step up

Jag känner att jag behöver uppdatera för att jag vill att mina livskamrater som bor i Kina ska bli uppdaterade varje dag, så ska försöka blogga varje dag, flera gånger om dygnet.

Idag har jag varit och kollat på svansjön med min klass och balettläraren och modern&-nutidaläraren. det var verkligen intressant. det var kul och kolla och ja, jag vill också vara där på operans scen och dansa i tåspetsskor, dock är det långt dit... gaah. Efter vi sett klart på svansjön så gick vi sex tjejer till taco bar och åt god mat. B kom också förbi och pussade på mig. Sprang till farmor och Gmormor och åt lasange. hände lite drama i våran port, men efter en sprucken glasruta så verkar den har klarat sig hyffsat.

I veckan har jag jobbat och varit hos B, dessutom hemma såklart. men känns som jag bor hos älsklingen, vilket är lite skönt. men är inte riktigt redo för det än.

Imorgon och helgen.
fredag: skola 08.20-16.15, hem och byta kläder. till B för en myskväll.
lördag: sooovmorgon. ska sedan på någon överraskning och sedan till park
på söndag vet jag inte vad jag ska göra förutom att jag ska jobba.


do you know?

sen uppdatering men ni ska få den nu.

idag har jag fått prata med mina kära på-andra-sidan-jorden-släktingar, det finns något som heter skype som nog är den bästa uppfinningen, iaf som jag tycker! billigt och bra. Men det var otroligt skönt att se att de är som vanligt, jag har drömt mardrömmar om att de ska förändras och att framförallt M inte ska komma ihåg mig/oss.. men det verkar inte som det. Det kändes som om de skulle kunna vara i samma hus, vägg i vägg. men ändå så långt bort. det här är jättejobbigt för mig, det kanske är löjligt eller något sånt, men jag bryr mig inte.. den som läser den här bloggen och ens tänker att jag är dum i huvudet som just nu sitter och gråter i B's rum för att jag saknar fam Backteman så kan ni sluta läsa denna blogg. Ni som behöver veta hur den familjen betyder för mig, och för er andra, så kan jag säga att barnen är som mina småsyskon och Linda är som en storasyster, henne kan jag prata med om allt och ja pontus, haha han är verkligen världens bästa farbror!! Att JAG fick bli gudmor till Mina, det är väldigt stort för mig. Om något händer eller när som helst, så är det bara att ringa så kommer jag och hjälper till, med båda barnen såklart!!

Ja nu blev detta ett litet "brev", eller ett sorg-skriva-av-mig-inlägg...

Veckan har bestått av jobb och sjukdagar. igår blev det myskväll med B, idag blev det att åka till xxl-butiken, vilket var ett misstag. ÅK INTE DIT!

nu ska jag krypa ner hos älsklingen, ska be honom värma värmekudden och sen ska jag sleepa!

wanna be starting something

hejhopp. 6 dagar sen och ja jag vet.

idag är jag hemma och är sjuk och jag mår verkligen inte så bra. jag är helt slut. jag ligger här i soffan och kollar på inspelade idol-avsnitt från hela förra veckan, det är mysigt. Mamma hjälper farmor med att hämta en bil från verkstaden och jag väntar intensivt på att hon ska komma hem och laga mat till mig, jag orkar inte göra det själv. är man sjuk så är man, därför älskar jag min mami, hon är värdens bästa.

Ja annars flyter det på som vanligt, skolan och jobb. ja jag är ju som sagt telefonförsäljare för tillfälligt och ja, jag trivs faktiskt på citysälj.

Jag skrev det här inlägget för att jag väntade på min värmekudde skulle bli klar i micron så jag kan lägga mig ner i soffan under täcket igen, för om jag hade lagt mig i soffan medan hade jag inte orkar få upp, ja ni kanske förstår.



 


saknar er mina små gullungar,
hoppas vi ses till jul!


en del av mitt hjärta

orienteringen gick galant och ja, jobbet gick också bra. tog min säljar-oskuld också, så igår blev det fina 90 kronor i fickan.

åkte sedan med storis till liljeholmen och hade sällis med henne på 165an och hon hoppade av vid sig, jag åkte vidare till farsta ip och kollade på b's hockeyträning, kändes som jag var 14 år och inte hade något annat för mig än att kolla på pojkvännens träning, ne men det var mysigt. blev en biltur hem och då blev det pizza och sedan slocknade jag. vid tolv pussade B på mig och grattade oss på våran 2 års dag.

 JAG KAN INTE FÖRSTÅ, 2 ÅR IDAG

Jag har inte så mycket tid just nu, då jag ska möta upp min älskling och äta en härlig middag på en restaurant som heter Mosaik, om inte jag har helt fel.

pussar, ska springa ner till tbanan nu.


microphone

sen uppdatering, men nu är det bara en dag kvar. ååh va mysigt det ska bli. dagen kommer blir så våran. OCH JAG VET VAD JAG SKA KÖPA :)

Som ni kanske har läst dea's blogg så har vi börjat jobba på citysälj som säljare, vilket är väldigt kul. jag ska försöka bättra mig och bli en bra säljare, jag ska skärpa mig!

Så imorgon blir det orientering i skogen i hellas och sedan ska jag hem och duscha etc, och sen ska jag in till stan och handla inför onsdagen den 15onde september 2010. och sedan ska jag till jobbet och jobba till 21.00 och sedan är det bara att åka till högdalen och mysa ner sig hos B. ååååh!

nu ska jag säga natti, love.


i skolan förra veckan


lovekiller

okej, jag är nervös. jag ska upp vid 6 imorgon då jag inte har någon aning vad jag ska ha på mig, jag måste duscha nu egentligen, men vill göra det imorgon.. jag måste kolla klart på oth-avsnittet där det är en halvtimme kvar på och jag vill bara sjunka ner till jorden.. för jag ska dansa i tre timmar direkt när jag kommer till skolan, vilket känns helt meninglöst att då duscha på morgonen. men jag har inte tid imorgonkväll, och jag ska börja jobba (det är därför jag är nervös) imorgon, ska jobba till 19.30, sedan ska jag ta mig hem och sen vidare till Blåsut för fest.

Jajaj, jag fixar det! Det kommer säkert gå galant, men jag är fortfarande nervös. tur att jag har storis med mig.

På lördag är det vilodag med Baby, VAD SKA JAG KÖPA TILL HONOM?!? .. vi ska fira 2 år på onsdag, och jag har inte köpt något än.. skjut mig!!!


jag saknar er som tuuuusan, men
innan året är slut så ses vi. i promise
<3


dom bjuder på champange

sitter här och väntar spänt på vad dagens idol har att bjuda på då jag kollade på matchen igår och kollade nyss på det programmet från igår.

jag har inte gjort så mycket sist jag skrev, jo jag har blivit sjuk. jag har också haft dåligt samvete för att jag har lovat att jag ska visa hur mycket jag blivit, då jag har kusiner på andra sidan om jorden som vill se hur mitt hår ser ut.

nu börjar idoool. pussar

school

Sitter i skolan, jag vet det är väldigt dålig uppdatering här på bloggen.

Har håltimme och ska strax möta upp tjejorna som har engelska som ni vet har jag dyslexi så jag har engelska på andra tider än de.. sen ska vi springa ner till matsalen och skynda oss att äta, matsalen stänger om 45 min och de slutar inte förän om 20 min.

Jag är somsagt brunhårig, tänkte ta bild och lägga upp senare idag. Måste även skriva en uppsats om en dansföreställning, jag lovar.. det är jobbigare än vad det låter. jag ska skriva 1,5 A4 om hur dansarna rörde sig i rummet och hur kläderna fladdrade, ja ni kanske förstår.

nu ska jag springa, pussar

RSS 2.0