monopol

Sitter hemma hos B, har  precis varit med om en utklassning på monopol. ganska roligt att se.
Ska nu umgås med lillasystern i huset då älsklingen ska på träning. ingen idé att jag åker hem då jag ändå ska sova här.

Idag har jag varit i stan med farmor, linda, estrid och mina. träffade även Amanda en snabbis och pratade med henne. sprang till tbanan och hoppade på hagsätratåget för att åka hem till min älskling. myste &pratade, tills mamma Ia ropade att det var mat. kyckling-paprika wok typ med ris och grönsaker, mums.

morgondagen kommer troligen se ut på detta vis:
vakna här hos B, spela lite monopol med liten. för att sen åka hem för att umgås lite med mami och få fina naglar till nyår. sen umgås med B hemma hos mig, troligen tills vi hittar på något skoj på kvällen, skulle gått på avatar 3D men det är för uppbokat för 8 personer i stan, skjut mig..

Nu ska jag springa upp till I för att inte vara så ensam i denna illa håla. puss


vill ha sommar !

väntar på att B ska ringa och ska strax efter det kolla på sunes sommar, fler har klagat på att jag inte har sett den.

som lite tidsfördrivft ska ni få lite bilder som är tagna nyss.

 


trauma

det blir ingen uppdatering om julen. jag orkar inte.

jag börjar om från å med nu. om ni nu vill veta om vad jag fick, får ni fråga mig.

sitter just nu och kollar på trauma, en helt underbar serie. man lever sig verkligen in i den.

i morgon blir det stan med amanda, innan jag träffa älsklingen, då han slutar jobba vid 15.30


Julafton

Nu ska vi över till farmor och kolla på kalle, äta god julmat och mysa med alla paketen. väntar spänt på vad estrid ska säga om det stooooora paketet som hon ska få, inte av oss. men det står här hemma så man blir ju påmind om att hon ska få det all the time.



nä nu ska jag börjar göra mig iording då jag sitter i bara handduk just nu.


lilljul

sådärja, igår avklarade min familj en tredjedel av vårat julfirande. eller för mig blir det "tre", jag ska ju ut till B's gfarmor&farfar. det ska bli väldigt mysigt.

igår fick jag; ett par jeans, en "jacka", läppglans, mascara, trosor, lösögonfransar, min älskade iphone (mamma packade in den med en stor rosett), ett par skor, skiiitläckra.



dessutom hämtade vi älsklingen igårkväll så vi fick sova tsm. vi passade även på att öppna ett av våra paket som vi ska ge varandra. jag fick en hjärtkudde som man använder som nackstöd i badet, underbart. har faktiskt redan invigt den ! Och han fick en svart tröja från Jack and Jones, den satt skitbra på honom.


23 dec

grattis Sif ! <3

lilla julafton

vi skyller på att det är jullov, och att jag låg i sängen till 15.00 igår..

söndags blev det ingen fika, men det mys med B. vi åkte hem till honom och myste och åt väldigt god middag hos honom och hans familj.

måndagen drog vi oss in till stan jag och pojken. mötte upp farmor och mami för julshopping. jag fick även med mig en julklapp till B från NK, inslagen och klar. blev snabbmat på donken innan jag vinkade av älsklingen för att han skulle och gyma och sen jobba. sprang tillbaka till farmor och sprang runt med henne, innan vi mötte upp mamma för en fika. farmor åkte och hämtade barnen. jag och mami gick till bilen och åkte hemmåt. hann slå in lite paket innan det var dax att springa över och vara med på pepparkaksbak & knäck-göra. det var underbart att få träffa de små och prata med fastern min. gick hem vid 22.50 och slängde mig i sängen, somnade bums.

gårdagen spenderades i sängen. vaknade vid 11.00 men steg upp kl 15.00. vid 16.00 åkte jag till farsta för att möta upp min älskling för att mysa lite med honom. köpte en "skjorta" och tamponger etc. vid 19.15 åt vi på sam and co, jag åt en sushi och han en hemlagad hamburgare. vid 19.45 var han tvungen att springa bort till farsta ip och farsta ishall för lite träning, min älskade pojke <3. jag blev upphämtad kl 20.00 av mami och sen åkte vi och handlade mat på hemköp. efter det blev dett tvmys med papi och sen knäckbak, ja familjen som knarkar knäck, hah.

idag blev jag väckt vid 09.45 av mami och vid halv elva åkte vi till högdalen och B för att lämna en bok och krama på I, efter det åkte vi till farsta och handlade det allra sista. nu sitter jag nyduschad i B's fd. tröja och myser till julmusik. vid 16.00 åker vi till mormor och spenderar lilljulafton där, men god mat. trevligt sällskap och julklappar.



    


sista skolveckan 2009

halloj, lite kort uppdatering.

tisdags spenderades med B en liten stund, innan han åkte och tränade. åkte hem och myste med mami och papi.

onsdags började vid 12.40 och gick i skolan till 15.00 efter det åkte jag hem och övertalade lillsis om att springa och köra ett pass aerobics. efter det var det bara att gå hem och duscha, samt kolla på PH efter det.

torsdags var det prov i spanska på morgonen och sen att umgås med brudarna. vid 13.00 befann vi oss på FFLH i gamla stan för middag med pol pot. B mötte upp oss och efter det åkte jag och han för lite fika på waynes, då kom även Pernilla till oss och var social som bara hon kan vara <3. åkte hem till mig och kollade på 2 glee-avsnitt på rad och sen var det dax för sängen.

fredags började inte jag förän vid 13.30, men B började såklart tidigt, så gick upp med honom och höll honom sällskap tills han gick till tbanan och jag slocknade strax efter han stängde dörren. åkte mot Kungsholmens kyrka och lyssnade på den galna prästen och musikalarna. för att sen möta upp Amanda för lite catch up men även innan det så hann jag, Linnea, Emelie och Pernilla fika på något mysigt café i gamla stan. mötte upp linda å CO innan vi gick bort till vapiano stureplan för en middag med kusinerna, farmor och faster Linda. åkte hem med alla och sen sprang jag även hem och bytte om innan det var dags för mig att åka till blåsut för att möta upp storis och camillis, därifrån åkte vi till skanstull och bytte till hagsätratåget för att åka till stureby och umgås med de grabbarna som var hos tt. vid 01.45 vinkade jag hejdå till alla smålulliga tomtar för då var det dags för mig att åka hem till min älskling. somnade ganska omgående när jag kommit hem till min Helge.

lördags blev jag väckt för att B skulle till farsta och stå i fiket. jag bestämde med en Amanda som var bakis att jag skulle åka till henne och vara där 12.30, jag klev innanför dörren hos henne.. 12.30, hah. vi hann det apoteket, tillbaka till 5an och sen åkte vi till stan, sprang 999999999 varv runt stan då vi fick massor med information om de grejer vi letade efter. slutade iaf med 2 påsar för Amanda och 1 påse för mig, vi skildes åt i tc och jag åkte genast hem. lockade hit pojken med pannkakor och mys. lockade även hit Alex och Amanda för en filmkväll, baksmällan och hahaha.. 2:a filmen bör inte nämnas, eller joo.. de valde en finsktalande "skräckis" hahaha. jamen kvällen slutade verkligen inte som vi tänkte, roligt men annorlunda!

imorn blir det förmodligen gym och fika med storis. andra planer dyker säkert upp, men får dock inte följa med grabbarna till stan imorn då B ska handla julklapp till mig.. är väldigt intresserad över hans idé, om den är så bra som han säger.


 
emil & storis                                                pernilla

KYSSAR


lycklig dea

en sån telefon äger jag just nu. behöver jag säga mer ?


kärlek

ni som följt min blogg, kommer ni ihåg första gången jag skrev något om att det var dea<3basse ? det gör iaf. Men som ni vet så var jag väldigt förälskad, allt gick såfort och jag blev 10 år igen och drömde att få vara hans prinsessa och att han skulle visa upp mig med glädje och stolthet. och jag skrev redan 00.27 den 14 sep, vilket jag gjorde med kniven mot strupen. jag hade ingen aning hur han skulle reagera, jag hade ingen aning om han tyckte om mig över huvud taget, jag gick på känslan i magen och den visste, med facit i handen så tog jag rätt beslut i tid, varje steg jag tog blev jag bara lyckligare och lyckligare, man kunde inte bli lyckligare när man gick se ett leende och svaret "jag tycker att vi är tillsammans" (skjut mitt minne, B kommer döda mig för att jag är en sån nörd som kommer ihåg enligt honom "de onödiga händelserna" som t ex. vilken vecka det var han och jag intensiv "dejtade", haha. , hela jag smälte när jag hörde det, han fick dra upp mig från bänken i busskuren på årdalahöjden.

den 20onde dec 2008 la jag upp första bilden på mig och min älskling, jag vet inte hur jag kunde göra det, för att vårat förhållande visste bara "de närmsta" om, det var också runt våran 3 månadersdag (15 dec 2008) som jag skickade "Andrea Selin har ett förhållande med Basse Helge" på fb. bara att skriva in det skulle få alla hans kompisar på fb att inse att han var min, ja mina jättekliv gjorde framsteg.

nu idag är jag världens lyckligaste flickvän, jag klarar mig inte utan honom. han är mitt syre, blod och tankar. mitt allt. 



Andrea Linn Modesty Selin ♥ Sebastian Johan Mikael Helge 
15 månader, 465 dagar


vacker bild


To me, you are perfekt

jag dör, så jävla romantisk och sorglig. jag älskar love actually-filmen !


dagens

DAGENS VILL HA: looov
DAGENS KLÄDSEL: rosa samt spets-tights HM, klänning LR, stövlar BELLE SHOES, jacka BENETTON
DAGENS SMINK: foundation, rouge och rosebud
DAGENS FRISYR: uppsatt i en knut.
DAGENS HÄNDELSE: duktigaDea gymade i 2 timmar
DAGENS LÅT: jump - girls aloud / jump - Hugh Grant
DAGENS PLANER: borsta tänderna, värma värmekudden, ringa B och sen sova.
DAGENS SAKNAD: B, Malinpalin, mini.. och sif
DAGENS DUMMASTE: skratt på någons bekostnad
DAGENS SKRATT: halt på marken = halka. en tjej halkade och man kunde inte låta bli..
DAGENS DROG: vatten
DAGENS ROLIGASTE: Emelie och Linnea
DAGENS FAVORIT: solariet <3
DAGENS KÖP: ost &-skinkmacka + liten loka.
DAGENS GODIS: julgodis - knäck!!
DAGENS HUMÖR: glad och taggad på nästa gymdag!
DAGENS ORD: "helgen"

14 dec

ligger just nu och kollar på trauma en ny serie som går på 3an, verkar väldigt intressant, me like. efter det blir det ph och sedan blir det att sova för mig. även fast jag har sovmorgon till 09.50, vilket är uppskattat.

idag hann jag med båda samtal med stina och annakarin. efter det sprang jag bort till tbanan och hoppade på mitt tåg. väl hemma bytte jag kläder, pratade med B och umgicks med mina föräldrar. kvart över fem begav jag mig till gymet för att köra ett pass yoga, träna rygg och mage och sola. underbar känsla hade jag när jag gick därifrån.

hann äta och duscha innan jag hamnade här i sängen kollandes på tv.

morgondagen är ju min och B's 15 månaders dag, så den ska firas med att bara vara med varandra genom att fika och kolla på julklappar åt varandra.


trauma-gänget


vecka 51

Måndag
skola 08.55 - 13.25
gyma
plugga spanska

Tisdag
15 månader

skola 08.10 - 14.00
träffa B

Onsdag
skola 08.00 - 15.25
plugga spanska

Torsdag
skola 08.00 - 14.00
spanskaprov
gyma (?)

Fredag - JULLOV!
skola till 14.00


kista galleria

Det blev idolkväll med B, Amanda och Alex hemma hos farmor. efter idol och flashforward drog vi oss hemåt allihop, jag och B hem till mig och Amanda och Alex åkte ín till söder, där de båda bor. somnade nästa med en gång såfort vi kom hem. vaknade, åt frukost och sen åkte vi hem till B och spendera några timmar där.

vid 17.00 åkte jag hemåt och B fortsatte plugga matte. segade lite i soffan innan jag och mami bestämde oss för att åka till kista för att handla julklappar.

väl där blev det också mat, sushi smaskade både jag och mami i oss. kom även hem med en jacka, ska försöka ta en snygg bild på den imorgon eller något.

åkte sedan hem och så väntade jag in en småfull B, vid halv 3 kröp vi ner i sängen och somnade raskt.

tog en rejäl sovmorgon imorse, kvart över 12 gick vi upp och åt frukost. vid kvart i 2 gick B's buss så vid halv gick vi till busshållsplatsen och pussades. efter bussen hade kommit och B hoppat på sprang jag över vägen och in på gymet, solade i 20 min och sen sprang jag hemåt. mötte farmor i dörren och vi gick upp till oss och åt spagetti och köttfärssås.

började plugga spanska men blev avbruten då mami och manda skulle börja baka julgodis, så var tvungen att hjälpa till.

när det var klart hoppade jag, mamma och manda in i bilen för att åka till farsta ishall och kolla på B's match.

kom nyss hem och nu ska jag springa upp och kolla på ph och sen sova, natti <3


bild från i torsdags på operan. bild tagen från fb och JR's bilder.


balettdansös nästa

Har världens sovmorgon, jag börjar 12.00 med eng omprov. men denna gång ska det gå bra!

Gårdagen går bara att beskriva med ett ord; UNDERBAR. Jag kan inte fatta att man kan dras in så mycket i en balettshow, helt galet. det enda som låter är den underbara live-musiken från instrument och iofs småduns här och var från ballerinornas tåspetsskor. Det var helt fantastiskt att vi fick se den, tack S !

ingen bloggning igår pga allt plugg, det fanns ingen tid.

Men idag ska jag först ha engelska och efter det är det matte, sen slutar jag för dagen. möter upp B och drar oss till Lärkan för att kolla på E&M's luciatåg. Springer sedan mot bussen och åker in till stan för att julshoppa julklappar till varandra, eller iaf hjälpa varandra. för jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom..

kvällen kommer iaf spenderas med B, får se ifall det blir Amanda + några mer då det blir roligare att kolla på idol med massa.

nu ska jag sminka mig och sen gå, puss



polkagrisarna i Nötknäpparen.


paradise hotel

just nu sitter jag och kollar på PH och efter det blir det lite engelskaplugg. ska försöka få in alla glosor, får se hur det kommer gå..

promenerade konstant i 1 ½ timme med storis, det behövdes då båda våra munnar gick i ett, haha. vi behöver ses oftare ju. så att vi hinner andas mellan orden.

imorgon blir det att gå upp vid halv åtta för att göra mig iordning och sedan hoppa på tbanan för att möta alla söta tjejer.

mer info om imorgon kommer imorn på morgonen eller senare på dagen.

nu ska jag fortsätta kolla, pussar


onsdag

bussen mot örby går 18.23 oxh jag ska träffa min storis. lite catch up måste det bli efter massa veckor sen dess. efter det blir det att åka hem och kolla på PH och sen sova direkt, mådde skit idag pga att jag inte somnade innan tolvslaget igårkväll, klarar inte av dagen efter om jag inte fått minst 6 timmar sömn, då går min kropp på reserv batteriet som man måste spara på. dessutom hann jag inte sova för det blev lite brådska.

imorgon blir det heldag med klassen + jazzläraren&balettläraren, me like!
dagen kommer se ut såhär ungefär:
guidning i operan
dansmuséet
operan för att se Nötknäpparen.

nu ska jag kila till bussen. pussar

Vecka 50

är hos B och ska strax åka hem till hans mormor&morfar för lite firande. efter det ska jag träffa en vän som jag inte träffat på år och dar. åker sedan hem och pluggar lite matte och engelska samtidigt kollandes på ph. efter det blir det natti för hela stanten.

nästa vecka kommer se ut såhär, eller det är vad jag vet än så länge.

måndag
skola 08.55-15.40
plugga engelska

tisdag
skola 08.10-14.00
plugga spanska & engelska

onsdag
skola 08.00-15.25
plugga spanska

torsdag
09.15 vid operan, en heldag med dansföreställning, museumbesök på dansmuseet

hinner inte mer, måste åka. hörs sen

5 december

är hemma hos småkusinerna efter att ha gått upp vid 08.00 och förberett mig innan farmor kom och hämtade mig, manda, basse och ems. vi åkte in till stan och kollade på Estrid's dansppvisning. blev även en sväng på stan med panduro-besök.

reserverade nyss 9 platser till luftslottet som sprängdes, jag, amanda, B och alla hans kompisar kommer spendera kvällen i en mörk biosalong, ska bli mysigt.


massor har hänt, och ska försöka summera den senare. om inte ímorgon kanske, vem vet. man kan nog inte lita på mig, höhö.

men min uppvisning gick iaf toppen, alla var nöjda. yiiiha. kyss


fixa håret!

är hemma en snabbis för att åka in till stan igen, denna gång är destinationen östermalm. ska klippa och slinga utväxten, finally. så är jag fin i håret tills imorn, melike! ska förska få det att blir hela håret i ungefär samma färg, ni får se hur det blir ikväll, om jag är på humör dvs.

imorse blev jag barn för en stund och kollade på julkalendern, helt udnerbar var den. jag ger den ett stort +. det har varit så dåliga några år irad, är så trött på att dagens barn ser på sveriges sämsta julkalendrar, men stålHenrik och supersnällasilverSara gillar vi, de var aktiva när jag var sådär 10 år och då slängde man ju en liten blick på bolibompa när småsyskon till kompisarna kollade, eller så var det en vana att kolla lite, ja vem vet.

tiden springer iväg, men vi hörs senare. hade velat stanna hemma och sova lite.. men nu vill jag verkligen fixa håret, och det ska jag göra. punkt slut. ni får gärna slänga iväg söta sms till mig då jag kommer sitta där i två timmar, haha. pussar

RSS 2.0