kläd-ångest

precis fixar skavsårsplåster åt mina små tår som jag har fått skavsår på, yippie nu när jag ska gå hela kvällen men det är inte det enda, vi ska ju spela fotbollsmatch och jag vet inte om jag kan vara med.. ska kolla med Petter om det är okej, det lät som vi var ganska många igår när de satt och pratade om det och försökte fixa så att det blev bra med laget.

valborgsplanerna är tillbaka ändrade, igår blev det massa knasigheter och missförstånd. så idag direkt när jag har slutat.. så springer jag hem, hämtar alla mina grejer tills ikväll och åker till älsking för att göra mig iordnng där tror jag. men frågan är bara, vad ska man ha på sig ? en party outfit om vi sedan hitar en fest ? eller ska man vara varmtklädd eller kanske bara ha någon fin top, ja vi ska ju på en spelning först, innan vi drar ut.

 nu väntar frukosten, är så himla hungrig. ha en trevlig Valborg, och ni som ska till Kungen, krama på honom från mig!

A<3S

valborg + kungens födelsedag 2morrow

helt förstörd efter allt som hänt, först ett sorgligt GA-avsnitt och sen drama mellan mig och en person.

morgondagen som var planerad tidigare idag, är ändrade, allt är ändrat. om det inte blir ändring på det väldigt snart. tror annars att valborg kommer spenderas med linii och massa roliga ansikten, det brukar bli roligt i hennes krets.

ska till skolan så jag är där till 09.00 och höja mig i de olika SO-ämnena, eller försöka iaf. för att sen förbereda mitt och sif's uppdrag till dagen för att sen fokusera och tagga till, då matchen mot lärararna ska vara.

annars så har jag pratat sommarjobb med farmor och ska prata med världens bästa Linda om att vara nanny till småungarna i sommar, buskul alltså ! eller vad säger ni ? både få lite småpengar och sen få massa tid med kusinerna och även gudbarnet, mysigt värre !!

men ska förbereda mig för sängen alldeles strax, puss på näsan

tiiisdag

har precis tvättat bort sminket och sitter och fixar in låtar på min kärasta !

hann inte skriva imorse då jag försov mig riktigt rejält, jag kom i tid.. men jag vaknade senare än planerat dessutom så när jag vaknade så hade jag fått världens gulligaste sms från baby, i love him!

dagen sprang förbi, manda va hemma och va sjuk så skoldagen spenderades med sif & sofie. efter skolan så sprang jag hem, duschade, bytte om och sprang ner till busshållsplatsen för att ta mig bort till farsta strand och möta upp Lini där. åkte till gullmars med henne och planerade kvällen, hon åkte sen till skarpnäck och jag ner till sjöstad för att dansadansa. planerna blev ändra, charlene somnade så jag fick skyndaskynda mig då två sötnosar redan satt på lisebergs bp och väntade på mig samt kollade på örbys p91or som skulle spela match mot Boo. jag kom dit, såg min älskling och fick massa fjärilar i hela kroppen. umgicks som tuuusan med Camilla & Dea, blev lite catch up talk med de söta tjejorna medan matchen gick, helt plötsligt blev det mörkt och matchen avbröts. men resultatet blev 2-4, boo vann.

hoppade in bakom chricke i B's bil för att skjutsa C till juliaborg där jag bytte plats med chricke för att sen prata massa med älsklingen. han skjutsade hem mig och jag trodde verkligen han skulle vara suris, men han va tydligen glad, för att jag kom dit, hihi !

imorgon blir det skola 09.00 till 15.00 då vi hoppas att B iaf ska vara i skarpnäck då jag bara ska byta om för att ta tbanan in till the old city för att köpa glass på Ben n' Jerry-kiosken/cafét. eller jag har planerat det själv.. får se vad mitt hjärta säger om idén. kanske följer med A Frank på någon grej som sjöängs'ungarna har fixat, nåja det återstår att se.

många pussar från eran Dea




nu säger dea godnatt

gäsp efter gäsp.. ja jag borde gå och sova. så godnatt mina älskade besökare, nu ska lilla dea lägga mig och sova gott, dock utan sin älskling. men det klarar hon utmärkt.



jag och sis
on the påsklov

Happy Birthday

med alldeles nymålade naglar sitter jag och fingrar på tangentbordet och ibland mobilen. jag är ganska glad, då jag har gjort upp planer för valborg med älskling + alice.

ikväll ska jag somna tidigttidigt, jag är sjukt trött och sen är det allt möjligt som händer imorgon. först ska jag gå i skolan till 16.00 då vi har sista lektionen ute med Niklas, blir väl typ brännboll skulle jag tro. sen ska jag träffa charlene för lite catch up prat, och sen ska jag iväg till kulturama för att skaka rumpan lite, yiha! det är dessutom dansuppvisning 10 maj, läskigt.

  
Mina som fyller år idag, världens busigaste tjej. jag är extremt stolt dom är gudmor till denna tjej!

det är ingen vanlig dag idag!

sitter i uppehållsrummet och väntar in engelskalektionen med ellinor. förmiddagen har inte varit speciellt bra och positiv, lillasyster vill inte riktigt sammarbeta med mig.

har ingen gympa mellan 15.00-16.00 då vi ska prata om vilka aktiviteter till de yngre på valborg.

det blir inte så långa blogginlägg just nu under den här tiden. men vill iaf säga Grattis till mitt lilla Gudbarn som fyller 1 år idag, grattis grattis Mina Signe Rut !

Monday

har precis ätit upp min skål yoghurt, så nu kan jag iaf vara mätt en liten stund. får hoppas på god mat i skolan idag!

idag är det måndag och första dagen på V 18 och det blir bara varmare å varmare, me like.

veckan kommer se ut såhär, iaf än så länge!
Måndag - skola till 16.00 , gyma & sen plugga
Tisdag - skola till 16.00 , dans & sen hem och soova
Onsdag - skola till 15.00 ledig tid på eftermiddagen/kvällen.
Torsdag - friluftsdag, grilla, spela fotboll & fixa aktiviteter för de yngre. (valborg)
Kvällen kommer nog spenderas med sockerdricka och vänner.
Fredag - 1 maj, ledig och ska umgås med baby. förmodligen ska vi ut till Vallentuna.

helgen kommer nog rinna iväg medan jag & min älskling umgås massa, det behöver vi..


godnatt

nu ska jag alldeles starx gå och sova, natti allihopa. hörs imorgon

liiiista

6 SAKER JAG SKA GÖRA INNAN JAG FYLLER 18                                          

- tatuera in ett personnummer
- två ½ år med baby
-
flyttat bort från skarpnäck

- varit på en paradis ö

- åkt till New York
- tjäna massa egna pengar

6 SAKER JAG VERKLIGEN INTE KLARAR AV

- orättvisor
- pappa gråtandes
- dålig uppfostran
- snö/slask
- tjejer som inte kan vara vettiga
- falskhet, stå för din åsikt

6 SAKER JAG ALDRIG SKULLE KUNNA LEVA UTAN

- Musik
- Familj/vänner
- ben n' jerrys
- min älskling
- Mobilen
- Pengar

6 SAKER JAG HAR GJORT

- varit olyckligt kär
- varit ett problembarn som liten
- klassats som dålig filmtittare
- färgat håret kolsvart
- varit duktig på aikido
- alltid varit nakenfisen

6 SAKER JAG ALDRIG GJORT

- blivit busted
- varit uppe en hel natt
- Fallit för en svarthårig kille
- varit så full att jag har deckat
- Prövat droger
- sagt saker jag inte står för


mätt som en plätt

kom precis hem från gmormor där det serverades fläskkottletter, potatis, brunsås och lingonsylt.. mums !

jag klädde på mig fort som ögat och hann med tbanan som gick 14.57, hann inte mer än gå bort till jerns fören Raul svarade på vad han gjorde och bestämde sig för att komma och möta mig. jag sprang in på belle och fick byta mina för små skor, fick hem ett par mörkmörkmörk gröna skor, de ser nästan svarta ut.. sjukt snygga ! efter jag hade fått byta mina försmå skor så mötte jag upp storebror för att köpa med oss lite att äta för att sen sätta oss i kungsan med alla andra.pratade både länge och väl innan jag slog in pling till mami för att kolla hur det låg till, hon sa åt mig att åka till skogskyrkogården för att ko´lla på minneslunden där gmorfar nog ska ligga. så jag och Raul sprang bort till centralen för att ta tbanan mot farsta, han hem till Tallkrogen och jag till skogskyrkogården. hoppade av där och väntade in mamma, pappa och gmormor, samt farmor och Mats.

hade kommit hem och försökt ladda in bilder sen igår då jag åkte till hornstull och umgicks med B och hans kompisar, urmysigt.

nä nu blir det att vara social med pappsen. puss

det finns inget sammarbete

min mobil vill inte sammarbeta med mammas dator.. men när jag kommer hem så har jag lill'datorn med mig, som är klar och fixad. tack Mats!

kyss på röööven, älskar alla av er


söndagen den 26 april

ja jag mår sådär. åkte till stan igår för att möta upp B och hans killkompisar + Sassa, hade kul med mycket skratt. täntke ladda upp filmklipp/bilder också, så ni ska få se lite av gårdagen.

fredagen blev det att åka direkt från skolan kl. 12.00 för att möta storis och camilla och ta en vända i sergelgången, gallerian och inne på belle. kom hem med ett par för små pumps som jag tänkte kanske åka och kolla ifall det kanske gick och byta?! tror inte det, men en vända på stan sitter aldrig fel. sen ikväll blir det plugg tror jag. har några arbeten på nacken som jag ska försöka få in såfort som möjligt jag är kass på deadlines.

men ska göra mig i ordning och dra mig inåt mot stan, blir kanske en sväng förbi ynglingagatan för att säga farväl till fam Backteman som drar till Cypern 2morrow.

men nu ska jag ta mig tid och ficxa in bilderna innan jag drar mig till stan. kyssar

jag gråter såfort jag ens tänker tanken

vill bara tala om att en av mina nära har gått bort, han finns inte längre..

jag mår inge bra, så jag tar nog en liten bloggpaus, om ni förstår varför jag inte kommer svara. tack för allt gmorfar

saker jag inte kan lämna huset utan


ändrade planer

sprang in till klassrummet för att se vad vi hade som första lektion och min lärare utbrast i ett högljutt skratt, ja vi nior hade såklart sovmorgon till elva dum som jag är kollade jag inte på bloggen (våran lärare har en lärarblogg där hon lägger ut alla uppgifter och sånt..) igår, men nu ska jag räkna lite matte så jag kan gå efter lunch, då musiken precis har slutat. då kan jag ta det lugnt med allt, för jag ska tydligen inte hämta Mina. Jag kanske åker in till stan och kollar kläder. kanske kanske ?

































haha jag garvar ihjäl mig.. det här är alltså min mattelärare Henning, har säkert nämt honom, men här är han iaf. han följde med klassen under på en skidresa för några veckor sen

hellogoodbye - here in your arms

gick upp för 1 timme och en kvart sen och är sjukt glad för att det är fint väder, sen att jag ska få träffa kusiiinerna och sen för att det verkligen blir en helkväll med mitt hjärta.

det skulle ju inte bli någon bloggning sa jag ju, right ? men det blev det iaf, för jag har lite tid över, sitter här och äter lite gurka, nyttig jag känner mig..

datorn går extremt snabbt, Mats fixade den igår, och jag tror faktiskt att han inte är klar än. fick egentligen inte röra datorn då pappa kanske trodde att jag förstör något, typiskt honom ! ne men du väntar skolan, ska vara duktig och komma i tid, så jag går här ifrån senast 08.45



ingen bloggning 2morrow

nu har jag dansat, pluggat och planerat morgondagen med älsklingen. blir verkligen inget bloggande imorgon, kommer komma hem sent imornkväll. först direkt efter skolan ska jag hämta Mina, sen åker jag in till stan för att hämta Estrid på dagis, efter det kommer nog B komma in samtidigt som Linda är klar, äter väl något litet innan jag åker med honom & kanske hans bror till stadion för att kolla på dif-bp, så då blir det mycket hejjande på pojkarna, haha eller jag skojja.. baby ;)

efter det ska jag och B gå på bio, denna gång fick jag bestämma eftersom jag så snällt följer med på matchen och det blev En shopaholics bekännelser som jag verkligen har velat se, så då imorgon ska jag sitta bänkad med godis, läsk och det obligatoriska popcorn. efter det blir det att åka till högdalen och sova där i älsklingens säng, som jag längtat. men nu ropar sängen.. som jag längat efter att få sova.

17 grader varmt i skuggan

mina naglar är nu helt färdigmålade, så nu har man lite manikyr-style.. lite misar där och där, men det struntar vi i. jag ska fortsätta mitt fantastiska pluggande ännu längre, jag är sjukt stolt över mig själv att jag orkar lägga ner tid på dn här skiten. när jag kommer hem ikväll blir det lite plugg innan jag går och lägger mig tidigt, ska försöka få så mycket sömn som möjligt då hela min fredag kommer vara fullspäckad. jag ska först vara i skolan till 13.40 , då jag sen springer och möter farmor som är barnvakt åt mitt gudbarn, tar med mig henne till stan och jarlaplan för att hämta  Estrid på dagis och sen åka till vasaparken eller humlegårdsparken, vi får höra vad oxen bland oss säger. tror att B kommer komma in och hålla mig sällskap för att vi sen möter upp linda och "lämnar" av barnen. kvällen vet jag inte hur den kommer spenderas med, men får iaf vara med älsklingen, för det har han tydligen bestämt.

sitter också precis vid balkongen och fryser inte ett dugg, manda födelsedagsbarnet sitter i shorts och linne + att hon sjunger för fullt, så gullig. nu ska jag fortsätta med mitt plugg så jag blir ännu stoltare och kan gå och dansa utan ångest över att jag behöver plugga. kiss from the sunshine


plugg hela dagen

oherregud, nu är jag klar och ska börja råååplugga lite.

idag blir det somsagt massa plugg, men kanske ska smita vid två för att ha föreslagit för Linda att jag ska hämta Estrid på dagis, ja det behövs lite glädje när man pluggar och så, ja ni fattar ?

men nu var det plugg jag skulle göra, fast först ska jag göra mig en chai för att varva ner efter lite nervositet sen imorse.

Grattis lillsis

älsklingen gick för 25 min sen och jag saknar honom redan. idag fyller lillasyster år, så grattis sis. hon har fått tårta, alla paket och lite uppvaktning, sådär som en födelsedagsmorgon ska se ut.

nu blir det nationella i matte på morgonen och sen slutar vi, jag ska springa hem och plugga sönder mig själv med mamma som är ledig, för en gångs skull. men jag börjar ju om 40 min så jag måste ät något, göra mig i ordning och sen springa till skolan. kyssar


in thaa school

sitter just nu i skolan och har rast, lyssnar på beyonce - halo samtidigt som killarna sitter och klinkar lite på gitarrerna, sådär som pappa klinkar på nätterna, alltså det jag somnar till. musikaliska klasskamrater jag har, mysigt värre. 

efter denna lunchrast blir det ännu en lektion med Dharana, då står det svenska på schemat och då ska vi skriva klart en diskussions-artikel som ska lämnas in nästa vecka någon gång, otroligt skönt att hon säger till innan så man kan föbereda sig för att hinna klart och samtidigt kanske ha lite fritid också. helgen börjar närma sig, och jag är så otroligt taggad på utgång och det får väl kanske bli på fredag, för på lördag ska vi fira lillasyster. nu är det exakt 24 timmar kvar tills hon föddes för 15 år, gud va tiden går fort.

på måndag fyller ju även mitt älskade gudbarn år, så då ska jag dit och fira henne om inte nu fam Backteman drar utomlands, men eftersom det har kommit lite förhinder för oss i familjen/släkten så kanske de stannar hemma då.

nu ska jag springa in till klassrummet och börja lektionen, som jag precis har gjort. ja vi hörs sen, bloggar nog förmodligen sent ikväll eller sen i eftermiddag. ska även försöka få min älskling på bild när han pussar på mig, jag behöver en nyare ! Den senaste är lixom tagen i slutet av februari, gud vad hemsk jag känner mig, jag måste få honom på bild nununu.

måste kanske också plugga lite ikväll, om B går med på det. kanske till å med får hjälp av honom ? ja det återstå att se. puss på rumpaaaaan

tjugotre:fyrtiotre

nu har jag precis kommit upp efter att ha gråtit en än gång, fast nu satt jag i mammas knä, åh jag älskar att kunna krypa upp i hennes famn som jag gjorde när jag var yngre och liiiiten busunge.  jag mår inge bra, fan jag orkar inte med..

hann prata med älsklingen också, innan mamsen kom hem. jag skulle inte klara en dag utan honom faktiskt, han är mitt absoluta allt.

nu ska jag göra sällskap med mina täcken som ligger bäddade och klara för att lilla dea kan krypa in under de två duntäckerna.

imorgon blir det skola för hela slanten, med efter det så blr det förmodligen att jag möter upp B vid busshållsplatsen och promenerar hem med honom hand i hand, sådär mysigt mysigt. vill ha nattsällskap, komsi komsi darling , efter lite myspys så får älsklingen åka mot farsta och träna lite medan jag sticker in till the city och köpa present till lillasyster (som inte är så liten längre). för att sen åka till farsta och gå bort till farsta ip där pojkvännen tränar hockey 2morrow, åker hem med honom hit till skarpnäck och förbereder sis för hennes 15 årsdag då både hennes pojke & min pojke sover över här onsdagen den 22 april till torsdagen 23 april då även my sister fyller knullmyndig



jag och sis på ö'n ponza, italien augusti 2007

upp och ner-dag

från att vakna på världens bästa sida, till att först bli orolig och sen tre timmar senare gråta så att det inte finns något smink från morgonen kvar. ja min dag har varit både negativ och positiv, just nu har jag ingen lust att berätta vad som har hänt, de närmsta vet om det och de är dom som behöver veta varför vi i familjen är ledsna under en ganska lång- eller kortperiod. för vi vet inte när, hur och varför det ska sluta. usch jag gråter just nu också, fan jag hatar det här...

tröstade mig med att följa med till stan för att kolla på presenter till sis som fyller hela 15 ÅR på torsdag, lilla Manda lixom. vi mötte upp farmor som satt med småkusinerna och åt glass i gallerian, jag pussade på mitt söta gudbarn som precis hade vaknat och kramade även massor på Estrid. Linda kom lite senare från hennes jobb och då begav vi oss mot sturegallerian.

efter lite köpstop och runt-springade i massa affärer så hamnade vi på Vapiano Stureplan. jag tog en pasta pormodoro e mozzarela, mums ! vinkade av flickorna från fam Backteman, efter det så tog jag farmor & mandisen varsin hand och sprang ner till tbanestationen östermalstorg.

nu blir det plugg som ska vara inne på fredag, men eftersom jag inte hinner imorgon, då jag ska umgås med pojken och har halvdag på torsdag så kommer jag inte orka göra det efter både pilates'en och dansaerobics'en. love

gonatt !

det är lite ombyggnad på bloggen. fastnade här, som vanligt.

kyss & natti

tröttmössa

nu är jag äntligen hemkommen och är trött i hela kroppen, framförallt mina fötter, kill me! men det va otroligt kul, tjejen som jag jobbade ihop, visste tydligen också vem  B var, då han gick 2 dagar på södra latin och hon går där nu, läskigt alltså. men ändå sjukt kul att världen är så liten. men jobbet gick utmärkt.

det blev 3-1 till bajjen i hif-dif matchen som avgjordes för ca en timme sen, och har nog en lite ledsen/sur B, han svarar inte på mina gulliga smsa, då jag har finurlat ut att jag tror att han kör bil hem, eller jag vet inte.

jag är supermegatrött och ska alldeles strax hoppa in i badrummet för att ta bort sminket samt borsta mina söta tänder och för att sen krypa ner i min tomma 1.20-säng. vill ha sängsällskap... men får inte 2day.

matteprovet gick galant också, får se om det kanske blir ett lite högre betyg, hoppashoppas. mycket kärlek från dea

måndag, otaggad som faen

nu ska jag strax springa in och sminka mig för att sen försöka mig att kanske springa såfort jag kan till skolan, då det är 2 GRADER ute, helt sjukt.. det är som om det skulle vara vinter. om jag bara hade kollat ut hade det blivit min väst och ett par ballerinas som skulle åkt på nu innan jag skulle tralla iväg till skolan, men nu blir det fan nästan dunjackan, snälla det måste bli varmare snaaart

lycklig söndag

ni mina söta bloggläsare, nu undrar ju jag såklart vilka ni är. så ni har till imorgonkväll på er att kommentera och berätta vilka ni är, det skulle verkligen uppskattas.

ne men nu ska jag plugga vidare som jag gjort ett bra tag, matte'n sitter skitbra, eller iaf det första kapitlet.

och juste, imorgon kommer inte jag hinna blogga alls förrens imorgonkväll. jag ska först vara i skolan 09.30 - 16.00 för att sen springa upp och göra iordning mig för att sen åka och provjobba för Sandys götgatsbacken 17.00-20.30

mamma ropar och vill kolla mina matte-kunskaper. så nu ska vi repetera lite och sen blir det läggdax. kyssar



jag & sis -99

hot, or not ?

har precis kollat klart på heartbreak kid, en av de roligaste filmerna jag sett, både jag och manda garvade massor. nu ska jag bara göra mig iordning för att sen gå ner och möta farmor & gmormor för att äta på restaurang, sådär på en söndag. ska vara där 10 över, så måste röra mig ditåt alldeles strax.

& förresten, ena lägenheten blev jag förälskad i, men vet inte hur mami och papi tycker och om de håller med mig.. ja vi får se hur det blir med budgivning och sånt när de kommer hem, håll en tumme. puss

helgen i ord

nu äntligen har jag tid för ett litet inlägg. älsklingen har plockat fram solstolarna ute på altanen så där ska vi bänka oss den närmsta timmen.

har ju inte hunnit blogga sen i fredags natt så jag tänkte dra lita snabbt hur det va och vad jag har gjort.

fredagskväll: gick bort till torpet och umgicks med några gamla ansikten. gick sedan hem och fick sällskap bort till allé med robban, då vi gick åt olika håll. väntade in B för en mysnatt med honom.

lördag: vaknade upp brevid världens bästa och hoppade i kläderna för att springa bort till bussen, lämna av B där och sen gick jag bort till gymmet för att bli lite brunare. mamma ringde oroligt och frågade om jag hade följt med bort till högdalen då jag hade varit borta i över 40 min. slängde mig i duschen direkt när jag kom hem, sprang ner och fixade mig + mitt hår. satte mig i bilen med boken och min ipod bort till jakobsberg där jag bosatte mig i mormors soffa tillsammans med pappa tittandes på film, från när jag & sis va små.

mamma körde mig till jakobsbergs pendelstation, hann precis med den och den åkte jag hela vägen bort till älvsö där B kom och hämtade mig. efter lite mys så blev det mat och efter maten blev det robinsson och därefter en film.

blev en sen och en oförglömlig natt med massor av kyssar.


nu efter vi har haft det mysigt ute så ska jag åka till älvsjö för att träffa mamma och pappa, samt lillasyster om jag har tur för att kolla på två  lägenheter i närheten av stationen, me like !

solen väntar, nu ska det mysas

jag <3 baby

nu har min älskling kommit och jag har lagat lite mat till honom också, han fick potatisbullar.. som blev brända då vi stod och pratade hahaha.

han däckar snart så jag måste få honom att pallra sig upp för trapporna innan han somnar, för jag orkar inte bära honom upp, tyvärr.

jeansen ska ni få se imorgon, jag hann inte ikväll. pussar

breathing you'r love

planerna svingar hit och dit, just nu ser det ut som att jag och några nissar som jag inte träffat på år & dar ska ha grillkväll, men det måste ju bli av så snart som möjligt, för det blir ju bara kallare och kallare nu när solen går ner. men vi får se, om det itne är något bestämt innan 21.00 så blir det innekväll för min del, för mig spelar det ingen roll. mend et hade verkligen varit roligt om det hade blivit av.

idag har jag fått med mig fyra plagg från gina tricot. jeansen va på rea, så de fanns inte på bild. ni får bild senare ikväll.





uppdate: det blir grillning, fast i mörkret. ska alldeles strax springa bort till ica och köpa korvbröd och en engångsgrill.

gå på party med penicillin i kroppen, ingen bra idè !

det gick bra på vårdcentralen, ja jag hade öroninflammation och ska gå på penicillin i 5 dagar från och med idag (fre). så helgen kommer alltså bli ganska lugn, ikväll kanske det blir hemmakväll med familjen och popqorn, me like. vid 16.00 ska jag åka in till götgatsbacken för att gå på en jobbintervju, läskigt men skönt. jag vill verkligen ha de extra pengarna som jag tänker tjäna mig till.

men nu ska jag ta mig ann och sätta mig med mamma och plugga röven av mig så jag får matten gjord, kommer förmodligen göra provet som jag pluggar till, på måndag så vi får hoppas på att jag lyckas.

ljuslila bakrund, hiss eller diss ?

som ni ser så är det lite ombyggnad på bloggen. jag ska sova nu för klockan är alldeles för sent för lilla mig att vara uppe, men vi hörs imorgon. kansker kliver upp så jag kan gala med tuppen, eller inte. kyssar

sjukling, igen..



på dansen så gick det minst förbi typ 20 personer och dörren va dessutom öppen, folk stod och glodde när vi satte dansen om och om igen. har aldrig tagit ut stegen så mycket som denna gång då det alltid var 5 personer som stod i dörren och kollade på, jag var inne i dansen helt så extrem mycket, äntligen! men tråkigt nog fick jag gå av dansgolvet och sätta mig då min öronvärk bara exploderade och jag grät mig hemmåt, öroninflammation igen, bra Dea..

somnade nästan direkt när jag hade klivit innan för dörren gråtandes och hört på en oj'ande lillasyster. efter ca 1 & ½ timme hade pappa fått med sig mamma hem och väckte mig med en skräll för att få ur mig vad som hade hänt med mitt kära öra. får ju annars inte tag på mamma om hon jobbar,  då jag inte kan ringa henne eftersom hon sitter några tiotal hissvåningar ner i underjorden.

imorgon blir det nog att gå upp tidigt för springa över till vårdcentralen & att hämta ut ett recept på öroninflammation'smedicin, för andra gången på 2 månader, yippie


pilates och dansaerobics

tänkte ta banan som går 17.28 men jag struntar i det då min pappa erbjöd sig att skjutsa ner mig till h sjösatd. ni som undrar så var jag hemma från skolan idag då jag är lite krasslig och behövde plugga massor, och det har jag gjort, är supermeganöjd. och att jag går och dansar eller jag ska på pilates och nog sitta brevid på dansaerobics'en för att jag har missat rätt många gånger.

ska ta något litet innan vi åker härifrån 17.40 så jag hinner gott och väl byta om och så, jag är lite som en leguan, en liten segis faktiskt.


ett gott skratt förlänger livet

sitter här och råkade komma in på en sida där det fanns massa vimmelbilder från några klubbar runt om i landet. då jag först fick synd på den första bilden och på den ser man att det är både B & hans killkompis S. bilderna är tagna 4/4 då B& hans polare va ute för att fira G som fyllde 18 år, grattis i efterskott hörru. fick mig även en liten skrattattack när jag hittar pojken dansande i mitten av den andra bilden, ser ni ?  

här ska ni få se de bilder jag hittade på min partynisse

 



lycka till med att hitta honom, höhöhöh

nu blir det massa mer matteplugg tills jag måste begé mig ner till H sjöstad.

mattesnillet dea

jag sittee här oxh har räknat huvudet av mig. Har tagit en paus där jag åt upp min gooooda ben n' jerry SC- glass. Ne men nu tjatar mami på att jag ska börja räkna nuuuu, ciao

16 april

alldeles strax ska jag ta min baby i handen och gå upp för att sova brevid honom, som jag alltid vill göra.

matchen som vi var på tidigare idag gick ju lite sådär, lika blev det med 0-0 och såklart fick man en lite besviken B med sig hem.  kallt va det också kan jag berätta, satt där i min benvita korta skinjacka och frös häcken av mig, smart av lilla dea.

lite bilder ska ni få från matchen också, kanske någon på min älskling också.






lyckligast i världen

nu ska jag fixa iordning lite pannkakor till min älskade pojke, sen bär det av till stadion där resten av våran 7månadersdag ska spenderas, romantiskt värre. nä men att se min pojke överlycklig genom att följa med på en djurgårdsmatch, får jag ju bjuda på.


ne men ska klä på mig resten av kläderna som åkte av då jag sprang upp och duschade innan han kom. puss på dig

listaaaa

1. Tre ord varför du sist spydde? - jag var sjuk
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? - precis färdigduschad
3. Vad gjorde du för 30min sen? - pratade med J.
4. Vad hände dig 1995? - vi åkte till spanien för första gången
5. Vem fick dig att skratta senast? - B
6. Vilken färg är din tandborste ? - vit och röööd
7. Vad köpte du sist? - en ramlösa igår
8. Vilken färg har du på din tröja? - benvit
9. Var förvarar du dina pengar? - i en liten "kuvertväska"
10. Hur var vädret igår? - sol och fint !
11. Vad ser du framemot? att få sluta nian
12. Snarkar du? - nej, och jag har aldrig gjort
13. Vad är 15? - världens bästa datum <3
14. Vilken skostorlek har du? - 37
15. Vill du klippa dig? - ne har precis gjort det.
16. Är du över 25? - ohnej, 9 år yngre
17. Pratar du mycket? - om jag gör.. för mycket
18. Kollar du på O.C? - jag gjorde förut
19. Har ditt namn ett "x" i det? - nope
20. Känner du ngn som heter Steve? - lite halvt.
21. Hittar du på egna ord? ibland höhö
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - haha jo, jag är nog ganska svartsjuk..
23. Vad har du för mobil? - Sony E cybershot

24. Vem ringde dig senast? Jack
25. Biter du på naglarna? - nä, klipper dem
26. Har du lockigt hår? - nope, lite halvrakt.
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - ingen aning
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - vadå ?
29. Hur många gånger har du svurit idag? - inte alls många
30. Vilket ord säger du ofta? - fitta
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - tror inte det, är en liten sjukling
32. Vad åt du senast? - rostat bröd med smör och gurka på, mums!
33. Vad borde du göra nu? - klä på mig så jag kan gå ner och öppna åt baby
34. Har du något smeknamn? - kärt barn har många namn. men oftast blir det Dea
35. Sover du mycket? hade behövt sova mer..

36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - SATC
37. När var du sist ute? -  tolvtiden, gick hem från skolan
38. Har du gråtit idag? - inte idag inte.
39. Är du en glad person? - ohja, om inte min pms fuckar sig.
40. Har du roligt nu? nja :p
41. Vad äter du helst? allt som är gott
42. Vem var du med sist? - är med sis just nu
43. Vem kramade du sist? mami
44. Nämn den bästa personen - han heter Sebastian.
45. Tycker du om någon just nu? - kärleksvis ? B såklart
46. Vill du flytta? - ja tack, gärna för mig!
47. Hur ofta borstar du tänderna? - alltid två gånger om dagen
48. Är du egoist? - det kan man inte säga, jag tänker bara på andra
49. Gillar du att bada? - ja det gör jag :)
50. Skrattar du åt allt? -  nja, även fast jag har världen sämsta humor
51. Vem får dig alltid att skratta? - de flesta faktiskt.
52. Gråter du när du tittar på filmer? - ja det brukar jag.
53. När grät du senast? - kommer inte ihåg, eller typ i söndags..


glassssss

nu har jag pluggat det sista, ska ta med mig min mobil upp på mitt rum och plocka undan alla kläder tills imorn, ja ska ju umgås med B 2morrow, tror ingen har missat va det är för dag. 50 min kvar, iiiiiih vad det kittlas i magen


kvällens

KVÄLLENS VILL HA: att allt plugg ska vara som bortblåst.
KVÄLLENS KLÄDSEL: strumdbyxor twilfit långt linne gina tricot storskjorta h&m
KVÄLLENS SMINK: från dagen, pyttelite kvar men det ska bort inom en timme.
KVÄLLENS FRISYR: allt är utsläppt
KVÄLLENS HÄNDELSE: ingen dans
KVÄLLENS LÅT: Halo - Beyonce
KVÄLLENS PLANER: plugga det sista på kap 1, sen sova
KVÄLLENS SAKNAD: gudbarnet & få sova med baby
KVÄLLENS DUMMASTE: inte lyssnade på mami's ord
KVÄLLENS SJUKA: pappas roliga ord om något motto
KVÄLLENS DROG: ben n' jerry strawberry cheescake
KVÄLLENS ROLIGASTE: mammas matskämt när vi åt
KVÄLLENS FAVORIT: värmekudden <3
KVÄLLENS KÖP: ramlösa granatäpple
KVÄLLENS GODIS: fruxo-tablett-asken från i torsdags.
KVÄLLENS HUMÖR: börjat på ny map, men än sålänge mår jag toppen
KVÄLLENS ORD: "jag orkar inte pappa.."


211 dagar av lycka

nu är det bara två timmar och 30 min till jag har varit flickvän i hela sju månader, kan faktiskt inte tro att det är sant, att någon så himla underbar, snygg, sexig, fin, vacker man skulle välja just mig. frågan som jag ofta ställer honom : "varför just mig ?" då jag får till svars : "varför just mig?" , ja tydligen så kan ingen av oss svara på att det blev vi som blev ett tillslut. efter söndagskvällen kommer jag aldrig ens klaga det minsta nå mer, även fast du vet att jag verkligen vill ha bort * från ditt/vårat liv, jag vill inte ha någonting med * att göra, jag avskyr * så grymt mkt.

nog om *, * är inte värd att nämnas ens, inte ens *'s smeknamn som jag har gett *, hahah. fan va hemlig jag ska vara då.

har inte slitigt mig från matteboken sen vi åt för 1 timme sen om inte mer, även fast jag hunnit målat naglarna, väckt mami och så.. men det skippar vi.

så.. jag är snart klar med ett av två kapitel som vi ska kunna tills på torsdag, då det blir en mattelektion med min kära nörd till pojkvän, han kan nog säkert hjälpa mig massor (han läser matte D just nu *suck* )med skiten som jag ska traggla in i mitt lilla huvud. även fast jag kan den andra delen ganska galant.. ska bara gå igenom hur man räknar ut  volymen på en cylinder samt ett klot, skjut mig. jag hatar matte


imorgon på förmiddagen blir det muntliga nationella i engelska (som jag kommer suga hästballe på) med lärarnar Ellinor och Patrik, ska bli kul och läskigt å se hur det går. wish me luck

nä nu ska jag spamm-smsa älsklingens mobil med söta små sms som han alltid önskar att han får varje gång han ska kolla sin mobil. han är och spelar match, och nyfiken som jag är har jag snokat fram vilka de skulle spela mot och det va tydligen Vendelsö, men hejja Örby iaf ;)


inställd

fanfanfan, kom hem för 40 min sen och dansen hade blivit inställd. jag blir bara arg när jag spenderat över en timme på att ta mig till H sjöstad och tillbaka till kära skarpnäck. jaja, nu ska jag vara duktig flicka och plugg skiten av mig, det behövs kan jag ju säga.


sitter på mandas dator så ni får en bild på sis och sofie, saknar att ha lilla S här..

dance with somebody

har precis läst klart min VR som hade kommit hem tidigare idag, samtidigt som jag läste så målade jag mina naglar lite rosa, så de är nu supersöta.

ska slänga ihop dansväskan och åka till gullmars för att ta tvärbanan till h sjöstad och dansa lite mordern/nutida dans.


tillbaka till plugget

sitter och äter upp det sista av min goda lite småaktiga yoghurt/smoothie tillsammans med massa flingor. ska alldeles strax springa upp och borsta tänderna för att sen ge mig av till helvetet. jag bloggar sen efter skolan, då jag även ska hinna plugga en del, äta för att sen åka ner till H sjöstad och dansa röven av mig, har saknat att få dansa. kisses

Dagens

DAGENS VILL HA: en helgalen shoppingtur med mami
DAGENS KLÄDSEL: mjukis eve  linne gina hoodtröja abercrombie&fitch
DAGENS SMINK: nothing, men det kommer då jag ska över på middag till F
DAGENS FRISYR: luggen är uppsatt resten är utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: farmor kom förbi en snabbis & frågade efter papi
DAGENS LÅT: Howie day - Collide
DAGENS PLANER: kolla på filmen hårda tag och sen gå och äta hos F
DAGENS SAKNAD: mamma och pappa,+ älski
DAGENS DUMMASTE: inget dumt har hänt.
DAGENS SJUKA: mandas kommentarer från gårdagen
DAGENS DROG: sommarbär-yoghurt
DAGENS ROLIGASTE: emelie's garv, man börjar garva såfort hon ens tar ton.
DAGENS FAVORIT: dea <3 solariet!
DAGENS KÖP: inget köpt än.
DAGENS GODIS: inget än, men blir nog ben n' jerry-glassen till filmen
DAGENS HUMÖR: upp och ner, bättre än igår iaf.
DAGENS ORD: "Maaaanda..?!"

 

behöver berätta, hoppas ni förstår

jag vill bara att ni mina bloggläsare ska veta min största svghet, och det är att kontrollera min ärlighet, jag säger alltid det jag tycker.. och det är inte alltid det bästa, det har jag lärt mig ett antal gånger. men visst ska man inte ändra sig bara för att vissa människor inte klarar av att höra sanningen. jag kanske har det lite extra bra, då min familj finns och stöttar mig till hundra, en pojkvän som verkligen älskar mig och gör allt för mig sen att jag kanske inte är världens bästa i skolan skite rjag fullständigt i, även fast jag tjänar lite på det, jag ogillar mig själv ibland, tänk att ha mvg i alla ämnen, jag vill.... jag är besviken på mig själv.har funderat på vad jag egentligen bidrar till våran lilla jord, och det enda som jag gör som är någorlunda vettigt och speciellt är att jag är ett socialtunderbarn. pratade med de flesta på alla dansprov jag gjorde intagning på, en av dom kände tydligen Alice, för jag träffade henne någon dag här i veckan.

lat, är nog det ordet som passar in på mig just nu. jag behöver någon sorts hand i ryggen som hjälper mig på vägen, jag orkar inget själv, att jag ens orkar gå upp på mornarna är för att jag har en pojke som gör mig glad och lycklig bara genom att kolla på mig, le sitt fina leende och skratta till för att jag knappt ser hans smile då jag står i motljus. om jag fick begrava mig i någons famn resten av mitt liv, skulle det vara i hans. har aldrig någonsin varit så jävla kär i en person som jag är just nu, alla tårar är slut.. men istället för att gråta, så sitter jag här med ett leende på läpparna för bara att jag tänker på honom får mitt hjärta att hoppa upp halsen. att va kär är nog det bästa som finns, ett liv utan kärlek är som en lek utan glädje. jag är förälskad




ooh, baby i love your way

ojojoj, hämde så mycket olika saker igår. grät mina kinder dyblöta och gick ute i mörkret ett tag själv, fan.. jag mår inge bra, det är något som är fel på mina tabletter. baby kom hit direkt efter han hade kollat klart på biofilmen män som hatar kvinnor, jag förstörde den... såklart, i'm sorry min älskling, du vet varför jag är såhär, jag mår fan ingen bra... saknar M&P grät i din famn, spenderade natten brevid honom jag tänker leva resten av mitt liv. jag klarar inte mer, jag kommer inte orka gå klart grundskolan, jag gör inte som jag borde. jag borde gräva ner mig bland matteböcker, engelskaböcker och en j'ävla uppsats om någon uppfinning. mamma kommer inte bli glad, jag är lat. jag vill inte, vill börja om på nytt, nununu.. inte om 5 månader, hjälp miiiiiiiiiiiiiiiiiig!

natten blev fuckad, gick och la mig kvart i 3.. duktigt dea


resten av dagen ska spenderas hand i hand med min kära mattebok, jag tänker inte släppa den, har viktigtviktigtviktigt prov på torsdag.

dessutom så kommer veckan se ur såhär.
14/4 tisdag - skola till 16.00, hem och plugga för att sen gå och dansa
15/4 onsdag - skola till 15.00 träffa älsklingen å fira 7 månadersdagen
16/4 torsdag - skola till 15.00 träffa någon kanske ? fast vid 18.10 så blir det pilates
17/4 fredag - skola till 13.40 för att sen få se hur vi lägger upp helgen.

påskhelgen

äntligen hemma efter en helmysig helg.

fregags:
en tripp till örby för att träffa lite kända ansikten, mötte även tjejer som jag kramade på och bad om ursäkt över ett par grejer, skönt att få det gjort. efter det blev det en promenad till donken för lite nattamat och sen tog jag med med B & A bort mot högdalen för att gå och lägga mig i älsklingens säng, finally.

upp ganska tidigt, snabb duscha samt äta en macka för att sen sätta sig inklämd i fam Helge's bil och begé sig ut på landet. härligt väder så vi satte oss direkt i solen en stund men fick gosa, leka och umgås med B's underbara, söta lillasyster Isabella, eller liten som jag kallar henne ibland. kvällen spenderades lite i soffan och framför robinsson respektive vid köksbordet där det sattes igång med pokerspelande, hamnade alltid sist, men det bjuder jag på.

Hela förmiddagen/eftermiddagen spenderades i solen för att sen byta om en snabbis och äta massa god mat, proppmätt blev man för att ta det lugnt i en halvtimme eller så, sen sätta sig i bilen och åka hemmåt. kom hem för ca. 40minuter sen, fick skjuts hem så för mig blev det riktigt lyx. tack för en trevlig påskhelg, ni betyder massor fam H/S

kom även hem till ett hus fullt med tjejer, eller ja 4 tjejer satt i soffan medan manda stod och plattade håret, alla berömde min nya frisyr, tacktack för de "komplimangerna".

åhgud, hinner knappt..

tiden bara springer iväg för mig. har spenderat eftermiddagen i parken med kusinerna, hur mysigt som helst.

innan typ halv åtta så ska jag hinna
- äta med familjen/släkten
- bestämma vad jag ska ha på mig
-  fixa mig
- få med mig allt & alla till secret

hur jag ska lyckas är ett mysterium, frågan är vad jag ska ha på mig. tror jag kommer känna mig alldeles för uppklädd om jag tar på mig klänningen jag fick av farmor, ja vi får se vad jag sätter på mig. troligtvis kommer det komma en bild, spännande spännande.

skärtorsdagen

sitter hos farmor efter ha ätit påskmiddag med allihopa. mamma och pappa va på jobb respektive bygg av nyckelharpa så älsklingen va och är med fortfarande. han stod alldeles nyss och höll om mig.. men nu gick han.

fikat med Elin va jättretrevligt, mycker har hänt efter det här 5 åren vi inte har haft kontakt. synd tycker jag då hon verkligen är en bra vän.

ska försöka dra till med lite kortspel eller något annat roligt så det inte blir så tråkigt, för då tar jag baby i handen och springer hem och sover.

morgondagen ska nog spenderas i sängen ett tag på förmiddagen och sen kanske dra in till stan för att fika med Stor ? för att sen dra på sig partyblåååsan och festa galet med grabbarna. pussar

ingen bloggtid på morgonen imorgon

men förresten, mitt schema blir väldigt stressigt innan jag ska vara i farsta kl. 12.00

innan jag ska ta bussen som går 11.29 från skarpnäcks allé imorgon, så ska jag hinna:
- duscha
- fixa håret och sminket
- klä på mig något vettigt
och sen sist men inte minst -plugga med mami

det ska jag hinna göra, så jag ställer klockan på 08.50 

nattiiii

skar alldels strax gå och sova, men ska ta och göra mig en macka med gurka och sen måla naglarna före sängdax. hörs imorgon innan jag drar mig mot farsta c. kyssar

liiista

Du ska tänka på den person du tycker om/är kär i
och svara sedan ärligt på frågorna nedan.


Är han svensk? yes!
Är han i din ålder? no, 2 år äldre
Är han lång eller kort? lång, eller längre än mig iaf
Är han omogen eller mogen? mogen är han helt klart !
Är han snygg, fin eller vacker? han är allt han kan vara, särskillt bäst
Är han oskuld? ohnej
Är han okysst? jag har ju kysst honom i 7 månader ?
Är han snäll? snällare människa får man leta efter
Är han lätt att prata med om allting? jag kan absolut prata om allt med honom
Är han lätt att skratta med? det är han som får mina läppar att le
Brukar han skämta om att ni ska in på toan och ha sex? OM han brukar, haha !
Är han populär i skolan? hur poppis är de som går naturlinjer ? men vet om stalkerN
Är han mobbad? han har ju mig, klart han inte är mobbad ;)
Är han blyg? beror på vilket sällskap
Är han framåt? ja, eller hurså ? :s
Brukar han säga till dig att han gillar/älskar dig? så fort han får chansen hoppas jag !
Har han någongång gjort dig ledsen? nja, klart han har. men det är inga stora saker
Har han någongång gjort dig glad? oj, ja såfort han smsar blir jag glad !
Om du är ledsen, kan du prata med han då? ja det är honom jag ringer först.
Om du är glad, delar han glädjen med dig då? det tror jag absolut, glädje sprids ju alltid
Brukar du eller han betala saker? han leker argaleken såfort jag tar upp mitt kort
Brukar du skrika och ofta vara arg på han? om han gör något dumt, men det är inte ofta
Brukar du krama han mer än 10 ggr på en kväll? men såklart, räknas hela natten som 1 ?
Tycker han att du är jobbig ibland? det har han aldrig sagt, men säkert
Tycker han att du är rolig och snäll? ja, efter snart 7 månader borde han tycka det!
Har han sovit hos dig någon gång? men haha, klart han har!
Har ni kollar på film ihop? yes, men jag somnar alltid och då blir han suris
Har ni vart på semester ihop? inte än, till sommarn så kanske :)?
Brukar du tänka på han? oj, han finns alltid i mina tankar
Brukar du sakna han? klart jag gör, utan honom vet jag inte vad jag gör
Brukar du fälla tårar för han? jag gråter ibland av lycka ibland då jag är så tacksam
Om du fick välja vad han skulle säga till dig, vad skulle det vara? det är upp till honom
Och sen den sista fråga, vad heter han? Sebastian Helge

jag kan inte vara ensam, är alldeles för social av mig

känns som jag är den mest ensamma flickan på jorden. ingen är hemma och ingen ringer elelr hör av sig heller, visst känner man sig älskad när pojken begraver sig nere i en äcklig stinkande håla för att spendera natten där tillsammans med sina skd. vänner, ja som ni kanske märker har jag varit ensam sen 17.50 och det är ändå extremt skönt med lite ensamtid. dock är det f'tthockey på kanal 5 så ingen greys blev det inte, snyft.

imorgon ska jag vara i farsta klockan 12.00 och ta en fika med Elin, Elin Ek är en tjej som jag gick på samma dagis som och lekte konstant med tills vi växte ifrån varandra vid 10 års ålder där omkring, lite synd tycker jag.. men nu när vi ska fika, så kanske vi hittar tillbaka till varandra och kan ta en gemensam fika med Anna, den tredje tjejen som vi totalt va på rödmyran under åren 1994 till 1999 då jag tog min familj i händerna och flydde ner till spanien (vi flydde absolut inte.. men vi bosatte oss i spanien i ett år)


Nu ska jag ta ut min Ben N' Jerry glass och äta upp hela som jag köpte, eller så sparar jag lite till älski som jag skulle gjort med den andra, som jag åt upp igår oooups va buuusigt . nåja nu ska jag faktiskt kolla klart på en film som jag bara har sett halva av, vilken klant jag är






7 månader om 1 vecka

att ligga i hans famn hela natten, omfamnad med hans armar om din kropp. att vakna upp brevid honom och kunna pussa på honom, då han vaknar upp och frågar vart du ska och du säger att du bara ska gå och kissa, för att sen se honom lägga ut sig precis innan du lämnar rummet. för att sen när du kommer tillbaka, så ligger han och kollar mot dörren och bara väntar med sina hundögon på att du ska lägga dig brevid honom under täcket, så han kan lägga sina armar runt dig igen och somna om. för mig är det kärlek

"dikten" ovanför här skrev jag då jag hade sovit hos B för andra gången och allt det där skedde. jag va/är förälskad på riktigt, va skitskraj för att säga det till honom men nu sitter jag här idag, 205 dagar som flickvän till den mest fantastiska människan som finns. jag kommer aldrig glömma den natten som jag berättade om i dikten.

godmorgon

hemma efter en natt i älsklingens säng, hur mysigt som helst. för exakt 1 timme sen yrrade jag ur hans säng, raka vägen in i badrummet och fixa håret samt borsta tänderna för att sen ta tbanan hem, och nu sitter jag här. väntar in mamma och ska ta henne i handen sen för att gå upp och sova, resten av familjen ligger redan där och sover så gott, tror faktiskt jag hör papi snarka, hahah.

igår när jag kom till B så sprang jag raka vägen upp till I's rum ochh kramade på henne och sa gonatt, hur gullig som helst tog hon lite lätt på luggen och sa att det va jättefint.

efter hockeyn va slut på tvn va det dax för läggdax, somnade efter mycket om och men, hoppas B somnade tidigare, fan jag tycker synd om alla tre ur fam Helge som satt i bilen då jag vinkade till älski när de åkte förbi mig.

efter min lilla tupplur vet jag inte vad som kommer hända, även fast det kanske kommer bli en innedag då jag har massa och plugga, skjut mig... nattinatti

extreme-hair-makeover

nu har man lugg efter en heldag hos Sarah då manda färgade sitt år och så, då jag passade på och fixa till min look och klippte lugg. jag är så sjukt nöjd, och strax ska vi få se vad B säger, ska till honom om 20 min för att sova där, eller jag ska inte kalla det sova, utan vila de ynka timmarna som går, för vi ska nämnligen upp vid 05.30 jag kommer dö då han ska begé sig till kista med pendeln, yippie.






bättre bild får ni någon annan dag när manda är hemma, då jag kan leka lite fotomodell. kyssar 
och sen får ni också en liten bild på min guddotter som fyller 1 år den 27 april

gymmet, here we come !

Hejhopp !

jag har lite bråttom då jag ska tävla med mamma om vem som kan springa bort till gymmet först utan att stanna, haha det kommer inte gå. för vi kommer gå dit...

men gårdagen spenderades först på scandic anglais för att äta en jättegod ceasarsallad, efter det åkte jag hem, bytte om och drog mig in till söder för att umgås med en massa AF människor på Skinnarviksberget, hur mysigt som helst, fast det va kolsvart och iskallt.

nu ropar mami att vi ska gå, så vi hörs nog efter. ska försöka få ut * för en fika elle något, vi behöver lite tid tillsammans

ciao

segdag faktiskt

jag blev så sjukt glad när jag läste om att det finns ett premiärdatum för när SATC II kommer ut på bio, fyfan vad jag kommer sitta på världens bästa plats!

bland allt bra om att jag har världens bästa pojkvän till att min mamma är underbarast i världen så finns det alltid svarta hål som jag lyckas fastna i istället för att bara ta ett stort hopp över för att sen gå vidare. tyvärr kan jag inte det om denna grej, men jag försöker så gott jag kan.

dagen har bestått av attt jag åkte in till stan vid tio i tre för att dela ut mina CVn lite här och var för att sen möta upp Klara & Moa för en fika, möttes på café muggen i götgatsbacken och satt där och kacklade tills min mage skrek efter mat och alla skulle börja dra sig hemmåt. jag hann knappt komma hem och börja äta fören jag fick slänga i mig maten och springa ner till gatan och hoppa in i svart taxin som ägs av min private driver's morbror C. C va så snäll och lånade ut bilen till B för att jag skulle få slippa åka 172an, så snällt. väl där myste vi lite medan vil kollade på wipe out då jag också masserade min stackars baby.. drog sedan bort till örby och träffade några kända ansikten, trevlans. fast hade velat haft sängsällskap av min älskipälskiii just nu, men han ska upp så sjukt tidigt så jag skulle dött när hans väckarklocka pep till.

imorgon måste jag verkligen träffa Alice, då hon glömde sin plånbok här i min säng imorse, sen har jag inga planer. eller det beror på vad det är för väder, om det är soligt sitter jag nog på någon uteservering och myser med min bok eller dator och om det är regnigt så stannar jag nog hemma. kanske ska föreslå att jag ska hämta kusinvitamin på dagis, who know.. det återstår att se. nu ska jag sova, puss på pannan !

det är blött på marken, snyft

nyvaken, ligger i sängen.. så ni ska få en gaalen bild på världens sötaste Isabella


taggad som bara den

ikväll kommer det bli en superduperkväll, oavsett hur det blir. för jag och alice har lill&mini-kväll!! dessutom har jag fått ett jättefint armband av henne :)

nu ikväll ska vi börja göra oss iordning för att komma in i partysinnet, imorn är det söndag och då tänkte jag verkligen lixom komma in i bloggandet igen, känner mig typ halt utan att skriva i denna skd. dagboken, eller ja.. kalla det va du vill.

 
det står best friends på berlocken som är som en pusselbit. alice har andra halvan

barnvakt

ja som ni kanske ser så är det en väldigt  gammal bild på mig, Manda och Estrid. det va skolaslutningen försommaren05

jag kommer ihåg hur mycket jag umgicks med Linda då, tiden jag vill ha tillbaks fast jag då är äldre.

små ungarna har precis somnat, eller Estrid hoppade i sängs efter mycket om och men, men det fixade sig.

ska hem till skarpnäck senare, eller det tror jag? då någon av Linda och Pontus kommit hem.


hej, igen!

det gick inge bra, höll mig i två dagar.. eller hur länge det nu va.

har inge röst kvar, så vi får väl hoppa över engelskatalet jag ska argumentera om, hah. men senare drar jag mig till tandläkaren vid 13.00 och sen bär det av till stan till Malin, Linda och förmodligen Mina. B kommer nog in efer ett tag också, då han har slutat skolan. om cirka 4 timmar har jag lov, och det har varit behövligt. även fast jag ska plugga f*ttmatte hela lovet så kommer det bli ett bra lov, finally. och för denna gång är inte B bortrest, som han va på förra, skönt.

nä men nu ska jag bosatta mig i soffan en liten stund innan jag springer iväg till skolan

och juuuuuste, igår fick jag en jättefin skinnjacka i cremévit, ååh jag älskar den. ni får se bild på den i helgen. kyssar

måste få andas lite..

helt förstörd, jag hatar mig själv. jag är inte på blogghumör, jag mår allmänt dåligt. tar alltså en bloggpaus från och med nu och till en obestämd tid.

RSS 2.0