eenie meenie


jag är trött efter en lång natt och bakning av cupcakes. nu
ska jag ta en siesta, väldigt sen siesta hah. vi får se vad
kvällen tillbringas någonstans. nacka, huddinge eller i bilen med P.


dagens


lockat hår, tunika hm, jeans gt, gummistövlar wildflower


to be with you

glöm ej bort att det är låtar som rubriker på inläggen. så ni inte tycker jag
 är störd i huvet... det kanske ni ändå tycker, men det bjuder jag på ;)


oh, pretty woman

juste, ni kanske reagerar på att mitt hår är väldigt ljust, och ja.. det är det. jag gick till en frisör i högdalen och frågade henne ifall hon inte hade tid med en färgning av min utväxt, och det hade hon. men hon glömde bort mig (?) och den satt i lite för länge, gah. jaja, jag blev platinablond på huvet och har min guld-blandat-med-lite-platina-slingor i längderna. ja aldrig mer. jag ska alltid gå till st. eriks frisörerna, they rule!


det ser inte så dumt ut på detta kort, men jag lovar
det är värre än det ser ut. jaja jag står ut i 2-3 veckor.


jag ångrar ingenting

*^#"%&/ .. gaaaah, såklart vill inte min dator funka...................... jag blir gaalen... han raderade allt jag skrev (????????????????)

jaja, nu ska jag in till stan och träffa mami. kvällen spenderas på Lellans altan med vin och underbart sällskap, me like. pussa på dea ska jag också göra, då hon och hanna hoppar in i bilen vid halv 3 inatt och åker till arlanda, jag vill ju ocksååååååååååååå.

B åkte för en timme sen för att han skulle gyma och planera kvällen, han skulle även hjälpa sina föräldrar med att packa ur deras landetvistelse.

nu ska jag iaf välja kläder och det ska ni få se via min fantastiska webcam, thiiiiho!


Mina leker på flatenbadet sommaren 2009


I believe

ooups, ingen dator på 4 dagar. först kryssning på birka med farmor, manda, gmormor, linda och kusinerna + linda's svärmor, ungarnas farmor. det var mysigt och otroligt roligt, ett minne för livet. och åkte sedan ut till yxlan för att spendera 3 dagar där, mysigt.







nu ligger jag och B helt utslitna efter en bussfärd i 3 timmar och jag som åkte och träffade dea för en shoppingrunda i farsta. jag fick med mig en paljett-kjol och en body i färgen gammelrosa. blev också kramandes med dea då hon åker till magaluf på lördag, jag vill ju ocksåååå!

jaja, imorgon blir det slappdag och städdag. på lördag blir det baka för hela slanten för mami's 50 års kalas på söndag. på lrödagkväll kanske det blir destination huddinge, det återstår att se.

nu ska jag och B kolla vidare på något brittisk-nattpolis-program som B kollar på, haha ja. visst låter det mysigt ;)?

jag kan även berätta att det är exakt 8 månader kvar tills jag blir 18 år, thiiho!
 dock är det 7 ½ månad kvar tills B fyller 20 år hahaha..


memories

äntligen på benen efter en lång och trevlig natt. Jag och B har precis ätit lite gott och ska mysa hela eftermiddagen, kvällen är oplanerad.. men blir nog mys med B i hans säng och en film. me like

gårdagen blev ju ganska låång. vi åkte hem från yxlan och var hemma vid 4 både jag och basse, jag duschade och gjorde mig iordning innan B hämtade mig. Tjejmiddag och sedan kortspel hela natten lång. somnade gott i B's säng senare på småtimmarna.

Imorgon bär det av på kryssning. Jag ska åka birka med manda, farmor, linda, ungarna och gmormor, det ska bli hur mysigt som helst. jag längtar sååååå.

Nu ska jag krypa ner och störa basse som ligger och läser bok, muhaha (6)



cara mia

blir ändå ganska mycket uppdarering även fast vi är här ute på yxlan. strax ska vi hoppa in i bilen för att åka in till norrtälje för skoj och bus, mysa med glass ska vi också göra.


turn the lights off

igårkväll blev det pizza, hyrfilm och sedan nattcykling i örby. träffade dea å hanna för att leta spöken i hannas hus.

nu ska jag packa väskan och sedan ska vi, jag och B åka in till stan för att jag ska uträtta några ärenden och sedan ska vi ta bussen ut till yxlan och B's landställe. det ska bli så skönt. vi var ju där på midsommar, men bara en kortis, det blev även en helg i mitten på maj, kristihimmelsfärd.

B har även kommit in på kth och de han sökte, jag är hans otroligt stolta flickvän

ne nu måste jag packa om vi ska hinna med allt, 12.55 går tbanan från östermalmstorg, den måste vi senast ta!


here in your arms

B och jag tog sällskap till högdalen, han för att gyma och jag för att handla lunch. imorse blev vi väckta vid 9 och sjöng för hans mami som fyller år idag, Grattis Ia. vi sprang ner och somnade om hah.. Idag blir det mysdag för han och mig, han behöver kanske åka till fruängen för att fixa lite grejer.

kvällen är itne planerad än men jag ska försöka få med honom på något. han har fått myssjukan och bara vill ligga och mysa och kolla på film eller så, såklart är det mysigt men jag vill hitta på något nu när det är sommar och skönt väder!

nu ska jag steka potatisbullar till älsklingen och till migsjälv blir det så mycket som pasta alfredo, mums


unfaithful

nu är jag äntligen hemma hos B, han kom till farmor då maten blev försenad och fikan blev inställd (krya på dig storis) och dessutom var de snabbare än tänkt, iaf i mina planer. jag är tidsoptimist, haha.

Men det kommer bli sämre uppdateringar, eller inte. vi får se, vi ska bara njuta av att umgås och att sova tillsammans, det är han och jag experter på. nu ska jag pussa ihjäl honom!


bilden är från mars 09


flickan från det blå

jag är precis hemkommen från en tur till stranden och flatenbadet. sällskapet var mysigt, väldigt mysigt. kusinerna, farmor och faster + malin&erik, mycket skratt och samtal till vårdcentralen. Mina's högerben är svullet, vi är osäkra på vad det kan vara men det ska nog fixa sig, hon är ganska pigg och låg i mitt knä och kollade på när E, M & E badade.. hon verkade inte vara så brydd, hon låg där och njöt och småpratade med mig, hon är så underbar.

nu ska jag hoppa in i duschen, springa över till farmor och busa med ungarna, eller esrid blir det ju eftersom minisen är sjukling. sedan ska jag ha en obligatorisk fika med Storis och sedan ska jag åka till högdalen och träffa min älskling, som faktiskt har suttit i bilen i 2 timmar, han är nog i helsingborg om jag skulle gissa. om ungefär 5 timmar är han framme, om vi (läs jag) har tur...

ojoj, nu ropar duschen. solkramar


te amo

jag känner mig ändå nere, familjen Backteman flyttar till kina om en månad. skjut mig


fireflies

jag somnar som världens lyckligaste. pojken är påväg hem om 12 timmar och min allra bästa vän, min storis ska jag fika med imorgon. stötta, skratta och bara ha lill&stor-fika.
det är vi bäst på!  

TACK för att du finns storis, Andrea Frank


boys boys boys

sitter hos kusinerna på ynglingagatan och har det skönt i soffan. barnen ska strax lägga sig, de har varit ute på E's dagiskomspis så de är helt slut båda två, även linda med.

idag har jag varit på stan med Malin, Erik och farmor. Sprang runt på stan och kippade lite luft i mellan åt, hah. åkte sen hem hit och har ätit lite indiskt, mumsigt.

från shoppingen idag har jag fått med mig ett vitt linne, ett par beiga chinos och sedan en flashdance-tshirt för endast 160 kr, alla tre plagg. väldigt nöjd gick jag ut ur butiken, lovely!


mina två älsklingar, ena ligger här brevid mig och dricker välling
& den andra är i trelleborg och firar sin pappa.


whatcha say

kvällen har spenderades med att kolla lite på resor samtidigt som farmor kom förbi för lite prat och sedan kollade jag på tv, 112 på liv och död.

sommarlovet är slut om en månad, och det gör mig ledsen. jag har flera anledningar att vara ledsen på, men jag har inte tid för det. jag är världens lyckligaste, så det så.

nu ska jag kolla klart på shrek och sen springa över till farmor för att vänta in malin och hennes pojkvän erik, de har åkt från gbg hit. ska stanna här några dagar. och som vanligt startar vi alltid med nattfika med te och macka, mums!



 


dancing on my own

trelleborg 7/7-10/7

 
      


Lay all your love on me

nu är jag hemkommen från en tripp i stan med Emelie, det var välbehövt. har inte träffat henne ja, sen jag vet inte när.. typ skolavslutningen :/

jaja, det blev ett kärt återseende och det var skönt att prata och umgås med henne. vilka underbara vänner jag har, ååh vad livet är bra nu. jag är som allra lyckligast just nu, och särskillt av att jag är flickvän till världens bästa pojke. Och han kommer hem på tisdag (a), äntligen säger jag bara! det känns som att han varit borta i 2 månader, usch hur ska det här gå? ja jag får skaffa koppel på honom, ett koppel som räcker dit jag vill att han ska åka till, till yxlan räcker det definitivt till. haha, ne men va dum jag är...

ni ska få lite bilder också, de kommer i nästa inlägg och
 alla är från början av juli och framåt. puss


mina älsklingar Sofia och Emelie på skolavslutningen
<3


telephone

det blev jobb på råsunda och grönan igår. efter vi pussat hejdå till backtemannarna så skulle jag och farmor hem till skarpnäck, men ändrade planer. jag hoppade på hagsätra linjen och åkte till högdalen istället. gick och mötte dea för att gå hem till till philip där det var party på altan. mycket gulligt folk och en taggad simon var där och haha, det blev många skratt iaf. vid 2 kom mami och hämtade mig och dea vid helgesta så skjutsade vi hem henne till anneboda och sedan åkte vi hem. Jag duschade och sen somnade jag på stört pga min värkande kropp.

Nu ska jag skynda mig och byta väska & sen springa ner till tbanan. ska möta Emelie i tcentralen kl 15.00

ha en mysig söndag, för det ska jag ha. men en fika på stan.

break of dawn

om fem minuter sticker vi, ja vi får skjuts av mami så snäll som hon är.

efter jag och mandis är klara på råsunda så ska jag slå en pling till farmor min för att kolla om de är kvar på gröna lund för då åker jag dit och håller de sällskap. det ser ju inte så ljust ut på himlen, vilket är väldigt synd. hoppas det bara inte börjar regna. det får det gärna göra imorgon söndag, som min gammelmormor sa. "då får vi sova hela dagen, om vi vill" och jag lovar, gmormor älskar att sova hahah. så det kom från rätt mun.

planer för resten av sommaren är nästan spikade. antingen är B väldigt snäll och romantisk eller (kanske och) blir det att åka ner till gbg för att fira släktingar som fyller 50 resp. 30 år, det är alltså mor och dotter. Ja och då blir det ju såklart liseberg etc.

nu ropar mami och mandis, pussar


Hey, soul sister

nu är jag vaken och har drömt om en massa, om hur det är med B, om hur det ska gå i oth och hur det ska gå på jobbet idag. ja jag hann med hela men vardag hahah.

ne nu ska jag kolla på ett avsnitt oth och sedan ska jag dumpa ner i köket för att koka ägg och mysa. en typisk lördagsmorgonsfrukost, i love it!


det här avsnittet såg jag igår, stackars luke....


på gatan där jag bor

sitter nu hos farmor och myser med gmormor, farmor och estrid. 
filtar och se&hör, det är livet!



love the way you lie

som ni ser så har jag låttitlar som rubriker, och det tänkte jag köra med resten av sommaren iaf, de låtar som jag fått på hjärnan eller bara gillar/älskar!


mina och estrid sommaren 2008, mina var 2 månader och estrid var 3 år


alors on danse

kom just på när jag satt och målade mina naglar turkosa att jag och manda ska jobba på råsunda imorgon. vi får se hur det kommer gå.. sist blev det massa pengar (6), nu är det mitt på semestern och det kommer inte vara speciellt kallt, hoppas på att alla aikoare kommer vara turstiga på öl och litelitelite cola, om jag släpar med mig cola. jag kommer ju också smällta bort, hahaha..

nu ska jag iaf försöka nagelacket torka fortare genom att vifta med armarna haha och sedan ska jag till gmormor för lite korv och spagetti lunch och sedan bär det av till flaten med barnen och farmor.

nu ska jag gå, ciao

standing where you left me

godmorgon kanske jag inte ska säga, men det blir godmorgon i bloggen.

somnade alldeles för sent men jag blev väckt klockan 11 av ett samtal från min underbara pojke. de var påväg till stranden, stranden som han och jag låg på för exakt en vecka sen, vill tillbaka.. vill vara med dom just nu, och bada på ljunghusbadet.

Jag ska strax springa ner och äta frukost, sedan ska jag hoppa in i duschen. sen får vi se hur långt farmor har hunnit, ja, hon hämtar barnen i stan. Vi kanske ska till flaten, vi får se vad barnen säger. puss


påväg ut i magaluf


planerna

bara lite snabbt, imorgon spenderar jag först (kanske) på balkongen eller hemma. solning eller ej, beror på om min kropp orkar mer värmen. på eftermiddagen/kvällen blir det hos farmor, jag ska mysa och bysa (läs busa) med ungarna, föräldrarna till kusinerna ska på bröllop, så det blir mystajm gånger 1000.

ska även kolla hur det är med farmors cykel, är ju cykelgalning nu och känner att hennes "tant"-cykel skulle nog passa mig utmärkt. nu blir det iaf oth. natti

omgjort

byte av headern blev det nu. ska kolla på ett oth avsnitt nu, kyssar

so fucking bad

jag och B har det så otroligt bra just nu och då är han tvungen att åka ifrån mig i 5 dagar. jag vet, jag borde inte klaga, jag har varit med honom i tre veckor i sträck, jag borde inte tycka synd om mig. men om en viss person är pain in the ass så får man, jag blir så arg och ledsen. hur kan hon ? Jag är alltid snäll och hjälper henne med allt, men hon tycker jag ska göra ännu mer, till och med att leta efter grejer.

hur kan alla vara så olika, kan inte alla bara vara snälla mot lilla mig just nu? Jag behöver det, jag behöver allt stöd jag kan få nu i sommar och nu i höst & mitt andra år på gymnasiet. så ni kan hjälpa mig att orka med skolan och allt runt omkring, jag behöver ju det. nej juste, alla skiter ju i det. två personer på denna jävla planet kan inte ta ett j'vla nej från min pojke, min älskling. han har valt mig och nu ska vi hoppas och hålla alla tummar vi har för att ingen idiot ska förstöra det här. jag hoppas att båda två som jag menar läser det, tror iaf att F gör det. känner det på mig.

nu ska jag umgås med min mami, lovely

yesyesyes

och om ni läser i inlägget Trelleborgrutt så ville jag få med B på en cykeltur och det fick jag, B följde med på nattcykling i örby. <3


söndagsmys

Natt-cykling (som jag alltid drömt om) thih, kramkalas och prat med lelli och dea. det var B's och min lilla natt. kröp sedan ner i sängen efter en kort och skön dusch.

vaknade idag av en trött basse. vi gick upp och började vela om hur vi skulle sysselsätta oss idag. det blev flatenbadet, så hem till mig och hämta badkläder och sedan åkte vi till flaten. fullt med folk, men vi gjorde vårat och spelade lite kort innan vi åkte hemåt. Nu ska vi bada i B's pool och sedan ska jag duscha och klä på mig 'fika-med-dea-kläder för att sen möta upp henne och åka till 60. pussar

om ni undrar vad B ska göra, så får ni en gissning: VM. Han har redan börja ladda inför kvällen.


Trelleborgrutt

Man har hunnit till trelleborg och tillbaka innan eran kära sega bloggerska är här igen. Jag har haft de 4 mysigaste dagarna på länge med min älskling. Det började med nicksta med hans familj och släkt, efter det blev det hem och byta bil för att åka till Viksjö med mami och hämta mormors atos, som mami skulle ha under dessa 4 dagarna, sedan bar det hemåt och då hoppade jag och B in i bilen för att påbörja våran färd neråt i vårat vackra land.

Sol, bad och restaurangbesök. blev även minigolf och cycklandes för oss. Mata fåglar hann vi också med. åååh va mysigt. jag ville inte därifrån.. men imorgon är det fotbolls VM, och den ska B se med grabbarna. så det var bara att plocka ihop alla saker och åka hem. Kom hem hit för ca 50 min sen. det var väldigt skönt att komma hem hit, till älsklingens hus.

nu ska jag pussa med på honom, kanske får med honom på en cyckeltur runt örby, hmm.. vi får se om jag lyckas.önska mig lycka till. puss

fullt upp

Idag blev det Skansen med mina gullungar Mina och älsklings B. Det var uppskattat för båda min sötnosar, så det var positivt. innan vi hann gå därifrån så slocknade Mina, men sånt händer.

Mötte upp linda på Nybroplan och kramade på henne och lämnade över Gudbarnet. Åkte sedan hem till skarpnäck och B åkte hem till högdalen. Packade allt som ska med till trelleborg och badet imorgon.

Jag och B ska med hans morbror + morbrors flickvän, B's mami, lillasyster och mormor till Nixtabadet i Nynäshamn imorgon. Sedan efter det åker vi hem och då hämtar min mami upp oss här och sedan åker vi ut till mormor och morfar och hämtar mormors bil så att jag och B kan ta våran saab till trelleborg imorgonkväll. Det ska bliiiii så mysigt. En sånhär resa behöver vi verkligen.

Men vi ska upp tidigt imorn, pussar


vardag för hela slanten

herregud, jag har varit på mallis och i magaluf. jag finner inga ord. från en sönderslagen brandsläckar-lådas-ruta till skumparty på millenium. tänk er allt som kan hända och lite till. massa blod dessutom. hahah. Ja the private things behövs inte nämnas här.

nu ska jag sova med min älskling. vi har sett tredje filmen av triologin Twilight, Eclipse. jag tyckte själv att den var och är den bästa av alla de hittils filmatiserade "böckerna".

Imorgon blir det mys med B och sedan middag med faster, farmor och Minisen <3

åker kanske också till trelleborg på tisdag, vi får se hur det blir.


Sofia & Sis på vårat hotell


RSS 2.0