blond barnvakt !

ska alldeles strax springa ner med alice till hennes buss som går 44 & min tbana som går 47. har inte hunnit äta frukost, menmen.

blir att fixa utväxten klockan 14.30 och sen så snabbt som möjligt ta mig bort till yngligagatan (med buss)

hörs när jag är där och har kommit in i lugnt och ro, och juste.. kommer nog förmodligen kanske möta upp älskling påväg till barnen, för han ska ju med, skitmys!

men nu måste jag springa, pussar!

biokväll & pratstunder

ja, nu blev kvällen så att jag ska dra med mig alice på bio vid halv tolv på rigoletto, vi ska se I taket lyser stjänorna ska bli helkul!

men ska förbi gullmars och möta upp en tjej som jag har mycket att prata om, jisses! hoppas det ordnar sig, för jag är inte så mycket utan henne, och det vet hon.

men, tar nog 20.17 tbanan från skarpnäck så kanske det blir en timning hela grejjen. ja, det återstår att se. vi hörs inatt, eller imorn. då jag funderar på att sticka in till stan ganska tidigt för jag behöver fixa min utväxt, nå vi får allt se! jag vill bli mer blondiiie, passar bäst som det har jag hört. så i sommar ska ni få se en brun tjej, med riktigt ljust hår. åh verkligen sommaren 07 för mig, men det ska vi glömma & tänka sommar 09 som kommer innehålla massa roligheter, tjooooho!

ingenting funkar

jag försöker och försöker, men ingenting funkar.. gaaah!

du är mitt allt



min kärlek till dig, kommer aldrig någonsin gå att förklara. jag älskar dig, hur mycket som helst. dea<3basse

29 januari

ojoj, ja jag spenderade ju natten med min underbara pojkvän, åååååh vad jag älskar honom!

ja till dagen.. pannkakor till frukost, mums. matte med henning & skitungarna , sedan svenska & sen slutade vi. tog Sefanit i handen och åkte in till odenplan. fikade där hos min älskade lillasyster som praoar på Sandys odenplan, mysigt och trevligt. fördrev tiden med sif i västermalmsgallerian då jag fick erbjudandet om att hämta Estrid. tog sedan tbanan & 53an ner till lärkan och hämtade skitungen! sprang förbi manda innan hon slutade och sen hem till fam backteman. spenderade sedan kvällen där pga. sjukdom.

imorgon har jag "ledigt/studiedag", så det blir hårdplugg på förmiddagen, iaf ?!

hörs 2morrow, för jag ska försöka få en skönhetsömn(somna innan 00.00) ikväll. wish me luck!

lyckligast i världen

samma som förra onsdagen, älskling är här igen, skitmys! Så nu ska vi ner och laga pannkakor med mandis.

vi hörs senare, puss

tisdag

är helt slut i hela kroppen, så jag tänkte lägga mig tidigt idag. så jag orkar med skoldagen imorn och sen vara social med älskling.

men idag då, skola till två. då jag fick ledigt ifrån gympisen. gick med mami till ica, hämtade ut lite postordrar och sen sprang jag raka vägen hem till gmormor för att äta spagetti & köttfärssås, mums! därefter hem en snabbis, för att sen hinna i tid till dansen nere i hammarby sjöstad, kulturama. skönt att få röra på sig lite faktiskt, men det kan ha varit fel dag. vaknade nog på fel sida samtidigt som *tabletterna inte gör det speciellt bättre för mig, I'm sorry!

men imorn blir det ju som sagt skola till 15.00 för att sen åka in till stan, eller bara träffa älskling överhuvudtaget. ska ju kolla på DSM med honom, like always.

nu ska jag sova, nattiii & puss!

V gymnasium ?

nu sitter jag här igen, ska alldeles strax springa in till vardagsrummet och kolla på lipstick jungle som papi spelade, så snällt in till sin förälskade dotter som spenderade 20 extra minuter med sin älskling i hans säng.

Ja, jag tycker verkligen att Värmdö gymnasium är bra.. men dom saknar en ganska lockande inriktning i den estetiska världen, jo såklart dans! om dom hade haft dans, hade det helt klart varit mitt förta handsval, men som med alla anledningar, så tror jag att det här är nåt menat.. att jag ska välja st:eriks iaf, tråkigt nog. även fast jag verkligen vill ha dans på schemat, så skulle jag nog kunna klara av tre år till,  utan dans på schemat. även fast jag verkligenverkligenverkligen vill gå där. det skulle vara om jag kanske skulle börja på kulturama, fast jag vet inte.. känner inte att det är den sortens gymnasieskola som jag vill gå på. vill ha en mycket större och med MASSA roliga människor, ja jag älskar att vara social och prata.

måndag

mamma står just nu och göra pannkakor till mig, jag ska upp & duscha alldeles strax efter två timmars gympa med småungarna, hahha..

efter duschen så blir det att äta, därefter blir det sminka mig, sen ska jag vara i gullmars vid kvart i sex. då jag möter upp älsk & hans bror som ska med och kolla på ett öppet hus, och det är faktiskt där B går, ja så vi får se om den verkar bra. eller asså lokalerna och så.. har ju sökt in på sam-linjen där, även fast jag inte vill gå sam, menmen.. det kan vara bra :)

fast nu väntar duschen, kyyss

madagaskar

hejhoppsan, nu är jag hemma efter en lång lördag och ganska seg söndag.

åkte in till fridhemsplan med papi för att sen ta 1an en station till gymnasiet. va där ett bra tag, tills vi skulle dra oss mot fridhemsplan för jag skulle möta älskling & han skulle till hötorget och ragga skjuts av mami som ändå skulle hem vid tre. men i dörren påväg ut, så stötte jag på lea & sophia och va kvar en stund, för annars hade jag fått vänta på b som vanligt. men gick vid tre och mötte upp honom strax därefter. efter en liten kisspaus i västermalsgallerian så åkte vi till centralen för att kolla på nån axelgrej åt honom, men dom hade tydligen inte nåt sånt. så vi satte oss på waynes cooffe och fikade och myste, jättetrevligt!

efter ett samtal från liten så åkte vi hemmåt, hon hade saknat oss, gulligt asså! ja väl hemma hos B så myste vi och kollade lite på körslaget & sen på nån film. skulle egentligen sett på madagaskar 2, men det blev inte så för det blev förhinder. kollade istället på Madagaskar 1 imorse och hade tillslut den lilla i famnen dom sista 20 minutrarna, supermys!

nä, men alla har inte sina bra stunder. och det märkte iaf jag av. jag hatar viss någon, så om jag har skrivit att jag inte hatar någon, så gör jag det.. det enda människan sprider runt sig, stör mig bara. tack & hej, nääästa tjej!

det regnar här i sthlm idag

ja, nu är snickerigubben här och jag ska strax upp och duscha, sen tar jag pappsen i handen och åker in kommunalt till fridhemsplan & kikar lite på Sankt Eriks, vill höra vad han tycker om hur det ligger, hur skollokalerna och sånt, egentligen skulle mami också varit med, men hon jobbar. som alltid! suck..

ska försöka få B att komma in till stan lite senare för att fika med mig eller nåt, för jag vill inte sitta inne hela dagen. kommer nog sova där hos honom. och jag vet någon liten som saknar mig, eller jag hoppas att hon gör det iaf :p ...

men nu ropar duschen, ciao

lill, finns inte längre (eller kanske)

kvällen blev inte som tänkt, och slutade som vanligt av tårar samtidigt som jag lyssnade på när älskling försökte trösta mig, jag älskar dig förresten!

och ja, som ni ser rubriken.. så kanske iaf dom närmaste fattar vad som har hänt. tänker inte ta upp nåt i bloggen, om ni vill veta så hör av er eller smsa eller nåt.

imorn blir det att gå öppethus med papi, denna gång är det st:eriks som har igen. och jag vill att pappa också ska få en bra bild av vart mina tre närmaste år kommer spenderas. ja, eller om jag kommer in där, dvs. men det tror jag definitivt!

nu ska jag nanna, det kommer hit nån snickeri-snubbe vid elva, så upp tidigt blir det också. ja och sen resten av eftermiddagen och kvällen, kommer förmodligen att spenderas med älskipälski, som jag längtat! natti

friday night!

nu bär det av till huddinge med A &C, nu kööör vi brudar! fan va jag har saknat er, och speciellt A.. för henne har jag inte sett på år & dar, usch!

men jaja, nog pratat! nu ska jag in till badrummet och sminka mig och så, sen upp på rummet och bestäma tröja. ja jag är tjej, ursäkta klädnojjan..

sommarplaner

jag kan inte bestämma mig, jag och mama satt och pratade om sommar för nån kväll sen. och jag vill verkligen till NY, fast jag vet redan nu, att jag aldrig kommer klara vara ensam i en sån stor stad, ja jag är ju trots allt bara 16 år då. jag är fortfarande liten, och kan längta hem till mamiii & la familja. ja vi får verkligen se, tror kanske jag drar med mig farmor på nån weekend. eller om linda och kusinerna vill med kanske ? en weekend i london med farmor, underbart alltså!

ja vi får se, men ett par dagar med älskling, skulle verkligen inte skada. ja mer om det när vi börjar närma oss slutet  av detta helvete jag går igenom nu (sista året på grundskolan)

lista

Vilken svordom använder du mest? tror att det är ett smeknamn på ett könsorgan..
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? halv åtta
Var köper du dina matvaror ifrån? hemköp
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med såklart! även fast jag älskar att fota
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa till paradiset med min släkt/familj
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja det har nån, sis
När var senast någon stötte på dig? hahah, ja jag har pojkvän. han stöter på mig hela tiden x)
Vad åt du till middag senast? pasta & tonfisk
Kan du vissla? falskt, men ja!
Tittade du på tecknat när du var liten? nja, mest på pippi. min idol!
Äger du några popband t-shirts? nej tyvärr.
När flög du senast? 23 juni 2008, från New York
Pratar du några andra språk? engelska & spanska
Har du gråtit offentligt? om jag har.
Vilken är din favorit drink? kör på cider än så långe
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst 5 !
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nja, försöker att inte stressa sönder mig.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16, den 30 mars
Tror du på liv på andra planeter? nja, men jag tror på liv efter döden
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? att det alltid finns ett slut..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? om jag kunnat, hade jag gjort det nuuu
Tycker du om att krama folk? japp, föredrar det istället för att hälsa med handen.
Äger du en digitalkamera? ja, två .. eller en digital-system & en vanlig digital
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja verkligen, ringer upp direkt om dom inte gör det.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? aldrig vafan!
Är du mörkrädd? nejnej :)
Tre saker du alltid har med dig? busskort, nycklar och mobil

äntligen fredag

ojoj, jag låg i sänge tills 07.20 & jag börjar 08.00.. men eftersom jag slutar 11.00 så slängde jag på mig myskläder, oj det va länge sen jag hade det i skolan, så det blir skönt. frös ju som en idiot igår när killarna i klassen jävlades med att öppna fönstrerna och sitta med deras skd. tjocktröjjor, som dom förövrigt använder ute också. hemska dom är!

Så, vid elva kommer jag komma hem och slänga in ett inlägg. om jag inte somnar på en gång. men vi får se... måste ju hitta på nåt ikväll, nån som vet nåt ?

puss på er, men mest till dig!

bilder







här kommer dom, första är på I & P som bestod nästan av hela kvällen, det gjorde säkert 10 uppträdande/låtar. & sen är det A's outfit när de sista låten spelades, hahah!

och sen en avslutande bild på mitt lilla gudbarn, som inte är så liten längre. hon blir liksom 1 år i slutet på april, skiiiit va ungen växer.

sovdags

ja nu sitter jag här igen, jag kom hem för cirka 10 minuter sen med älskling i luren och en sjuk pappa som sitter och hejjar på sveriges herrlandslag i handboll. det är kroatien-sverige där nere i kroatien, ja dit hade varit mysigt att åka ner till, kanske ska men följa med mami & papi när de kanske ska bila ner dit i sommar och semestra med dom där nån vecka eller så, myspys! ja drömma kan man...

ska strax in och borsta tänderna, känner att jag kommer somna på direkten. skönt alltså

men först blir det nog lite prat med älskling igen, som ville kolla de sista minutrarna av handbollsmatchen. som vi förövrigt kommer förlora, tråkigt nog..


men, ni ska få lite bilder innan jag går och nannar, ska ju ändå upp vid sju imorn. skjut mig!

jag är vädur egentligen

fan juste, jag ser också ut som en liten kräfta. eller en solblekt kräfta som är lite sådär rosa-acktig, ja jag solade.. och det va tydligen nya rör, skönt.

även fast jag visste att dom va starka, då två tjejer betalade runt 100 för att springa runt och sola.. fast dom va inte röda, mest lite mer åt det svart/gråa hållet, jag vill också! men det kan också bero på att båda va utländska, eller iaf den ena.

nä nu ska jag begé mig av till skolan & leka duktig- ska komma i tid för en gångs skull, så min lärare märker att jag faktiskt kan komma tidigare än 08:59:58 eller 09:29:57 som alltid.. hon kanske läser min blogg förresten, ouups!

torsdag

Jag visste det! jag blev piggare och piggare för varje minut älskling tvingade upp mig, för att hålla honom sällskap.

nu sitter jag och skriver på en artikel som skulle varit inne i tisdags, opps

denna torsdag komme vara extremt skön, först börjar vi 09.30 sen ska en tjej föreläsa om hur det är där nere i afghanistan tror jag, sen är det nån loj-lektion strax inan lunch, för att sen kanske sluta vid lunch eller ha svenska efter ? ja vi får se hurd et blir.

ikväll blir det MusikKväll, hoppas ändå ganska många kan komma.

men, nu ska jag upp till sängen och mysa där en stund. puss

fast här får ni "ett videoinlägg" från igår



sängpartner

älskling är kvar, så det blir sova för oss, alldeles strax. han börjar nämnligen 08.00 imorn... så vi får gå upp extremt tidigt. men, vad gör man inte för sin älskade ? och ändå så börjar jag 09.30 imorn, tjuhoo!

ja, men vi hörs kanske imorn, då jag kanske piggnar till när baby har gått. och måste blogga lite, ja ni vet ju hur jag är ?

nu blev det  akut sovdags, han klagar att han vill gå och borsta tänderna. så gonatt! ha en mysig natt, för det ska jag ha.

redan onsdag

såääär ja, nu är det bara älskling som saknas. för onsdagkvällar brukar spenderas med honom, men nu är han inte här än, typiskt...

kom nyss hem från att ha varit i stan och solat & fått med mig en söt tröja från monki. mötte också emelie, min syslöjdslärare påväg hemmåt och pratade lite om vad jag gjorde igår. ja jag va ju ledig från skolan och va på sjukhuset.

sjukhusbesöket gick utmärkt, med en galen tant till sjuksköterska som berömde mig för mina käder, haha typiskt  när jag hade på mig ett par svarta tights och ett svart linne med turkosa blommor på, hahha. men sprutan togs, hem till älski-pussa på honom, tillbaka till söder, äta sushi och sen upp till sös för att röntka mig i exakt 12 minuter, spännande ...

nä, men jag sitter iaf här. ska äta nån frukt eller så, så magen blir glad. fårse när älskling kommer hit, men det blir förmodligen om en timme, det vet jag redan.. jag känner honom för bra.

missuppfattning ?

tro verkligen inte att det har hänt nåt mellan mig och basse, för det har det inte gjort! jag mår dåligt över andra skäl, och är väldigt tacksam över att han finns här för mig och stöttar mig, skulle inte klarat mig utan dig & de andra. tack älskling

ja, jag är nog lite kristen iaf

eller när jag hör låten hallelujah , ja då rinner tårarna direkt

jag gillar inte sjukhus..

tårarna rinner, det blir inte bättre med låtar från greys anatomy's sorgliga stunder, dåå mina tårar också har runnit. otrohet är det värsta jag vet, och det är det, det handlar om denna gång när den underbara låten, jag inte hittar låt-titeln på handlar om. när derek fortfarande va gift med allison och de knappt är tillsammans, men han åker hem till henne.. och upptäcker dr. sloan utkommande ur badrummet, med den minimalaste handduken jag någonsin sett. jag hatar att må såhär.. känner mig så jävla liten. och det vill jag inte känna mig. jag är stor och glad tjej i vanliga fall, så ni som kanske inte vet så mycket om mig, eller bara har kollat förbi här någon gång, så vill jag att ni ska veta, att jag verkligen inte är den personen som mår dåligt. jag borde inte må dåligt tycker man, jag har världens underbaraste familj, en pojkvän som älskar mig och ställer upp för mig i alla stunder (ja det är ett under, att han orkar med mig)

och förövrit så älskar jag meredith replik, när hon förklara för derek att hon älskar honom, på riktigt! och säger: so.. pick me! chose me! love me! .. åh, älskar den där serien, nästan lika mycket som satc

godmorgon

såååja, och nu har en ny vecka startas. nämligen vecka 4

skönt ska det bli att både börja med dansen, få sjukhusbesökt gjort, fortsätta med dansAerobics'en och ha en super trevlig helg. och juste, dessutom har vi typ en musikkväll på torsdag.. som tydligen inte jag kan vara ned på :| , för under just den tiden så har jag dans. jaja, får fixa det på nåt sätt.

såhär kommer min vecka se ut iaf, även fast jag kommer boka in massa grejer och så..

Måndag, 19/1: skola & sen idrott som sista lektion. slutar 16.00 - efter det, vet jag inte vad jag ska göra ? kanske kidnappa storis ? ja vi får se vad jag hittar på.

Tisdag, 20/1: sjukhuset till 14.00 skulle jag tro, ska liksom vara där redan klockan 10.00 för att kolla igenom mig och så, för att sen kunna röntka mig vid 13.00. är alltså ledig från skolan hela tisdagen . ja sen är det dans på kvällen, kul!

Onsdag, 21/1: skola till 15.00 för att sen kanske dra in till stan och ja, träffa alice kanske ? eller om inte älsk vill tillbringa onsdagskvällen med mig & kollande på DSM ? vi får allt se

Torsdag, 22/1: skola till 15.00 , för att sen planera musikkvällen, som jag knappt kommer vara med på tror jag..eller om jag skippar dansen. för jag har lovat att vara med och spela upp Rihanna - Cry

Fredag, 23/1: skola till 13.40,och sen blir det nog förberedelser för nåt skojjsigt på kvällen ? ja, det tål att planeras.

pratade med mami om present till secret  också & hon ville att jag skulle kolla med den personen vad h*n vill ha ? ja, nu ska vi försöka vara så bra som möjligt, för h*n ska ju inte ana något :o .. och det värsta är att h*n läser denna blogg.

helgen får ni se senare i veckan, för nu ska jag gå & borsta tänderna. puss

vad vet du egentligen om mig ?

Jag har..

(x) Rökt.
bara provat!
(  ) Snusat.
(  ) Drogat. AAALDRIG
(/) Druckit så mycket att jag spytt. det har jag inte, men mått illa har jag gjort!
(  ) Stulit en bil.
(  ) Hånglat med samma kön.
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär. haha, ja 4 månader med älsk. jag är kär
(  ) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon. oj, nu kanske jag framstår som något, men det är sant!
(x) Haft sex på offentlig plats.
(x) Haft sex senaste månaden.
(  ) Snattat. Inte min grej
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex. mamma... i fredags. hahahah
(  ) Blivit arresterad.
(/) Gått på en blind date. Har iallafall träffat en kille genom internet, räknas det?
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
(x) Sett någon dö. fifan, eken cup, då en man på motorcykel blev påkörd av en bil..
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
(  ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Sjungit karaoke.
(/) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
Gjorde alltid det med kompisar när vi var yngre
(  ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan. hahaha, vadå ?
(x) Dansat i regn.
(x) Fått ett sugmärke.
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
(  ) Åkt snowboard.
(  ) Genomgått en operation.
(  ) Varit förälskad i en lärare.
(X) Ätit sushi. världens godaste maträtt!!!!
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
(  ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
(/)
Varit med i en jordbävning.
(x) Rört en orm.
(x) Sovit under stjärnorna.

(x) Blivit kittlad.
(  ) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.

(  ) Blivit avstängd från skolan.
(x) Varit i en bilolycka. ett antal gånger, å bara med mamma som förare. haha
(x) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(  ) Hatat mitt utseende. Varför ska man  ?!
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen.
(  ) Haft sex med ett djur.
(  ) Smakat torrfoder till ett djur.
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne. jag kände honom, eller nästan
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.

(  ) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
. med ett antal pojkar, för länge sen
(  ) Stannat uppe hela natten. jag älskar att sova, så varför ?
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Fuskat på ett prov.
(  ) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
(  ) Tatuerat mig. jag ska när jag fyller 18 år!
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen. Navelpiercing i maj 2008
(  ) Dykt djupare än trettio meter.
(  ) Hoppat fallskärm. på möhippan kanske ? (a)

lördagkväll

ojojoj, har sovit sjukt länge! känner mig ganska sjuk, men ska pallra mig in till stan och gå på bio, för min lillasysters skull!

dessutom så kommer min älskling också med, manda hade tydligen frågat honom. gulligt asså! ja, farvälet tidigare idag blev ju inte lyckat.. men vi får ta igen det idag, mycket pussar och ett riktigt hejdå.

nu ska jag upp och duscha, och sen åker jag och manda in och fixa biljetter. ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

äntligen fredag, &halvsjuk.. like always

som alla vet, börjar jag egentligen klockan 09.00 , men jag kände att eftersom min so-lärare är hon som har stödtiden nu på morgen, och eftersom ingen vill gå dit så tänkte jag ta chansen, och förbättra mig ännu mer. så jag får bäst på provet! Nå va säger ni, jag känner mig lite stolt att jag är uppe nu. fast med världens halsont.. så ja kanske går hem efter musiken, då jag kan ta hem matteboken och jobba hemma, usch egentligen vill jag inte det. men jag är illa tvungen, om jag ska kunna gå ut ikväll ? för det blir väl partyy !?

ska iaf in till stan vid två vilket som, för jag ska träffa Alice och ta en fika eller nåt. mysigt då jag inte har träffat henne på över en veckan, snyyyft!

nä men ska försöka få med henne med till *piip*, där det ska partas! ja, om min hals vill lyda mig. och ja, jag går på medicin, så ja jag ska inte supa mig stendöd...

är väl hemma senast 2 imorn natt. eller om jag åker och sover i min älsklings säng, i högdalen!

nu ska jag kila in till badrummet och fica mina kinder rosiga, ha en rolig fredag!

lycklighetsdagen

nu ska jag strax sova, har pratat en hel kväll med mandis. och det börjar likna nåt, eller som före iaf. tack sis, du är bäst. älskar att se dig lycklig och ja, vi går inte in på detaljer.

men, ja vi får se hur det går imorn på provet. wish me luck! för det behöver jag verkligen, även fast om det går åt helvete. så går det alltid att ordna sig, som ellinor säger till mig x)

& juste, jag vill bara säga krya på dig.. storiiis! jag saknar dig.

torsdagen den 15onde! <3

ojoj, ja idag är dagen med D. den dagen jag är blir flickvän en hel månad till. & älsk, om två månader.. då är det körkort å ett halvår. gud va jag lääääääängtar! åååh, jag vill att tiden ska gå fortare, även fast tiden går hyffsat. har pluggat en del nu, ska strax börja läsa lite i religionsboken vi har från skolan och försöka tvinga in lite heliga platser för Judendomem & Islam, för att kunna förklara varför jag tror det är krig där nere i Israel/Palestina..

vaknade upp brevid mitt älsk, fast med öron'ont. höger öra gjorde bara ondare och ondare, med tiden mot morgonen. somnade nästan igår för att det gjorde så himlans ont. men jag ringde min söta mor när jag var påväg med B mot högdalen, då hon bokade in tid till mig hos vårdcentralen. väl i högdalen så pussade jag på B och vinkade hej då till S för att hoppa på bussen, där halva skolan satt på. men jag satte mig brevid sif, älskade sif!

skolan till 10.00, då jag va tvungen att springa bort till vårdcentralen. fick vänta på min tur i över en halvtimme, kul.. men hade tydligen öroninflamation &fick åka till bagarmossen och hämta ut penicilinet. kom tillbaka strax efter 11.00, och fick gå in och ha matte.

slutade dagen med svenska kl 13.40 och då gick jag hem. sen dess har jag varit hemma, myspys!

gud va veckan går fort..

nu blev idet kanske lite tid för att blogga igår, men jag glömde helt bort mig. åkte till älskling för att sitt abarnvakt med honom, men det blev inte så.. hela fam * kom hem och det blev fullt hus! alltid lika mysigt. men tog 21.28 bussen hem, och älsk va så snäll och gick med mig till högdalen, och pratade spanska med mig x) ändå ganska duktig för att inte ha haft det på ett år ? nååå :)

ja, jag kom ju hem där runt tio-snåret,  börjad pladdra med mammi och va i sängs 22.59, känner mig liiiite stolt faktiskt. men att jag la inte från mig mobilen för än vid halv ett.

ska också gå igenom veckan med er, men skippar första halvan..

onsdag - skola till 15.00, åka hem till eller bara möta upp B för att ha myskväl. sov med honom ?

torsdag - skola till 15.00, hem och plugga! tror att älskling kommer förbi, ja då det är våran 4 månadersdag.. men jag har ett ganska stort prov på fredag, så han får inte träffa mig så länge :p

fredag - prov i skolan, slutar 13.40 för att åka in till stan och fika en snabbis med aliiice. kvällsplanerna är inte bestämda.. men tror dea hade nåt fuffens på G!

lördag - sova uuuut, älskar sovmornar! en tripp till stan kanske inte är helt fel ? kvällens planer är inte ordnade än.

söndag - aikidoträning, för att hälsa på alla gamla ansikten. & dessutom  ska jag&manda hämta våra diplom från när vi graderade oss i maj 08 ?!

nu ska jag dricka upp min chai, och sen sminka mig. ciaooooo

natti mina gulligrisar

mamma ropade nyss att jag skulle sova, så ville bara säga godnatt till alla mina unika läsare, jag älskar er!

tack för att du finns

ursäkta ?

jag hatar publishme/blogg.se , snälla uppdatering hallå ? jag får daaaaaaaaaaaamp...

börjar bli övertrött

sitter här med mami på en varsin dator, hon på mandas & jag på hennes. jag har lyckats blivit sjuk, för första gången på året 2009. redan efter 12 dagar ? vad är det här för skit..

jag saknar min älskling, men jag får träffa honom direkt efter skolan på onsdag, om det nu blir skola på onsdag ? för huvudvärken spränger snart mitt huvud i tusen bitar, vill bara att de här 87 dagarna ska gå fooooooooooort! och längtar som tusan efter 30 mars, då jag blir 16 år och äntligen få börja övningsköra yeah right att jag längtar, egentligen ^^ , men nu gör jag det, säger vi!

har tydligen varit hemma idag från skiten, så jag längtar ju inte speciellt mycket heller. för den gör mig bara ledsen, och dessutom påminner den mig om att jag har prov på fredag, om israelerna VS palestina, det är väl egentligen judarna mot islamerna, men det är ju samma sak ? jag vet inte om det direkt lockar mig, även fast jag verkligen strävar för att alla på denna jord ska få det bra en vacker dag, då all krig bara tar slut och det blir uppdelat ? mitt mål med världen, är att allt ska sluta i fred, vet inte om det ens kommer funka med en röst.. eller är det bara jag ? för vem gillar ens att slå eller mobba nån ? det slåt ju bara tillbaka på en själv ! det jag vill få fram av de här blajjet som jag ar försökt skriva, är att jag hatar bråk, att folk slåss så det är därför jag inte vill låtsas-slå dig, baby , att folk hatar varandra tänk va världen skulle vara färgglad utan allt hat ?

jag vill bara tacka alla nära och kära, för att ni står ut med mig. jag har en hemsk period just nu, men det kan nog bero på att jag väldigt mycket brås på min kära mamma, som har konstant depprission fram till paps & min födelsedag, då det börjar lukta vår, fåglarna kvittrar dagen om och alla är vårklädda med sina söta vårjackor, ååh jag älskar våren! ja då all kyla & mörker blir till värme och ljus, dea like it!

jag är i en tänk period, och jag drömmer alldeles för hemska drömmar. som aldrig kommer slå in i verkligheten visst älskling ?  för det kommer ju vara du & jag för all framtid.

kände också det att när jag satt i soffan, mamma va och handlade och jag kollade på tv, klockan tre på eftermiddagen, B va påväg hem och smsade mig om det och jag fick den känslan att jag satt i hans &min lägenhet nergosad i soffan, då han skulle komma hem med choklad och allt lingonvecka-godis till mig. men kom på mig själv, att jag snart är 16 år gammal, bor hemma hos föräldrarna och kommer inte på några år iaf flytta hemifrån med min baby, för vi är ju trotts allt bara tonåringar än.. åh! kan inte bara tiden gå fortare ? så jag kanske går 3an på gymn. och i höst blir det lite jobbande för mig. och sen om ett år blir det märklar-utbildning för mig i två år, för att sen ta älskling i handen och flytta till min andra halva.. NEW YORK!

långt inlägg, men jag behövde skriva av mig. Manda är inte hemma, så har ingen att gnälla på, synd nog! men jag är lyckligare nu när jag har lyssnat och sjungit med i de flesta av Rihanna's låtar, ja dom jag kan. och mest Cry, den jag kan på piano och ska spela upp torsdagen den 22a januari, wish me luck!

mitt hjärta

 

jag älskar dig, mest av allt! aldrig utan dig Sebastian Helge


godnatt

just nu sitter jag och lyssnar på spotify, torn. ja, kvällen blev ju som jag verkligen inte ville. mådde bara sämre & sämre och somnade till typ vid 18.30 och vaknade upp vid 20.00 igen, hemskt. och med ännu mer illamående, jag vet inte vad det är som spökar.. men tror det är pillrerna, suck asså! ska man behöva byta ? det är ju inte meningen. ja vi får se vad som händer imorn, ska ringa upp baby om en liten stund. då jag egentligen kanske skulle ha legat i hans rum just nu, i hans varma famn. men bangare som jag är, så vill jag verkligen inte smitta honom om det är nåt skit, och om det händer  nåt inatt vill jag helst vara hemma, om ni förstår ?  Så, imorn ska jag upp rätt tidigt, iaf så jag kan gå lägga mig trött tills imornkvälll.. då det är skola på måndag,
suck ! åå vad jag hatar skolan. men ja, skolan kommer nog gå kanske fort. får vi hoppas !




bilden är tagen i skolan på spanska lektionen i torsdag, och det är skrämmande att Petter sitte roch kollar rakt in i kameran.. hahaha.

barnkväll ?

ojoj, hela dagen har istortsett gått. och jag sitter i myskläder med duschblött hår, sugen på att kanske vara barnvakt då jag verkligen inte är så sugen på att festa och umgås med kompisar, som jag tror kommer festa ikväll.

ja, igår åkte jag & mami å hämtade älskling vid farsta ishall och åkte direkt hem. låg i min säng och kollade på lets dance tills nyheterna började. Vi gick ner och fixade något att äta till oss och det blev våfflor, som inte va de bästa, men goda va dom iaf..

imorse ringde klockradion vid 07.00 och jag gick ner, trött och sliten för att göra frukost till mitt älsk som skulle till farsta och döma en match. gick ner till busshållsplatsen med honóm och pussade på honom i det sista, mysigt! gick senare upp och somnade direkt. mamma ringde och väckte mig & påminde om secret även fast jag va påväg ner för att ta dom, men det är alltid bra att hon påminer mig, great!

ringde också på ett jobb, eller jag kollade om kanske just det cafeét behövde extra personal på helger och så. och det trodde hon, men så sa hon också att jag skulle komma in med en CV. så det ska jag göra..

ikväll kanske det blir att vara hos backtemans, själv eller med hela den familjen, vi får seeeee.. då jag har föreslagit ifall jag ska vara barnvakt ikväll, och mysa med estrid!


ändrade plaaaaaaaaaner kanske, dea smsade å kunde sticka ut. yippie! ja nu gäller det bara att det blir som hon säger, hoppashoppas!

ljusblå himmel med fågelkvitter

sitter och lyssnar på min favvolåt, eller den påminner mig om en väldigt speciell person. då han för första gången log för mig när vi en gång möttes i solen. kommer aldrig glömma det, jag hade bara ena ipodhörluren i, när plötsligt B & S sprang förbi mig och ner mot tbaneperongen, så jag fick springa efter.. jättepinsamt. och sen när vi satt där på bänken med dea i mellan oss kändes det verkligen helt som att vi skulle förbli kompisar, eller vad man ska säga. men vi ser nu idag.. då jag iaf är jättekär, verkligen superkär. och tror inte han heller är speciellt okär i mig, mahah!

ja, väntar in manda och sofie. för vi ska in till stan senare.. funderar på att äta nåt litet här hemma ? kanske blir bra. ojuste, kan vara bra och dammsuga rummet också, för älskling kommer hit ikväll. och vi vill inte ha honom hostande hela natten...

ciaoooooo

friday

har precis kommit ner, till mammas dator. ska strax göra iordning lite yoghurt med kelloggsfrosties, mums!

nä men idag ser det ut som att vi iaf kommer sluta innan tre ? för schemat skulle ju knappt ändras på efter jullovet och nu på VårTerminen sade dem, så vi har säkert matte som sista lektion, skjutmig.. jag vet inte var jag har min mattebok -.-

aja, sen på eftermiddagen så tror jag kanske att jag åker in å solar. eller åker in till alice och AF för att umgås med henne en liten stund. för vid nio kommer älsk då han har tränat hockey i farsta.

älsklingen kommer hit och ska sova här, men upp tidigtidigt imorn för han ska tillbaka till hockeyrinken till 08.00 på morgonen imorgon, yippie! .. nat

men nu skriker magen efter mat, ha en bra dag! besooooooooooo

torsdag

jag sitter här, på mammas dator och ska strax åka in till stan för att köpa mig lite nya underkläder. bilder kanske kommer sen

idag va de en mindre rolig dag, ja då skolan började. usch asså, låg på bänken och sov nästan under sista lektionen, hjäääälp... så får jag ju inte göra !

ikväll blir det kanske att vara här hemma, då frida &nisse kommer hit. eller så när jag väl är i stan, så drar jag till linda& CO som ska hem till backtemans ju, då jag får träffa gudbarnet för fjärde dagen irad, supermyyys! ciao

skola imorn, skjut mig!

nu sitter jag hos farmor, och ska snart gå hem. är supertrött alltså! ´

men igår blev det att vara hos farmor och så med släckt, fick sen skjuts av mami&papi till älsk och umgicks med B, A & S tills halv två. senare somnade jag i b's famn, och vaknade lika så. åkte direkt från B till farsta C och fixade lite knasiga grejor. in till stan senare med malin, estrid, linda & mina å fikade med M i över en 1 ½ timme, super mys (& dessutom kom någon förbi och gav mig lite kärlek i form av pussar & ögonkontakt.) Jättegod mat hos g-mormor och nu så kollade vi lite på en film på 5an & i pauserna blev det lite tittande på 4an & grammisgalan med Allsing & Gry.


nu ska jag strax springa hem, hörs då! kyyyyyyyyyyss

trettondagsafton

ska jag alldeles strax springa över till farmor för att äta middag med allihopaaaaaaaaaa!

morgonen bestod av att jag tvingade mig upp vid kvart över åtta för att åka till högdalen och till älskling. somnade direkt när jag la mig i hans säng, och sov till typ tio över tolv. myste & umgicks med Isabella lite, tills det va dax för mig och åka hem vid 17.00

nu ska jag bara byta om och sen ska jag springa över till F. pussssss


"alla heter glenn i göteborg"

OJUSTJAAA, imorn kommer ju gbg-Selinare hit också. och då blir det minst en shoppingdag med malinpalin ! jaja, ska sova nuu. natt


hon med rosa klännigen är Malin


usch & fyyy .. redan tisdag

när jag kom hem vid halv två, va jag helt sprallig och sprang runt överrallt. alla blev tokiga, men jag skyllde på att jag hade fått träffa B ! äntligen säger jag bara assååå..

nu ska lilla jag iaf sova, satt i soffan med pappsen och kollade lite på hockeyn medan man smsade med en hockey-nörd till pojkvän snacka om att det finns massa beroender för honom , hoppas jag är ett av de positiva-beroenderna iaf! kyss på kinden, för nu ska lill sova. jag älskar dig, sebastian helge

5 januari, bara 84 dar kvar

som ni kanske ser är designen ändrad, höll på till tre inatt fan.. då också mami hörde av sig. och det är lugnt!

nu ska jag göra iordning mig och åka in till stan och kolla rean, och sen kanske träffar bästis en stund ocksååå. vi får se vad som händer mera idag, vill åka till älskling en stund också, men det kanske jag tar på hemvägen. då jag kan åka itll högdalen, vara där en stund och sen åka hem till skarpnäck. ja, vi får se hur det löser sig. men vill iaf att han ska veta att jag SAKNAR honom och att jag måste få träffa honom snart..

natt till måndagen den 5 januari

båda filmerna va rätt bra, fast jag väntar på samtal från mami som sitter nere i grottan & svarar på 112 samtalen just nu .. så hon kanske inte har sett mitt mail..

nä men nu ska jag iaf sova, så kanske jag får ta piiiip imorn när hon vaknar. nattiiiiiii


hatar söndagar

hamnade nere i soffan med papi, & det blev massa prat!
 
nu sitter jag och kollar på du, jag & dupree , vi får se om den är bra. älskling hade tydligen sätt den så ja, får hoppas den är bra.

ska senare klockan 00.00 se The hot chick  och sen blir det nog att sova. ska försöka få B att sova så tidigt som möjligt så jag kanske kan få träffa honom imorn eller som senast på tisdag ?

kyssar

söndag , 4 dagar kvaaaar till helvetet

nu sitter jag här och vill egentligen ut.. har nyss pratat med älskling i nästan en timme. usch det är jättesynd om honom.. han är sjuk & ensam hemma, stackars!

men idag vaknade jag runt halv två (?) .. och gick upp & möttes av att manda precis hade kommit hem från stella. lagade mat med mina kära föräldrar och sedan suttit här och kollat på bring it on, ganska hyffsad film.

ja vi kanske hörs om nån timme eller nåt, om jag inte hittar på något att göra dvs ? puuuss

gonatt

nu har jag fixat lite med designen å jag måste sova nuuuuu.. jag dör ! naaaaaattii !! åå jag längtar efter dig mitt älsk...

..

jag vet inte hur jag ska till mig.. jag vill ju vara med dig jäääääääääääämt. bara det inte blir för mycket, så vill jag leva med dig föralltid


listaaaa

Vem:
vem är i rummet med dig: manda & stella
vem fick du senast sms av: min älskling
vem tänker du på nu: alla möjliga
vem pratade du senast i telefon med: farmor
vems hus var du senast i: hus & hus.. men kanske mitt eget?
vem önskar du var med dig nu: älskling..
vem är din favoritsläkting: gudbarnet Mina &hennes storasyster Estrid
vem i din skola går dig mest på nerverna: småskitarna i 1an

Var:
var går du i skolan: skarpnäck
var är din mobiltelefon: här framför mig
var är din mamma: På jobbet
var sover du: i min säng, fast helst med sällskap
var handlar du mest: hm typ ?
var fick du tag i tröjan du har på dej:  i New York på Abercrombie & fitch butiken på 5th AV.
vart åkte du senast bil: till farsta ip dit mami skjutsade mig & alice
var i ditt rum är du:  jag är inte i mitt rum

Vad:
vad åt du senast: mjölk & frosties,
vad drack du senast: vatten, min ddrog!
vad är det för färg på dina byxor: grååa
vad är den närmaste saken som är blå: mina Koss hörlurar
vad gillar du mest med skolan: Mina vänner

vad har du på fötterna: tofflor från FC som jag fick av fam Backteman i julklapp
vad är din favorit färg: vit & rosa typ (a)
vilken film såg du senast: SATC med alice igår
vad hör du just nu: ljudet från tvn där papi sitter

Har du någonsin:
sovit i en annan säng: men självklart!
tyckt att din kusin är het: neje, har bara småkusiner !
sovit naken: det gör jag jämt!
kört över hastighetsgränsen: har inte kört bil än, men snart sååååå !
målat om ditt rum: för ett år sen, mitt rum ljusgrönt :)
dansat framför en spegel: oja , jag tar ju danslektioner ? haha
fått hicka: absolut
stulit pengar från en kompis: aldrig i livet ? jag har mina egna
hoppat in i en bil med folk du just träffat: nej
varit i slagsmål: catfight med manda, räknas det ?
smugit ur ditt hus: haha, har aldrig velat ? det är bara att gå ut !
haft känslor för någon som inte känt detsamma: om jag har..
hånglat med en främling: nej, aldrig faktiskt !
saknar någon just nu: ja.. mitt älsk :(


eftermiddag

ännu en till kväll vi är inne på. och det är bara 4 dagar kvar på lovet, snyft! 

idag skjutsade mami oss till farsta ip och vi sprang över till ishallen för att kolla på en match som älskling spelade. och gud va svårt det var att hitta honom, tills han åkte förbi och såg ut som att han log. nä men matchen va klart strax efter fyra och så gick jag&alice upp till cafeterian för att vänta på B. vid halv fem va han klar och gick med oss till farsta, vi åt på donken och sen gick vi med alice bort till bussarna.. jag kollade när min buss skulle gå och insåg att jag precis hade missat den.. men jag & älsk satt på en bänk och pussades & pratade bort tiden så jag höll på att missa den. men nu är jag hemma efter att ha varit det i en halvtimme, äntligen!

ikväll blir det förmodligen bara myskväll med massa sms med min skd. älskling till nörd då han ska vara uppe hela natten .. suck

men vi hörs senare, puss

4 jan

nu ska vi strax åka för att kolla på när älskling spelar hockey, jag, alice och kanske tillåmed manda följer med.

låg i sängen till typ kvart över ett (sorry baby) och sen fick vi skynda oss upp för B smsade och sa att matchen va tre istället för halv 5.

ja, och sen blir det att åka hem, äta middag och sen är kvällen helt obokad. vi får se vad vi hittar på ? kanske umgås lite med storiiiiiiiis ? :)

nu ropar mami att vi ska åka, så hejdååååå !


3 januari (110 dagar)

ojoj, nu måste vi sova.. jag å alice. jag kan knappt hålla ögonen öppna efter ha kollat på SATC-filmen och sen sjungit till mamma mia- filmen. alltid lika mysigt med alicepalice!

nä men vi hörs imorn, då ni ska få en liten överblick på min vecka. för det va ju trotts allt en hel vecka sen jag skrev ett "riktigt" inlägg.

gonatt alla söta å snälla ! puss

dagens

nu får ni en dagens, lite snabbt bara!


Dagens humör: trött men glad
Dagens borde: träffa alice, som jag ska göra!
Dagens frisyr: knut mitt på huvet
Dagens klädsel: just nu mjukisar, marinblått linne och stickad kofta, men hade jeans
Dagens planer:  ja jag har varit i kungens kurva &hälsat på Raul.
Dagens  vill ha: kyssar utav älskii..
Dagens längtan: vill ha gått ut nian nuuu
Dagens fundering: varför går man ens i skolan, om det är trist?
Dagens beroende: vatteeeeen
Dagens tråkigaste: ont i benet :(
Dagens personer: miniiiiiiii
Dagens roliga: träffa raul & nu alice
Dagens låt: If it's all I ever do - Anders Johansson

knasblogg

min blogg är ccccccccccccccp, åh jag får damp! mina inlägg visas inte. kanske ska byta till bubbleroom istället ? eller va tycker ni ? publishme suger ju :/


freeeeeedag

bussen går strax, men jag sov iaf hos älskling inatt!

nu ska jag till kungens kurva & hälsa på raul och för att kolla på dator som han kanska kan fixa lite rabatt på så jag kan köpa den (a) ? kanske kanske

ja, men vi hörs sen ikväll.. då alice ska sova här. kyyyssar

års-resumé

trotts blogg-adressbyten hit &dit så har det här året varit helt fantastikst. även fast jag kom på vissa saker jag egentligen inte hade behövt veta och varit osams med kompisart.. så vill jag ändå säga att 2008 verkligen har varit det bästa året hittils. ska se till att 2009 blir ännu bättre, med mys&partaj-kvällar tillsammans med mina nära och kära.

Dom två tjejer, jag aldrig någonsin kommer lämna eller kommer kunna leva utan är Andrea Frank & Alice Janson. Andrea träffade jag iofs i december -07, men det började bara bli mer och mer gånger vi träffades då det hade blivit 2008. fast mest så blev vi som tajtast under sommarn efter jag hade varit i usa och strax innan hon åkte till ungern.

efter hon kommit hem från ungern, va det ung 08 för hela slanten. det var där jag också för första gången träffade Sebastian Helge, min underbar pojkvän.
 
mitt i allt det här, den 6 augusti.. mötte jag upp Alice vid tcentralen, gick till donken och satte oss där och pratade om allt och inget. jag har aldrig klickat så bra med en person som det gjorde mellan henne&mig. det va också henne jag spendera 080808 med, och också träffade Gustaf.. den otroligt söta,snälla& platinablonda killen jag träffat!

Men de 4 månaderna innan sommarn började, så spenderades feb-maj i uppsala hos min dåvarande kille Sebastian Berlin. Han som fick mig att insé att otrohet är inget att hålla på med! NEXT..

Sedan.. Min födelsedag, den 30 mars då jag fyllde hela 15 år. Inget speciellt hände den underbara dag.. om inte att pappa också fyller år då. på samma dag, fast han dock blir 28 år år äldre än mig för varje år.. suck

nästan en hel månad efter jag hade fyllt år, så föddes min femte lilla kusin. och som i slutet på september blev jag efterfrågad om att bli hennes gudmor. tårarna rann när jag fick veta att hon föddes, tårarna rann också när jag fick veta att jag, att lilla Andrea, skulle få bli gudmor till min älskade fasters (just nu?) yngsta barn. ja jag fattar det inte själv nästan, blir tårögd änn idag när jag tänker på det.

sen kommer det mitt år har livat upp och jag har insett att jag ska spendera några år på studier där. nämligen USA & New York. Jag och min familj åkte direkt till San Fransisco och va där i några dar, drog sedan vidare med bil ner mot Los Angeles, så vi stannade i nån liten stad och gick på bio och handlade som tuuuusan på stans hjöjdpunkt victoria secret. ja vi drog oss senare ner till Los Angeles och bosatte oss där i tio dar, tills det var dax för flygresan österut och mot min älsklings-stad NY. Jag stortrivdes där och kommer minst åka dit tio gånger till under mitt liv.

justja, mitt i sommarn.. så åkte jag & stordea som andrea frank kallas för, till ljusterö för att hälsa på våran kära gemensamma vän Victor Bromark, även kallad för min bästavän/bästis. jag vill bara tacka honom för ett otroligt år och väldigt spännande med dig. jag kommer aldrig ens låta dig gå utan min hand, tack!

Sommaren har jag ju gått igenom och så kommer vi till hösten.

då under sensommaren (aug), träffade mr. varje dag i en helvecka, vecka 35 om vi ska vara exakt. det va nog den veckan jag insåg att han inte va så dum som jag trott. då jag såg honom spela en match och fick dom första riktiga pussarna av honom. jag trodde verkligen aldrig att det skulle bli han &jag, som att han kanske bara skulle drivit med mig, ja han är ju trotts allt två år äldre. men nu gjorde han tydligen inte de, och jag fick klart för mig att jag betydde nåt för honom iaf ? promenaden som dom flesta vet om blev det nog bestämt. och jag förstod att det här förhållandet aldrig skulle ta slut. så kär som jag är nu idag, kommer han eller ni andra aldrig förstå.. bara han är på toa eller inte tar på mig, gör det ont i hjärtat och saknaden gör ondare och ondare. fast idag, 1 januari 2009 har han & jag 108 dagar, alltså varit tsm i 3 månader och 17 dagar. tack mitt älsk!

sen kommer det sorgliga.. då jag låg på sjukhus och hade njurbäcksinflammation, med 41 graders feber och spydde såfort jag åt nåt. innan mamma förstod att det var nåt allvarligt, så hade jag varit sjuk i en månad, med 40 graders feber. vi gick till vårdcentralen här i skarpnäck och kollade och han skickade oss direkt till akuten på sachsska (södersjukhuset). fick ligga där på en bår och vänta tills läkarn skulle kolla på mig. när jag väl legat inne en natt så fick dom alla svar och började behandla dom. Den söta tjejen som alltid jobbade dag då under min vistelse på sjuk, gick jag till och kramade på då jag skulle åka.. det kom tårar när jag hörde bara lite barnskrik och faktiskt insåg hur sjukhuslivet är hemskt. men jag kom hem frisk och fick gå på antibiotika tio dagar efter!

livet som flickvän, gudmor, storasyster, dotter, bästavän, lill & mycket mycket mer jag är till alla så kommer jag alltid älska er, och till er läsare.. så vill jag bara säga att ni måste ta reda på all kärlek ni får tag på. oavsett om det är från gammelfarmor, lillasystern eller pojkvännen/flickvännen så ta vara på den. all kärlek är viktig!


förlåååååt

gud va sämst jag är på det här.

jag ska nog ta en liten paus, fast först ska jag göra en liten års-resumé.. vi får se om jag lyckas! kisses

RSS 2.0