broken-hearted girl

har inte uppdaterat sen onsdagskväll då jag väntade in GA-avsnittet på kanal 5.

veckan har varit ganska stressig och seg, har velat haft ett behövligt höstlov och det har jag nu. nu är det 1 dagen på den och den började faktiskt utmärk, förutom att jag var bakis....

torsdags bestod av skola, sedan tandläkarbesök + lite shopping med manda och ems. mötte basse åkte hem till honom och myste med honom medan vi lyssnade på 4 galna 11 åringar som skulle på skoldisco. sov hos honom den natten.

fredagen bestod av att tbanan krånglar det första jag möts av på morgonen, så upp till gullmars bussterminal och ta 4 heeela vägen till fridhemsplan, det var den längsta resan jag varit med om.... skola till kvart i 4 med film som avslutning. den handlade om en ung pojke runt 20 år blev kär i galen 80 åring :s

dagen avslutades med party i sollentuna, tack alla tjejor och alla människor som gjorde min kväll till lyckad. och tack till CK som var världens bästa stöd.

Nu idag har jag och B umgåts och nu ska vi åka och några stycken och äta på vapiano med dom. mysigt. sedan blir det schlagerspel!

I want your soul

ligger i sängen och väntar in Grey's Anatomi. jag har längtat som tusan efter denna dag, inte då provet men kvällen.

idag var jag även i stan med Emelie, Linnea och Pernilla. vi skulle inhandla kläder/grejer inför helgen. ska på två Halloweenfester, vilket kommer bli gaaaalet! både på fredag och söndag, yiiiha!

ne nu ska jag kolla vidare på arga snickaren som är programmet som går innan GA.


Elephant Love Medley


she

SENASTE PERSON SOM
Du sov med:
älsklingen
Såg dig gråta:
Mamii
Fick dig att gråta: en speciellt samtal
Du pussade på: mamí
Du gick på stan med: Brudarna i klassen
Gråtit? yes
Köpt någonting? En chai
Varit sjuk? lite förkyld
Sjungit? några musikalare i korridoren
Sagt "jag älskar dig"? Baby till mig
Träffat nån ny person? nope
Saknat någon? om jag har, saknar fam B jämt
Kramat någon? Becka !
Kysst någon? älsklingen


FÖRSTA

Första bästa kompis: Elin& Anna
Första jobb: gateau
Första inhandlade skiva: måste varit spice girls
Första begravning? gmorfar
Första piercing? I naveln, men den är utagen nu


sommaren 2005


show me love

överväger om jag verkligen gillar historia eller ej. helt klart har K förstört det, hon är inte snäll och hon är så otydlig, man förstår ju ingenting. allt är oklart. tur att vi hade kultur och idé-historia prov i måndags då Klara är bättre att beskriva och är verkligen så noga med att vi ska förstå och gick igenom som vi ville etc. det är ju vi som ska lära oss och då SKA lärarna anpassa sig efter hur vi vill visa våra kunskaper, har jag fel?

jag är arg..  behövde skriva av mig.


kvällens

Kvällens vill ha: godis
Kvällens klädsel:  a&f-mjukisar med en hood
Kvällens smink: dagens smink, efter danspasset och en sovstund
Kvällens frisyr: "hästsvans"
Kvällens lycka: uno
Kvällens låt: 1, 2 step - ciara
Kvällens planer: plugga ihjäl mig
Kvällens saknad: familjen B
Kvällens dummaste: historia.plugget
Kvällens drog: frosties med mjölk!
Kvällens dryck: iskallt kranvatten

here without you

sitter med ett stort pappershäfte och försöker få in historia om mesopotamien &egypten och även om antikens grekland. har kommit till halva kapitlet om mes/egypt. känner att det kommer bli plugg enda in på småtimmarna dock..

är lite små osugen på att blogga, därför är det bloggtorka! har ju haft massor av prov och behöver prioritera tiden till alla runt omkring mig. jag älskar mitt liv, men jag gillar inte innerbörden med allt. plugget, olycka etc.

dessutom längtar jag cpmycket efter kina-familjen som verkar ha det underbart. men nu är det bara 2 månader kvar, sen stormar vi eran lägenhet ;)


bild från sommarn 2008


i'll be ready

ligger i sängen med B och har oth-maraton. hur mysigt som helst! jag är lite trött och har ångest inför morgondagen då det ska pluggas till tusan. prov både måndag och onsdag..

dagen har bestått av massor. jag har hunnit köra bil med mami, vi har även sprungit in på bh-affären där jag köper mina bh'sar och köpte en bh för 600 kr, det sved lite.. men jag är ju illa tvungen. sen lagade tjejorna i familjen tacos och den var klar lagom till att B kom hem från högskoleprovet.

vet inte om vi hörs imorgon, då det står RÅPLUGG på schemat.

final goodbye

jag har bandage runt armen, och det är pga att jag har fått in en liten stav, en p-stav rättare sagt. vilket alla nära och kära kan bli glada över och pusta ut, för jag kommer inte bli gravid på 3 år om inte mer! hihi :p

ligger och lyssnar på världens bästa sångerska just nu, Rihanna. helt sjukt hur bra hon är. det finns inte en enda låt som hon har gjort/är hennes som är dålig. alla är jävligt bra, jag gillar't!

inte hänt så mycket i veckan, har bara varit i skolan och jobbat. nästa vecka blir det dock prov i både kultur&-idéhistoria och vanlig historia.... galet och jobbigt som tuuusan.

Har varit och fikat med storis idag, vilket var välbehövdt. Jag behöver prata av mig lite då och då med henne, för hon är den enda som kan förstå mig, vilket jag är otroligt tacksam för!

EN SUPERDUPERBRA NYHET ELLER VAD MAN NU SKA SÄGA.. ÄR ATT VI, JAG, MANDA, BASSE, FARMOR OCH KANSKE GMORMOR SKA TILL SHANGHAI DEN 29 DEC. fyfan vad jag är lycklig över det. det behöver jag verkligen. ungarna och backtemannarna är väldigtväldigt saknade. en kväll som denna hade jag gärna åkt hem till dom på yngligagatan i norrtull och myst med barnen och umgåts med Linda, min älskade 'storasyster'!

rehab

idag skulle Edvard Selin, min gammelmorfar ha blivit 85 år. jag har tänkte och gråtit en skvätt åt att jag verkligen saknar honom. även fast han inte sa så mycket i slutet av hans liv så var han ändå där, man kunde skämta med honom och kanske få ett litet Edvard-skratt. RIP

winter

sitter och pratar/kollar på tv med mami. dålig uppdatering men, det finns skäl.

bjuder på en bild!


is it love

sitter just nu och kollar på ph, alltså paradise hotel. det är paus som ni kanske förstod. ååh vad jag har längtat efter att ph ska börja, förra säsongen var såååå bra! hoppas på att denna blir lika bra eller bättre.

fortsätter i nästa paus

såå, nu är första programmet av ph slut, och man vill bara se meeeer!! DET VAR INTE SLUT, DET VAR DUBBELAVSNITT :D

Ska gå igenom mitt tal/presentation som jag ska hålla imorgon på svenskan, får se hur det går. men det går säkert super.

Nu ska jag äta lite mat, har inte ätit middag än..

morgondagen ser ut såhär:
skola 09.50 - 15.00
dötid i 2,5 timme
jobb 17.30 - 21.00
hem för att plugga/kanske till B.


en del av mitt hjärta

är hemma efter att ha spenderat fredagskvällen hos B. mysigt. innan han skjutsade hem mig idag så var vi och var med när B's morfar skulle få sin present i förskott.. han fyller egentligen i december men eftersom att han skulle få en racingdag och sista dagen som man kunde göra det på ett halvår från och med nu, var imorgon. så imorgon så ska de iväg till typ linköping och köra någon cool bil.

jaja, jag har haft fullt upp i veckan, så orkar inte ta upp den. har gjort mycket men inget jag orkat blogga om.

Men ikväll blir det en hemmakväll, om det inte blir ändrade planer. pussar

nu ska jag mysa med mami och manda.


update - det kanske blir ikea ikväll. thiiho!


från och med du


här är pojken jag älskar


gettin' over you

nu har jag kollat på idol och ska strax sätta på ett avsnitt av oth, eller alltså typ nu.

har bytt färg på bakgrunden och jag har även bytt header. det kommer upp en header på mig nu när jag är mörkhårig också, men just nu får det bli en gammal bild från när jag var blond för ett halvår sen. love

HEJJA OLLE & LINDA, ÄVEN ALICE VILL JAG HA MED I HÖSTENS IDOL!


man who can't be moved

jag är sjuk.. ska precis krypa ner mellan mina två duntäcken och mina fyra underbara dunkuddar och njuta av att det är helg och att jag inte missar något "viktigt", så som skola eller jobb.

har iaf varit hos B igår till imorse, fick uppdraget att väcka gullungen isabella då bara hon och jag var kvar i huset vid 07.00, men det gick superduperbra.

har haft dans idag, två lektioner, både balett och sen jazz. vi dansar till världens finaste låt

jaja, nu ska jag somna till ett avsnitt oth, det går lite segt just nu med den serien, vilket är tråkigt.. jag vill ju ha sett alla hahahha, det kommer nog ta ett tag. men jag jobbar och går i skolan så hinner inte så mycket, jadå.

ha en trevligt fredag om vi inte hörs senare. sjuuuukpussar från dea


RSS 2.0