till stan och hennes jobb. såklart så lyckas jag pricka in att komma hit mitt i CL-finalen mellan Barcelona - Man United, och eftersom man har en fotbollsnörd till pojke, så blev det att så snällt kolla vidare på sista minutrarna av första & hela andra halvlek. sen bar det av till donken för att försöka få tyst på min störda mage, som förövrigt skriker såfort den är hungrig. åkte hem sen för att somna i den sän jag älskar att sova med, för man har alltid sällskap när man sover i den, prova ska ni få se ! eller nej förresten, ni får inte !!!

jag har ju somsagt halvdag idag, och jag tror att det står kemi & labrationen som vi måste göra för att testa om de ska införas Nationelltprov i NO, haha skjut mig. jag suger på labrationer... tråkigt nog! Efter vi har slutat vid 12.00 så kommer jag springa hem och skriva ett inlägg om våra fantastiska 3 dagar på gotland, me likeiii

Nu väntar en överraskningsfrukost som B håller på med där uppe, även fast jag vet vad han håller på med, för han försa sig igår.. så uppskattar jag alltid överraskningar. hörs sen vid ett kanske, pussar


valborg, 7 månader & 15 dagar, <3

Manda Selin

Jag vet inte vad som hänt, men jag vill inte ha det såhär. jag vet att jag borde skärpa mig, men jag bryr mig ju bara. vill inte att du ska vara ledsen och så, du är ju trots allt min lillasyster och det har du alltid varit. bilderna på oss när jag klättrar på dig och försöker pussa på dig, remember ? Så vill jag alltid kunna göra, jag hatar hur våra relation ser ut nu idag.. hoppas du någongång kommer läsa det här inlägget, I miss you, like hell ! känner mig ju så ensam utan dig.


på en restaurang i USA, Kalifornien.. påväg ner till LA. det var våran resa!

Destination Gotland

nu är det 25 min tills vi ska stå utanför ICA där vi ska bli upphämtade. Nu känns det otroligt skönt att vi ska åka, dessutom så förstör ju inte vädret den känslan som verkligen känns bra. även fast jag kommer sakna (?) (om jag nu hinner göra det) de söta i mittt liv, fast framför allt min baby.

Drömmar älskar jag, och har drömt en sån gullig dröm inatt, ohgud! Men vi hörs på onsdagkväll eller torsdag i värsta fall.

GOTLAND, HERE WE COME


det ska föreställa SAMS, men på bilden blir det AMSS. jag älskar er!!!!

en trött dea

nu är det dax för lilla mig att sova, sitter och pratar med älsklingen i telefon. gaah vad jag älskar honom ! och dessutom kommer jag sakna honom cp mycket nu när vi är borta. det är något med honom som gör mig helt beroende.. nä nu kallar sängen, är supermegatrött. hörs imorgon innan vi åker, loooove

vecka 22

Måndag:
Båten avgår 11.05 från nynäs - ankommer till visby hamn 14.25
Förmodligen fotboll & grillning lite senare


Tisdag:
Dagsutflykt till Visby stad, SAMS + fika + shopping !!
Blir nog restaurang med resten av klassen

Onsdag:
Packa ihop allt för att åka hem
En sista sväng i Visby
Båten avgår 16.45 från visby hamn - ankommer till nynäs 20.05
träffa mitt älsk en snabbis

Torsdag:
Halvdag i skolan, går till 12.00
hem & plugga till musik & religionsproven jag har på fredag

Fredag:
Religion&musikprov, går till 13.40
spenderar kvällen med B

Lördag:
12.00 i högdalen c för att kolla på måns med liten & B
åker kommunalt till täby för att fira min moster

Söndag:
Slappar dag nummero uno ! 
ska försöka fika med någon..
vila upp mig till friluftsveckan med skolan


solnedgången vid vattnet i semesterbyn Gustavsvik, där vi ska bo. kärlek

tagen av Andrea

Är: Alltid den gladaste
Ger intryck av att vara: Snäll och social, pratglad helt enkelt
Mår: Sisådär, är trött
Ska: Packa färdigt, får paniiik
Har: Världens bästa pojkvän
Bör: Äta, inte ätit riktig mat på hela dagen
Kan: Bara flörta med vänster'ögat

Blir glad av:
Söta ord/sms
Vill ha: Pojken vid min sida livet ut
Skulle vilja: Åka utomlands i sommar, helst med den bästa
Tycker om att: Kärlek & värme
Drömmer om: Bättre betyg
Längtar till: Sommarlovet & den dagen vi flyttar från skiten
Fasar inför: Saknaden efter älski, kommer inte klara mig
Har ett brinnande intresse för: Dans & kärlek på högsta grad

Bryr mig om: De som visar att de bryr sig om mig
Trivs med: Pratglada, osociala & blyga gillar vi inte.
Bor i: En etagevåning i söderort
Klär mig gärna i: Tights & någon fin blus, även jeans går bra.
Dricker gärna:  Vatten & chailatte
Lyssnar ofta på: Det som spelas på nrj
Läser: För sällan, måste börja bli läslus igen.
Nu: Packar inför gotlandsresan, here we come

Arg på: nothing ? varför lägga tid på det.. ?
Stolt över: Det som alltid blir bra
Rädd för: Ingenting just nu
Lycka: Älsklingens famn
Äter: Nästan inget, lever på frukt.
Sover: At the night
Dansar: Ohjaa, kan inte sluta röra mig
Lever: För att vara lycklig dag in & dag ut

VILKEN SIDA TYCKER DU BÄST OM HOS DIG SJÄLV?

Är ett socialtmirakel

...OCH VILKEN TYCKER DU MINST OM?
Kan bli arg för ingenting, irriterande som bara den

DITT LIV HAR HITTILLS VARIT...?
Underbart, även fast vissa stunder kan man stryka över


VILKEN ÄR DIN STÖRSTA PRESTATION?
Alla dansprov jag gjorde i mars 2009


VEM ÄR DIN STÖRSTE FIKTIVE HJÄLTE?
Modesty Blaise


VILKET ÄR DITT/DINA MOTTON?
"Titta inte bakåt i tiden, det är framtiden vi kan ändra på"


VAD HAR DU PÅ NATTDUKSBORDET?
Väckarklocka, lampa, fotoram, toffsar, små mynt & ett läppsyl


NÄR TVIVLAR DU?
Inte alls ofta !


NÄR KÄNNER DU DIG STOLT?
När jag lyckats med någonting


VILKEN SKIVA ÄR MEST NÖTT I DIN SAMLING?
Spotyfi sköter det dära

VAD GÖR DIG FLY FÖRBANNAD?
Orättvisa, det gör mig argare än argast


VILKET DRAG FÖRAKTAR DU HOS ANDRA?
Oärlighet

VILKEN ÄR DIN HEMLIGA LAST?
Oj, den vet inte många om..


VILKET ÄR DITT KÄRASTE MINNE?
Det finns massor, men känslan när det blev d<3b var helt otroligt


VILKEN ÄR DIN MEST ÄLSKADE SAK?
Sak ? det är nog mobilen& ipoden


NÄR DU BLIR RIKTIGT SUGEN PÅ NÅGOT, VAD VILL DU HA DÅ?
Pussar, pussar, pussar!


packapacka

nu har man tittat på det avsnittet jag missade igår av robinson. helt sjukt att Jarmo hela tiden mår bra och kommer tillbaka med massa plåster och är på topp bara några timmar efter att hans ena finger gick ur led och hela huvudet blev i stort sätt rött, eller iaf i ögonhöjd och uppåt.


nu blir det att packa ner allt i min pytteväska, får se om det går.. annars får jag ta en till! typiskt mig att packa massa kläder i onödan. men vi kommer ha tur med vädret, så det blir massa sommarkläder med. hörs laater

söndag = packdag

nu har jag fått lite tid över till att blogga och göra en liten lista som måste göras innan imorn klockan 11.05, då båten går mot gotland, det ska bli superdupermysigt !

idag - 24/5
- plocka fram alla kläder som ska med
- följa med B till bussen
- när jag väl är ute, så smiter jag in och solar på flex
- måla naglarna
- kolla på GA-avsnittet som jag spelade in, då jag var borta i onsdags
- kolla på filmen step up 2
- sova tidigt, för det blir en tidig morgon imorn.

imorgon - 25/5
- vakna & packa ner de sista packningen
- gå bort till sofie & hoppa in i deras bil tsm med resten av sams

nu är det inte långt kvar av nian, gud vad jag längtar tills den 12/6


solen håller på att gå upp

nu har vi precis kollat klart på a walk to remember . blandade känslor och en jävligt bra film. rekomenderas faktiskt!

nä nu ska vi soooova, natti

just nu har jag hallonröda

vänta ! måste bara påpeka att det här med nagellack är det tydligen massa som har fastnat för, iaf jag & sofie.. vad jag vet just nu. i <3 fina naglar

goooodis

 ska ner och köpa lite godis tills b kommer. för att sen dra igenom dammsugaren under sängen och resten av rummet. känns grymt fräscht och dessutom vill jag inte ha en halvtdöende pojkvän inatt som inte tål mina bästavänner = dammråttorna hahaha.

designen är ny, men den är inte helt klar. ska försöka bli klar med den innan jag behöver springa och möta min fantastiska pojke som är på bio med sina killpolare just nu, tror dom ser änglar & demoner. är den filmen något att se ? tell me!

kyssar från eran lilla halvsjukling, Dea

sammanfattning

ojojoj, förlåt igen. gud vad kass jag är på att uppdatera.

det jag faktiskt har hunnit med är ganska mycket på två dagar, men ni ska iaf få en överblick på det.

- fått färg på näsan
- fått ett till tecken på att världen är liiiten
- åkt hem mot sthlm
- varit hemma en pyttestund
- varit på närakuten då mamí var orolig
- blev friskförklarad
- åt middag, romantisk middag med B
- duscha & gjorde mig iordning hos B
- spendera kvällen med B & hans kompisar
- vaknat upp med den mest underbar person som finns
- kommit på min enda fetish och det är att fixa naglarna/NAGELLACK


italy 13/8-21/8 2007, rome
bilden har ingenting med inlägget att göra, men minnen väcks när jag ser denna bild, så det fick bli den.

nu blir det att planera kvällsplanerna. troligtsvist blir det en hemmakväll, då jag inte har varit hemma och tagit det lugnt på väldigt länge, och det behöver jag. så lördag + söndag blir det vilodagar. innan det bär av till gotland, yiiiiha

myspys

sitter med B och pratar med Isabella som lägger pärlplattor. vi ska strax byta om och gå ut för att njuta av det härliga vädret.

igår kom dom vid 5 och hämtade upp mig, för att sen åka mot norrtälje och sen yxlan. blev ett stopp på donken för att äta och stäcka på benen. kom fram hit runt 20.00, tog en promenad ner till stranden för att kolla hur det såg ut och mysa av solnedgången, hur myigt som helst. kan man verligen tro att jag älskar att åka bort ifrån storstan och sthlm ? jag som älskar att vara i stan, är i stort sätt uppvuxen där, då jag var farmor och Lindas svans, haha.

men nu väntar solen, för jag ska iaf få lite färg här ifrån, annars har jag failat...


E blir 4 den 19/5

 

imorgon så fyller den mest busigaste tjej jag vet, 4 år ! såklart så ska jag dit 2morrow och fira skitungen (: denna dag är som mest uppskattad av den stora tjejen. älskade kusin, ha en sjuktbra födelsedag, me love you

3/5 får bion

förhandsvisningen var bra och dessutom fick man sig en prommenad bort till kungsan, storis har sina anledningar, höhöh. mycket catch up talk och det gillar vi, den lilla oskyldiga dea som jag först trodde att hon var, är nog inte speciellt oskyldig längre, nu när man får höra ett å annat, hah.

men kollade sista delen av aik-dif på tvn och sen dess har jag legat i min underbara säng. den jag knappt kommer få sova i på ett tag.

nästa vecka drar jag &min störda klass till gotland och röjjer runt i Visby 25-27 maj, ska bli så himlans roligt! fast utomlands hade inte suttit fel, men har man inte tillräckligt med pengar, så får man köra på plan B

nu ska jag bara ner och få i mig något, har inte ätit riktig mat sen lunch, yippie.. jag lyckas alltid.

förhandsvisning

godmorgon på er!

Idag är en bra dag. första dagen vecka 21 & det är sol (eller det va sol nyss..) å nog inte så kallt för den delen. idag börjar skoldagen med ett spanskaprov som jag hoppas att jag ska klara, kom på att jag va tvungen att börja plugga i torsdags usch kill me men det ska nog gå great. senare på dagen blir det eng, matte & idrott (ute). sen bär det av hemmåt för att fixa det som ska fixas, då jag sen måste ta mig in & möta upp Storis någonstans i stan. för att sen traska bort till biografen Park för att kolla på en förhandsvisning av filmen Bröllopsfotografen som är gjord av Ulf Malmros för att sen få ett papper där vi ska skriva vad vi tyckte om den osv.

men, nu ropar badrummet efter mig. kyssar



smygfotografen Dea, höh

sova

ska strax hoppa i säng, ska bara få i mig lite yoghurt så jag inte vaknar inatt av hunger. natti

lista

SENASTE PERSON SOM
Du sov med:
älsklingen
Såg dig gråta:
Linda & mamí
Fick dig att gråta: ett samtal..
Du pussade på: mamí
Du gick på stan med: alice & gustaf


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit?
yes
Köpt någonting? smoothie, vitamin defence
Varit sjuk? feber = sjuk
Sjungit? just nu, höh
Sagt "jag älskar dig"? ja, till baby
Träffat nån ny person? nix
Saknat någon? klart jag har
Kramat någon? si
Kysst någon? jaaa


FÖRSTA
Första bästa kompis: Björn & Elin
Första jobb: gateu
Första inhandlade skiva: måste varit spice girls
Första begravning? sture's.. i fredags var det den andra jag var på
Första piercing? I naveln, för exakt 1 år sen.


sunday

Ni som läst denna blogg ett tag, eller bara känner mig. vet ju att jag är halvnorsk, mamí är helnorsk så då blir det flaggning såklart. men jag har knappt varit hemma idag, så för 3 timmar sen kom jag hem och pussade på min mami och viftade lite med norska flaggan. Jag är en otrligt stolt Norrman och skulle egentligen velat åka upp till skansen och kollat vad som pågick där uppe på berget, men hade inte alls tid.




Dagen har bestått av massa trevligt sällskap. först ensam hemma hos B med solning och frukost, underbart! för att sen mellanlanda hemma här och lämna/hämta lite grejor, för att ajg sen skulle begé mig mot stockholms innerstad och möta upp Alice. Gustaf mötte vi upp i gallerian för att gå på jakt efter en kuvertväska. tillslut blev det två från gina, då tjejen inte kunde bestämma sig, typiskt tjejer! pussande på min älskling blev det också i 4 omgångar då vi gick om varandra och han & hans co lämnade ett läppbalsam som jag glömt tidigare på "morgonen".

denna vecka kommer vara great!

Måndag: skola 09.30-16.00 , kvällen kommer spenderas på biografen park, förhandsvisning med AF!

Tisdag: skola 09.00 - 16.00 till Fam Backteman för att gratta Estrid som fyller 4 år den 19/5 (tisdag)

Onsdag: skola 09.00-15.00 direkt hem och packa för att åka till B & umgås med honom tills jag + fam Helge åker till deras land och spenderar några dagar på landet, ohjaa.. vad det behövs. bara få spendera massor av timmar med den mest älskade människan i mitt liv just nu (förutom min mamí)

Torsdag: not home, nås på mobilen!

Fredag: hemmåt ser planerna ut & det ser ut som att det blir parmiddag denna fredag, men vi får se..

Helgen: är inte planerad än, men det kommer väl upp något ju längre veckan går.

nu blir det plugg för hela slanten, puuuuuss

the city

nu sitter jag med alice & gustaf på coffehouse by george för att fika. alice bad mig ta med mig lilldatorn, så då gjorde jag såklert det. kunde även blogga, så jag åkte lite tidigare från B

juste, gårdagen blev helt ändrad. fick feber=arg på något, så jag åkte hem. slängde i mig några tabletter, såg sveriges bidrag och sen drog jag mig bort till gullmars för att åka till juliaborg och möta upp b, för att gå bort till jonas & fortsätta  kolla.

nu ska alice få blogga och sen fixa lite med ett skolarbete. pussar

saturday

ojojoj,det blev ingen bloggtid igår. och idag hann jag verkligen inte tidigare. barnkalaset är done  ! och fiskdammen var väldigt uppskattad.

nu väntar vi in de andra, alltså släkten och gudbarnet har inte sovit en blund. så hon lär väl slockna snart, synd för hon ska ju firas tillsammans med hennes storasyster Estrid.

kvällen spenderas här, eller det är vad jag tror. annars får jag nog med mig någon ut.

Morgondagen kommer bestå av redovisningsträning + spanska pluggande men jag ska faktiskt också hinna med att träffa Mini, min Alice som har varit på Mallis denna vecka. mycket catch up talk med henne, me liiiiike !!


fredag

nu är det bråttom och vi ska till skarpnäck för att umgås med mina kära släktningar. dessutom ska vi planera inför morgondagens kalas !

men skriver mer hos farmor, dagen har varit underbar men med massa tårar, även om det hör till. länge sen man fick umgås med alla från selin släkten, eller asså de närmaste, dock saknas mamì & pontus, då båda ska och är på jobbet.

hörs laaater, nu är dea lycklig

sminka mig ?

precis ätit upp frukosten och ska in och trängas med mami ó sis i badrummet, ska föra mitt hår & fixa luggen också. ska vara utanför kyrkan 10.45 och är nog ute ur den kyrkan vid 12.20 .. jag vill inte, har varit på en redan och då var det lindas pappa som hade dött och (såklart var det jag som grät mest, förstod inte varför, men tänkte nog mig att det var min pappa som låg i kistan..) då hade vi åkt enda upp till färila, där vi egentligen skulle ha begraft gmorfar också.. men det blev här i sthlm/skogskyrkogården istället.

ska möta upp B vid 15.00 för att umgås med honom & pussa på honom. första pussen som flickvän i 8 månader, gaah jag kan inte släppa det där med att det är 8 månader idag och att det verkligen är det, I can't belive..

underbart

med tårar i ögonen av både lycka och olycka, så ska jag ta med mig min andra halva och begé mig upp till min älskade säng. gaaah.. I need 2 sleep, nownownow. godnatt, hörs senare idag (?!)

rixfm

på tal om imorgon, så är det tydligen rixfm-festival också. ohgud.. har gett min fantastiska pojkvän ett mysterium, då han ska hitta på något tills imorgon eftermiddag/kväll då jag helst vill vara ensam med honom. jaja, det slutar väl som alltid, i någon annans hus med alkohol inblandat (dock inte jag, gör på VDE.. som dollyblond gör!) like always, fanfanfan.. jag vill verkligen inte det. men får se.

annars kanske vi ses på rixfm-festival liten snabbis, vill ju se underverket Måns Zermerlöv som är här då !


15 september 08

sitter och räknar ner tiden då det bara är exakt 1 timmar och 33 minuter  tills jag har varit den lyckligaste på jorden i åtta hela månader, jag kan inte fatta. ställer mig hela tiden frågorna:
- vad ser han egentligen hos mig ? (som inte jag ser)
- hur kommer det sig att det bara blev vi, genom ett litet sms, som JAG skrev?
- hur kan vi ha hållt ihop så länge ?
- älskar han mig fortfarande ?
- lever han ? (om han inte svara på ett tag..)
- varför just lilla mig, han som är världens underbaraste lixom ?!

Jag kan nog aldrig få de svar jag vill ha, för när jag tänker efter.. och vänder på det. så finns det knappt ord på det. det enda jag kan säga, är att jag älskar honom och aldrig kommer lämna honom, för någon annan. men när han säger det, så tycker jag att han ska säga mer, mer & mer. jag vet innerst inne att han älskar mig, men att höra det varje dag förgyller hela min dag, särskillt när jag bara får ett sms helt plötsligt, oh yes, I love the perfect guy in the world. kan lixom inte förstå att just den killen jag verkligen kämpade för och krigade för att ha, valde mig och säger saker jag nästan skrämms av. jag är egentligen för ung. hade velat spola fram tiden 8-10 år, då hade det inte varit konstigt med att vilja flytta ihop, planera allt i detalj etc.

Lilla jag på mina ynka 16 år vill leva med min pojke resten av mitt liv, spelar ingen roll om jag så behöver flytta varannan sekund för att få 5 minuter med honom per dygn, jag skulle offra allt för honom. nu är det bara 3 år kvar tills jag kan åka ner till skåne om så jag behöver det för att spendera mina nätter med personen som har initialerna SH.

Sebastian, jag Andrea älskar dig med hela mitt hjärta. du kommer aldrig få slippa mig. dea<3basse



middag.. ciao

ska strax springa in till badrummet & byta om då det blir middag hos farmor. ska vara där 19.00 exakt, men ska försöka hinna klart och vara där innan. Rut, Brita & Mats kommer vara där, om jag inte är helt ouppdaterad, höh. men med trevligt Selin-sällskap så sitter det aldrig fel med middag.

till kvällen blir det att det åker ut några kläder på bloggen för försäljning. hoppas några kommer vara intresserade. har iaf en som älskar min garderob, nämner inga namn !



Saknar dig Alice Janson, kom hem nuuuuuuu!

tjejer..

- Tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- Tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
- Tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
- När du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det garanterat hänt något.
- Tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
- Skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
- När en tjej säger "Jag älskar dig" vill hon höra : "jag älskar dig också" inte: "detsamma"
- Skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
- Presenterar du inte henne som din flickvän inför dina vänner, är du illa ute.
- Vänd aldrig bort huvudet från henne, det sårar henne.
- Använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het.
- Ta henne i handen/ håll om henne när andra är runt om.
- Tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
- Påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.
- Tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säker..

100 frågor

100 frågor!
1.Vad är klockan: 17.19
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Andrea Linn Modesty
3. Smeknamn: Dea, lill, älskling etc.
4. Vad heter dina föräldrar: Berit & Kenneth
5. Antal ljus på din senaste tårta: oj, papí & jag hade typ bara 10. men fyllde 16 år
6.Husdjur: haft reptiler, men om jag fick välja ett nu skulle det bli en litenliten hund
7.Hårfärg: blond
8.Favoritfärg: rosa, helst ljusrosa
9.Piercing: Naveln
10.Tatuering(ar): ingen än, men det kommer efter 18 års dagen
11.Födelseort: Tallkrogen
12.Bostadsort: grön linje
13.Nuvarande bostad: etagelägenhet i söderort
14. Har du varit kär: ohja, tredje gången gillt !
15. Har du varit i några andra värlsdelar: centralamerika & nordamerika
16. Har du varit med om en bilkrasch: ja, tre. men jag är ju hel ? x)
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):  4 såklart
18. Kaffe eller chailatte: Chaiiiilatte
19. Snuttefilt eller kramdjur: kramdjur, har min Esmeralda
20. Salladsdressing: nope
21. Färg på strumporna: hudfärgade
22. Lyckotal: 12
23. Favoritfilm: satc-filmen + step up
24. Favoritcitat ur en film: "nobody puts baby in the corner" dirty dancing
25. Bästa semestern: USA nr. 2 , SF+LA+NY ohyes I love it!
26. Favoritmat: Sushi
27. Bästa veckodagen: fredag
28. Senaste låt du har lyssnat på: time of my life från dirty dancing
29. Tandkräm: någon stark
30. Favorit TV-program: greys anatomi, robinsson 09 & satc
31. Favoritrestaurang: någon sushi-restaurang
32.Favoritblommor: blåsippor
33. Tycker inte om: osnälla människor
34. Sport att titta på: haha, har inget sånt intresse
35. Snabbmatrestaurang: får väl bli donken
36. Senaste sjukhusvistelse: i oktober, första veckan
37. Favoritdricka: Vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: ljusgrön
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: ingen gång, är 16 år
40. Var är du om 10 år: framgångsrik mäklare som bor i New york & säljer lägenheter
41. Vem fick du senast e-mail från: facebook
42. Är du dömd för något brott: (haft sex innan 15 år ?) ne verkligen inte.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: NK
44. Vad gör du när du är uttråkad: pluggar, haha
45. Fras/ord du använder (för) ofta: är högljud..
46. Vän som bor längst ifrån dig: Sarah Roos
47. Vad retar du dig på: orättvisor
48. Det bästa du vet: kärlek
49. Läggdags: runt 23.00
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: svara på vadå?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: donno
52. Vad är klockan: 17.30
53. Något du inte klarar dig utan: mobilen
54. Favoritlek: inte nudda golv
55. Favoritfilmmusik: har massa
56. Skostorlek: 36.5/37
57. Syskon: una hermana
58. Favoritpålägg: guuuurka
59. Om du skulle skänka bort pengar, till vad & varför: bröstcancer & för att visa att jag bryr mig
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: "jag älskar dig"
61. Bästa bok du läst: oj det är många, för många
62. Är du internetberoende: haha, säkert x)
63. Favoritdjur: Giraff
64. Gillar du snö: ne, snö gillas inte
65. Favoritglaglass: B n' J strawberry cheesecake
66. När köpte du något åt dig själv sist: tidigare idag, Vitamin Defence & kinapuffar
67. Är du långsint: ooonej.
68. Favoritgrupp/artist: har fastnat för massa coldplay låtar
69. Vilken är din bästa egenskap: alltid glad & är ett socialt mirakel
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: klara av gymnasiet & börja studera till mäklare
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: nej, hatar djurplågeri
72. Vad gör du: pratar med mamma & lyssnar på dirty dancing låtar
73. Mest intressanta stad du varit i: new york/rom in italy
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: en ung giraff, nyfiken & söt
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: personer som aldrig är nervösa
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: just nu, är inne på dag 241, 8 månader 2morrow
77. Favoritgodis: frukt är godare
78. Spelar du nåt instrument: nope
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: I love 2 dansa
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: min farfar
81. Vilken film såg du på bio senast: oj, australia tror jag
82. Senaste köpa skiva: köper inte längre
83: Roligaste konserten: har inte varit på någon..
84. Bästa känslan: kär-känslan
85. Samlar du på något: pussar, kyssar, dagar tsm med B !
86. Isåfall vad: läs ovan
87. Är du feminist: nej, men vill helst ha det rättvist
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: ingen aning
89. Favoritskiva: @ spotify beyonce's senaste
90. Bästa kompis: Victor Bromark
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: dryg och irriterad, slänger oftast med väskan..
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att min nacke gör ont
93. Favoritlåt: there she goes - sixpence none the richer
95. Har du en mobiltelefon: ja,cybershot 902 röd (C902)
96. Vem är du kär i just nu: my darling
97. Vad är det vackraste som finns: bra vänskap
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: en jordenrunt-resa med B
99. Är du homo- eller bisexuell: nope
100. Vad är klockan nu när du är klar: 19:23

hope

Dagens humör: pigg& glad
Dagens borde: skola & sen pluggaplugga svanska
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: vit tshirt h&m stickad tröja gina t jeans abercrombie& f
Dagens planer: lära mig mkt om kristendomen på so'n
Dagens materiella vill ha: godis
Dagens längtan: till helgen, både kalas & firande öht för min del.
Dagens beroende: yoghurt & special K
Dagens tråkigaste: att det inte är fredag idag.
Dagens person: Sif!
Dagens låt: Måns Zelmerlöw - Hope and Glory Acoustic




tröttmössa

hemkommen från B och efter mycket snack fram &tillbaka så har jag lugnat ner mina nerver från tidigare idag, när jag såg sis gråta..

IDAG HAR JAG FAKTISKT NAMNSDAG, EN AV TVÅ..

Linnea, Linn

13 maj


Namnsdagar


Linnea

kommer från blomsterkungen Linnés latinska familjenamn Linneaus, taget efter en uråldrig lind vid hans fädernesgård. Linnea började användas omkring 1840 och kom in i almanackan 1901. Namnet var mycket populärt kring sekelskiftet. Antalet namnbärare är drygt 58 500, av dessa har runt 8 800 det som tilltalsnamn.


Linn

är ett nyare norskt namn som blivit mycket populärt på sistone. Faktiskt är det numera ett av de allra vanligaste tilltalsnamnen. Troligen är Linn en kortform av Linda eller Linnea. Antalet namnbärare är runt 10 200, av dessa har omkring 8 100 det som tilltalsnamn. En känd Linn är Liv Ullmans dotter, fotomodellen Linn Ullman.



Men nu ska jag upp till min säng å sova, för det har blivit sena nätter hela veckan. somna innan tolv = skönhetsömn, hoppas att jag lyckas!

blev också välldans massa gråt idag, tillåmed under greys. usch jag hatar när jag hör om döende barn, om döden öht.. jag hatar det  (blir inte bättre för att vi kommer påminnas om gmorfar's död nu på fredag då det är begravning) fanfanfan.. jag är nog rädd för döden. jag älskar att leva och vill göra det tills jag blir 500 000 år ! Vill ju slå REKORDET för tanter, med stora marginaler, ohyes x)


prommenad med AF

tidigare.. innan jag va tvungen att steka pannkakorna: nu sitter jag hos B och ska strax lägga mig i sängen och ta en powernap då jag inte mådde bra tidigare idag. en av lärarna konstaterade att jag hade feber. men med massa tabletter i mig så klarar jag mig iaf tills jag kommit hem ikväll.

fast nu gör han lite extra pannkakssmet till mig då de två bröderna åt upp alla pannkakor innan jag ens hann tänka klart, höhöh.

update: Nu har jag ätit färdigt! men idag så blev det så att vi slutade som vanligt, fast skoldagen avslutades med en gråtandes lillasyster då inte en viss person är snäll mot henne. traskade hem, åt mammas goda köttfärssås m. spagetti för att sen skynda mig till bussen som gick mot juliaborg där storis satt och väntade. blev en prommis från juliaborg med en vilostund på Helgestavägen's busshållsplats där vi pratade minnen, så himla roligt. miss u my idol.. vidare gick vi bort mot högdalen för att ta bussen bort till anneboda för att möta upp camilla. tog sedan bussen hit och landade här.

Hur blir det med säljning av kläder här på bloggen då.. var det några som ville köpa nått ? puss

en dag på stan

nu har jag precis ätit upp min redia-frukost, gröt.. mumsigt.

idag är min svenska/spanska-lärare sjuk, så då blir det att kolla film hela dagen,l (eller halva, det beror på hur min eng-lärare planerar när vi ska få gå för dagen) ska bli otroligt skönt! ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse.

gårdagen spenderades hos kusinerna, eller först åkte min älskade bästis till skarpnäck & mötte mig, då jag va en segiiis. sen åkte vi till hötorget, hälsade på papí & sen gick vi bort till odenplan. skönt med lite friskluft, särskillt i stan med massa underbara lite smålyckliga människor som går upp&ner längs drottninggatan. vidare hem till VB för en vilostund medan han plockade iordning sina träningsgrejer och sen bar det av ut. ringde farmor & var snabbt på buss 2 påväg bort till L&E. åt och kollade på sveriges bidrag i semifinalen, sen tog jag farmor i handen och sprang ner till bussen & sen tunnelbanan när vi var på odenplan, tajmade såklart skarpnäck'ståget med marginaler, me like!

Idag blir det att träffa storis efter skolan & sen blir det kanske att jag åker till hemlig också, who knows ? ciao

Tisdagen

nu har jag kollat på eurovision song contest semifinalen.. och vi kom vidare. skööönt !

ska strax springa in till köket och fylla en skål med sommarbär yoghurt och kellogs special K, mumsigt värre.

saknar B som faen, vill inte vänta tills fredag, åååh kill me ! I need some tlc with my darling boyfriend..

  

blond niggA

Nu är jag strax klar, ska bara upp till badrummet och borsta mina tänder. sen är jag ready 2 go ! Idag är det skolfoto & på spex'et ska jag &sif vara niggas, höhöh.. har kameran med mig, så det blir en del bilder.

måste kila, hug

Har du den senaste månaden:
Sagt jag älskar dig och menat det? Jag skulle aldrig kunna säga det utan att mena det.
Bråkat med din flickvän/pojkvän? nja, men småtjaffs finns det gott om
Vad är du mest rädd för?  olycklig kärlek
Vilka kläder sover du i?  inget
Vart vill du gifta dig? on a beach
Varit kär? JAAA
Gråtit? ja.. tyvärr
Köpt någonting? ohjaa
Varit sjuk? är det just nu..
Sjungit? sjunger i duschen  
Träffat någon ny? ja det har jag :)
Saknat någon? saknar baby varje kväll
Kramat någon? yes!
Kysst någon? igår fick jag massa kyssar
Haft sex? om jag har!

kvällens

Kvällens humör: tårar & lycka
Kvällens borde: plugga inför morgondagen
Kvällens frisyr: Hästsvans + luggen i spännen
Kvällens klädsel: mjukisar nike tshirt eve hood peak performance
Kvällens planer: tvtvtv & orolig dea
Kvällens materiella vill ha: mera sommar/vårkläder
Kvällens längtan: Sommaren + lovet
Kvällens beroende: egengjord smoothie
Kvällens tråkigaste: fick reda på att klassresan är framskjuten till V22
Kvällens person: Mami ó Papi
Kvällens låt: looking for love - September



ooups, men jag bjuder på den.. för jag älskar trosorna + 'jackan'

vilodag

äntligen på benen igen. vaknade vid kvart i tolv av ett samtal från en orolig pojkvän.

har inte gjort annat än att vara hemma och sen gå ner och köpa mjukglass medan jag lämnade B. ikväll blir det nog lite plugg, har ett arbete i nacken som behövs skickas in. för det måste göras innan lärarna börjar kolla efter vad som saknas eller vad vi egentligen har haft för uppgifter denna termin, höhö.

annars ser veckan ganska skön ut. det enda som är lite jobbigt är att inte tiden vill sammarbeta med mig & B, han har viktiga prov både torsdag & fredag, så det blir att vi ses på fredagkväll istället, om då jag får slita mig och spendera our day för åttonde gången irad. ska bli himlans mysigt. ni kära läsare kanske har nått att rekommendera på en kärleksdag som på fredag ? kanske något som inte vi har tänkt på, bio känns så vanligt på något sätt.. eller har jag fel?

Måndag: vilodag nr 1! En timmes sällskap av B, enda tiden på fyra dagar..
Tisdag: skolfoto+ spex på skoltid, ledig tid på eftermiddagen.
Onsdag: skola till 15.00 , plugg och sånt
Torsdag: skola till 15.00 för att bara vila
Fredag: ledig från skolan ! Begravning, efter fika & umgås med släkt. det är även 8 månader med B.
Lördag: lekledare tillsammans med Malin på E's barnkalas. kvällen spenderas där då vi ska fira båda barnen från Backteman familjen.

nu ska jag försöka få i mig något. pussar


bath time

som ni kanske förstår eller får reda på här och nu att jag fortfarande är sjuk och kommer ha en vilodag imorgon. nu blir det bad och sen sova, puss


kulturama '09

Oh Herregud, nu har jag varit hemma sen 18.40 och reparerat mig. alldeles strax ska jag gå och lägga mig i ett bad, men först måste jag berätta om dagen. så himla händelserik och värd att lägga mina trötta timmar på, stolt är jag över mig själv faktiskt. är ju trots allt knarkare just nu, höhö

vi var de första som skulle kolla ljuset och prova en första gång på scenen, och det gick åt helvete.. men det ordnade sig tillslut och allt gick som smort. var på plats i kulturamahuset kl. 10.50 och åkte därifrån sådär runt 18.10

efter vi hade övat&övat&övat på dansen ett tag så gick vi ner till cafeterian och satte oss där, jag tryckte i mig allt jag kunde för att må bättre å bättre, vet inte om det funkade eller om det bara resulterade till en knasig dea.

vid 14.15 så kom min andra danslärare förbi och sprang in med mig för att öva det sista för att det inte skulle gå snett på förställningarna, skönt var väl det för alla tyckte att vi var duktiga eller det är var dom säger, hehe


dansaerobics uppträdandet


klaaaart


Modern/nutida - ja scendrottningen är placerad i mitten, as always.. höhö


utgången


Finalen med lärarna på första parkett. min lärare i den moderna/nutida dansen står 2a från höger, otroligt duktig.

vill bara skriva att jag både kommer sakna Ann Lindberg & Lena Alpsten

partyparty

nu är jag hemma efter en omtumlande natt. hade egentligen velat stanna hemma, men det blev utgång iaf. en båt på söder mälarstrand och 18 årsfest! bra musik och mycket som hände, alltifrån positivt till tårar. kom hem 02.30 och slocknade direkt.

vaknade imorse vid 09.00 och fick tårar när klockan ringde, av trötthet. 5 timmars sömn är inte bra för en liten halvsjukling som lilla mig. dessutom natten innan dansuppvisningen.

men nu är jag hemma efter att ha slängt i mig två små smörgåsar. har hunnit byta kläder miljontals gånger om och pratat massa med mamma, haha mor & dotter-snack x 1000, me like! jag älskar henne för att hon förstår precis hur jag menar, sådana föräldrar ska man ha.

miss u AF

yeah baby

nu har jag kommit hem till B och ska strax äta, han står i duschen efter att ha sålt en massa öl till alla aik'are. ikväll blir det robinsson och sen vet jag faktiskt inte, han var lite sugen på att gå ut.. så det kanske blir utgång iaf. men om det blir det åker vi om skarpnäck för att jag ska få fixa mig och vi ska hämta lite saker, secret u know !

ni osm läser den här bra bloggen, ja ni är iaf runt 50 st än så länge. kan väl komma på vad ni vill ha mer av mig, dagens outfit eller något annat roligt ? funderar på att rensa ur min garderob nu någon helg framöver om någon är intresserad av att kanske köpa något fint plagg/väska/smycken ? släng iväg en kommentar, eller maila mig på [email protected] 

nu blir det mat, pussar

ynglingagatan

nu sitter jag här hos linda & co, jag och estrid proppar i oss massa pez'ar, mums!!
hann med å kolla lite på h&m samtidigt som B provade en ljusrosa skjorta. gick ner och mötte C för att sen begé oss hem till kära högdalen för lite matkäx.

efter någon timme så blev det helt plötsligt bråttom för B & hans lillebror A för de skulle till råsunda och sälja massa öl. jag åkte vidare till odenplan medan de andra två hoppade av på tcentralen.

nu ska jag bara få linda att klä på sig någorlunda fort så vi kanske kan hinna till skarpnäck för att hälsa på både farmor, bettan och gmormor.

men vi hörs sen hos B, för nu ska jag måla naglarna på Estrid!



 

en trött dea

sitter här hos älsklingen och har precis ätit 4 små mackor med gurka på, min specialite ;)

på dansuppvisningen var alla jättesöta och såklart så hade jag med mig blommor som jag skrev om igår, lite rosa/röda. tog sedan med mig mitt älsk bort till centralen för att möta upp Charlie för att köpa två tröjor hon sålde via sin blogg. fick vänta på tbanan hem hit ett tag på gullmarsplan, men med B så spelar det ingen roll, för med trevligt sällskap går det ju aldrig fel.

ikväll vet jag inte hur det blir, förmodligen ska vi vara här hos B och kolla på film med liten. eller så hittar vi på något annat bus, ni kanske har några föreslag ?

nu blir det mys med pojken, puss


Joshua Radin

godmorgon godmorgon på er !

ska strax bara slänga på mig jackan för att åka till gullmars, vänta på B's tåg in till stan och åka med honom till slussen där vi byter till buss 2. ska springa in på coop och köpa blommor, för det har jag helt glömt bort att man ska göra.

efter dansuppvisningen åker vi hem till B för att sova ut de timmar vi nu missar ja det var hans idé... för att sen ska jag begé mig hemmåt då han ska åka till råsunda och sälja öl till alla fotbollsnördar, fun life huh ?

men vi hörs kanske hos B, eller när jag kommit hem hit. puusss


lill & mini-kväll

Alice har kommit hit och målat naglarna tillsammans med mig, båda har mot det röda hållet, hon mot det hallonröda och jag mot det blodröda, me likie likie !!

ikväll blir det tv tittandes, fast vi konstaterade nyss att vi ska dra oss ner till filmkedjan och hyra någon mysig film, för min del skulle jag vilja se någon romantisk-komedi, kalla mig tråkig men jag älskar det !

vi hörs senare ikväll, eller kanske imorgon. och juste.. glöm inte att ställa vilka frågor du vill i nått inlägg under. nu ska jag byta om och försöka slita alice från mami's dator, alla verkar älska den, stor widescreenskärm + stationär, yes i love it :)

och nu är det exakt en vecka kvar tills jag har varit flickvän i hela 8 månader, men också så ska vi begrava gmorfar då.. så jag ska nog spendera den kvällen med alla ledsna släktingar..


här är en blld på min kära Alice, kommer sakna dig som faen när du är på mallis, sola massor åt mig :D

hostar ihjäl mig

jag satt och kollade igenom min kalender på mobilen där det kom upp att Estrid har dansuppvisning imorgon klockan 09.45 på balettakademin. så det är bara att kliva ur sängen väldigt tidigt! ska även prata med L&P om i sommar, ja mer får ni veta när det är klart.

dessutom har ju jag dansuppvisning på söndag, och vi får hoppas att jag blir frisk tills dess, annars hänger dom andra mig. ska vara med totalt 3 gånger, 2 gånger i den andra & 1 gång i den första, föreställningen. önska min lycka till

nu ska jag hoppa in i duschen för att fräscha upp mig lite, pussar


saknar min älskling..

dags för..

en liten :



ni har från och med nu tills imorgon klockan 12.00 på er att fråga exakt vad ni vill. good luck

tävling


klicka på bilden för att komma till Jessika

underbar familj

Att höra från en liten person att jag nästan är en del av deras familj värmer extremt i hjärtat, mer än så får jag inte fram. hela jag blir helt varm när jag tänker på hur snälla och underbara hela den familjen är mot mig. tack tack tack


bilderna har ingenting med texten att göra


 

 
Puss på dig med !


en tröttis till gudbarn

fredag 8 maj

Hej allihopa !

Jag har nyss vaknat upp och är superpigg. Här sitter jag med cosmopolitan som jag läser samtidigt som mina mackor är i brödrostaren, är sjukt hungrig.

även fast jag är sjuk... så funderar jag på att kanske dra med mig någon till typ nacka forum eller skhlm, är otroligt sugen på att se hur de "galleriorna" ser ut då det går massa reklam om de, båda två. Mammsen ska jobba.. annars hade jag tagit med mig henne på en liten shoppingrunda där. ändrade planer: Alice smsade mig alldeles nyss och frågade om inte jag ville ha myskväll med henn, och självklart vill jag det ! Ska även försöka få med míg henne till typ Nacka Forum och fönstershoppa, me like !

men nu ska jag äta upp mina mackor, hörs laaater !


time 2 bed

ne men nu blir det att sova, en morgondag kommer också.

nu är det också 8 maj och M's pojkvän fyller 18 år, så grattis Alexz. hoppas du har en bra födelsedag.

r.i.p gmorfar

har legat och tänkt en del nu ikväll och på eftermiddagen om hur det känns nu när man har förlorat en person ur släkten och det känns otroligt tomt. han fanns ju bara där och blev runtburen överrallt och sa verkligen ingenting det senaste året som har gått, nu är han uppe i himlen och sitter där med sina syskon och hans föräldrar.


Edvard Selin
1925-10-22 - 2008-04-25
vi saknar dig, vi kommer alltid ha dig inom oss



här kommer han att ligga efter begravningen som kommer ske den 15 april 2008
(på min & B's 8 månaders dag..)

sjukling

som ni alla kanske märker är jag en liten sjukling just nu, ska ta mig upp till sängen och sova ut tills imorgon. blir förmodligen ingen skola imorgon heller så det blir en slapphelg också, har ingen ork kvar. ska hålla ut tills sommarlovet och sen slipper jag helvetet, finally.

alla fina kommentarer ska jag också svara på nu när bloggen ser lite fräschare ut, pusssar

Gästinlägg

Jag (basse) sitter och pratar med dea just nu, hon mår tyvärr dåligt efter att ha blivit smittat av mig igår :/ Hög feber gör att hon halvsovit hela dagen och inte orkat sig upp för att blogga.  Så tänkte att jag kunde skriva ett "gästinlägg" så att bloggen håller sig någorlunda uppdaterad!

Ni vet antagligen redan vem jag är så en presentation känns onödig :P  Idag har man haft skola från 8 till 3, mindre kul... åt iaf en jättegod nachotallrik på restauranten Platini.

                      



Jag som är en riktig bloggnörd måste bara kommentera Blondinbellas inlägg från igår.. Där hon påstår att Nils är lik Chase från Gossip-girls, vilket skämt! Hon kan ju drömma vidare ;)

Aja ska nog överlåta bloggandet åt älskling nu! Krya på dig snabbt :)

// Love Bazz

hos B

snyter mig var tionde minut, ligger i älsklingens famn och kollar på Extreme home makeover. eftermiddagen har spenderats här och tror att hela kvällen blir detsamma, kanske sover här tillomed.

ledsen att det blir så¨fåniga och korta inlägg, men jag har en liten bloggtorka. kyssar


Ballerinas

jag vet inte hur jag ska börja, men det är så att jag har en extremt sko-dragning just nu, jag älskar att köpa, bära och kolla skor. särskillt när det gäller ballerinas , vet ni någon hemsida eller affär som säljer skor billigt ? jag råkade faktiskt spendera hela mitt barnbidrag + lönen jag tjänade i lördags på mitt kära hår som behövde en åtgärd.

men nu börjar lektionen, sent men nu kör vi. pussar

6 maj

hann inte skriva nåmer igår och imorse. igårkväll var det den sista danslektionen i Moderndans och det var grymt sorgilgt då dansläraren inte ska fortsätta till hösten. det blir alltid såå... när jag väl börjar gilla en kurs så byts läraren ut, sjukt dåligt.

idag blir det att jag slutar vid 13.40 då det inte är någon engelska pga sjukdom. sen bär det av till högdalen med bussen för att springa hem till min sjukling och ta hand om honom. ska även gosa och umgås med Liten.

ska förbereda mig inför svenska lektionen som börjar om fem min.

Klar med np'et

Äntligen klar och ligger i uppehållsrummet och bloggar från mobilen. Nu ska jag ta en liten tupplur innan nästa lektion börjar. Pussar

np i matte

har precis ätit frukost med älsklingen och ska strax hoppa in i badrummet för att lägga på ansiktet. idag är det np sista delen i matte och såklart har jag tagit hjälp av min kära mattenörd till pojkvän som hjälpte mig lite igårkväll,.

senare på eftermiddagen har vi slöjd och sen slutar vi vid fyra. ska nog snabbt in till stan för att träffa storis och sen på dans för sista gången denna termin, det kommer bli tråkigt.

vi hörs sen i ikväll, eller kanske i skolan då jag tar med mig lilla datorn, eller vi får se. love

4/5, 2morrow är det min turdag

nu ska jag krypa ner i en säng full av kuddar, två täcken och en sjukling.. älsklingen är här pga massa anledningar, men en av dom är att han har sovmorgon och han är skyldig mig att gå upp med mig då han har sovmorgon eller är ledig.

men nu ska jag pussa på honom och säga godnat och hoppas på att jag somnar såfort som möjligt, ja det är ju np imorgon och failar jag.. är jag dödens.

juste, när jag var i stan och var klar hos frisören så ringde jag Linda och frågade vart de var och hon sa att dom var hemma på ynglingagatan inom 20 min, då. så jag tog med mig min tjockisväska och sprang ner till tcentralen och tog tbanan till odenplan och missade bussen precis.. så fick gå hela nortullsgatan bort till dom. en jätteglad Estrid hoppade in i min famn och när jag gick tillbaka mot köket där hemma så fick jag syn på världens gulligaste leende, såklart var det mitt gudbarn som sken upp och blev jättegenerad när jag kom och pussade på henne och kramade på Linda. spenderade någon timme med dom och sen åkte jag och tajmade B & A som hade varit på dif-gais på stadion.

men nu säger älskligen att vi ska sova, nattiiiiiii !!

on my way

försökte skriva från skolan genom ipoden vid lunchtid, men det blev inte så. ipoden ville inte sammarbeta, tråkigt nog...

men nu sitter jag just nu och målar mina naglar, eller jag är precis klar med sista nageln och nu ser de finare ut! ska vidare in till stan där jag ska spinga in och försöka boka tid hos frisören såfort som möjligt, de behövs verkligen.

ikväll blir det matteplugg för hela slanten , för imorgon är det ju sista np provet, finally. så nu ska det tragglas lite problemlösningar, yippie.. or not.

men nu ska jag pussa på min underbara mamma för att sen kila ner för trapporna då hissen renoveras, skjut mig! jag bor på fjärde&femte våningen och det är 8 "trappor" med ca 7-9 trappsteg på alla, fatta vilken kondis jag kommer få om jag kanske glömt något, hahahaa. men nu bär det iväg. kyss


stan på 2 timmar

jag åkte ju in till stan för att möta upp Elin och kolla lite, eftersom jag jobbade hela dagen igår så har man fått lite shoppingspengar, och det gillar jag. så jag fick hem en blus, en leopardfärgad-blus som är hur söt som helst, only 149 kr på H&M. Vi hann också med en fika också, för mig blev det svartvinbärs festis och Elin tog en citronkaka variant, tror jag.

nu på tbanan kollade jag vad min barndomsvän Ida (som jag förövrigt inte har träffat på år och dar..) gjorde och då skulle hon repa med bandet men att jag gärna fick komma, så efter maten sticker jag dit och socialar mig massor innan jag måste hem och sova in lite timmar som behövs ta igen pga förtidig uppstikning igår och inatt blev det ganska sent, för mig iaf.

nu ska jag måla om mina naglar så att de är fina tills imorgon, myyyyspys.


molningt men varmt

nu har jag precis duschat här hos B, ska strax åka in till stan för att möta upp Elin för en fika, tror jag. annars åker jag hem och bara tar det lugnt med lite plugg.

gårdagen bestod av först jobb i 8 timmar, för att sen springa ner till tbanan som jag precis missat men iaf ta mig bort till högdalen och hem till älsklingen för att äta jättegod mat här med hans föräldrar. kollade på robinsson, sprang bort till filmkedjanoch köpte godis för att sen bestämma oss för att åka bort mot örby skolan och hem till chrickes syrras lägenhet där fyra lite lulliga människor satt och hade roligt. kom hem vid halv 2 och somnade i B's famn, som jag alltid vill göra.

jag måste bli bättre på att uppdatera och skriva mer om någon nish-variant, men mer om det ikväll.. tror jag att det blir.

2 maj

fan, pappa va så jävla seg.. så vi missade den tbanan som tydligen gick 08.40 . så vi får ta den som går 08.57 då det tydligen inte gick någon mellan de 20 minuterna.

jobba ska jag göra så länge jag blir tillsagd att jobba, till 15.00 iaf, sen om det behövs mer jobb, så jobbar jag gärna över.

kvällen ska spenderas med basse och myskväll hemma, va länge sen det bara hade han-och-mig-tid, det behövs verkligen ! ne men nu ska jag kila ner med min pappa i handen, så vi inte missar denna med. pussar

nu ska dea soooova

har inte tid, ska strax lägga mig och sova, skriver mer om jag hinner innan vi åker. tror vi tar 08.37 tunnelbanan till hötorget för att vara i tid.

natti alla, i love you


bild tagen på påsklovet någongång.

bilder från veckan

  
'
 

skriver mer strax, ska bara förbi donken och tillbaka.

hemmakväll

sitter hemma i soffan och kollar på mitt stora feta grekiska bröllop. blir ingen utgång för mig ikväll då jag ska upp och jobba 2morrow.

tjejerna står här och ska strax springa bort till tbanan för att åka någonstans.. jag sitter här inbäddad i täcket och njuter att vara hemma, de va länge sen jag fick lite ensamtid hemma, pappsen kommer hem alldeles strax och då blir det mysigt.

imorgon blir det jobb för min del, upp ganska tidigt för att åka in på pappas jobb.

vi hörs senare, pusspuss

1 maj

kvällen igår slutade jättemysigt. men den började ännu mysigare, efter all stress och så, så skjutsade pappa mig till högdalen där jag mötte upp B för att handla de sista grejerna till maten. gick hem med en fryspåse med tomater och ett gräddfilspaket. kom hem hit och myste mycket med baby. tiden rann iväg och vi hoppade in i duschen för att sen börja göra iordning maten, älskling hae bestämt att det skulle bli Tacos, så då fick det bli en jättegod middag med mat och tända ljus (även fast det va ljust och man inte märkte ljusen, så är det ju ändå en symbol för lite romantiskstämmning) med älsklingen.

efte många småsura sms, missade samtal så negav vi oss till högdalen för att möta upp de andra, tog bussen till Jonas för att hämta upp honom och för att sen åka vidare. åkte direkt till hornstull och insåg att det inte va någon idé att kämpa sig in när polisen stod i nerförsbacken påväg ner till Tanto. Vi gick bort till långholmen och spenderade resten av kvällen/natten där för att sen frysa sig bort till Amanda, så jag sprang upp och fick en kisspaus påväg till tunnelbanan påväg hem, ett stopp i slussen och åt en liten hamburgare för att sen vänta på hagsätratåget som vi precis hade missat. vi var hemma efter 2 någongång men jag var glad att jag äntligen fick lägga mig ner i en varm säng och somna brevid världens bästa.

ska borsta tänderna nu, ta bussen till Alice och sen spendera resten av eftermiddagen med henne, om inte kvällen. pusssar

RSS 2.0