om igen

har lite bråttom, ska vara i högdalen om sisådär 50 min och jag har inte gått upp än, skjut mig.

Men jag hinner, ska äta lite ägg och borsta tänderna, sen ska jag sticka. kommer få en jobbig halvtimme dock. alltså 13.00-13.30, fyfan. men vill man vara fin, får man lida pin.

Igår blev det grönan för hela slanten. Men berättar om det sen, när jag kommer hem till B efter att ha varit i stan en stund. kanske ska åka och möta B i helenelund. det gick åt skogen förra gången, då jag även hade lovat Isabella det. jaja. pussar

nattugglan

ojoj, nu är det sent. men har kollat på film och tvn, slötittat rättaresagt än gjort.

Jag väntar in lite bilder mer bilder på storis, men lilla sega dea är segis. dessutom orkar jag inte gå ner och hämta överförningsgrejer till mina bilder, så dom får ni se later.

Idag har jag annars slöta som tusan. B's mami klippte honom och då höll jag dem sällskap där ute i det vackra vädret. lite färg på benen tror jag att jag allt har fått! annars har jag somnat till italien-nya zeeland, vilket var väldigt skönt. fick ligga i älsklingens famn och bara sluta mina tunga ögon, ja vi kom hem rätt sent igår natt.

Imorgon (idag måndag) ska jag iaf förbi um för lite ärenden, senare ska jag tydligen och gå på twilight-grejen när man får "träffa" Kirsten, Taylor och Robert (?!), manda tvingade med mig. eller hon hotade med att hon skulle sälja biljetten för ett dyrt pris och då ångrade jag mig, det är väl ett äventyr det med? vi får bara hoppas att jag hinner (?) jag ska vara på um kl 15.00 och de börjar insläppet till hovet vid 16.00, jaja, jag får hänga på låset hos um helt enkelt, det tar ju supersnabbt, för jag behöver bara ett recept.

annars imorn ska jag sola och bara ta det lungt, kanske börja packa inför magaluf. vi åker förresten på lördag morgon, tidigt tidigt. grabbarna tycker inte att det är någon idé att ens somna natten fredag-lördag. då vi ska upp vid 3, halv 4, för vi ska vara på arlanda klockan 05.00

nu somnar jag nästan med datorn i knät. natti


Basse, Lellan & jag på G.A.T, storis tar kortet.


fight

Bilderna kommer sen när jag kommer hem, B's dator vill inte vara kompis med min mobil.. :/


Prinsessbröllopet

har haft massor att göra!

Men i fredags så mötte jag Alice på söder och gick en promenad från slussen till skanstull för att sedan ta tbanan till östermalmstorg och gå in på UU. Innan tiden hann springa om oss kramade jag på henne och åkte hem till B för en sovstund, innan det blev hamburgare och sedan bio. Vi firade Alex att han fyllde 19 med att se Kommisarie Späck, hahah. Behöver jag säga något? nej tack.

Åkte hem till B medan de andra drog ut på krogen. Vi såg Trångt i kistan, en brittisk komedi. Vid 1 la vi oss, men somnade inte fören tidigt på morgonkvisten..

lördagen, Kronprisses bröllopet. Jag och B åkte in och mötte farmor, vid 15.00 bestämde vi oss för att åka hem till B och kolla på tvn istället. Hann se det mesta, iaf det som var nödvändigt. Vid 7 satte vi oss i bilen för att åka till Lissäng och hämta en dator och sedan svängde vi förbi mig för att hämta lite kläder etc. Kom hem till B igen, åt massa tacos och sedan traskade jag och B mot örby. Vi blev upphämtade av Dea&Lellan och åkte med dom hem till Lellan. Satte oss på hans altan och myste. Fick också sällskap av Philip och Oskar, två trevliga grabbar. Vid halv två ringde vi taxi och åkte in till Gustav adolfs torg, shiiiet vilket drag. Det var mycket roligt som hände där, ett minne för livet och en händelse jag aldrig kommer glömma.

Jag och Dea har även bokat en GBG-resa med L&B, det kommer bli supermysigt! måste bara höra av mig till Fam Selin nere i gbg och kolla om vi får bo där i tre-fyra dagar. men det fixar sig säker :)

Nu ska jag springa upp till B's altan och prata med honom och hans mami, hon klipper honom.

Ha en trevlig söndag, så hörs vi när jag kommer hem! puss

en liten tripp

nyss hemkommen från en sväng på donken, en paj och en lite cola fick bli min nattamat, mums.
ska strax gå upp till mitt rum och kolla på resor, läsa lite bloggar och sen sova. natti. <3

Mexico Vann

sitter och kollar på frankrike-mexico och det står 0-2, vet inte om det är bra eller dåligt.

Igår efter att jag hade duschat så slängde jag på mig klänningen och sedan torkade håret lite snabbt innan jag sprang ner till farmors bil. Vi åkte till orhem och mötte mami och papi där. avslutningen var underbar och jag fällde några tårar. ja det är ju min barndom som jag sa farväl till på riktigt, manda har ju haft kontakt med den skolan ett år längre än mig, eller ja.. ni fattar.

åkte sedan hem med m&p för att byta om till "kvällskläder", alltså lite varmare kläder än min vita klänning (som jag förresten hade på B's student också, nu får ni äntligen få en bild på den!), jag körde bilen enda ner till orhem och umgicks med de nyblivna gymnasieelever.

kom hem vid strax innan nio och skulle precis börja kolla på säsongsavslutningen av Grey's Anatomy, men fick då ett samtal av Storis, som ville ha rosèkvälls-sällis på Lelli's altan tillsammans med Andreas, Thérése och Sara. Väldigt mysigt var det, tycker vi ska göra om det!

papi kom och hämtade mig vid 2-tiden och då kröp jag ner i sängen och somnade direkt.

idag vaknade jag vid 12 och sprang ner och kollade på det inspelade GA, B kom hit vid 2 och vi har haft en mysdag hela dagen.

vi åt lite pizza och har kollat på tv sedan dess.

nu ska jag springa ner till porten och bli upphämtad av mami och papi, puss

solsken

Nyss hemkommen från en sväng på gymet. men innan det så fick jag ett sms av farmor om att hon bjöd på lunch/frukost för min del så jag slängde på mig lite kläder och sprang sedan över till gmormor för lite mys med barnen och lite magen.

gaaaah, jag har en sån jävla träningsvärk från igår, jag har träningsvärk i magen efter typ tio situps, iofs så var det i den där maskinen som man dra ihop kroppen som en boll och sen ut igen som jag körde, men jag trodde verkligen inte på att jag skulle få ont i magen..

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan klä på mig en fin klänning och åka ner till orhem, där min lillasyster går ut nian, finally! det har hon verkligen förtjänat, och så slipper vi sfs nu, yiiiha.

När man talar om trollen så kom hon och Sofie hit nu, så nu ska jag prata lite med dom innan jag hoppar in i duschen. kyssar

a walk with a friend

jag orkar inte uppdatera hela veckan, men jag har ångest och måste blogga. de som behöver veta vad jag har gjort denna veckan vet det redan. annars kan ni få en egen liten uppdatering iaf ni träffar mig.

igår (tisdag) var det iaf B's och min 21 månaders dag, och som ni har sett på fb räknade jag ut från år + månader till sekunderna, alltså vi, han och jag har varit ett i femtiofemmiljoner etthudratjugotretusen tvåhundra sekunder. det är helt sjukt.

I samma veva som vi skjutsade hem B så skjutsade mami och papi mig till örby skola, där mötte jag upp dea för lite catch up. (gaah, jag längtar tills jag bor i örby då jag och storis kan ta småprommisar jämt!) Jag tog sedan 173an hem till skarpnäck och blev ifråntagen mitt nyinköpta godis, rip.

Imorgon blir det att sova till 10.00, efter det springa till gymet och gyma+sola, hem och duscha och sätta på sig klackarna och sen vid halv tre/kvart i tre åker jag och farmor till orhem, yiiiiha! då ska man få träffa alla gamla lärare för sista gången, yeah! dessutom kanske sfs ska läggas ner, hahahah. de har blivit polisanmälda pga mobbing. va de inte sfs som var kända för nvc ?! (fråga mig inte vad nvc står för, men det har något med 'anti mobbing' att göra :p)

ne nu ska jag sova så att jag kommer upp i tid, kyssar.

gårdagen

Ska även gratta (i efterskott) stora HANNA som fyllde 18 år igår (7 juni), grattis på dig.


I will love you

Vaknade vid åtta och velade om jag verkligen skulle till skolan eller ej, men skolkläderna och engelskan (ironi) lockade för mycket för att jag skulle vilja ligga kvar i min älskade säng.

hämtade skolkläderna, köpte en macka och började skriva på uppsatsen i bibblan, klar en timme senare och sedan sprang jag ner till skåpen och liselott, fick bekräftat att jag även är godkänd i engelska och att jag är godkänd i spanska.

lämnade tillbaka alla tunga böcker som har behövt detta läsår och så var det bara att åka till rådmansgatan för lite ärenden. efter det hoppade jag av i centralen för att kolla på alla lyckliga studenter som äntligen fick åka mitt i city ändå. åkte sedan hem och åt mat och kollade på tv. vid 18.00 åkte jag och mami in och hämtade papi för en liten bilprommenad innan de släppte mig vid café 60. mötte upp rosman och viccan där också, mys. väl fika med becka och massa snack. åkte hem vid 20.00 typ, och sen dess har jag kollat på notting hill och bara kickat runt på allt som finns, lite hemsidor som hm och nelly.

imorn blir det stan för hela slanten, kanske köper hem något till Solders som tar studenten imorn, grattis till dig! Jag ska träffa Nenna och senare kanske Malin + pojkvän. även lite senare ska jag möta upp B för att gå på Solders mottagning och sedan ska jag på ett möte vid 18.00. det är planen inför imorgon. kyssar


Manda, Jag och Cessie <3


nationaldagen

hejhopp, nu är det söndag och det är faktiskt sveriges nationaldag.

ja, jag var ju somsagt på B's utspring. fyfan vad härligt det såg ut, men som han sa igår, när vi cycklade förbi hans skola när jag frågade ur det kändes: "det känns konstigt och tomt". och jag förstår honom verkligen, jag känner fortfarande ibland att jag är påväg till sfs på mornarna och till alla gamla lärare man hade där, men så är det inte så.

efter han hade sprungit ut grattade vi honom och pussade på honom innan han sprang upp på hans klass flak med några av örbygrabbarna också. de åkte in mot stan så tog vi tunnelbanan tillbaka till högdalen för att börja göra lokalen redo. det började droppa in folk vid typ halv 6-6 och då blev det full upp. vid kvart över 6 mötte jag upp en lagom blöt och lullig pojkvän som frös som tusan. han hoppade i duschen medan jag och tjejerna myste lite med kiwi, isabellas kanin. när B var klar duschad så klädde jag på honom kostymen och sen gick vi till lokalen för att äntligen börja fira honom. han fick massor av presenter och pengar av alla, tillslut kom grabbarna + amanda och linda, och då började släktingarna och de bekanta åka hemåt. vid halv elva åkte de in för att gå på slutskivan och jag åkte med dem till gullmarsplan för där hämtade mami och papi mig.

fredagen blev hetsig, jag vaknade vid halv nio och hade panik för vad jag skulle ha på mig resten av dagen/kvällen/natten/morgonen. men det blev en tung väska som jag släpade runt hela stan. när jag hämtat lite uppgifter så sprang jag till tbanan, hoppade på den, sprang bort till pendeln som B satt på, vi åkte till häggvik- vi fick guidening av pappa Johan hela vägen till Rudbecks gymnasium som vi var tvugna att springa runt och leta efter den söta lilla sverigebilen, som vi hittade och kramade grattis på B's kusin Emil, som också hade tagit studenten. efter det mötte vi upp farmor och farfar Helge + Tuva för att åka till rotebro och hem till Fam Helge nr jag vet inte vad, iaf hem till basses farbror. där ingen hade nyckel så vi satt på altanen och njöt av sommarvärmen. tllslut var jag och B tvungna att åka hem till högdalen för att hämta ut ett paket på posten och sedan slänga oss hem för att slå in det paketet och sedan hoppa på 165an och åka till Alex, för han hade studentmottagning. hälsande på honom och ätandes av mumsig mat hann vi iaf göra innan vi var tvungna att dra vidare, nästa stopp var hos jonas. Grattade honom och åt goda melonskivor med otroligt trevligt sällskap och laddandes inför överraskningsfesten som var hos Hänninger.

vi tog 163an till älvsjö och väntade in alla som skulle komma. prick 19.10 knackade B hårt på fam Hänningers dörr och vi möttes av en otroligt chockad Simon, han fattade verkligen ingenting vilket var väldigt lyckat. score!

efter lite lek och välkomnsbål sprang vi in för att klia sönder benen som var myggbitna. massa mat och god bål blev det. vid 22-23.00 tiden började det bara vara ungdommar eller yngre vuxna där och då drog festen igång. fick även dit lillsis och hennes väl Ems. otroligt lyckat och mysigt. Mami slutade jobba klockan 03.00 så vi skjutsade hem både alex och ems innan vi åkte hem till skarpnäck för att sova. 04.00 kröp jag ner i sängen efter en eller två hektiska dagar.

lördagen blev inte alls lika stressig, jag ville cyckla och B skulle in till stan, vi kombinerad det och cycklade in till stan bland alla marathon löpare, själv stördes jag inte av alla löpare för cyckelvägen var fri från de springades.

efter fika och lite lunch och bokköp åkte vi hemåt. cyckelturen tog drygt 3 timmar, och det belönade jag och B med Transformers 2 + chips och dipp, mums. somnade ganska tidigt.

idag, det finns inte så mycket att säga om den, den har varit lite upp och ner, så jag tycker att vi inte nämner den. var däremot ute och prommenerade med M och S en stund, mysigt.

nu ska jag spola mig igenom Notting hill, kyss






vit sommarklänning

nu har jag duschat och målat tånaglarna svarta, jag hittar inte mina skor som jag ska ha :|, jag blir snart gaaaalen! men mami kommer hem snart så jag ska fråga henne.

update: jag började skriva vid typ halv elva, så det översta stycket är från dess. nu är det snart dax. jag ska nogåka till högdalen och till fam helge för att sen åka in med dem, så slipper jag leta efter dem sen. just nu är jag halvsminkad och jag ska strax åka mot högis. kyss


här är min klänning som jag har på mig idag


3 juni

nu är jag hemma en stund och ska hoppa in i duschen nu, jag ska försöka ta en bild på hur jag kommer se ut, annars kommer det blir ganska många senare i eftermiddag då alla kommer be mig ställa mig brevid B efter att han haft sitt utspring.

Duschen kallar och sen ska jag försöka skynda mig för att åka och hjälpa till hos Fam Helge. pussar

B's student

nu är det en kvart kvar tills det är dagen med stort D för min älskling. Det har varit mycket hektiskt men nu är vi äntligen klara och ska gå och borsta tänderna, efter jag är klar med det här.

idag hade vi brännboll på idrotten och på svenskan så utvärderade vi lite snabbt innan jag mötte upp B för en slit-och-släng-shoppingtur. har aldrig varit med om någon som klagar så mycket och honom ska jag vara tillsammans med, hur orkar jag ? Ne men han är ett bra stöd och säger oftast vettiga saker när det gäller kläder och skor när jag ska shoppa, han är ärlig. me like

Morgondagen kommer blir ganska stressig.. Vi ska upp vid halv åtta för att äta frukost och sen ska jag hjälpa honom med kostymen och allt han nu ska ha med sig, efter det så skiljs vi åt och jag åker hemåt för att duscha och byta om till den fina klänningen jag köpte idag (bild får ni se på fredag!). Efter det åker jag hit till högdalen och hjälper till med det sista innan vi åker in hela bunten till gullmars för att få bra platser och vara i god tid, sedan vid typ halv tre så börjar de utspringet, man vet ju inte i vilken ordning klasserna kommer men få hoppas att de inte är sist! pussa lite på honom och hurra för honom innan han hoppar på flaket och vi åker till högdalen igen. vid 5 börjar det nog droppa in gäster och då är det bara att vara trevlig och social. antar att B kommer till lokalen vid 6 typ och då är han ganska rund om fötterna, ahahaha.

senare på kvällen drar han och de andra som är över 18 in till stan för Värmdö's slutskiva och senare drar dom väl vidare, jag kommer väl hjälpa till att plocka undan allt osv.

Men vi kanske hörs imorn, pussar

2 juni

en vecka sen och jag är tillbaka!

just nu väntar jag på mina familjemedlemmar som är påväg hem från spanien, de sa att de skulle landa 00.00, men jag har inte hört ett ljud från dem, hmm... när man talar om trollen så fick jag ett sms nu.


veckan har bestått av:
brännboll på idrotten
massor av solande
rent, musikal 3ans slutproduktion
SAYC 2 med B
altanmys hos storis
schlagerkväll
morsdagfirande med Söder&Selin
dans'samtal
studentpresent köp till B
färga mitt hår hos frisör 2orna
sovstund hos älsklingen
fikamys med stor&hanna på 60


Såhär har min vecka sett ut, och jag har varit otroligt nöjd, dock har jag saknat min familj.


Imorgon blir det att hjälpa mami med tvätten innan jag åker in till stan för att ha idrott för sista gången innan sommarn, otroligt skönt! Ska även kolla på lite presenter till torsdag, då min älskling tar studenten.. åh gud vad tiden går fort.. jag lärde känna honom när han var 17 år och skulle börja 2an, det känns som igår då jag fortfarande är nykär i grabben, gaaaah! nu ligger han och sover så sött och drömmer om mig, hoppas jag iaf..


kollar just nu på mamma mia för att fördriva tiden då la familia var försenade med 1 timme

puss på er, det ska bli bättring med uppdatering. jag lovar!





RSS 2.0